Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Brucošijada
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:11 sri, 8. 10. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pingvin"]za razliku od metala kojeg mogu slusati samo metalci (pogotovo onaj neki zesci)[/quote]

:shock: Ma neeee.... Samo nisi dovoljno pokusavao. :D

Metal je, u stvari, duboko duhovna glazba koja se svima svidja :headbanging: ali se mnogi to boje priznati... :twisted:

[color=#eeeeff][size=1]Strah ih je sta ce im mama reci ako kazu da su metalci...[/size][/color]

[quote="Pingvin"]imho metal samo moze stvoriti mracnu atmosferu, a to nam ne pase. Zar ne ? :)[/quote]

:shock:

:headbanging: Zasto ne? :headbanging:

P.S. Probaj poslusati Nightwish, pa onda sudi o mracnoj atmosferi i neslusljivosti za siru publiku... :roll:
Pingvin (napisa):
za razliku od metala kojeg mogu slusati samo metalci (pogotovo onaj neki zesci)

Shocked Ma neeee.... Samo nisi dovoljno pokusavao. Very Happy

Metal je, u stvari, duboko duhovna glazba koja se svima svidja Headbanging ali se mnogi to boje priznati... Twisted Evil

Strah ih je sta ce im mama reci ako kazu da su metalci...

Pingvin (napisa):
imho metal samo moze stvoriti mracnu atmosferu, a to nam ne pase. Zar ne ? Smile

Shocked

Headbanging Zasto ne? Headbanging

P.S. Probaj poslusati Nightwish, pa onda sudi o mracnoj atmosferi i neslusljivosti za siru publiku... Rolling Eyes

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 19:47 sri, 8. 10. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="Pingvin"]za razliku od metala kojeg mogu slusati samo metalci (pogotovo onaj neki zesci)[/quote]

:shock: Ma neeee.... Samo nisi dovoljno pokusavao. :D [/quote]
Ma nemam sto pokusavat kad se sav najezim kad to cujem ;)
To je isto kao da ja zatvorim jednog tipicnog metalca i pustim mu neki psihodelicni trance ili mozda goa core :) Cim bi taj isti metalac izasao iz sobe bilo bi :woosh: po meni :D

[quote="vsego"]
Metal je, u stvari, duboko duhovna glazba koja se svima svidja :headbanging: ali se mnogi to boje priznati... :twisted:
[color=#eeeeff][size=1]Strah ih je sta ce im mama reci ako kazu da su metalci...[/size][/color]
[/quote]
Moguce...to mi je nekoc davno pokusao jedan metalac objasnit, ali ja ne shvatih :)

[quote="vsego"]
[quote="Pingvin"]imho metal samo moze stvoriti mracnu atmosferu, a to nam ne pase. Zar ne ? :)[/quote]

:shock:

:headbanging: Zasto ne? :headbanging:
[/quote]
Mracna atmosfera suxa eto zasto 8)

[quote="vsego"]
P.S. Probaj poslusati Nightwish, pa onda sudi o mracnoj atmosferi i neslusljivosti za siru publiku... :roll:[/quote]
jel to ona zenska kao vokal uz one el. gitare ? :blueshock:
vsego (napisa):
Pingvin (napisa):
za razliku od metala kojeg mogu slusati samo metalci (pogotovo onaj neki zesci)

Shocked Ma neeee.... Samo nisi dovoljno pokusavao. Very Happy

Ma nemam sto pokusavat kad se sav najezim kad to cujem Wink
To je isto kao da ja zatvorim jednog tipicnog metalca i pustim mu neki psihodelicni trance ili mozda goa core Smile Cim bi taj isti metalac izasao iz sobe bilo bi Tiha vatrica... po meni Very Happy

vsego (napisa):

Metal je, u stvari, duboko duhovna glazba koja se svima svidja Headbanging ali se mnogi to boje priznati... Twisted Evil
Strah ih je sta ce im mama reci ako kazu da su metalci...

Moguce...to mi je nekoc davno pokusao jedan metalac objasnit, ali ja ne shvatih Smile

vsego (napisa):

Pingvin (napisa):
imho metal samo moze stvoriti mracnu atmosferu, a to nam ne pase. Zar ne ? Smile

Shocked

Headbanging Zasto ne? Headbanging

Mracna atmosfera suxa eto zasto Cool

vsego (napisa):

P.S. Probaj poslusati Nightwish, pa onda sudi o mracnoj atmosferi i neslusljivosti za siru publiku... Rolling Eyes

jel to ona zenska kao vokal uz one el. gitare ? Disaster!!!

[Vrh]
Pingvin
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 19:50 sri, 8. 10. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

ups, nisam se logirao :shock:
ovaj gore post je moj :)
ups, nisam se logirao Shocked
ovaj gore post je moj Smile

Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-18 = 43 - 61

PostPostano: 20:56 sri, 8. 10. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Drago mi je vidjeti vas kako ste se raspisali, ali vas ipak molim da previše ne razvlačite temu...

Što se tiče pitanja sa izborom za miss i mistera, te karaoke, ne mogu vam još ništa reći dok ne odredimo lokaciju i vidimo što se tamo nudi. Sve ovisi o klubu koji izaberemo.

P.S. - Nightwish je OK

P.P.S. - svaka je muzika dobra, ali ja ipak mislim da neke ekscentrične vrste nisu za takav događaj kao što je brucošijada. Bit brucošijade jest da se zabavimo, upoznamo, poželimo dobrodošlicu brucošima. A neke vrste muzike bacaju u bad ili tjeraju ljude na, pristojno rečeno, granične načine ponašanja. Po mom mišljenju, može se ubaciti pokoja takva stvar, ali neka naglasak bude na zabavnom (pri tome ne mislim na narodnjake!)

Dakle, treba biti od svega po malo. Malo stranog, malo domaćeg, malo brzog, malo sporog. Ipak će tamo biti i zaljubljenih parova pa treba ubaciti pokoji sentiš, romantika i sl. Ima i onih koji vole mračnu muziku, za njih neki mračni metal. Za one koji žele plesati, neka budu plesni ritmovi. A za one koji žele pasti u trans neka i njima bude po volji. Ima ih i koji žele pjevati, pa ako ne bude karaoka, morat ćemo misliti i na njih izborom muzike.

Ovaj topic zamislila sam tako da vi dajete konstruktivne prijedloge. A nitko se nije dotaknuo onoga što je do sada bilo... što vam se svidjelo, a što ne...

Za :muzak: ćemo lako!

... se razumijemo?... :?:

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Drago mi je vidjeti vas kako ste se raspisali, ali vas ipak molim da previše ne razvlačite temu...

Što se tiče pitanja sa izborom za miss i mistera, te karaoke, ne mogu vam još ništa reći dok ne odredimo lokaciju i vidimo što se tamo nudi. Sve ovisi o klubu koji izaberemo.

P.S. - Nightwish je OK

P.P.S. - svaka je muzika dobra, ali ja ipak mislim da neke ekscentrične vrste nisu za takav događaj kao što je brucošijada. Bit brucošijade jest da se zabavimo, upoznamo, poželimo dobrodošlicu brucošima. A neke vrste muzike bacaju u bad ili tjeraju ljude na, pristojno rečeno, granične načine ponašanja. Po mom mišljenju, može se ubaciti pokoja takva stvar, ali neka naglasak bude na zabavnom (pri tome ne mislim na narodnjake!)

Dakle, treba biti od svega po malo. Malo stranog, malo domaćeg, malo brzog, malo sporog. Ipak će tamo biti i zaljubljenih parova pa treba ubaciti pokoji sentiš, romantika i sl. Ima i onih koji vole mračnu muziku, za njih neki mračni metal. Za one koji žele plesati, neka budu plesni ritmovi. A za one koji žele pasti u trans neka i njima bude po volji. Ima ih i koji žele pjevati, pa ako ne bude karaoka, morat ćemo misliti i na njih izborom muzike.

Ovaj topic zamislila sam tako da vi dajete konstruktivne prijedloge. A nitko se nije dotaknuo onoga što je do sada bilo... što vam se svidjelo, a što ne...

Za Muzak ćemo lako!

... se razumijemo?... Question

Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 0:58 čet, 9. 10. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pingvin"]metal samo moze stvoriti mracnu atmosferu[/quote]Mene razveseli...
[quote="Ivančica"]Dakle, treba biti od svega po malo. Malo stranog, malo domaćeg, malo brzog, malo sporog. Ipak će tamo biti i zaljubljenih parova pa treba ubaciti pokoji sentiš, romantika i sl. Ima i onih koji vole mračnu muziku, za njih neki mračni metal. Za one koji žele plesati, neka budu plesni ritmovi. A za one koji žele pasti u trans neka i njima bude po volji. Ima ih i koji žele pjevati, pa ako ne bude karaoka, morat ćemo misliti i na njih izborom muzike.[/quote]Pa to se podrazumjevalo od početka, mi se samo tu malo sanjarili... Živjela raznolikost ukusa!

