Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Incognito Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 10:23 uto, 6. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="incognito"][quote="Anđelčić"]Ah, u krajnjem slučaju wikipedia nudi dosta informacija o tome... :D
Evo ti primjer: " Osnovna razlika između bosančice i [color=red]ostalih[/color] južnoslavenskih [color=red]ćirilskih pisama [/color]sastoji se u razlikama u grafiji, a manje u morfologiji pojedinih slova."[/quote]
Ne valja se pozivati na wikipediu jer je to hrpa gluposti, a ne enciklopedija.[/quote]
osim sto si poceo spammati.... :evil: (pa mi sve skupa izgleda kao napucavanje postcounta sto ukazuje na cinjenicu da mozda nisi usvojio Pravila ponašanja)
argumentiraj ovo sto si napisao, jer ovakva izjava je vrijedjanje, sto opet ukazuje na neusvojenost temeljnog gradiva ponasanja na Forumu :ccc:
incognito (napisa): | Anđelčić (napisa): | Ah, u krajnjem slučaju wikipedia nudi dosta informacija o tome...
Evo ti primjer: " Osnovna razlika između bosančice i ostalih južnoslavenskih ćirilskih pisama sastoji se u razlikama u grafiji, a manje u morfologiji pojedinih slova." |
Ne valja se pozivati na wikipediu jer je to hrpa gluposti, a ne enciklopedija. |
osim sto si poceo spammati.... (pa mi sve skupa izgleda kao napucavanje postcounta sto ukazuje na cinjenicu da mozda nisi usvojio Pravila ponašanja)
argumentiraj ovo sto si napisao, jer ovakva izjava je vrijedjanje, sto opet ukazuje na neusvojenost temeljnog gradiva ponasanja na Forumu
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Incognito Forumaš(ica)

|
Postano: 10:33 uto, 6. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"][quote="incognito"][quote="Anđelčić"]Ah, u krajnjem slučaju wikipedia nudi dosta informacija o tome... :D
Evo ti primjer: " Osnovna razlika između bosančice i [color=red]ostalih[/color] južnoslavenskih [color=red]ćirilskih pisama [/color]sastoji se u razlikama u grafiji, a manje u morfologiji pojedinih slova."[/quote]
Ne valja se pozivati na wikipediu jer je to hrpa gluposti, a ne enciklopedija.[/quote]
osim sto si poceo spammati.... :evil: (pa mi sve skupa izgleda kao napucavanje postcounta sto ukazuje na cinjenicu da mozda nisi usvojio <a href='http://degiorgi.math.hr/forum/'>Pravila ponašanja</a>)
argumentiraj ovo sto si napisao, jer ovakva izjava je vrijedjanje, sto opet ukazuje na neusvojenost temeljnog gradiva ponasanja na Forumu :ccc:[/quote]
Kaj je to spammanje? ja sam nov. Za argumentiranje nemam vremena, jer sutra imam usmeni, ali kad uhvatim vremena argumetirat ću. I koga briga u svijetu ako ja "vrijeđam" wikipediju na nekom forumu? ko da će to neko vidjet. A ako je misao bila da vrijeđam anđelčića, onda se ispričavam, jer mi to uopće nije bila namjera. Čemu onaj vražićak?? :P
Nesi (napisa): | incognito (napisa): | Anđelčić (napisa): | Ah, u krajnjem slučaju wikipedia nudi dosta informacija o tome...
Evo ti primjer: " Osnovna razlika između bosančice i ostalih južnoslavenskih ćirilskih pisama sastoji se u razlikama u grafiji, a manje u morfologiji pojedinih slova." |
Ne valja se pozivati na wikipediu jer je to hrpa gluposti, a ne enciklopedija. |
osim sto si poceo spammati.... (pa mi sve skupa izgleda kao napucavanje postcounta sto ukazuje na cinjenicu da mozda nisi usvojio <a href='http://degiorgi.math.hr/forum/'>Pravila ponašanja</a>)
argumentiraj ovo sto si napisao, jer ovakva izjava je vrijedjanje, sto opet ukazuje na neusvojenost temeljnog gradiva ponasanja na Forumu  |
Kaj je to spammanje? ja sam nov. Za argumentiranje nemam vremena, jer sutra imam usmeni, ali kad uhvatim vremena argumetirat ću. I koga briga u svijetu ako ja "vrijeđam" wikipediju na nekom forumu? ko da će to neko vidjet. A ako je misao bila da vrijeđam anđelčića, onda se ispričavam, jer mi to uopće nije bila namjera. Čemu onaj vražićak??
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 11:08 uto, 6. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="incognito"]Kaj je to spammanje? ja sam nov.[/quote]
vidi se :roll: :shock:
spamom se pocelo tretirati sve nezeljno u inboxu (oglasi i slicno koji maju tendenciju exponencijalno povecavati kolicinu poruka dnevno), ovo tvoje vise odgovara floodanju (pises samo da pises), ali generalno se sve potrpa u istu rijec - spam i svima je vise manje jasno da je to nesto nezeljeno i nepotrebno, ukratko :)
ukratko - Forum je mjesto za podrsku nastavi, ostalo se tolerira, ali besmisleni postovi bas nisu dobrodosli (kao oni tvoji na strumfovima - postcount je broj postova koje imas, ovisno o tome ide rank - ono ispod nicka, i oznacava ipak nekakvu razliku u tome tko je novi, a tko bas i nije :djed: :wink: brojevi su nepoznati bas zbog toga da ne bi bilo 'napucavanja' broja postova)
ovo zasad nejde u pm zato da i ostale malo podsjetimo na svrhu Foruma :wink:
(iako je to isto nezeljena pojava i korisnike brzo uputimo na pm - private message)
a i da se ostali admini i modovi mogu upetljati ako bude nejasnoca....
[quote="incognito"]Za argumentiranje nemam vremena, jer sutra imam usmeni, ali kad uhvatim vremena argumetirat ću.[/quote]
onda idi uciti, i nemoj pisati ako nemas vremena napisati post kako spada :P
[quote="incognito"] I koga briga u svijetu ako ja "vrijeđam" wikipediju na nekom forumu? ko da će to neko vidjet.[/quote]
:ccc: vidjet cemo mi ovdje :!: i nas je briga..... i ovo nije _neki_ forum :!: :wink: (da, ima nas koji smo jako vezani uz njega :wink:)
wikipedija se nacelno smatra jednom dobrom stvari, ako ti smatras suprotno i izneses to samo u obliku 'to je gomila gluposti' u ovoj sredini to se smatra vrijedjanjem
ako uz to kazes 'zato, zato i zato, evo vam linkovi' onda se to smatra samo suprotim misljenjem i vjerujem da ces dobiti i protuargumenata i moze se o tome kulturno raspravljati - sto je ok
ajde ti prvo lijepo procitaj Pravila ponašanja, jer cinise da ti je to pobjeglo prilikom registracije.... trebat ce ti...
ovo je akademska zajednica i ljudi se nastoje sto vise tako ponasati.... neargumentirane stvari poput ovog gore se najcesce smatraju vrijedjanjem, a korisnik dozivi neozbiljnim, iako to mozda nije istina.... :-k
ovdje se poprilicno drzimo pravila pa ti toplo preporucam da ih procitas, usvojis i drzis ih se :wink:
[quote="incognito"] A ako je misao bila da vrijeđam anđelčića, onda se ispričavam, jer mi to uopće nije bila namjera.[/quote]
mislim da to nitko tako nije shvatio..... :wink:
incognito (napisa): | Kaj je to spammanje? ja sam nov. |
vidi se
spamom se pocelo tretirati sve nezeljno u inboxu (oglasi i slicno koji maju tendenciju exponencijalno povecavati kolicinu poruka dnevno), ovo tvoje vise odgovara floodanju (pises samo da pises), ali generalno se sve potrpa u istu rijec - spam i svima je vise manje jasno da je to nesto nezeljeno i nepotrebno, ukratko
ukratko - Forum je mjesto za podrsku nastavi, ostalo se tolerira, ali besmisleni postovi bas nisu dobrodosli (kao oni tvoji na strumfovima - postcount je broj postova koje imas, ovisno o tome ide rank - ono ispod nicka, i oznacava ipak nekakvu razliku u tome tko je novi, a tko bas i nije brojevi su nepoznati bas zbog toga da ne bi bilo 'napucavanja' broja postova)
ovo zasad nejde u pm zato da i ostale malo podsjetimo na svrhu Foruma
(iako je to isto nezeljena pojava i korisnike brzo uputimo na pm - private message)
a i da se ostali admini i modovi mogu upetljati ako bude nejasnoca....
