Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Rasprava o tjelesnom
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Edo
Gost

PostPostano: 14:35 pon, 24. 11. 2003    Naslov: ispravka krivog navoda Citirajte i odgovorite

Kako se u ovoj raspravi vise puta spominje to da Ministarstvo donosi program i odredjuje hocete li imati tjelesni ili ne, istine radi osjecam potrebu objasniti sljedece:

1. Programe studija predlaze Vijece PMF-MO (clanak 38. statuta PMF-MO)
2. Programe donosi Senat sveucilicta na prijedlog fakultetskog vijeca (clanak 33. statuta sveucilista)
3. Vijece je duzno zatraziti suglasnos Ministarstva za promjene u programu ako one povecavaju ili smanjuju novcanu potporu od strane ministarstva (clanak 39. starog zakona, ne sjecam se koji broj ima u novom zakonu)

Dakle, kad bi Ministarstvo donosilo nastavne programe to bi bilo direktno uplitanje u autonimiju sveucilista. Njih zanima samo da li se od njih trazi vise ili manje lnovaca. Sve primjedbe vezane uz tjelesni treba adresirati PMF-MO, koji predlaze program i koji (vidi clanak 12 statuta PMF-MO) vodi racuna o fizickoj spremi svojih studenata.
Kako se u ovoj raspravi vise puta spominje to da Ministarstvo donosi program i odredjuje hocete li imati tjelesni ili ne, istine radi osjecam potrebu objasniti sljedece:

1. Programe studija predlaze Vijece PMF-MO (clanak 38. statuta PMF-MO)
2. Programe donosi Senat sveucilicta na prijedlog fakultetskog vijeca (clanak 33. statuta sveucilista)
3. Vijece je duzno zatraziti suglasnos Ministarstva za promjene u programu ako one povecavaju ili smanjuju novcanu potporu od strane ministarstva (clanak 39. starog zakona, ne sjecam se koji broj ima u novom zakonu)

Dakle, kad bi Ministarstvo donosilo nastavne programe to bi bilo direktno uplitanje u autonimiju sveucilista. Njih zanima samo da li se od njih trazi vise ili manje lnovaca. Sve primjedbe vezane uz tjelesni treba adresirati PMF-MO, koji predlaze program i koji (vidi clanak 12 statuta PMF-MO) vodi racuna o fizickoj spremi svojih studenata.

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

Sarma = la pohva - posuda
44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 0:08 uto, 25. 11. 2003    Naslov: Re: ispravka krivog navoda Citirajte i odgovorite

Hvala na ispravci! :D
Hvala na ispravci! Very Happy

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 10:45 uto, 25. 11. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hate to say "I told you so", but....I told you so.
Hate to say "I told you so", but....I told you so.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Voodoo Chile
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 16:08 pet, 28. 11. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Kamti"]Zbilja niste fer!!! [/quote]

Pa nisu, pmf su :lol:
Kamti (napisa):
Zbilja niste fer!!!

Pa nisu, pmf su Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
A-tom
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 14 - 11

PostPostano: 13:55 pon, 19. 7. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

ej ljudi

jel se isplati uzeti squash? igram tenis od kada znam za sebe, a ovo mi se najblize cini. vi kaj ga igrate, kaj velite?
ej ljudi

jel se isplati uzeti squash? igram tenis od kada znam za sebe, a ovo mi se najblize cini. vi kaj ga igrate, kaj velite?

[Vrh]
ante003
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 71 - 47

PostPostano: 17:22 pon, 19. 7. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

jedna kolegica ga je bila uzela i ona je presretna bila. cak ga je pocela i trenirati kasnije :D
jedino ti se placa svaki mjesec
jedna kolegica ga je bila uzela i ona je presretna bila. cak ga je pocela i trenirati kasnije Very Happy

[Vrh]
A-tom
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 8:08 sri, 21. 7. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ante003"]jedna kolegica ga je bila uzela i ona je presretna bila. cak ga je pocela i trenirati kasnije :D
jedino ti se placa svaki mjesec[/quote]

odlicno, hvala! jel ti oni daju termin ili si sam odaberes?
ante003 (napisa):
jedna kolegica ga je bila uzela i ona je presretna bila. cak ga je pocela i trenirati kasnije Very Happy

odlicno, hvala! jel ti oni daju termin ili si sam odaberes?

[Vrh]
ante003
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 71 - 47

PostPostano: 8:09 sri, 21. 7. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da ti ga oni daju ali nisam siguran. to ti je najbolje pitat profesora kad pocne tjelesni pa ce ti on sve objasnit.
mislim da ti ga oni daju ali nisam siguran. to ti je najbolje pitat profesora kad pocne tjelesni pa ce ti on sve objasnit.

