Zenon (napisa): |
Sjeća li se itko kakvi su točno bili zadaci na prvom blicu iz logike?
|
kkarlo (napisa): |
Koji dio gradiva ulazi u prvi kolokvij?
I da li postoji kakva informacija, kakav će biti koncept kolovija(teorija/zadaci)? Hvala! |
Zenon (napisa): | ||
Nitko te ne voli A dobro, ajd, možda ja. Koliko sam čuo, jedan zadatak će biti glavni test, jedan KNF/DNF. Ostala dva proizvoljno teška xD Što se teorije tiče, pogledaj prošlih godina. Nadam se da neće odstupati od toga. Počeli smo prirodnu dedukciju, no ne vjerujem da će to biti u kolokviju. Možda je samo dobro pročitati definicije. Zašto nam nitko ne da prošlogodišnji kolokvij? |
shapudl (napisa): |
moli se osoba koja posjeduje koji prijasnji 2. kolokvij da ga podijeli sa ostatkom..
dajte nam da ucimo |
kkarlo (napisa): | ||
Ja sam tek danas vidio: https://sites.google.com/site/mathnastava/home/matematicka-logika Stavljeno dosta materijala... Nego, imam pitanje... Što radimo ako u glavnom testu dobijemo Qa→Qa T ? To je uvijek istina, ali kako to rješit pošto trebam sve do kraja napravit...? Malo mi je blesavo radit grananje na Qa istina i Qa laž, al pretpostavljam da bi to trebao. |
kakt00s (napisa): | ||||
Sam si odgovorio na pitanje. Do slučaja 1→0 neće doći, ali i dalje postoje slučajevi 1→1 i 0→0, pa Qa može biti T ili N. |
googol (napisa): |
Ovo su meni poslali:
77.-94. strana, uglavnom smo sve prošli, premda nismo baš previše pričali o tome, pa nije loše pogledat!!! 121.-134. 136. od def 2.27. i 137. strana 146.-149. 172. pa do 200. strane |
output generated using printer-friendly topic mod. Vremenska zona: GMT + 01:00.