incognito (napisa): | Za argumentiranje nemam vremena, jer sutra imam usmeni, ali kad uhvatim vremena argumetirat ću. |
onda idi uciti, i nemoj pisati ako nemas vremena napisati post kako spada
incognito (napisa): | I koga briga u svijetu ako ja "vrijeđam" wikipediju na nekom forumu? ko da će to neko vidjet. |
vidjet cemo mi ovdje i nas je briga..... i ovo nije _neki_ forum (da, ima nas koji smo jako vezani uz njega )
wikipedija se nacelno smatra jednom dobrom stvari, ako ti smatras suprotno i izneses to samo u obliku 'to je gomila gluposti' u ovoj sredini to se smatra vrijedjanjem
ako uz to kazes 'zato, zato i zato, evo vam linkovi' onda se to smatra samo suprotim misljenjem i vjerujem da ces dobiti i protuargumenata i moze se o tome kulturno raspravljati - sto je ok
ajde ti prvo lijepo procitaj Pravila ponašanja, jer cinise da ti je to pobjeglo prilikom registracije.... trebat ce ti...
ovo je akademska zajednica i ljudi se nastoje sto vise tako ponasati.... neargumentirane stvari poput ovog gore se najcesce smatraju vrijedjanjem, a korisnik dozivi neozbiljnim, iako to mozda nije istina....
ovdje se poprilicno drzimo pravila pa ti toplo preporucam da ih procitas, usvojis i drzis ih se
incognito (napisa): | A ako je misao bila da vrijeđam anđelčića, onda se ispričavam, jer mi to uopće nije bila namjera. |
mislim da to nitko tako nije shvatio.....
|
|
[Vrh] |
|
Incognito Forumaš(ica)

|
Postano: 12:36 uto, 6. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]
ukratko - Forum je mjesto za podrsku nastavi, ostalo se tolerira, ali besmisleni postovi bas nisu dobrodosli (kao oni tvoji na strumfovima -
[quote="incognito"] I koga briga u svijetu ako ja "vrijeđam" wikipediju na nekom forumu? ko da će to neko vidjet.[/quote]
:ccc: vidjet cemo mi ovdje :!: i nas je briga..... i ovo nije _neki_ forum :!: :wink: (da, ima nas koji smo jako vezani uz njega :wink:)
[/quote]
Prvo, ono moje sa štrumfovima je bila šala!! Žao mi je što nije shvaćena. Pa kaj se čovjek na ovom forumu ne može šaliti?
Drugo, ovaj forum je globalno gledano "neki tamo forum". Lokalno, naravno da je nama, kojima koristi, bitan. Tako da ako se netko od tvoraca wikipedie našao uvrijeđen, neka mi se javi. :rotfl2:
Ja mislim da se ja pristojno ponašam na forumu. Možemo provesti anketu, ako je potrebno. :lol:
I ne razumijem, zašto bi netko stalno slao postove samo da bi mu se promijenio rank, kad to nije od životne važnosti??
Nesi (napisa): |
ukratko - Forum je mjesto za podrsku nastavi, ostalo se tolerira, ali besmisleni postovi bas nisu dobrodosli (kao oni tvoji na strumfovima -
incognito (napisa): | I koga briga u svijetu ako ja "vrijeđam" wikipediju na nekom forumu? ko da će to neko vidjet. |
vidjet cemo mi ovdje i nas je briga..... i ovo nije _neki_ forum (da, ima nas koji smo jako vezani uz njega )
|
Prvo, ono moje sa štrumfovima je bila šala!! Žao mi je što nije shvaćena. Pa kaj se čovjek na ovom forumu ne može šaliti?
Drugo, ovaj forum je globalno gledano "neki tamo forum". Lokalno, naravno da je nama, kojima koristi, bitan. Tako da ako se netko od tvoraca wikipedie našao uvrijeđen, neka mi se javi.
Ja mislim da se ja pristojno ponašam na forumu. Možemo provesti anketu, ako je potrebno.
I ne razumijem, zašto bi netko stalno slao postove samo da bi mu se promijenio rank, kad to nije od životne važnosti??
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 12:40 uto, 6. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="incognito"]Drugo, ovaj forum je globalno gledano "neki tamo forum". Lokalno, naravno da je nama, kojima koristi, bitan. Tako da ako se netko od tvoraca wikipedie našao uvrijeđen, neka mi se javi. :rotfl2:[/quote]
Ima nas na Forumu koji jako cijenimo Wipediju i ostale [i]open[/i] projekte. 8)
[quote="incognito"]I ne razumijem, zašto bi netko stalno slao postove samo da bi mu se promijenio rank, kad to nije od životne važnosti??[/quote]
Zacudio bi se... :a-a:
incognito (napisa): | Drugo, ovaj forum je globalno gledano "neki tamo forum". Lokalno, naravno da je nama, kojima koristi, bitan. Tako da ako se netko od tvoraca wikipedie našao uvrijeđen, neka mi se javi.  |
Ima nas na Forumu koji jako cijenimo Wipediju i ostale open projekte.
