Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Charmed Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:47 pet, 14. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="klaymen"]1)NAPREDNIJE ARHITEKTURE MIKROPROCESORA
prekidni sustavi mikroprocesora 137-163
obratit pozornost na :
-obrada iznimaka za MC68000 149-156
2)ARHITEKTURA RACUNALA RISC I CISC
ubrzanje rada mem.sustava - 7poglavlje 260-294
obratit pozornost na :
-prirucna memorija
-algoritmi zamjene blokova
3)ARHITEKTURA RACUNALA RISC I CISC
virtualni memorijski sustav - 8poglavlje 295-338
-obratit pozornost na :
-fizicki i log. adresni prostor
-denningov model
-stanicenje
4)ARHITEKTURA RACUNALA RISC I CISC
protocna organizacija procesora - 6poglavlje 201-259
obratit pozornost na :
-put podataka
-protocnost
-instrukcijska protocna struktura
-ostvarivanje cilja jedna instrukcija u jednoj periodi taktnog signala
-hazardi u protocnoj strukturi
[size=9][color=#999999]Added after 7 minutes:[/color][/size]
[/quote]
Ovako, apeliram na to, da se poglavlja 6, 7 i 8 izbace iz teorije (osim onoga što je na slajdovima naravno), jer ne možemo svi birati iz koje godine ćemo dobiti knjigu u knjižnici i sretni smo ako dobijemo bilo koju. Tako recimo ja imam knjigu:"Arhitekture računala" iz 1990 u kojoj navedena poglavlja ne postoje. Do druge knjige je nemoguće doći, pa mislim da bi to jedino bilo fer...
klaymen (napisa): | 1)NAPREDNIJE ARHITEKTURE MIKROPROCESORA
prekidni sustavi mikroprocesora 137-163
obratit pozornost na :
-obrada iznimaka za MC68000 149-156
2)ARHITEKTURA RACUNALA RISC I CISC
ubrzanje rada mem.sustava - 7poglavlje 260-294
obratit pozornost na :
-prirucna memorija
-algoritmi zamjene blokova
3)ARHITEKTURA RACUNALA RISC I CISC
virtualni memorijski sustav - 8poglavlje 295-338
-obratit pozornost na :
-fizicki i log. adresni prostor
-denningov model
-stanicenje
4)ARHITEKTURA RACUNALA RISC I CISC
protocna organizacija procesora - 6poglavlje 201-259
obratit pozornost na :
-put podataka
-protocnost
-instrukcijska protocna struktura
-ostvarivanje cilja jedna instrukcija u jednoj periodi taktnog signala
-hazardi u protocnoj strukturi
Added after 7 minutes:
|
Ovako, apeliram na to, da se poglavlja 6, 7 i 8 izbace iz teorije (osim onoga što je na slajdovima naravno), jer ne možemo svi birati iz koje godine ćemo dobiti knjigu u knjižnici i sretni smo ako dobijemo bilo koju. Tako recimo ja imam knjigu:"Arhitekture računala" iz 1990 u kojoj navedena poglavlja ne postoje. Do druge knjige je nemoguće doći, pa mislim da bi to jedino bilo fer...
|
|
[Vrh] |
|
ignis Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Crazylamb1 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:55 pet, 14. 1. 2011 Naslov: |
|
|
Imam ja obje te knjige - pdf format.
Arihtektura... je iz 1996. (i ima sva poglavlja koja ja klaymen navela), a Naprednije arhitekture... je iz 1999. i takodjer ima ono navedeno.
Sad cu ja negdje to upload-ati, pa cu dodati link ovdje, a onda vam sretno s ucenjem! :D
Bilo bi bolje da je ipak netko - prof./asistent - rekao 'ajd dobro nece to biti ukljuceno', zar ne? Ajd mozda se ipak smiluju nad nama - ici cemo argumentom 'nemaju svi dovoljno brz internet da downloadaju knjigu' :P
Evo ga: [url=http://www.mediafire.com/?mo6r4coel7apl42]Arhitektura racunala RISC i CISC[/url], i [url=http://www.mediafire.com/?kae3jlrallqahif]Naprednije arhitekture mikroporcesora[/url].
Imam ja obje te knjige - pdf format.
Arihtektura... je iz 1996. (i ima sva poglavlja koja ja klaymen navela), a Naprednije arhitekture... je iz 1999. i takodjer ima ono navedeno.
Sad cu ja negdje to upload-ati, pa cu dodati link ovdje, a onda vam sretno s ucenjem!
Bilo bi bolje da je ipak netko - prof./asistent - rekao 'ajd dobro nece to biti ukljuceno', zar ne? Ajd mozda se ipak smiluju nad nama - ici cemo argumentom 'nemaju svi dovoljno brz internet da downloadaju knjigu'
Evo ga: Arhitektura racunala RISC i CISC, i Naprednije arhitekture mikroporcesora.
|
|
[Vrh] |
|
Charmed Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:31 pet, 14. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="Crazylamb1"]Imam ja obje te knjige - pdf format.
Sad cu ja negdje to upload-ati, pa cu dodati link ovdje, a onda vam sretno s ucenjem! :D
Bilo bi bolje da je ipak netko - prof./asistent - rekao 'ajd dobro nece to biti ukljuceno', zar ne? Ajd mozda se ipak smiluju nad nama - ici cemo argumentom 'nemaju svi dovoljno brz internet da downloadaju knjigu' :P
Evo ga: [url=http://www.mediafire.com/?mo6r4coel7apl42]Arhitektura racunala RISC i CISC[/url], i [url=http://www.mediafire.com/?kae3jlrallqahif]Naprednije arhitekture mikroporcesora[/url].[/quote]
joj hvala puuuuuuuno!!!!! :D :D :D Ne stvarno je teško u knjižnicama naći te knjige! (Ja sam tražila ko luda po netu,nisam niš našla...od kud ti ove ak smijem znat?)
Crazylamb1 (napisa): | Imam ja obje te knjige - pdf format.
Sad cu ja negdje to upload-ati, pa cu dodati link ovdje, a onda vam sretno s ucenjem!
Bilo bi bolje da je ipak netko - prof./asistent - rekao 'ajd dobro nece to biti ukljuceno', zar ne? Ajd mozda se ipak smiluju nad nama - ici cemo argumentom 'nemaju svi dovoljno brz internet da downloadaju knjigu'
Evo ga: Arhitektura racunala RISC i CISC, i Naprednije arhitekture mikroporcesora. |
joj hvala puuuuuuuno!!!!! Ne stvarno je teško u knjižnicama naći te knjige! (Ja sam tražila ko luda po netu,nisam niš našla...od kud ti ove ak smijem znat?)
|
|
[Vrh] |
|
Crazylamb1 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
GCOX Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Crazylamb1 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 1:01 sub, 15. 1. 2011 Naslov: |
|
|
Pa ako smeta, valjda ce asistent reci, pa cu ja lijepo skloniti link. A ne vidim zasto bi to bilo strasno, profesorove su knjige, iz njih trebamo uciti, a odgovarajuce ne mozemo naci u knjiznicama. No, ako bude primjedbi od strane asistenta/profesora, uklanjam link odmah.
Pa ako smeta, valjda ce asistent reci, pa cu ja lijepo skloniti link. A ne vidim zasto bi to bilo strasno, profesorove su knjige, iz njih trebamo uciti, a odgovarajuce ne mozemo naci u knjiznicama. No, ako bude primjedbi od strane asistenta/profesora, uklanjam link odmah.
|
|
[Vrh] |
|
|