Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Ema Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Saf Forumski umjetnik
Spol:
|
Postano: 12:26 pon, 10. 9. 2007 Naslov: |
|
|
mene interesira jedan mali detaljčić, probao sam proučiti pravilnik, pretražio sam web, ali mi baš nije jasno.
Daklem, što ako smo položili n-1 predmeta na drugoj godini (prof, bologna)?.. kao nema parcijale, moraš sve očistit... dal' to znači da cijelu slijedeču godinu slušam jedan predmet? ili sve ispočetka :twisted: ? ili mogu "upisat" 3. pa taj jedan položit naknadno?... dajte bacite malo svijetla...
a s obzirom da je cijela priča malo kompliciranije nego bi mi se dalo pisat, s kim porazgovarat? Prodekanicom?
tenx
mene interesira jedan mali detaljčić, probao sam proučiti pravilnik, pretražio sam web, ali mi baš nije jasno.
Daklem, što ako smo položili n-1 predmeta na drugoj godini (prof, bologna)?.. kao nema parcijale, moraš sve očistit... dal' to znači da cijelu slijedeču godinu slušam jedan predmet? ili sve ispočetka ? ili mogu "upisat" 3. pa taj jedan položit naknadno?... dajte bacite malo svijetla...
a s obzirom da je cijela priča malo kompliciranije nego bi mi se dalo pisat, s kim porazgovarat? Prodekanicom?
tenx
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Dixieland Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Bee Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:23 pon, 10. 9. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Dixieland"]nemoraš cijelu godinu očistit da bi upisao višu... moraš imat 60 bod za drugu, odnosno 120 bodova za treću godinu... nije bitno na kojoj ih godini skupiš...ima studenata sa koji će upisat treću, a nemaju položen neki ispit s prve...
jasno?[/quote]
hm, sve zanimljivije i zanimljivije.. evo malo opet mog slucaja: ako ce sve ic po planu, s druge godine bi mi trebala ostat samo vjerojatnost koja nosi 7 bodova, znaci njih trebam nadoknadit. imam vec polozene modele geom.s 3.god, koji nose 5 bodova, znaci ak polozim jos neki s trece mogu upisat 3.godinu redovno??
Dixieland (napisa): | nemoraš cijelu godinu očistit da bi upisao višu... moraš imat 60 bod za drugu, odnosno 120 bodova za treću godinu... nije bitno na kojoj ih godini skupiš...ima studenata sa koji će upisat treću, a nemaju položen neki ispit s prve...
jasno? |
hm, sve zanimljivije i zanimljivije.. evo malo opet mog slucaja: ako ce sve ic po planu, s druge godine bi mi trebala ostat samo vjerojatnost koja nosi 7 bodova, znaci njih trebam nadoknadit. imam vec polozene modele geom.s 3.god, koji nose 5 bodova, znaci ak polozim jos neki s trece mogu upisat 3.godinu redovno??
|
|
[Vrh] |
|
Saf Forumski umjetnik
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Pukica Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Jaja Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
fluff Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vini Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 20:45 uto, 11. 9. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="fluff"][quote]nemoraš cijelu godinu očistit da bi upisao višu... moraš imat 60 bod za drugu, odnosno 120 bodova za treću godinu... nije bitno na kojoj ih godini skupiš...ima studenata sa koji će upisat treću, a nemaju položen neki ispit s prve...
jasno? [/quote]
Da bar... ali moras... Ovo je super informacija na koju je jako puno ljudi racunalo, ali jucer na faksu su svi pricali o tome i ja sam se uvjerila da to nije tako. Na oglasnoj je osvanula informacija da je za upis u visu godinu potrebno poloziti sve predmete iz nize godine i skupiti 60 (120) bodova za upis u drugu (trecu).[/quote]
ta obavijest, cini mi se zutom papiru, stoji na oglasnoj ploci vec od 13.7.
ali ako prodekan za nastavu ljudima tvrdi da se ipak moze upisat godina s dostatnom kolicinom osvojenih ects-a, nebitno odakle...tko je ovdje lud???
ja sutra idem kod prodekanice pitat osobno,pa cu napisat sta mi je rekla
fluff (napisa): | Citat: | nemoraš cijelu godinu očistit da bi upisao višu... moraš imat 60 bod za drugu, odnosno 120 bodova za treću godinu... nije bitno na kojoj ih godini skupiš...ima studenata sa koji će upisat treću, a nemaju položen neki ispit s prve...
jasno? |
Da bar... ali moras... Ovo je super informacija na koju je jako puno ljudi racunalo, ali jucer na faksu su svi pricali o tome i ja sam se uvjerila da to nije tako. Na oglasnoj je osvanula informacija da je za upis u visu godinu potrebno poloziti sve predmete iz nize godine i skupiti 60 (120) bodova za upis u drugu (trecu). |
ta obavijest, cini mi se zutom papiru, stoji na oglasnoj ploci vec od 13.7.
ali ako prodekan za nastavu ljudima tvrdi da se ipak moze upisat godina s dostatnom kolicinom osvojenih ects-a, nebitno odakle...tko je ovdje lud???
ja sutra idem kod prodekanice pitat osobno,pa cu napisat sta mi je rekla
|
|
[Vrh] |
|
moi Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
punio4 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
teja Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
punio4 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Jaja Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 17:46 sri, 12. 9. 2007 Naslov: |
|
|
za informaciju, bila sam danas kod prodekanice i rekla je da je došlo do nesporazuma, da je ona mislila da se molba ne plaća,da nije bila na toj sjednici, ali da je išla provjeriti i izgleda da nije dobro definirano što znači dodatni predmeti tako da se i predmeti sa više godine koji nam nisu uvijet smatraju "dodatnim" pa za tu molbu plaćamo 100kn
za informaciju, bila sam danas kod prodekanice i rekla je da je došlo do nesporazuma, da je ona mislila da se molba ne plaća,da nije bila na toj sjednici, ali da je išla provjeriti i izgleda da nije dobro definirano što znači dodatni predmeti tako da se i predmeti sa više godine koji nam nisu uvijet smatraju "dodatnim" pa za tu molbu plaćamo 100kn
_________________ Don't worry, be happy!
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
Postano: 21:00 sri, 12. 9. 2007 Naslov: |
|
|
kad smo donosili odluku dodatni predmeti su bili predmeti za nadopunu znanja, znaci oni koji idu preko ects opterecenja i ne broje se za uvjet, niti za prosjek
ne sjecam se tocno, al mislim da je to na samoj sjednici cak bilo receno tj. objasnjeno - placanje koje molbe se ukida, a koja je nazivom nova molba
provjerit cemo u cetvrtak tko sta kome prica i sto tko zna
ako je doslo do administrativne greske, nakon sto se ispravi, vjerujem da ce biti klasicno - trazenje povrata novca od faxa
we'll see
kad smo donosili odluku dodatni predmeti su bili predmeti za nadopunu znanja, znaci oni koji idu preko ects opterecenja i ne broje se za uvjet, niti za prosjek
ne sjecam se tocno, al mislim da je to na samoj sjednici cak bilo receno tj. objasnjeno - placanje koje molbe se ukida, a koja je nazivom nova molba
provjerit cemo u cetvrtak tko sta kome prica i sto tko zna
ako je doslo do administrativne greske, nakon sto se ispravi, vjerujem da ce biti klasicno - trazenje povrata novca od faxa
we'll see
|
|
[Vrh] |
|
punio4 Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:05 sri, 12. 9. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Jaja"]za informaciju, bila sam danas kod prodekanice i rekla je da je došlo do nesporazuma, da je ona mislila da se molba ne plaća,da nije bila na toj sjednici, ali da je išla provjeriti i izgleda da nije dobro definirano što znači dodatni predmeti tako da se i predmeti sa više godine koji nam nisu uvijet smatraju "dodatnim" pa za tu molbu plaćamo 100kn[/quote]
Da, to se i meni danas dogodilo. Dao sam samo UuR / C.
Upišem godinu prvu opet, a ono nema ASP i praktikum 1.
Vraćam se nazad u referadu, i tamo mi vele da trebam platiti još 100 kn da bi slušao nešto što ne vidim po kojoj logici ne bih mogao slušati po defaultu. :evil:
Jaja (napisa): | za informaciju, bila sam danas kod prodekanice i rekla je da je došlo do nesporazuma, da je ona mislila da se molba ne plaća,da nije bila na toj sjednici, ali da je išla provjeriti i izgleda da nije dobro definirano što znači dodatni predmeti tako da se i predmeti sa više godine koji nam nisu uvijet smatraju "dodatnim" pa za tu molbu plaćamo 100kn |
Da, to se i meni danas dogodilo. Dao sam samo UuR / C.
Upišem godinu prvu opet, a ono nema ASP i praktikum 1.
Vraćam se nazad u referadu, i tamo mi vele da trebam platiti još 100 kn da bi slušao nešto što ne vidim po kojoj logici ne bih mogao slušati po defaultu.
|
|
[Vrh] |
|
|