Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
wookie Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:18 pon, 5. 9. 2005 Naslov: |
|
|
Joj..pa naravno da se kredit ne isplati, to je valjda jasno. Banke su najveći pljačkaši na svijetu :x . Ali, nekad nemaš izbora. A i poslije imaš svoj stan, nije to mala stvar. Stvar je u tome da smo nasljedili pola stana, bila bi šteta prodati taj stan, jedva da bi mogli kupiti jednosobni od tih para.
Joj..pa naravno da se kredit ne isplati, to je valjda jasno. Banke su najveći pljačkaši na svijetu . Ali, nekad nemaš izbora. A i poslije imaš svoj stan, nije to mala stvar. Stvar je u tome da smo nasljedili pola stana, bila bi šteta prodati taj stan, jedva da bi mogli kupiti jednosobni od tih para.
_________________ "There is no passion like that of a functionary for his function."
- Georges Clemenceau
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:23 pon, 5. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="bnikola"]Ma da, super! Stan na kredit. Auto na kredit. Ne pada mi nista drugo na pamet trenutno, ali pojest ce ti cijelu placu (uzimajuci u obzir neku "normalnu placu"). :( Toliko o isplativosti zivota danas...[/quote]
Auto nije nuznost, a stan se moze uzeti na 20+ godina. 8)
Ako ne bude zivjela sama, nego s deckom/muzem/curom/... - dakle nekim tko isto ima placu, onda jedna placa uredno moze otici na kredite i od druge se moze zivjeti. :D Nije lako, ali na kraju kredita ti ipak ostane stan koji puno vrijedi... 8)
[quote="bnikola"]Mozda je ispalo kao da napadam cijene i slicno. I ja sam podstanar. Placam 1000+rezije za stan od svojih 40tak kvadrata. I znam kako je veselo to sve skupa. Posebno kada pocnu dizati cijene struje, vode i slicno. Troskovi stalno rastu. U zg sam 3 godine i mogu reci da stalno poskupljuje zivot studentima. Ono sto je dobro je da sam u istom stanu cijelo to vrijeme, pa mi ne dize cijenu (osim u samom pocetku), jer bi vjerojatno digao da se netko novi useli. :) [/quote]
Dakle, kad se uracunaju rezije, placas cca 200€ za stn od 40ak kvadrata. :) Ti sam. :-s Dakle, troje studenata bi trebalo placati 600, a ne 350 (plus rezije, dakle 400). :P Ostajem pri svome da Wookie daje pristojnu cijenu (ako je stan u ikakvom normalno stanju, jasno ;)). 8)
Uvijek treba uzeti u obzir opcenitu situaciju, dakle prosjecne cijene i ponudu. :)
bnikola (napisa): | Ma da, super! Stan na kredit. Auto na kredit. Ne pada mi nista drugo na pamet trenutno, ali pojest ce ti cijelu placu (uzimajuci u obzir neku "normalnu placu"). Toliko o isplativosti zivota danas... |
Auto nije nuznost, a stan se moze uzeti na 20+ godina.
Ako ne bude zivjela sama, nego s deckom/muzem/curom/... - dakle nekim tko isto ima placu, onda jedna placa uredno moze otici na kredite i od druge se moze zivjeti. Nije lako, ali na kraju kredita ti ipak ostane stan koji puno vrijedi...
bnikola (napisa): | Mozda je ispalo kao da napadam cijene i slicno. I ja sam podstanar. Placam 1000+rezije za stan od svojih 40tak kvadrata. I znam kako je veselo to sve skupa. Posebno kada pocnu dizati cijene struje, vode i slicno. Troskovi stalno rastu. U zg sam 3 godine i mogu reci da stalno poskupljuje zivot studentima. Ono sto je dobro je da sam u istom stanu cijelo to vrijeme, pa mi ne dize cijenu (osim u samom pocetku), jer bi vjerojatno digao da se netko novi useli. |
Dakle, kad se uracunaju rezije, placas cca 200€ za stn od 40ak kvadrata. Ti sam. Dakle, troje studenata bi trebalo placati 600, a ne 350 (plus rezije, dakle 400). Ostajem pri svome da Wookie daje pristojnu cijenu (ako je stan u ikakvom normalno stanju, jasno ).
Uvijek treba uzeti u obzir opcenitu situaciju, dakle prosjecne cijene i ponudu.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)

Spol: 
|
Postano: 15:37 pon, 5. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Dakle, kad se uracunaju rezije, placas cca 200€ za stn od 40ak kvadrata. :) Ti sam. :-s Dakle, troje studenata bi trebalo placati 600, a ne 350 (plus rezije, dakle 400). :P Ostajem pri svome da Wookie daje pristojnu cijenu (ako je stan u ikakvom normalno stanju, jasno ;)). 8)
Uvijek treba uzeti u obzir opcenitu situaciju, dakle prosjecne cijene i ponudu. :)[/quote]
Slazem se. Zagreb uopce nije jeftin. Imam frendicu koja zivi u jednosobnom stanu s cimericom i svaka placa 1100 kn+rezije. Pa sad racunaj kolike su cijene. Zato sam i napisao cijene, jer 300 € za trosoban stan uopce nije puno. A koliko sam shvatio je i na dobroj poziciji. :-) (Eto jos razloga za dici cijenu!) :D
vsego (napisa): | Dakle, kad se uracunaju rezije, placas cca 200€ za stn od 40ak kvadrata. Ti sam. Dakle, troje studenata bi trebalo placati 600, a ne 350 (plus rezije, dakle 400). Ostajem pri svome da Wookie daje pristojnu cijenu (ako je stan u ikakvom normalno stanju, jasno ).
Uvijek treba uzeti u obzir opcenitu situaciju, dakle prosjecne cijene i ponudu.  |
Slazem se. Zagreb uopce nije jeftin. Imam frendicu koja zivi u jednosobnom stanu s cimericom i svaka placa 1100 kn+rezije. Pa sad racunaj kolike su cijene. Zato sam i napisao cijene, jer 300 € za trosoban stan uopce nije puno. A koliko sam shvatio je i na dobroj poziciji. (Eto jos razloga za dici cijenu!)
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
wookie Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|