[quote="Ivančica"]Bit brucošijade jest da se zabavimo, upoznamo, [b]poželimo dobrodošlicu brucošima[/b]. [i]...pa sad još nešt piše...[/i] ali neka naglasak bude na zabavnom ([b]pri tome ne mislim na narodnjake![/b])[/quote]Opet, ova prva rečenica mi se podrazumjevala od početka (al nije na odmet podsjetit ljude :) ). Nego da se vratim na podebljano. Sad će mi opet neki pričat da sam idealist i kaj sve ne, al mislim:

poželiti dobrodošlicu brucošima - to kao radimo mi [i]starosjedioci[/i], pa valjda pokazujemo (pa i muzikom) kako je to na PMF-MOu. Kolko ja znam to je fakultet, pa bi se tu trebali šetati neki intelektualci i tak to sve, pa se podrazumjeva da ne bi trebalo biti primitivnih (moje mišljenje) narodnjaka* niti Britney-Spears-type-pop-trasha (stranih ni domaćih)!

* Ne mislim da su sve narodne pjesme primitivne, ali jelda, ovi nazovi pop-narodnjaci (ne znam kak se točno zovu, jer ih ne pratim, čujem koji put na telki(sve manje, fala Bogu(Dudo reci [i]Molim[/i] :wink: )), iz nekog auta kak bruje i tekstovi su im mislim, neću uopće komentirat, a (ne)kvaliteta skladbe još gora) nikako ne spadaju (opet moje mišljenje) na fakultet i intelektualce.
Pingvin (napisa):
metal samo moze stvoriti mracnu atmosferu
Mene razveseli...
Ivančica (napisa):
Pa to se podrazumjevalo od početka, mi se samo tu malo sanjarili... Živjela raznolikost ukusa!

Ivančica (napisa):
Bit brucošijade jest da se zabavimo, upoznamo, poželimo dobrodošlicu brucošima. ...pa sad još nešt piše... ali neka naglasak bude na zabavnom (pri tome ne mislim na narodnjake!)
Opet, ova prva rečenica mi se podrazumjevala od početka (al nije na odmet podsjetit ljude Smile ). Nego da se vratim na podebljano. Sad će mi opet neki pričat da sam idealist i kaj sve ne, al mislim:

poželiti dobrodošlicu brucošima - to kao radimo mi starosjedioci, pa valjda pokazujemo (pa i muzikom) kako je to na PMF-MOu. Kolko ja znam to je fakultet, pa bi se tu trebali šetati neki intelektualci i tak to sve, pa se podrazumjeva da ne bi trebalo biti primitivnih (moje mišljenje) narodnjaka* niti Britney-Spears-type-pop-trasha (stranih ni domaćih)!

* Ne mislim da su sve narodne pjesme primitivne, ali jelda, ovi nazovi pop-narodnjaci (ne znam kak se točno zovu, jer ih ne pratim, čujem koji put na telki(sve manje, fala Bogu(Dudo reci Molim Wink )), iz nekog auta kak bruje i tekstovi su im mislim, neću uopće komentirat, a (ne)kvaliteta skladbe još gora) nikako ne spadaju (opet moje mišljenje) na fakultet i intelektualce.

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
anavi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 8:20 čet, 9. 10. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]
A neke vrste muzike bacaju u bad ili tjeraju ljude na, pristojno rečeno, granične načine ponašanja. [/quote]
hrvatska zabavna muzika? :D

[quote="Ivančica"]Ipak će tamo biti i zaljubljenih parova pa treba ubaciti pokoji sentiš, romantika i sl.
[/quote]
sentisi su out
Ivančica (napisa):

A neke vrste muzike bacaju u bad ili tjeraju ljude na, pristojno rečeno, granične načine ponašanja.

hrvatska zabavna muzika? Very Happy

Ivančica (napisa):
Ipak će tamo biti i zaljubljenih parova pa treba ubaciti pokoji sentiš, romantika i sl.

sentisi su out

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 13:36 čet, 9. 10. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]
* Ne mislim da su sve narodne pjesme primitivne, ali jelda, ovi nazovi pop-narodnjaci (ne znam kak se točno zovu, jer ih ne pratim, čujem koji put na telki(sve manje, fala Bogu(Dudo reci [i]Molim[/i] :wink: )), iz nekog auta kak bruje i tekstovi su im mislim, neću uopće komentirat, a (ne)kvaliteta skladbe još gora) nikako ne spadaju (opet moje mišljenje) na fakultet i intelektualce.[/quote]

Slažm se s tobom da pojedine pjesme ništ ne valjaju, ali moraš priznat da se uz pomoć njih zna i može stvorit solidna atmosfera... tim više što su glupi tekstovi, pa ih se lagano zapamti :lol:

[quote="anavi"]sentisi su out[/quote]

Ne moraju biti! Ne slažem se... zašto ne bi pred fajront i malo toga puštali?
steelworker (napisa):

* Ne mislim da su sve narodne pjesme primitivne, ali jelda, ovi nazovi pop-narodnjaci (ne znam kak se točno zovu, jer ih ne pratim, čujem koji put na telki(sve manje, fala Bogu(Dudo reci Molim Wink )), iz nekog auta kak bruje i tekstovi su im mislim, neću uopće komentirat, a (ne)kvaliteta skladbe još gora) nikako ne spadaju (opet moje mišljenje) na fakultet i intelektualce.

Slažm se s tobom da pojedine pjesme ništ ne valjaju, ali moraš priznat da se uz pomoć njih zna i može stvorit solidna atmosfera... tim više što su glupi tekstovi, pa ih se lagano zapamti Laughing

anavi (napisa):
sentisi su out

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 15:49 čet, 9. 10. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]Slažm se s tobom da pojedine pjesme ništ ne valjaju, ali moraš priznat da se uz pomoć njih zna i može stvorit solidna atmosfera... tim više što su glupi tekstovi, pa ih se lagano zapamti :lol:[/quote][b]Naći brucošima ćemo predstaviti studente PMF-MOa kao one koji se mogu zabaviti i stvoriti atmosferu samo uz glupe tekstove i napiši-za-pet-min-pjesme?[/b] :?: :shock: :cry:
Ja sam mislio da matematičari imaju dovoljno mentalnih sklopova i sposobnosti da mogu stvarati atmosferu i iz kompliciranijih i apstraktnijih pjesama/skladbi.

[quote="Ivančica"][quote="anavi"]sentisi su out [/quote]Ne moraju biti! Ne slažem se... zašto ne bi pred fajront i malo toga puštali?[/quote]Slažem se, s Ivančicom. :shock: :shocked!: :blueshock: :pavati:
Ivančica (napisa):
Slažm se s tobom da pojedine pjesme ništ ne valjaju, ali moraš priznat da se uz pomoć njih zna i može stvorit solidna atmosfera... tim više što su glupi tekstovi, pa ih se lagano zapamti Laughing
Naći brucošima ćemo predstaviti studente PMF-MOa kao one koji se mogu zabaviti i stvoriti atmosferu samo uz glupe tekstove i napiši-za-pet-min-pjesme? Question Shocked Crying or Very sad
Ja sam mislio da matematičari imaju dovoljno mentalnih sklopova i sposobnosti da mogu stvarati atmosferu i iz kompliciranijih i apstraktnijih pjesama/skladbi.

Ivančica (napisa):
anavi (napisa):
sentisi su out
Slažem se, s Ivančicom. Shocked #Shocked Disaster!!! Zijeeeeeev...

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 16:24 čet, 9. 10. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]
[b]Naći brucošima ćemo predstaviti studente PMF-MOa kao one koji se mogu zabaviti i stvoriti atmosferu samo uz glupe tekstove i napiši-za-pet-min-pjesme?[/b] :?: :shock: :cry:
[/quote]

Nisam rekla [b]"samo"[/b], ali treba i toga biti. Ma matematičari mogu stvoriti atmosferu i u potpunoj tišini :shock: :shock: :shock: :shock:
steelworker (napisa):

Naći brucošima ćemo predstaviti studente PMF-MOa kao one koji se mogu zabaviti i stvoriti atmosferu samo uz glupe tekstove i napiši-za-pet-min-pjesme? Question Shocked Crying or Very sad

Nisam rekla "samo", ali treba i toga biti. Ma matematičari mogu stvoriti atmosferu i u potpunoj tišini Shocked Shocked Shocked Shocked

[Vrh]
diex
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 16:31 čet, 9. 10. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da bi sentisi mogli samo rastuzit onih cca 95% faksa koji nemaju curu/decka.
ja sam uvijek za dobar metal ali ruku na srce u ovoj situaciji bi to samo pokvarilo raspolozenje.
Sto se tice povezivanja intelekta sa muzikom,mislim to je smjesno,mozemo svi zajedno ponijet biljeznice i rjesavat jednadzbe uz "intelektualnu" muziku.
Muzika je tu da bi se stvorila bolja atmosfera,a ne zato da bi odredjeni pojedinci mogli postic svoje potpuno duhovno stanje,svaki pokusaj da se stvori drugacije ce zavrsit grupnim nezadovoljstvom.
Pa se vi sad derite na mene da ne cjenim pravu muziku,ma rofl...
mislim da bi sentisi mogli samo rastuzit onih cca 95% faksa koji nemaju curu/decka.
ja sam uvijek za dobar metal ali ruku na srce u ovoj situaciji bi to samo pokvarilo raspolozenje.
Sto se tice povezivanja intelekta sa muzikom,mislim to je smjesno,mozemo svi zajedno ponijet biljeznice i rjesavat jednadzbe uz "intelektualnu" muziku.
Muzika je tu da bi se stvorila bolja atmosfera,a ne zato da bi odredjeni pojedinci mogli postic svoje potpuno duhovno stanje,svaki pokusaj da se stvori drugacije ce zavrsit grupnim nezadovoljstvom.

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6

PostPostano: 16:54 čet, 9. 10. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="diex"]mislim da bi sentisi mogli samo rastuzit onih cca 95% faksa koji nemaju curu/decka.[/quote]Mislim da je dotični postotak manji. Al ne drastično. Viš to bi mogli u brošuri za privlačenje novih studenata naglasiti => "Velika postotak [i]single[/i] studenata." A ruku na srce kolegice (drugi spol nek ocjene one) su nam baš lijepe, iznutra i izvana. A blizu je i fizika sa sličnom situacijom (i jednom fizičarkom :inlove: ). Pa bi imali još više studenata i veće gužve na predavanjima... Uff kud sam ja zaš'o u digresiju...c,c,c...
[quote="diex"]Sto se tice povezivanja intelekta sa muzikom,mislim to je smjesno,mozemo svi zajedno ponijet biljeznice i rjesavat jednadzbe uz "intelektualnu" muziku.
Pa se vi sad derite na mene da ne cjenim pravu muziku,ma rofl...[/quote]Ja nisam tražio IX. simfoniju, štoviše nisam čak tražio ni jazz, samo sam pitao "[b]Zar bas moramo [i]dno dna[/i] slušati[/b]".
diex (napisa):
Mislim da je dotični postotak manji. Al ne drastično. Viš to bi mogli u brošuri za privlačenje novih studenata naglasiti ⇒ "Velika postotak single studenata." A ruku na srce kolegice (drugi spol nek ocjene one) su nam baš lijepe, iznutra i izvana. A blizu je i fizika sa sličnom situacijom (i jednom fizičarkom In love ). Pa bi imali još više studenata i veće gužve na predavanjima... Uff kud sam ja zaš'o u digresiju...c,c,c...
diex (napisa):
Ja nisam tražio IX. simfoniju, štoviše nisam čak tražio ni jazz, samo sam pitao "Zar bas moramo dno dna slušati".

[Vrh]
Pingvin
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 17:20 čet, 9. 10. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"] Drago mi je vidjeti vas kako ste se raspisali, ali vas ipak molim da previše ne razvlačite temu...
[/quote]
Ovo ocito nije nitko vidio ili nije zelio vidjet :lol:

Ljudi opet ste se upustili u raspravu o toj muzici...ako ovak nastavite imat cemo brucosijadu negdje na savskom nasipu, bez struje, u mraku ;)
Da se razumijemo, nije ni to lose....okrenemo par janjaca uz gajbe piva i vhojla, ali ja bih ipak radje bio negdje na toplom, a ne da moram glumit :dm: :)
Ajde ljudi urazumite se....za muziku cemo lako...svatko nek ponese kilu rajcica i sta nebu valjalo od muzike, zna se sto slijedi ;)

Ivančica mozda je najbolje da ti to sama lijepo spremis kak ti oces, a nas pustis da se tu dalje prepucavamo ;)
Ivančica (napisa):

Ovo ocito nije nitko vidio ili nije zelio vidjet Laughing

Ljudi opet ste se upustili u raspravu o toj muzici...ako ovak nastavite imat cemo brucosijadu negdje na savskom nasipu, bez struje, u mraku Wink
Da se razumijemo, nije ni to lose....okrenemo par janjaca uz gajbe piva i vhojla, ali ja bih ipak radje bio negdje na toplom, a ne da moram glumit Djed Mraz Smile
Ajde ljudi urazumite se....za muziku cemo lako...svatko nek ponese kilu rajcica i sta nebu valjalo od muzike, zna se sto slijedi Wink

Ivančica mozda je najbolje da ti to sama lijepo spremis kak ti oces, a nas pustis da se tu dalje prepucavamo Wink

Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 19:56 čet, 9. 10. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pingvin"]
Ivančic[b][color=red]e[/color][/b] mozda je najbolje da ti to sama lijepo spremis kak ti oces, a nas pustis da se tu dalje prepucavamo ;)[/quote]

Čini mi se da će upravo tako i biti :wink: :roll: :wink:
Pingvin (napisa):

Ivančice mozda je najbolje da ti to sama lijepo spremis kak ti oces, a nas pustis da se tu dalje prepucavamo Wink

Čini mi se da će upravo tako i biti Wink Rolling Eyes Wink

[Vrh]
c2h5oh
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-2 = 2 - 4

PostPostano: 20:28 pet, 10. 10. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da su karaoke jako dobra ideja.
da vidimo ko je buduca story PMF super zvijezda :)
samo nam trebaju skoro i novkovic da ocjenjuju :)
mislim da su karaoke jako dobra ideja.
da vidimo ko je buduca story PMF super zvijezda Smile
samo nam trebaju skoro i novkovic da ocjenjuju Smile

-----------------------------------------------------------------
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Gost

PostPostano: 0:45 sub, 11. 10. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]
Naravno, ovdje možete i dati komentare što vam se svidjelo na prijašnjim brucošijadama, a što nije, što biste maknuli, a što uveli... [/quote]

[color=blue]*****[/color]

[color=blue]A ja bih gostu porucio da ubuduce argumentira ovakve ispade ako zeli da "prezive" budne moderatora... :evil:[/color]
Ivančica (napisa):

Naravno, ovdje možete i dati komentare što vam se svidjelo na prijašnjim brucošijadama, a što nije, što biste maknuli, a što uveli...

A ja bih gostu porucio da ubuduce argumentira ovakve ispade ako zeli da "prezive" budne moderatora... Evil or Very Mad

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 14:07 sub, 11. 10. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nisam vidjela što je pisalo... ali vjerojatno nije bilo lijepo... molim vas da budete prstojni i dajete [b]konstruktivne [/b]savjete.

P.S. - u srijedu je sjednica SUMAe pa ću vam se nakon toga dana javiti s podrobnijim informacijama
Nisam vidjela što je pisalo... ali vjerojatno nije bilo lijepo... molim vas da budete prstojni i dajete konstruktivne savjete.

P.S. - u srijedu je sjednica SUMAe pa ću vam se nakon toga dana javiti s podrobnijim informacijama

[Vrh]
Gost

PostPostano: 17:27 ned, 12. 10. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

napisala sam da zelim promjenu. ne zelim da suma organizira brucosijadu. evo konstruktivnog prijedloga: zelim da neka druga udruga (npr. MASS) organizira brucosijadu. zasto bi suma zaradila te novce, a ne MASS? tko o tome odlucuje uopce? nadam se da ne dekan, al ovo zadnje necu komentirati.
napisala sam da zelim promjenu. ne zelim da suma organizira brucosijadu. evo konstruktivnog prijedloga: zelim da neka druga udruga (npr. MASS) organizira brucosijadu. zasto bi suma zaradila te novce, a ne MASS? tko o tome odlucuje uopce? nadam se da ne dekan, al ovo zadnje necu komentirati.

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 21:06 ned, 12. 10. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]napisala sam da zelim promjenu. ne zelim da suma organizira brucosijadu. evo konstruktivnog prijedloga: zelim da neka druga udruga (npr. MASS) organizira brucosijadu. zasto bi suma zaradila te novce, a ne MASS? tko o tome odlucuje uopce? nadam se da ne dekan, al ovo zadnje necu komentirati.[/quote]

Praksa je da brucošijadu organiziraju studenti, dakle nema veze s dekanom. Što se tiče zarade, ne bih baš rekla da je nešto velika, ako je uopće ima :cry:

Da je MASS želio organizirati brucošijadu, sigurno bi se već netko od njih javio. Ukoliko netko drugi želi organizirati brucošijadu, neka izvoli. Ja ću mu to rado prepustiti :lol: jer to nije nimalo lak, a bogme niti zanimljiv posao. Treba organizirati dosta ljudi koji će prodavati karte - a to znači sjediti cijeli dan i natjerati studente - slučajne prolaznike da uopće primjete da vi tamo sjedite iz tog razloga, treba riskirati ako ne upali. A da ne spominjem da osoba koja organizira, tu večer nema slobodno nego cijelo vrijeme trči sim-tam... osim u slučaju da nema ama baš nikakvog programa.
Dakle, ima li dobrovoljaca? Želi li me netko zamjeniti?

S obzirom na to da nisi logirana, pretpostavljam iz kojeg si "klana". ZAto evo i moj konstruktivni prijedlog: Želiš li ti organizirati? Ako je odgovor pozitivan, odlično, ali ako je negativan, molim te da se ne javljaš s konstruktivnim prijedlozima i zamjerkama [b]bez argumenata[/b].

P.S. - oprostite mi na tonu! Nisam ja ljuta, ali ponekad treba pokazati zube, iako ih nemaš :wink:
Anonymous (napisa):

Praksa je da brucošijadu organiziraju studenti, dakle nema veze s dekanom. Što se tiče zarade, ne bih baš rekla da je nešto velika, ako je uopće ima Crying or Very sad

Da je MASS želio organizirati brucošijadu, sigurno bi se već netko od njih javio. Ukoliko netko drugi želi organizirati brucošijadu, neka izvoli. Ja ću mu to rado prepustiti Laughing jer to nije nimalo lak, a bogme niti zanimljiv posao. Treba organizirati dosta ljudi koji će prodavati karte - a to znači sjediti cijeli dan i natjerati studente - slučajne prolaznike da uopće primjete da vi tamo sjedite iz tog razloga, treba riskirati ako ne upali. A da ne spominjem da osoba koja organizira, tu večer nema slobodno nego cijelo vrijeme trči sim-tam... osim u slučaju da nema ama baš nikakvog programa.
Dakle, ima li dobrovoljaca? Želi li me netko zamjeniti?

S obzirom na to da nisi logirana, pretpostavljam iz kojeg si "klana". ZAto evo i moj konstruktivni prijedlog: Želiš li ti organizirati? Ako je odgovor pozitivan, odlično, ali ako je negativan, molim te da se ne javljaš s konstruktivnim prijedlozima i zamjerkama bez argumenata.

P.S. - oprostite mi na tonu! Nisam ja ljuta, ali ponekad treba pokazati zube, iako ih nemaš Wink

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 21:16 ned, 12. 10. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kad ja već volim pričati priče, evo jedne zanimljive:

[color=blue]PRIČA O ČETVORICI

Postoji priča o četvorici po imenu Svatko, Netko,

Bilotko i Nitko. Trebalo je obaviti jedan važan posao

i Svatko je mislio da će ga Netko obaviti. Bilotko

je to mogao učiniti, a Nitko nije htio. Netko se zbog

toga naljutio, jer je to bio posao za Svakoga. Svatko

je opet mislio da bi ga Bilotko mogao obaviti, no

Nitko nije shvatio da ga Netko ne želi obaviti. Na

kraju je Svatko krivio Nekoga jer Nitko nije učinio

ono što je mogao napraviti Bilotko.[/color]

Stoga sam ja na sebe preuzela organizaciju brucošijade, jer se nitko nije javio...
Kad ja već volim pričati priče, evo jedne zanimljive:

PRIČA O ČETVORICI

Postoji priča o četvorici po imenu Svatko, Netko,

Bilotko i Nitko. Trebalo je obaviti jedan važan posao

i Svatko je mislio da će ga Netko obaviti. Bilotko

je to mogao učiniti, a Nitko nije htio. Netko se zbog

toga naljutio, jer je to bio posao za Svakoga. Svatko

je opet mislio da bi ga Bilotko mogao obaviti, no

Nitko nije shvatio da ga Netko ne želi obaviti. Na

kraju je Svatko krivio Nekoga jer Nitko nije učinio

ono što je mogao napraviti Bilotko.

Stoga sam ja na sebe preuzela organizaciju brucošijade, jer se nitko nije javio...

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:25 ned, 12. 10. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jedne godine (prosle?) su bile dvije brucosijade (obje propale :shock: ako se ne varam).

Bottom line: mislim da brucosijadu moze organizirati tko god zeli. Dekan (ni itko drugi od zaposlenih) nema s tim neke veze (osim ako pozeli pomoci :)).

Ovdje se raspravlja o SUMAinoj brucosijadi. Ako netko drugi zeli nesto takvo organizirati, slobodno. Mozete otvoriti isti takav topic, raspraviti sto treba i izorganizirati se. 8)

Sto se mene tice, mozete cak dati i anketu ([i]poll[/i]) da vidite koliko ljudi ce doci na koju brucosijadu...

SUMA moze organizirati i natjecanje cirkuskih buha. Na nekim organima vlasti je da istraze porijeklo financiranja toga. Ali, na nama ostalima [b]je samo da sudjelujemo ili ne![/b] :) Zato nema smisla traziti da SUMA "odstupi" kad je to njihov projekt.

Pa to bi bilo kao da se oni pocnu petljati u uredjivacku politiku Foruma! Nema bas smisla, zar ne? 8)

[quote="Ivančica"]S obzirom na to da nisi logirana, pretpostavljam iz kojeg si "klana".[/quote]

"Klana" :?::!::?: :shock: Sad ga bas pretjera... Kakvi klanovi, Ivancice?! Na Forumu postoje samo korisnicke grupe, a svi "obicni" korisnici su u istoj (zaposlenici u jos jednoj dodatnoj koja se ne razlikuje od defaultne)

Ako mislis na zbivanja oko SUMAe u proljece i raspravu oko tvog poziva brucosima, onda postoje ljudi koji podrzavaju SUMAu, oni koji su protiv nje i oni koje nije briga. Hrpa individua koje nisu organizirane po kljucu "stav prema SUMAi"... :lol:

[b]This is your Admin speaking:[/b] Ajmo, pipl, dosta toga! Vratite se na raspravu o konkretnom prijedlogu brucosijade (ove, SUMAine). Izjasnite se o proslogodisnjoj, sto bi (ozbiljno) zeljeli na ovoj i, na kraju, namjeravate li doci.

(Sad vsego spiking) Ja ne mislim doci (samo Brianov dolazak bi me uvjerio ;)), pa sam zato i prestao s raspravom...
Jedne godine (prosle?) su bile dvije brucosijade (obje propale Shocked ako se ne varam).

Bottom line: mislim da brucosijadu moze organizirati tko god zeli. Dekan (ni itko drugi od zaposlenih) nema s tim neke veze (osim ako pozeli pomoci Smile).

Ovdje se raspravlja o SUMAinoj brucosijadi. Ako netko drugi zeli nesto takvo organizirati, slobodno. Mozete otvoriti isti takav topic, raspraviti sto treba i izorganizirati se. Cool

Sto se mene tice, mozete cak dati i anketu (poll) da vidite koliko ljudi ce doci na koju brucosijadu...

SUMA moze organizirati i natjecanje cirkuskih buha. Na nekim organima vlasti je da istraze porijeklo financiranja toga. Ali, na nama ostalima je samo da sudjelujemo ili ne! Smile Zato nema smisla traziti da SUMA "odstupi" kad je to njihov projekt.

Pa to bi bilo kao da se oni pocnu petljati u uredjivacku politiku Foruma! Nema bas smisla, zar ne? Cool

Ivančica (napisa):
S obzirom na to da nisi logirana, pretpostavljam iz kojeg si "klana".

"Klana" QuestionExclamationQuestion Shocked Sad ga bas pretjera... Kakvi klanovi, Ivancice?! Na Forumu postoje samo korisnicke grupe, a svi "obicni" korisnici su u istoj (zaposlenici u jos jednoj dodatnoj koja se ne razlikuje od defaultne)

Ako mislis na zbivanja oko SUMAe u proljece i raspravu oko tvog poziva brucosima, onda postoje ljudi koji podrzavaju SUMAu, oni koji su protiv nje i oni koje nije briga. Hrpa individua koje nisu organizirane po kljucu "stav prema SUMAi"... Laughing

This is your Admin speaking: Ajmo, pipl, dosta toga! Vratite se na raspravu o konkretnom prijedlogu brucosijade (ove, SUMAine). Izjasnite se o proslogodisnjoj, sto bi (ozbiljno) zeljeli na ovoj i, na kraju, namjeravate li doci.

(Sad vsego spiking) Ja ne mislim doci (samo Brianov dolazak bi me uvjerio Wink), pa sam zato i prestao s raspravom...

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 2 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum