Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Edo Gost
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 10:45 uto, 25. 11. 2003 Naslov: |
|
|
Hate to say "I told you so", but....I told you so.
Hate to say "I told you so", but....I told you so.
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
Voodoo Chile Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
A-tom Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
A-tom Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
behemont Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
A-tom Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:03 čet, 22. 7. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="behemont"]squash ti je zakon, mada nema bas dodirnih tocaka s tenisom, osim reketa i loptice :)
placa se cini mi se 300kn semestar. ponude ti 2,3 termina, pa odaberes...[/quote]
Uuu svakim danom sam sve vise nadobudna oko pocetka faxa. :D Steta kaj nema tenisa, vec dulje vrijeme trazim partnera/icu s kojim bi zakupila teren pa da igramo. Nekak mi se cini da vecina PMF-ovca nisu bas pretjerano entuzijasticni oko takvih stvari ili ne bi ispala cudna ako stavim neki takav oglas? :D
behemont (napisa): | squash ti je zakon, mada nema bas dodirnih tocaka s tenisom, osim reketa i loptice
placa se cini mi se 300kn semestar. ponude ti 2,3 termina, pa odaberes... |
Uuu svakim danom sam sve vise nadobudna oko pocetka faxa. Steta kaj nema tenisa, vec dulje vrijeme trazim partnera/icu s kojim bi zakupila teren pa da igramo. Nekak mi se cini da vecina PMF-ovca nisu bas pretjerano entuzijasticni oko takvih stvari ili ne bi ispala cudna ako stavim neki takav oglas?
|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 7:00 čet, 22. 7. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="A-tom"][quote="behemont"]squash ti je zakon, mada nema bas dodirnih tocaka s tenisom, osim reketa i loptice :)
placa se cini mi se 300kn semestar. ponude ti 2,3 termina, pa odaberes...[/quote]
Uuu svakim danom sam sve vise nadobudna oko pocetka faxa. :D Steta kaj nema tenisa, vec dulje vrijeme trazim partnera/icu s kojim bi zakupila teren pa da igramo. Nekak mi se cini da vecina PMF-ovca nisu bas pretjerano entuzijasticni oko takvih stvari ili ne bi ispala cudna ako stavim neki takav oglas? :D[/quote]
samo postavi. nemas sto za izgubit a sigurno ti netko igra.
A-tom (napisa): | behemont (napisa): | squash ti je zakon, mada nema bas dodirnih tocaka s tenisom, osim reketa i loptice
Uuu svakim danom sam sve vise nadobudna oko pocetka faxa. Steta kaj nema tenisa, vec dulje vrijeme trazim partnera/icu s kojim bi zakupila teren pa da igramo. Nekak mi se cini da vecina PMF-ovca nisu bas pretjerano entuzijasticni oko takvih stvari ili ne bi ispala cudna ako stavim neki takav oglas?  |
samo postavi. nemas sto za izgubit a sigurno ti netko igra.
|
|
[Vrh] |
|
matmih Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:01 čet, 22. 7. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="A-tom"][quote="behemont"]squash ti je zakon, mada nema bas dodirnih tocaka s tenisom, osim reketa i loptice :)
Uuu svakim danom sam sve vise nadobudna oko pocetka faxa. :D Steta kaj nema tenisa, vec dulje vrijeme trazim partnera/icu s kojim bi zakupila teren pa da igramo. Nekak mi se cini da vecina PMF-ovca nisu bas pretjerano entuzijasticni oko takvih stvari ili ne bi ispala cudna ako stavim neki takav oglas? :D[/quote]
Ne samo da igra, nego je bio i turnir u tenisu, nisam doduše siguran kako je to završilo i dali je završilo, ali ima ljudi dosta koji igraju tenis na matematici. ;)
A-tom (napisa): | behemont (napisa): | squash ti je zakon, mada nema bas dodirnih tocaka s tenisom, osim reketa i loptice
Uuu svakim danom sam sve vise nadobudna oko pocetka faxa. Steta kaj nema tenisa, vec dulje vrijeme trazim partnera/icu s kojim bi zakupila teren pa da igramo. Nekak mi se cini da vecina PMF-ovca nisu bas pretjerano entuzijasticni oko takvih stvari ili ne bi ispala cudna ako stavim neki takav oglas?  |
Ne samo da igra, nego je bio i turnir u tenisu, nisam doduše siguran kako je to završilo i dali je završilo, ali ima ljudi dosta koji igraju tenis na matematici.
|
|
[Vrh] |
|
bernarda Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
|