Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Cijene iznajmljivanja stanova
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
wookie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
= 3 - 3

PostPostano: 15:18 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Joj..pa naravno da se kredit ne isplati, to je valjda jasno. Banke su najveći pljačkaši na svijetu :x . Ali, nekad nemaš izbora. A i poslije imaš svoj stan, nije to mala stvar. Stvar je u tome da smo nasljedili pola stana, bila bi šteta prodati taj stan, jedva da bi mogli kupiti jednosobni od tih para.
Joj..pa naravno da se kredit ne isplati, to je valjda jasno. Banke su najveći pljačkaši na svijetu Mad . Ali, nekad nemaš izbora. A i poslije imaš svoj stan, nije to mala stvar. Stvar je u tome da smo nasljedili pola stana, bila bi šteta prodati taj stan, jedva da bi mogli kupiti jednosobni od tih para.

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:23 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bnikola"]Ma da, super! Stan na kredit. Auto na kredit. Ne pada mi nista drugo na pamet trenutno, ali pojest ce ti cijelu placu (uzimajuci u obzir neku "normalnu placu"). :( Toliko o isplativosti zivota danas...[/quote]

Auto nije nuznost, a stan se moze uzeti na 20+ godina. 8)

Ako ne bude zivjela sama, nego s deckom/muzem/curom/... - dakle nekim tko isto ima placu, onda jedna placa uredno moze otici na kredite i od druge se moze zivjeti. :D Nije lako, ali na kraju kredita ti ipak ostane stan koji puno vrijedi... 8)

[quote="bnikola"]Mozda je ispalo kao da napadam cijene i slicno. I ja sam podstanar. Placam 1000+rezije za stan od svojih 40tak kvadrata. I znam kako je veselo to sve skupa. Posebno kada pocnu dizati cijene struje, vode i slicno. Troskovi stalno rastu. U zg sam 3 godine i mogu reci da stalno poskupljuje zivot studentima. Ono sto je dobro je da sam u istom stanu cijelo to vrijeme, pa mi ne dize cijenu (osim u samom pocetku), jer bi vjerojatno digao da se netko novi useli. :) [/quote]

Dakle, kad se uracunaju rezije, placas cca 200€ za stn od 40ak kvadrata. :) Ti sam. :-s Dakle, troje studenata bi trebalo placati 600, a ne 350 (plus rezije, dakle 400). :P Ostajem pri svome da Wookie daje pristojnu cijenu (ako je stan u ikakvom normalno stanju, jasno ;)). 8)

Uvijek treba uzeti u obzir opcenitu situaciju, dakle prosjecne cijene i ponudu. :)
bnikola (napisa):
Ma da, super! Stan na kredit. Auto na kredit. Ne pada mi nista drugo na pamet trenutno, ali pojest ce ti cijelu placu (uzimajuci u obzir neku "normalnu placu"). Sad Toliko o isplativosti zivota danas...

Auto nije nuznost, a stan se moze uzeti na 20+ godina. Cool

Ako ne bude zivjela sama, nego s deckom/muzem/curom/... - dakle nekim tko isto ima placu, onda jedna placa uredno moze otici na kredite i od druge se moze zivjeti. Very Happy Nije lako, ali na kraju kredita ti ipak ostane stan koji puno vrijedi... Cool

bnikola (napisa):
Mozda je ispalo kao da napadam cijene i slicno. I ja sam podstanar. Placam 1000+rezije za stan od svojih 40tak kvadrata. I znam kako je veselo to sve skupa. Posebno kada pocnu dizati cijene struje, vode i slicno. Troskovi stalno rastu. U zg sam 3 godine i mogu reci da stalno poskupljuje zivot studentima. Ono sto je dobro je da sam u istom stanu cijelo to vrijeme, pa mi ne dize cijenu (osim u samom pocetku), jer bi vjerojatno digao da se netko novi useli. Smile

Dakle, kad se uracunaju rezije, placas cca 200€ za stn od 40ak kvadrata. Smile Ti sam. Eh? Dakle, troje studenata bi trebalo placati 600, a ne 350 (plus rezije, dakle 400). Razz Ostajem pri svome da Wookie daje pristojnu cijenu (ako je stan u ikakvom normalno stanju, jasno Wink). Cool

Uvijek treba uzeti u obzir opcenitu situaciju, dakle prosjecne cijene i ponudu. Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

Spol: muško
11 = 19 - 8

PostPostano: 15:37 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Dakle, kad se uracunaju rezije, placas cca 200€ za stn od 40ak kvadrata. :) Ti sam. :-s Dakle, troje studenata bi trebalo placati 600, a ne 350 (plus rezije, dakle 400). :P Ostajem pri svome da Wookie daje pristojnu cijenu (ako je stan u ikakvom normalno stanju, jasno ;)). 8)

Uvijek treba uzeti u obzir opcenitu situaciju, dakle prosjecne cijene i ponudu. :)[/quote]

Slazem se. Zagreb uopce nije jeftin. Imam frendicu koja zivi u jednosobnom stanu s cimericom i svaka placa 1100 kn+rezije. Pa sad racunaj kolike su cijene. Zato sam i napisao cijene, jer 300 € za trosoban stan uopce nije puno. A koliko sam shvatio je i na dobroj poziciji. :-) (Eto jos razloga za dici cijenu!) :D
vsego (napisa):
Dakle, kad se uracunaju rezije, placas cca 200€ za stn od 40ak kvadrata. Smile Ti sam. Eh? Dakle, troje studenata bi trebalo placati 600, a ne 350 (plus rezije, dakle 400). Razz Ostajem pri svome da Wookie daje pristojnu cijenu (ako je stan u ikakvom normalno stanju, jasno Wink). Cool

Uvijek treba uzeti u obzir opcenitu situaciju, dakle prosjecne cijene i ponudu. Smile

Slazem se. Zagreb uopce nije jeftin. Imam frendicu koja zivi u jednosobnom stanu s cimericom i svaka placa 1100 kn+rezije. Pa sad racunaj kolike su cijene. Zato sam i napisao cijene, jer 300 € za trosoban stan uopce nije puno. A koliko sam shvatio je i na dobroj poziciji. Smile (Eto jos razloga za dici cijenu!) Very Happy

wookie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 3 - 3

PostPostano: 6:37 uto, 6. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo javila se jedna zainteresirana cura, ajmo ljudi, još malo pa nestalo :)
Evo javila se jedna zainteresirana cura, ajmo ljudi, još malo pa nestalo Smile

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum