Search
 
 
  Engleski
 
 
 
Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Demonstrature iz Modela geometrije 2014./2015. (informacija)

Moja sarma
 
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Matematički kolegiji
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Kento
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)


Pridružen/a: 19. 09. 2012. (13:29:11)
Postovi: (2A)16
Sarma = la pohva - posuda
30 = 30 - 0

PostPostano: 14:01 sri, 4. 3. 2015    Naslov: Demonstrature iz Modela geometrije 2014./2015. Citirajte i odgovorite

U ovom ću semestru držati demonstrature iz Modela geometrije [b]PONEDJELJKOM od 12 do 14 sati[/b]. Svjestan sam da postoji puno smjerova koji slušaju ovaj kolegij i da nije moguće uskladiti apsolutno sve rasporede, pa ukoliko vam ovaj termin ne odgovara, možete mi se javiti mailom kako bismo se dogovorili za alternativni.
[b]Obavezna je najava mailom[/b] na kento2710@gmail.com najkasnije do petka popodne. U najavi svakako napišite što vas konkretno muči kako bih se mogao što bolje pripremiti (ukoliko je riječ o propozicijama koje na predavanjima dobivate za zadaću, morate imati konkretna pitanja na koja ću odgovoriti, čitave propozicije sam neću dokazivati).
Nalazit ćemo se ispred oglasne ploče, na mjestu oglasa za demonstrature, a kraj tog oglasa ću stavljati i obavijest o tome u kojoj se učionici održavaju demonstrature.
Za sva preostala pitanja možete mi se slobodno javiti mailom.

Vidimo se na demonstraturama!

Kristijan
U ovom ću semestru držati demonstrature iz Modela geometrije PONEDJELJKOM od 12 do 14 sati. Svjestan sam da postoji puno smjerova koji slušaju ovaj kolegij i da nije moguće uskladiti apsolutno sve rasporede, pa ukoliko vam ovaj termin ne odgovara, možete mi se javiti mailom kako bismo se dogovorili za alternativni.
Obavezna je najava mailom na kento2710@gmail.com najkasnije do petka popodne. U najavi svakako napišite što vas konkretno muči kako bih se mogao što bolje pripremiti (ukoliko je riječ o propozicijama koje na predavanjima dobivate za zadaću, morate imati konkretna pitanja na koja ću odgovoriti, čitave propozicije sam neću dokazivati).
Nalazit ćemo se ispred oglasne ploče, na mjestu oglasa za demonstrature, a kraj tog oglasa ću stavljati i obavijest o tome u kojoj se učionici održavaju demonstrature.
Za sva preostala pitanja možete mi se slobodno javiti mailom.

Vidimo se na demonstraturama!

Kristijan


[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Matematički kolegiji Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

 
Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin
HR (Cro) by Ančica Sečan