Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

rezultati al ne u smislu vidi došli su
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
17 = 68 - 51

PostPostano: 14:35 pet, 15. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

lani nisu.
al dobro, prof Šikić je prošle godine ispitivao tek nakon ova prva dva tjedna kolokvija. vjerojatno će tako bit i ove godine, naravno, osim ako nije rekao drukčije. opet prošle godine je bilo okačeno na oglasnoj ploči termini i na njegovim vratima.
lani nisu.
al dobro, prof Šikić je prošle godine ispitivao tek nakon ova prva dva tjedna kolokvija. vjerojatno će tako bit i ove godine, naravno, osim ako nije rekao drukčije. opet prošle godine je bilo okačeno na oglasnoj ploči termini i na njegovim vratima.

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Tomy007
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 4 - 6

PostPostano: 14:38 pet, 15. 1. 2010    Naslov: Re: pitanje Citirajte i odgovorite

Hmm, pa nije baš u redu dati usmene u kolokvijskom tjednu. Poslje kolokvijskog tjedna postoje još 3 puna tjedna u kojima se stignu svi usmeni riješiti.
Hmm, pa nije baš u redu dati usmene u kolokvijskom tjednu. Poslje kolokvijskog tjedna postoje još 3 puna tjedna u kojima se stignu svi usmeni riješiti.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
suza
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 14:49 pet, 15. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Usmeni i kod profesora Šikića počinju u ponedjeljak.
Ne znam hoće li biti objavljeno na stranici od analize, ali je raspored izvješen na oglasnoj ploči na faksu. I to abecednim redom.. :cry:
Usmeni i kod profesora Šikića počinju u ponedjeljak.
Ne znam hoće li biti objavljeno na stranici od analize, ali je raspored izvješen na oglasnoj ploči na faksu. I to abecednim redom.. Crying or Very sad

[Vrh]
Tomy007
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 4 - 6

PostPostano: 14:55 pet, 15. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ajme :( pa kuda im se tolko žuri ove godine. Šikić ce se sad moci pohvaliti da mu je prolaznost ove godine bila ispod 10%. Kao da i 40% nije izgledalo dovoljno strašno :P .
Ajme Sad pa kuda im se tolko žuri ove godine. Šikić ce se sad moci pohvaliti da mu je prolaznost ove godine bila ispod 10%. Kao da i 40% nije izgledalo dovoljno strašno Razz .

[Vrh]
ananas182
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 16:31 pet, 15. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

:( zna li možda neko taj raspored????...tipa svi koji imaju više od 30 bodova u pon u 8 ili svi koji su prije r????za nas koji nismo iz zg a nismo danas taj rasp vidjeli??? :oops:
Sad zna li možda neko taj raspored????...tipa svi koji imaju više od 30 bodova u pon u 8 ili svi koji su prije r????za nas koji nismo iz zg a nismo danas taj rasp vidjeli??? Embarassed

[Vrh]
kaj
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 2

PostPostano: 17:14 pet, 15. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ananas182"]:( zna li možda neko taj raspored????...tipa svi koji imaju više od 30 bodova u pon u 8 ili svi koji su prije r????za nas koji nismo iz zg a nismo danas taj rasp vidjeli??? :oops:[/quote]

Ak si kod prof. Guljaša onda imaš na netu (po bodovima) , a kod prof. Šikića ide po abecedi bez obzira na bodove (naravno oni koji ne idu na popravni) , otprilike M-O ponedjeljak, O-R utorak itd.
ananas182 (napisa):
Sad zna li možda neko taj raspored????...tipa svi koji imaju više od 30 bodova u pon u 8 ili svi koji su prije r????za nas koji nismo iz zg a nismo danas taj rasp vidjeli??? Embarassed

Ak si kod prof. Guljaša onda imaš na netu (po bodovima) , a kod prof. Šikića ide po abecedi bez obzira na bodove (naravno oni koji ne idu na popravni) , otprilike M-O ponedjeljak, O-R utorak itd.

[Vrh]
ananas182
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 17:37 pet, 15. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

hvala puno...abeceda koja mu je to fora :roll:
hvala puno...abeceda koja mu je to fora Rolling Eyes

[Vrh]
.anchy.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 15 - 11

PostPostano: 17:45 pet, 15. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

jeste sigurni za profesora šikića? tj,jeste sigurni za datume?
možda se odnosi na onaj drugi pon. sumnjam da bi on stavio usmeni na dan kad imate kolokvij(uto)..
možda se odnosi na onaj drugi pon. sumnjam da bi on stavio usmeni na dan kad imate kolokvij(uto)..