incognito (napisa): | I ne razumijem, zašto bi netko stalno slao postove samo da bi mu se promijenio rank, kad to nije od životne važnosti?? |
Zacudio bi se...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 12:50 uto, 6. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="incognito"]Prvo, ono moje sa štrumfovima je bila šala!! Žao mi je što nije shvaćena. Pa kaj se čovjek na ovom forumu ne može šaliti? [/quote]
moze, ali jesi li pogledao starost tog topica??!
vec je dosadno... i nisi jedini koji je bas tako skomentirao
[quote="incognito"]Drugo, ovaj forum je globalno gledano "neki tamo forum". Lokalno, naravno da je nama, kojima koristi, bitan. Tako da ako se netko od tvoraca wikipedie našao uvrijeđen, neka mi se javi.[/quote]
tvorci wikipedije su svi oni koji sudjeluju u njenom rastu.... i nemoj se zacudit ako ti netko od Forumasa kaze da je on napisao to i to..... pa ti se javi :twisted:
svojedobno sam ja krenula u piskaranje jednog texta, ali vrijeme je pobjeglo... :(
s druge pak strane - svi txtovi se provjeravaju by timovi dobrovoljaca-strucnjaka - dakle, nisu 'gluposti' kako si ti rekao
zakljucak - ubuduce pisi argumentirano :!:
i mislim da ovu raspravu mozemo privest kraju
incognito (napisa): | Prvo, ono moje sa štrumfovima je bila šala!! Žao mi je što nije shvaćena. Pa kaj se čovjek na ovom forumu ne može šaliti? |
moze, ali jesi li pogledao starost tog topica??!
vec je dosadno... i nisi jedini koji je bas tako skomentirao
incognito (napisa): | Drugo, ovaj forum je globalno gledano "neki tamo forum". Lokalno, naravno da je nama, kojima koristi, bitan. Tako da ako se netko od tvoraca wikipedie našao uvrijeđen, neka mi se javi. |
tvorci wikipedije su svi oni koji sudjeluju u njenom rastu.... i nemoj se zacudit ako ti netko od Forumasa kaze da je on napisao to i to..... pa ti se javi
svojedobno sam ja krenula u piskaranje jednog texta, ali vrijeme je pobjeglo...
s druge pak strane - svi txtovi se provjeravaju by timovi dobrovoljaca-strucnjaka - dakle, nisu 'gluposti' kako si ti rekao
zakljucak - ubuduce pisi argumentirano
i mislim da ovu raspravu mozemo privest kraju
|
|
[Vrh] |
|
Incognito Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Incognito Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 13:09 uto, 6. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="incognito"]Dobro, da se vratimo na sam početak. Ja sam to napisao zato što sam imao loše iskustvo kada sam tražio nešto na wikipedii. Pošto ja nisam objasnio gdje je to i koja je to stvar, onda ne možemo znati tko je tvorac toga i jel se on nalazi među nama. Znači ja ne želim vrijeđati sve ljude koji su utkali nešto svoje u wikipediu, nego kažem da ima i gluposti.[/quote]
Nisi bas tako napisao:
[quote="incognito"]Ne valja se pozivati na wikipediu jer je to hrpa gluposti, a ne enciklopedija.[/quote]
Btw, da, ima nas i koji smo u nekom trenutku ponesto tamo i napisali... O:)
[quote="incognito"]Pa kaj se sve nove članove na forumu odmah žestoko napadne?? Jel to kao neko vatreno krštenje?[/quote]
Ne sve nove, nego sve koji popljuju nekoga/nesto bez argumenata. 8)
incognito (napisa): | Dobro, da se vratimo na sam početak. Ja sam to napisao zato što sam imao loše iskustvo kada sam tražio nešto na wikipedii. Pošto ja nisam objasnio gdje je to i koja je to stvar, onda ne možemo znati tko je tvorac toga i jel se on nalazi među nama. Znači ja ne želim vrijeđati sve ljude koji su utkali nešto svoje u wikipediu, nego kažem da ima i gluposti. |
Nisi bas tako napisao:
incognito (napisa): | Ne valja se pozivati na wikipediu jer je to hrpa gluposti, a ne enciklopedija. |
Btw, da, ima nas i koji smo u nekom trenutku ponesto tamo i napisali...
incognito (napisa): | Pa kaj se sve nove članove na forumu odmah žestoko napadne?? Jel to kao neko vatreno krštenje? |
Ne sve nove, nego sve koji popljuju nekoga/nesto bez argumenata.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|