Search
 
 
  Engleski
 
 
 
Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Predavanje: Financijska forenzika (informacija)
WWW:

Moja sarma
 
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Uvod i najave + International -> Obavijesti: Fakultet
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Tomob
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)


Pridružen/a: 04. 03. 2012. (09:15:50)
Postovi: (A)16
Sarma = la pohva - posuda
= 1 - 0

PostPostano: 18:10 pet, 15. 3. 2013    Naslov: Predavanje: Financijska forenzika Citirajte i odgovorite

Pozdrav,

Moderno gospodarsko okruženje posebice karakteriziraju sukob privatnih i javnih interesa. U takvom okruženju nisu rijetke pojave prijevara u financijskom izvještavanju, kao i različiti oblici gospodarskog kriminala. Kako analizirati poslovnu dokumentaciju, prepoznati "[i]uštimane[/i]" financijske izvještaje te utaju poreza će nam ispričati porezna savjetnica [b]Diana Antičić[/b].

[b]Diana Antičić[/b], po zvanju magistar ekonomije, je jedna od [i]prvih hrvatskih
certificiranih poreznih forenzičarki[/i]. Ujedno je sudski vještak za financije i poreze, ovlašteni komercijalni revizor, ovlašteni interni revizor za gospodarstvo, ovlašteni procjenitelj vrijednosti društava, imovine i obveza.

Ovom bih prilikom htio pozvati sve vas koje zanima ova tema da nam se pridružite i dođete na predavanje o [b]Financijskoj forenzici[/b] koje će se održati [b]20. ožujka[/b] ([b]srijeda[/b]) u [b]12:00[/b] sati na našem odsjeku PMF-a u dvorani [b]201[/b].
Pozdrav,

Moderno gospodarsko okruženje posebice karakteriziraju sukob privatnih i javnih interesa. U takvom okruženju nisu rijetke pojave prijevara u financijskom izvještavanju, kao i različiti oblici gospodarskog kriminala. Kako analizirati poslovnu dokumentaciju, prepoznati "uštimane" financijske izvještaje te utaju poreza će nam ispričati porezna savjetnica Diana Antičić.

Diana Antičić, po zvanju magistar ekonomije, je jedna od prvih hrvatskih
certificiranih poreznih forenzičarki
. Ujedno je sudski vještak za financije i poreze, ovlašteni komercijalni revizor, ovlašteni interni revizor za gospodarstvo, ovlašteni procjenitelj vrijednosti društava, imovine i obveza.

Ovom bih prilikom htio pozvati sve vas koje zanima ova tema da nam se pridružite i dođete na predavanje o Financijskoj forenzici koje će se održati 20. ožujka (srijeda) u 12:00 sati na našem odsjeku PMF-a u dvorani 201.


[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Uvod i najave + International -> Obavijesti: Fakultet Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

 
Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin
HR (Cro) by Ančica Sečan