[Vrh]
kaj
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 2

PostPostano: 17:52 pet, 15. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote=".anchy."]jeste sigurni za profesora šikića? tj,jeste sigurni za datume?
možda se odnosi na onaj drugi pon. sumnjam da bi on stavio usmeni na dan kad imate kolokvij(uto)..[/quote]

100%, ja sam odmah u ponedjeljak prvi termin, to smo još i komentirali s asist. Mimicom pa nam je rekao da oni koji u to vrijeme imaju kolokvij mogu tražit odgodu
.anchy. (napisa):

100%, ja sam odmah u ponedjeljak prvi termin, to smo još i komentirali s asist. Mimicom pa nam je rekao da oni koji u to vrijeme imaju kolokvij mogu tražit odgodu

[Vrh]
michelangelo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
10 = 11 - 1

PostPostano: 17:55 pet, 15. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

valjda iz druge budemo, a ljudi jel bi malo opisali svoje dojmove vi starija ekipica, mislim nije to baš samo tako ja ću se zblenut pred šikićem al onako kad dođem. ajde malo nas brucoše utješite. :D
valjda iz druge budemo, a ljudi jel bi malo opisali svoje dojmove vi starija ekipica, mislim nije to baš samo tako ja ću se zblenut pred šikićem al onako kad dođem. ajde malo nas brucoše utješite. Very Happy

[Vrh]
.anchy.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 15 - 11

PostPostano: 18:01 pet, 15. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

uh,šikić.. jaaaaaako dobro nauči,s razumijevanjem.. meni je prof super kod odgovaranja,jako ugodan,ali i puno traži. posebno nauči pitanja koja su već tu na forumu,to pita u cca 80% slučajeva.
uh,šikić.. jaaaaaako dobro nauči,s razumijevanjem.. meni je prof super kod odgovaranja,jako ugodan,ali i puno traži. posebno nauči pitanja koja su već tu na forumu,to pita u cca 80% slučajeva.

[Vrh]
michelangelo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
10 = 11 - 1

PostPostano: 18:08 pet, 15. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

dobro ok osobno imam problem da nikak ne mogu niš naštrebat da ne kužim, ja to ne mogu zapamtit ako ne razumijem pogotovo što se matemetike tiče tak da tu nema beda e sad koliko ću ja toga uspjet savladat hh to je druga priča. ... uglavnom sretno svima i ako ti se da link kakav dostavit puno bi bila zahvalna :-)
dobro ok osobno imam problem da nikak ne mogu niš naštrebat da ne kužim, ja to ne mogu zapamtit ako ne razumijem pogotovo što se matemetike tiče tak da tu nema beda e sad koliko ću ja toga uspjet savladat hh to je druga priča. ... uglavnom sretno svima i ako ti se da link kakav dostavit puno bi bila zahvalna Smile

[Vrh]
kaj
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 2

PostPostano: 18:11 pet, 15. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Za 2 treba dobro znat elementarne funkcije , a za više , eeeee :lol:
Za 2 treba dobro znat elementarne funkcije , a za više , eeeee Laughing

[Vrh]
.anchy.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 15 - 11

PostPostano: 18:16 pet, 15. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

imaš odmah tu na prvoj stranici topic "usmeni kod prof.Hrvoja Šikića", tam su većinom pitanja koja pita,ali ne sva..tako da,sve naučite! :D
imaš odmah tu na prvoj stranici topic "usmeni kod prof.Hrvoja Šikića", tam su većinom pitanja koja pita,ali ne sva..tako da,sve naučite! Very Happy

[Vrh]
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 68 - 51

PostPostano: 18:45 pet, 15. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

neprekidnost, limesi, BW teorem, neprekidnost kompozicija, ja kad sam odgovarao pitao me je i limes sin (x)/x (vjerojatno malo nešto zabrijo :D). teoremi, iskazi, dokazi, sve. lani ugl nije pitao ništ prije aksioma realnih brojeva (to ugl smatra da znate, osim ak vas ne uhvati na nekoj jednostavnoj stvari da se zbunite). nekad zna pitati i eksponencijalnu funkciju, al to je mislim najrjeđe pitanje bilo prošle godine (eksponencijalna je, naravno, i sve hiperbolne).
neću reći da je profesor Šikić ugodan. al, nemojte se slučajno zeznuti pa ne znati kakav je konvergentan niz, ili šta je supremum, ili takve jednostavne stvari. sve ove dokaze o jedinstvenosti limesa, operacijama s nizovima, funkcijama, to morate znat, zapeti negdje u dokazivanju neprekidnosti oprašta, ali ovo baš i ne
neprekidnost, limesi, BW teorem, neprekidnost kompozicija, ja kad sam odgovarao pitao me je i limes sin (x)/x (vjerojatno malo nešto zabrijo Very Happy). teoremi, iskazi, dokazi, sve. lani ugl nije pitao ništ prije aksioma realnih brojeva (to ugl smatra da znate, osim ak vas ne uhvati na nekoj jednostavnoj stvari da se zbunite). nekad zna pitati i eksponencijalnu funkciju, al to je mislim najrjeđe pitanje bilo prošle godine (eksponencijalna je, naravno, i sve hiperbolne).
neću reći da je profesor Šikić ugodan. al, nemojte se slučajno zeznuti pa ne znati kakav je konvergentan niz, ili šta je supremum, ili takve jednostavne stvari. sve ove dokaze o jedinstvenosti limesa, operacijama s nizovima, funkcijama, to morate znat, zapeti negdje u dokazivanju neprekidnosti oprašta, ali ovo baš i ne

[Vrh]
Tomy007
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 4 - 6

PostPostano: 19:05 pet, 15. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Milojko"]neprekidnost, limesi, BW teorem, neprekidnost kompozicija, ja kad sam odgovarao pitao me je i limes sin (x)/x (vjerojatno malo nešto zabrijo :D). teoremi, iskazi, dokazi, sve. lani ugl nije pitao ništ prije aksioma realnih brojeva (to ugl smatra da znate, osim ak vas ne uhvati na nekoj jednostavnoj stvari da se zbunite). nekad zna pitati i eksponencijalnu funkciju, al to je mislim najrjeđe pitanje bilo prošle godine (eksponencijalna je, naravno, i sve hiperbolne).
neću reći da je profesor Šikić ugodan. al, nemojte se slučajno zeznuti pa ne znati kakav je konvergentan niz, ili šta je supremum, ili takve jednostavne stvari. sve ove dokaze o jedinstvenosti limesa, operacijama s nizovima, funkcijama, to morate znat, zapeti negdje u dokazivanju neprekidnosti oprašta, ali ovo baš i ne[/quote]

Ajme je u životu nisam napisao dokaz veći od 5 redova, a sad cu kod Šikića morati pisati dokaze koji su mi u bilježnici na 3 stranice, zanimljiv skok.
Milojko (napisa):
neprekidnost, limesi, BW teorem, neprekidnost kompozicija, ja kad sam odgovarao pitao me je i limes sin (x)/x (vjerojatno malo nešto zabrijo Very Happy). teoremi, iskazi, dokazi, sve. lani ugl nije pitao ništ prije aksioma realnih brojeva (to ugl smatra da znate, osim ak vas ne uhvati na nekoj jednostavnoj stvari da se zbunite). nekad zna pitati i eksponencijalnu funkciju, al to je mislim najrjeđe pitanje bilo prošle godine (eksponencijalna je, naravno, i sve hiperbolne).

Ajme je u životu nisam napisao dokaz veći od 5 redova, a sad cu kod Šikića morati pisati dokaze koji su mi u bilježnici na 3 stranice, zanimljiv skok.

[Vrh]
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 68 - 51

PostPostano: 19:13 pet, 15. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Tomy007"]Ajme je u životu nisam napisao dokaz veći od 5 redova, a sad cu kod Šikića morati pisati dokaze koji su mi u bilježnici na 3 stranice, zanimljiv skok.[/quote]
i nije baš ak si ih pisao na predavanjima :D
uči iz Guljašove skripte. nije bitno dal znaš točno od riječi do riječi dokazati kak je on to napravio na predavanjima, čak mislim da mu je i drago kad znaš neki drugi dokaz
Tomy007 (napisa):

i nije baš ak si ih pisao na predavanjima Very Happy
uči iz Guljašove skripte. nije bitno dal znaš točno od riječi do riječi dokazati kak je on to napravio na predavanjima, čak mislim da mu je i drago kad znaš neki drugi dokaz

Zadnja promjena: Milojko; 19:26 pet, 15. 1. 2010; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
eve
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-21 = 37 - 58

PostPostano: 19:19 pet, 15. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Moze li netko rec kakav je prof Guljas na popravnom iz usmenog, jel strozi, blazi ili??
I koliko toga i kaj treba kod njega znat za 2?
Moze li netko rec kakav je prof Guljas na popravnom iz usmenog, jel strozi, blazi ili??
I koliko toga i kaj treba kod njega znat za 2?

[Vrh]
melita
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 4 - 5

PostPostano: 22:57 pet, 15. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da li kod Šikića SVI koji izadu na usmeni imaju pravo na popravni usmenog ili to on odluči ili........???
Da li kod Šikića SVI koji izadu na usmeni imaju pravo na popravni usmenog ili to on odluči ili........???

[Vrh]
weeh
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 2

PostPostano: 23:07 pet, 15. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kod prof. Šikića pravo na popravni usmeni imaju oni koji su prošli kolokvije iz prve(dakle, oni koji neidu na popravni kolokvij).Oni koji prođu tek na popravnom imaju samo jednu šansu za prolaz na usmenom.
Kod prof. Šikića pravo na popravni usmeni imaju oni koji su prošli kolokvije iz prve(dakle, oni koji neidu na popravni kolokvij).Oni koji prođu tek na popravnom imaju samo jednu šansu za prolaz na usmenom.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum