Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 10:28 čet, 22. 11. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="sorrow"]ajde, vsego, nema sanse da si cak i ti osta ravnodusan na ovo veceras... ;)[/quote]
Ja nisam niti gledao tekmu; samo vidio rezultat na Indexu. :)
@goranm: I meni je Becks simpatican stvor. :D Pomalo je sim(ptom)aticno kako ga svuda zovu kao nekakvog spasitelja, obicno kad brod vec potone (IIRC, tako nekako su ga i oni Ameri dovukli u svoj klub). :lol:
sorrow (napisa): | ajde, vsego, nema sanse da si cak i ti osta ravnodusan na ovo veceras...  |
Ja nisam niti gledao tekmu; samo vidio rezultat na Indexu.
@goranm: I meni je Becks simpatican stvor. Pomalo je sim(ptom)aticno kako ga svuda zovu kao nekakvog spasitelja, obicno kad brod vec potone (IIRC, tako nekako su ga i oni Ameri dovukli u svoj klub).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
c_l Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)

Spol: 
|
Postano: 14:44 čet, 22. 11. 2007 Naslov: |
|
|
Ok, decki su se potrudili i svaka im cast. A sad da vidimo sto ce napraviti s ta 4 mercedesa... Dobrotvorne svrhe?
Ok, decki su se potrudili i svaka im cast. A sad da vidimo sto ce napraviti s ta 4 mercedesa... Dobrotvorne svrhe?
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
gredicak Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:13 čet, 22. 11. 2007 Naslov: |
|
|
Mom tati je to hobi, navijanje za nase.
Nije divljak, ne gleda TV grupno s deckima i ne opija se.
A i mislim da je svaka podrska za reprezentaciju, vidjeli ju oni ili ne, pozitivna.
I on ne gleda samo nogomet, nego sve.
Ali kada je netko fanatik, u vezi bilo cega, to mi je :shock:
[size=8]Osobno sam samo velika obozavateljica svog decka.[/size] :oops:
Mom tati je to hobi, navijanje za nase.
Nije divljak, ne gleda TV grupno s deckima i ne opija se.
A i mislim da je svaka podrska za reprezentaciju, vidjeli ju oni ili ne, pozitivna.
I on ne gleda samo nogomet, nego sve.
Ali kada je netko fanatik, u vezi bilo cega, to mi je
Osobno sam samo velika obozavateljica svog decka.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
alen Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
Postano: 17:53 čet, 22. 11. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="gredicak"][quote="c_l"]da super, pobijedili su, i sta sad??
opcenito me uzasno frustrira koliko cijela ta industrija nogometa trosi pare za nista. tj. za sport koji bi prvenstveno trebao biti gust sportasa a ne ljudi za tv-om.
a da o navijacima (onim opakim i zadrtim bbb, ne svima opcenito) nit ne govorim.[/quote]
Eh vi ženske. Nikad nećete shvatiti čar nogometa :roll:[/quote]
pa ja sam žensko, i jednostavno sam čisti luđak što se tiče nogometa. najbolje mi je doći u društvo dečki i počet komentirat tekmu, bilo da se radi o nogometu, košarci (my true love), skijanju, tenisu ...
pravi sam freak za sport. tak da nemoj sudit tak prema svim ženskama uopće. :evil:
gredicak (napisa): | c_l (napisa): | da super, pobijedili su, i sta sad??
opcenito me uzasno frustrira koliko cijela ta industrija nogometa trosi pare za nista. tj. za sport koji bi prvenstveno trebao biti gust sportasa a ne ljudi za tv-om.
a da o navijacima (onim opakim i zadrtim bbb, ne svima opcenito) nit ne govorim. |
Eh vi ženske. Nikad nećete shvatiti čar nogometa  |
pa ja sam žensko, i jednostavno sam čisti luđak što se tiče nogometa. najbolje mi je doći u društvo dečki i počet komentirat tekmu, bilo da se radi o nogometu, košarci (my true love), skijanju, tenisu ...
pravi sam freak za sport. tak da nemoj sudit tak prema svim ženskama uopće.
|
13_mac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
pssst Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:49 čet, 22. 11. 2007 Naslov: |
|
|
Ne bih želio da se ovo shvati kao nekakvo opravdanje, ali:
kada bi se izračunao prosjek koliko su svi mogući profesionalni nogometaši (mislim samo na igrače) zaradili u karijeri, vjerujem da bi taj iznos možda za [latex]\epsilon[/latex] bio veći nego što svi mogući profesionalni znanstvenici zarade u svojoj karijeri, jer njihova profesionalna karijera traje 3 do 4 puta kraće od karijere kakvog znanstvenika.
Većina nogometaša nema nikakve kvalifikacije za život poslije 35-te pa su se valjda skupno izborili za ugovore kakve imaju, a onih koji zarađuju bezobrazne svote ima svega nekoliko, kao što ima i znanstvenika koji zarađuju velike novce na kakvim patentima ili knjigama ili slično. :)
A sad, da li kratka profesionalna karijera opravdava proporcionalno veću plaću, ne bih se htio u to uplitati. :)
Ne bih želio da se ovo shvati kao nekakvo opravdanje, ali:
kada bi se izračunao prosjek koliko su svi mogući profesionalni nogometaši (mislim samo na igrače) zaradili u karijeri, vjerujem da bi taj iznos možda za bio veći nego što svi mogući profesionalni znanstvenici zarade u svojoj karijeri, jer njihova profesionalna karijera traje 3 do 4 puta kraće od karijere kakvog znanstvenika.
Većina nogometaša nema nikakve kvalifikacije za život poslije 35-te pa su se valjda skupno izborili za ugovore kakve imaju, a onih koji zarađuju bezobrazne svote ima svega nekoliko, kao što ima i znanstvenika koji zarađuju velike novce na kakvim patentima ili knjigama ili slično.
A sad, da li kratka profesionalna karijera opravdava proporcionalno veću plaću, ne bih se htio u to uplitati.
_________________ The Dude Abides
|
|
[Vrh] |
|
pssst Forumaš(ica)

|
Postano: 0:16 pet, 23. 11. 2007 Naslov: |
|
|
Pogledaj primjer:
Nek sad na zimu abramović ponudi dinamu za modrića 30 milijuna funti, i kaj bi sad modrić trebao odbiti pare u znak solidarnosti za sve hrvatske znanstvenike. Abramović ima te pare, i može s njima raditi što ga volja( ne ulazeći sad u to je li ih stekao na nafti, mafiji ili bordelu).
Ili zakaj bi sad modrić išao upisivat faks kad će za godinu dana u europi zaraditi za cjeli svoj život, svoje djece, unuka...
MODRIĆ CAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pogledaj primjer:
Nek sad na zimu abramović ponudi dinamu za modrića 30 milijuna funti, i kaj bi sad modrić trebao odbiti pare u znak solidarnosti za sve hrvatske znanstvenike. Abramović ima te pare, i može s njima raditi što ga volja( ne ulazeći sad u to je li ih stekao na nafti, mafiji ili bordelu).
Ili zakaj bi sad modrić išao upisivat faks kad će za godinu dana u europi zaraditi za cjeli svoj život, svoje djece, unuka...
MODRIĆ CAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
[Vrh] |
|
gredicak Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
13_mac Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:40 pet, 23. 11. 2007 Naslov: |
|
|
Ako vec pricate o tome kako je nogomet politika i jedna velika zarada pocevsi od televizije, navijaca, prodaja karata(inih, avionskih i kakvim ti vec ja znam...) do onog najmanjeg navijaca od 3 godine kome ce tata kupiti majicicu od kluba/drzave za koju navija prije odlaska na stadion, onda bi mogli reci isto da svaki projekt koji se napravi na bilokojem fakultetu znanstvene naravi (koji vi uglavnom ili uopce ne shvacate) je cista zarada tih zlocestih znanstvenika, tih "prljavih" kapitalista koji samo zaradjuju pare pisuci i radeci bezveze na "tamo nekim projektima". Love ima onaj koji radi. I s tim nema politika veze, bar ne izravno. Primjer je FER-to je fakultet koji na godisnjoj bazi napravi projekata vise nego svi fakulteti u Hrvatskoj zajedno i za to nadje sponzore, od stranih ulagaca do Hr vlade. Hocete li vi biti ti koji ce gledati kako oni uspjevaju, kako nogometasi uspjevaju, kako netko xyzt uspjeva-->kako ih neki velicaju a vi cete sa strane samo komentirati ili nesto u vezi toga poduzeti????
[size=7]uh, odvratni balkanizam[/size]
Ako vec pricate o tome kako je nogomet politika i jedna velika zarada pocevsi od televizije, navijaca, prodaja karata(inih, avionskih i kakvim ti vec ja znam...) do onog najmanjeg navijaca od 3 godine kome ce tata kupiti majicicu od kluba/drzave za koju navija prije odlaska na stadion, onda bi mogli reci isto da svaki projekt koji se napravi na bilokojem fakultetu znanstvene naravi (koji vi uglavnom ili uopce ne shvacate) je cista zarada tih zlocestih znanstvenika, tih "prljavih" kapitalista koji samo zaradjuju pare pisuci i radeci bezveze na "tamo nekim projektima". Love ima onaj koji radi. I s tim nema politika veze, bar ne izravno. Primjer je FER-to je fakultet koji na godisnjoj bazi napravi projekata vise nego svi fakulteti u Hrvatskoj zajedno i za to nadje sponzore, od stranih ulagaca do Hr vlade. Hocete li vi biti ti koji ce gledati kako oni uspjevaju, kako nogometasi uspjevaju, kako netko xyzt uspjeva→kako ih neki velicaju a vi cete sa strane samo komentirati ili nesto u vezi toga poduzeti????
uh, odvratni balkanizam
|
|
[Vrh] |
|
pssst Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
|