[Vrh]
behemont
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-8 = 53 - 61

PostPostano: 17:23 sri, 21. 7. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

squash ti je zakon, mada nema bas dodirnih tocaka s tenisom, osim reketa i loptice :)
placa se cini mi se 300kn semestar. ponude ti 2,3 termina, pa odaberes...
squash ti je zakon, mada nema bas dodirnih tocaka s tenisom, osim reketa i loptice Smile

[Vrh]
A-tom
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 0:03 čet, 22. 7. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="behemont"]squash ti je zakon, mada nema bas dodirnih tocaka s tenisom, osim reketa i loptice :)
placa se cini mi se 300kn semestar. ponude ti 2,3 termina, pa odaberes...[/quote]

Uuu svakim danom sam sve vise nadobudna oko pocetka faxa. :D Steta kaj nema tenisa, vec dulje vrijeme trazim partnera/icu s kojim bi zakupila teren pa da igramo. Nekak mi se cini da vecina PMF-ovca nisu bas pretjerano entuzijasticni oko takvih stvari ili ne bi ispala cudna ako stavim neki takav oglas? :D
behemont (napisa):
squash ti je zakon, mada nema bas dodirnih tocaka s tenisom, osim reketa i loptice Smile

Uuu svakim danom sam sve vise nadobudna oko pocetka faxa. Very Happy Steta kaj nema tenisa, vec dulje vrijeme trazim partnera/icu s kojim bi zakupila teren pa da igramo. Nekak mi se cini da vecina PMF-ovca nisu bas pretjerano entuzijasticni oko takvih stvari ili ne bi ispala cudna ako stavim neki takav oglas? Very Happy

[Vrh]
ante003
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 71 - 47

PostPostano: 7:00 čet, 22. 7. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="A-tom"][quote="behemont"]squash ti je zakon, mada nema bas dodirnih tocaka s tenisom, osim reketa i loptice :)
placa se cini mi se 300kn semestar. ponude ti 2,3 termina, pa odaberes...[/quote]

Uuu svakim danom sam sve vise nadobudna oko pocetka faxa. :D Steta kaj nema tenisa, vec dulje vrijeme trazim partnera/icu s kojim bi zakupila teren pa da igramo. Nekak mi se cini da vecina PMF-ovca nisu bas pretjerano entuzijasticni oko takvih stvari ili ne bi ispala cudna ako stavim neki takav oglas? :D[/quote]
samo postavi. nemas sto za izgubit a sigurno ti netko igra.
A-tom (napisa):
behemont (napisa):

Uuu svakim danom sam sve vise nadobudna oko pocetka faxa. Very Happy Steta kaj nema tenisa, vec dulje vrijeme trazim partnera/icu s kojim bi zakupila teren pa da igramo. Nekak mi se cini da vecina PMF-ovca nisu bas pretjerano entuzijasticni oko takvih stvari ili ne bi ispala cudna ako stavim neki takav oglas? Very Happy

samo postavi. nemas sto za izgubit a sigurno ti netko igra.

[Vrh]
matmih
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

36 = 51 - 15

PostPostano: 14:01 čet, 22. 7. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="A-tom"][quote="behemont"]squash ti je zakon, mada nema bas dodirnih tocaka s tenisom, osim reketa i loptice :)

Uuu svakim danom sam sve vise nadobudna oko pocetka faxa. :D Steta kaj nema tenisa, vec dulje vrijeme trazim partnera/icu s kojim bi zakupila teren pa da igramo. Nekak mi se cini da vecina PMF-ovca nisu bas pretjerano entuzijasticni oko takvih stvari ili ne bi ispala cudna ako stavim neki takav oglas? :D[/quote]

Ne samo da igra, nego je bio i turnir u tenisu, nisam doduše siguran kako je to završilo i dali je završilo, ali ima ljudi dosta koji igraju tenis na matematici. ;)
A-tom (napisa):
behemont (napisa):

Ne samo da igra, nego je bio i turnir u tenisu, nisam doduše siguran kako je to završilo i dali je završilo, ali ima ljudi dosta koji igraju tenis na matematici. Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
bernarda
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 12:38 pet, 23. 7. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da turnir zavrsava na jesen..
u ovom sudjeluje samo dio muske populacije pmf-mo, no koliko sam cula, ima jos zainteresiranih cura pa cemo se valjda i mi moc ukljucit u iduce izdanje.. :)
mislim da turnir zavrsava na jesen..
u ovom sudjeluje samo dio muske populacije pmf-mo, no koliko sam cula, ima jos zainteresiranih cura pa cemo se valjda i mi moc ukljucit u iduce izdanje.. Smile

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5
Stranica 5 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum