Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

upis u 2007/2008 (informacija)
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 14, 15, 16  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Ema
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 6 - 0

PostPostano: 11:42 pon, 10. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

da, ja mislim da jedno ide faksu, a drugo drzavnom zavodu za statistiku ili tako nesto, jer se pitanja uglavnom ponavljaju
da, ja mislim da jedno ide faksu, a drugo drzavnom zavodu za statistiku ili tako nesto, jer se pitanja uglavnom ponavljaju

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Saf
Forumski umjetnik
Forumski umjetnik

Spol: muško
22 = 30 - 8

PostPostano: 12:26 pon, 10. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

mene interesira jedan mali detaljčić, probao sam proučiti pravilnik, pretražio sam web, ali mi baš nije jasno.

Daklem, što ako smo položili n-1 predmeta na drugoj godini (prof, bologna)?.. kao nema parcijale, moraš sve očistit... dal' to znači da cijelu slijedeču godinu slušam jedan predmet? ili sve ispočetka :twisted: ? ili mogu "upisat" 3. pa taj jedan položit naknadno?... dajte bacite malo svijetla...

a s obzirom da je cijela priča malo kompliciranije nego bi mi se dalo pisat, s kim porazgovarat? Prodekanicom?

tenx
mene interesira jedan mali detaljčić, probao sam proučiti pravilnik, pretražio sam web, ali mi baš nije jasno.

Daklem, što ako smo položili n-1 predmeta na drugoj godini (prof, bologna)?.. kao nema parcijale, moraš sve očistit... dal' to znači da cijelu slijedeču godinu slušam jedan predmet? ili sve ispočetka Twisted Evil ? ili mogu "upisat" 3. pa taj jedan položit naknadno?... dajte bacite malo svijetla...

a s obzirom da je cijela priča malo kompliciranije nego bi mi se dalo pisat, s kim porazgovarat? Prodekanicom?

tenx

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 12:40 pon, 10. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

moraš cijelu godinu očistiti da bi upisao višu, to zapamti.
ono što si položio više nećeš polagati.
i nemožeš naknadno polagati, nego upisuješ ili pad ili prolaz godine.
a za one kolegije za koje imaš preduvjete ćeš moći slušati.
jasno?
jasno?

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 18:04 pon, 10. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="andreao"]moraš cijelu godinu očistiti da bi upisao višu, to zapamti.
jasno?[/quote]

nemoraš cijelu godinu očistit da bi upisao višu... moraš imat 60 bod za drugu, odnosno 120 bodova za treću godinu... nije bitno na kojoj ih godini skupiš...ima studenata sa koji će upisat treću, a nemaju položen neki ispit s prve...
jasno?
andreao (napisa):
jasno?

nemoraš cijelu godinu očistit da bi upisao višu... moraš imat 60 bod za drugu, odnosno 120 bodova za treću godinu... nije bitno na kojoj ih godini skupiš...ima studenata sa koji će upisat treću, a nemaju položen neki ispit s prve...
jasno?

Bee
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
19 = 21 - 2

PostPostano: 19:23 pon, 10. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Dixieland"]nemoraš cijelu godinu očistit da bi upisao višu... moraš imat 60 bod za drugu, odnosno 120 bodova za treću godinu... nije bitno na kojoj ih godini skupiš...ima studenata sa koji će upisat treću, a nemaju položen neki ispit s prve...
jasno?[/quote]

hm, sve zanimljivije i zanimljivije.. evo malo opet mog slucaja: ako ce sve ic po planu, s druge godine bi mi trebala ostat samo vjerojatnost koja nosi 7 bodova, znaci njih trebam nadoknadit. imam vec polozene modele geom.s 3.god, koji nose 5 bodova, znaci ak polozim jos neki s trece mogu upisat 3.godinu redovno??
Dixieland (napisa):
jasno?

hm, sve zanimljivije i zanimljivije.. evo malo opet mog slucaja: ako ce sve ic po planu, s druge godine bi mi trebala ostat samo vjerojatnost koja nosi 7 bodova, znaci njih trebam nadoknadit. imam vec polozene modele geom.s 3.god, koji nose 5 bodova, znaci ak polozim jos neki s trece mogu upisat 3.godinu redovno??

[Vrh]
Saf
Forumski umjetnik
Forumski umjetnik

22 = 30 - 8

PostPostano: 10:52 uto, 11. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

daklem.... imam na studomatu evidentirano 29 bodova iz 2004/2005, i 102 boda 2005/2006 i 2006/2007, se to zbraja? s druge jedino nisam dao osnove mat analize i programiranje C. jedni mi kažu da moram cijelu godinu slušat ta dva predmeta, drugi da mogu upisati predmeta sa treće u protuvrijednosti bodova koje sam skupio na drugoj, treći kažu da neznaju... ima neki link di sve to lijepo piše?
daklem.... imam na studomatu evidentirano 29 bodova iz 2004/2005, i 102 boda 2005/2006 i 2006/2007, se to zbraja? s druge jedino nisam dao osnove mat analize i programiranje C. jedni mi kažu da moram cijelu godinu slušat ta dva predmeta, drugi da mogu upisati predmeta sa treće u protuvrijednosti bodova koje sam skupio na drugoj, treći kažu da neznaju... ima neki link di sve to lijepo piše?

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 12:26 uto, 11. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

mozes slusati predmete sa trece.
napises molbu koje predmete bi volio slusati a da ne prelazi onih 30 ili 35 ects bodova po semestru) i to predas prije upisa.
mozes slusati predmete sa trece.
napises molbu koje predmete bi volio slusati a da ne prelazi onih 30 ili 35 ects bodova po semestru) i to predas prije upisa.

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 20 - 3

PostPostano: 14:21 uto, 11. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Položila sam sve s druge godine osim integrala. Znači imam uvijet za 5 predmeta sa 3.godine. :( Kad sam tetu u referadi pitala koja je procedura, moram li pisati molbe ili kaj , ona mi je lijepo uvalila uplatnicu od 100kn i rekla da trebam to uplatiti i predati molbu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-k [size=24]Zašto [/size]tete u referadi nikako da shvate da molba ne košta [size=24]100kn!!!!![/size]

I btw, je li moguće da mi se ako lijepo zamolim odobri slušanje bar nekog ispita koji ima za uvijet između ostalog i integralni (npr. uvod u statistiku) ? :-k :pray:
Položila sam sve s druge godine osim integrala. Znači imam uvijet za 5 predmeta sa 3.godine. Sad Kad sam tetu u referadi pitala koja je procedura, moram li pisati molbe ili kaj , ona mi je lijepo uvalila uplatnicu od 100kn i rekla da trebam to uplatiti i predati molbu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Think Zašto tete u referadi nikako da shvate da molba ne košta 100kn!!!!!

I btw, je li moguće da mi se ako lijepo zamolim odobri slušanje bar nekog ispita koji ima za uvijet između ostalog i integralni (npr. uvod u statistiku) ? Think Pray

fluff
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 0

PostPostano: 17:57 uto, 11. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]nemoraš cijelu godinu očistit da bi upisao višu... moraš imat 60 bod za drugu, odnosno 120 bodova za treću godinu... nije bitno na kojoj ih godini skupiš...ima studenata sa koji će upisat treću, a nemaju položen neki ispit s prve...
jasno? [/quote]
Da bar... ali moras... Ovo je super informacija na koju je jako puno ljudi racunalo, ali jucer na faksu su svi pricali o tome i ja sam se uvjerila da to nije tako. Na oglasnoj je osvanula informacija da je za upis u visu godinu potrebno poloziti sve predmete iz nize godine i skupiti 60 (120) bodova za upis u drugu (trecu).
Citat:
jasno?

Da bar... ali moras... Ovo je super informacija na koju je jako puno ljudi racunalo, ali jucer na faksu su svi pricali o tome i ja sam se uvjerila da to nije tako. Na oglasnoj je osvanula informacija da je za upis u visu godinu potrebno poloziti sve predmete iz nize godine i skupiti 60 (120) bodova za upis u drugu (trecu).

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:13 uto, 11. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fluff"]Na oglasnoj je osvanula informacija da je za upis u visu godinu potrebno poloziti sve predmete iz nize godine i skupiti 60 (120) bodova za upis u drugu (trecu).[/quote]

Tako kaze Statut Sveucilista: "student upisuje iducu godinu tek kad polozi [b]sve preuzete ob(a)veze[/b] iz prethodne" (citat na pamet, pa nije bas u slovo tocno). :)
fluff (napisa):
Na oglasnoj je osvanula informacija da je za upis u visu godinu potrebno poloziti sve predmete iz nize godine i skupiti 60 (120) bodova za upis u drugu (trecu).

Tako kaze Statut Sveucilista: "student upisuje iducu godinu tek kad polozi sve preuzete ob(a)veze iz prethodne" (citat na pamet, pa nije bas u slovo tocno). Smile

[Vrh]
vini
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 28 - 2

PostPostano: 20:45 uto, 11. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fluff"][quote]nemoraš cijelu godinu očistit da bi upisao višu... moraš imat 60 bod za drugu, odnosno 120 bodova za treću godinu... nije bitno na kojoj ih godini skupiš...ima studenata sa koji će upisat treću, a nemaju položen neki ispit s prve...
jasno? [/quote]
Da bar... ali moras... Ovo je super informacija na koju je jako puno ljudi racunalo, ali jucer na faksu su svi pricali o tome i ja sam se uvjerila da to nije tako. Na oglasnoj je osvanula informacija da je za upis u visu godinu potrebno poloziti sve predmete iz nize godine i skupiti 60 (120) bodova za upis u drugu (trecu).[/quote]

ta obavijest, cini mi se zutom papiru, stoji na oglasnoj ploci vec od 13.7.
ali ako prodekan za nastavu ljudima tvrdi da se ipak moze upisat godina s dostatnom kolicinom osvojenih ects-a, nebitno odakle...tko je ovdje lud???
ja sutra idem kod prodekanice pitat osobno,pa cu napisat sta mi je rekla
fluff (napisa):
Citat:
jasno?

ta obavijest, cini mi se zutom papiru, stoji na oglasnoj ploci vec od 13.7.
ali ako prodekan za nastavu ljudima tvrdi da se ipak moze upisat godina s dostatnom kolicinom osvojenih ects-a, nebitno odakle...tko je ovdje lud???
ja sutra idem kod prodekanice pitat osobno,pa cu napisat sta mi je rekla

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
moi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 23:15 uto, 11. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako je točno da je za upis druge (treće) godine potrebno 60 (120) bodova skupljenih isključivo u prethodnoj, da li je to prodekanica za nastavu znala cijelu prošlu godinu? Ako je znala, a vjerujem da je trebala, zašto bi ljudima davala krive informacije?
Ako je točno da je za upis druge (treće) godine potrebno 60 (120) bodova skupljenih isključivo u prethodnoj, da li je to prodekanica za nastavu znala cijelu prošlu godinu? Ako je znala, a vjerujem da je trebala, zašto bi ljudima davala krive informacije?

[Vrh]
punio4
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 8

PostPostano: 23:16 uto, 11. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Heh. Nisam baš skužio... Čopio sam uplatnicu danas u referadi...
Što ja moram ispuniti još osim polja "platitelj"?
I što je s onim "poziv na broj odobrenja" 14- ?
Heh. Nisam baš skužio... Čopio sam uplatnicu danas u referadi...
Što ja moram ispuniti još osim polja "platitelj"?
I što je s onim "poziv na broj odobrenja" 14- ?

[Vrh]
teja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

29 = 35 - 6

PostPostano: 0:04 sri, 12. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]model
14
poziv na broj
0000000000-02-0001
znaci 10 nula, unutar kojih je i kontrolni broj (koji sad naravno stima :g:)
nakon toga ide vas broj studenta pod kojim se vodimo na faxu - on pocinje sa brojem godine u kojoj ste upisali (2 znamenke) i redni broj upisa (4 znamenke)
[/quote]
meni je e-zabom prošlo 14-02-0001 u poziv na broj :wink:
Nesi (napisa):
model
14
poziv na broj
0000000000-02-0001
znaci 10 nula, unutar kojih je i kontrolni broj (koji sad naravno stima Mr. Green)
nakon toga ide vas broj studenta pod kojim se vodimo na faxu - on pocinje sa brojem godine u kojoj ste upisali (2 znamenke) i redni broj upisa (4 znamenke)

meni je e-zabom prošlo 14-02-0001 u poziv na broj Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
punio4
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 8

PostPostano: 0:09 sri, 12. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dakle, broj indeksa? Ha, idem sutra na poštu platit. Fala :)
Dakle, broj indeksa? Ha, idem sutra na poštu platit. Fala Smile

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 4:13 sri, 12. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="teja"][quote="Nesi"]model
14
poziv na broj
0000000000-02-0001
znaci 10 nula, unutar kojih je i kontrolni broj (koji sad naravno stima :g:)
[/quote]
meni je e-zabom prošlo 14-02-0001 u poziv na broj :wink:[/quote]

a za model si stavila sto? :-k
teja (napisa):
Nesi (napisa):
model
14
poziv na broj
0000000000-02-0001
znaci 10 nula, unutar kojih je i kontrolni broj (koji sad naravno stima Mr. Green)

meni je e-zabom prošlo 14-02-0001 u poziv na broj Wink

a za model si stavila sto? Think

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 14:53 sri, 12. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni je uspjelo tako da sam ostavio tu malu kucicu praznom.
Meni je uspjelo tako da sam ostavio tu malu kucicu praznom.

Jaja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 20 - 3

PostPostano: 17:46 sri, 12. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

za informaciju, bila sam danas kod prodekanice i rekla je da je došlo do nesporazuma, da je ona mislila da se molba ne plaća,da nije bila na toj sjednici, ali da je išla provjeriti i izgleda da nije dobro definirano što znači dodatni predmeti tako da se i predmeti sa više godine koji nam nisu uvijet smatraju "dodatnim" pa za tu molbu plaćamo 100kn
za informaciju, bila sam danas kod prodekanice i rekla je da je došlo do nesporazuma, da je ona mislila da se molba ne plaća,da nije bila na toj sjednici, ali da je išla provjeriti i izgleda da nije dobro definirano što znači dodatni predmeti tako da se i predmeti sa više godine koji nam nisu uvijet smatraju "dodatnim" pa za tu molbu plaćamo 100kn

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 21:00 sri, 12. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

kad smo donosili odluku dodatni predmeti su bili predmeti za nadopunu znanja, znaci oni koji idu preko ects opterecenja i ne broje se za uvjet, niti za prosjek

ne sjecam se tocno, al mislim da je to na samoj sjednici cak bilo receno tj. objasnjeno - placanje koje molbe se ukida, a koja je nazivom nova molba

provjerit cemo u cetvrtak tko sta kome prica i sto tko zna

ako je doslo do administrativne greske, nakon sto se ispravi, vjerujem da ce biti klasicno - trazenje povrata novca od faxa
we'll see
kad smo donosili odluku dodatni predmeti su bili predmeti za nadopunu znanja, znaci oni koji idu preko ects opterecenja i ne broje se za uvjet, niti za prosjek

ne sjecam se tocno, al mislim da je to na samoj sjednici cak bilo receno tj. objasnjeno - placanje koje molbe se ukida, a koja je nazivom nova molba

provjerit cemo u cetvrtak tko sta kome prica i sto tko zna

ako je doslo do administrativne greske, nakon sto se ispravi, vjerujem da ce biti klasicno - trazenje povrata novca od faxa
we'll see

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
punio4
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 8

PostPostano: 21:05 sri, 12. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Jaja"]za informaciju, bila sam danas kod prodekanice i rekla je da je došlo do nesporazuma, da je ona mislila da se molba ne plaća,da nije bila na toj sjednici, ali da je išla provjeriti i izgleda da nije dobro definirano što znači dodatni predmeti tako da se i predmeti sa više godine koji nam nisu uvijet smatraju "dodatnim" pa za tu molbu plaćamo 100kn[/quote]
Da, to se i meni danas dogodilo. Dao sam samo UuR / C.
Upišem godinu prvu opet, a ono nema ASP i praktikum 1.
Vraćam se nazad u referadu, i tamo mi vele da trebam platiti još 100 kn da bi slušao nešto što ne vidim po kojoj logici ne bih mogao slušati po defaultu. :evil:
Jaja (napisa):

Da, to se i meni danas dogodilo. Dao sam samo UuR / C.
Upišem godinu prvu opet, a ono nema ASP i praktikum 1.
Vraćam se nazad u referadu, i tamo mi vele da trebam platiti još 100 kn da bi slušao nešto što ne vidim po kojoj logici ne bih mogao slušati po defaultu. Evil or Very Mad

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 14, 15, 16  Sljedeće
Stranica 8 / 16.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum