Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

2. kolokvij (informacija)
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
70 = 95 - 25

PostPostano: 12:27 sub, 21. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"]Jel se zna koja su pomagala dopustena na kolokviju? Jel smijemo imat sluzbene salbahtere, napisane kriterije konvergencije i slicne stvari?[/quote]

http://web.math.hr/nastava/analiza/dodatni.html

Tu imaš link, piše "formule dopuštene na kolokviju". Ne mogu ti garantirati da će stvarno biti dopuštene, ali u tom slučaju pohvala asistentima na zanimljivom izboru naziva za nešto što neće biti dopušteno na kolokviju. :lol:
SickJedi (napisa):
Jel se zna koja su pomagala dopustena na kolokviju? Jel smijemo imat sluzbene salbahtere, napisane kriterije konvergencije i slicne stvari?

http://web.math.hr/nastava/analiza/dodatni.html

Tu imaš link, piše "formule dopuštene na kolokviju". Ne mogu ti garantirati da će stvarno biti dopuštene, ali u tom slučaju pohvala asistentima na zanimljivom izboru naziva za nešto što neće biti dopušteno na kolokviju. Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
74 = 97 - 23

PostPostano: 14:35 čet, 26. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ajme men` :shock:
Ajme men` Shocked

tammy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 15:03 čet, 26. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Masiela"]Ajme men` :shock:[/quote]

a nije valjda tako strašno? :)
Masiela (napisa):
Ajme men` Shocked

a nije valjda tako strašno? Smile

[Vrh]
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 15:09 čet, 26. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

A pari mi se da je.

Kad su rezultati?
A pari mi se da je.

Kad su rezultati?

ivica13
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
67 = 75 - 8

PostPostano: 15:35 čet, 26. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na kolokviju je pisalo, čini mi se, u ponedjeljak u 12 sati.
Na kolokviju je pisalo, čini mi se, u ponedjeljak u 12 sati.

[Vrh]
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 15:40 čet, 26. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nisam vidjela :rofl: :(
Tnx ;)
Nisam vidjela Rolling On the Floor Laughing Sad
Tnx Wink

BitterSweet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 16:05 čet, 26. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja mislim da je pisalo u 14 sati, ali iskreno ne želim to ni vidit
ja mislim da je pisalo u 14 sati, ali iskreno ne želim to ni vidit

Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 16:13 čet, 26. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni samo padaju na pamet nebuloze koje sam pisala. Ajme :(
Meni samo padaju na pamet nebuloze koje sam pisala. Ajme Sad

thomary
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 15 - 0

PostPostano: 16:14 čet, 26. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

u 14 sati u ponedjeljak. Meni je osobno bilo jako tesko, vjerojatno cu morati na popravni :(, a bas sam se htjela toga rijesiti sada. Kad se sjetim kako je u prvom semestru prvi kolokvij bio lagan, a drugi jos laksi, ...katastrofa...ovi su mi bas teski..
u 14 sati u ponedjeljak. Meni je osobno bilo jako tesko, vjerojatno cu morati na popravni Sad, a bas sam se htjela toga rijesiti sada. Kad se sjetim kako je u prvom semestru prvi kolokvij bio lagan, a drugi jos laksi, ...katastrofa...ovi su mi bas teski..

[Vrh]
BitterSweet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 16:24 čet, 26. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma ja sam samo jako razočarana, jer nije da ne znam za prolaz ali kad dođu rezultati tako će izgledati... jer išla sam i na predavanja i na vježbe redovito, učila doma, i sad ispada kao da nemam pojma. priznajem da mi taylorovi redovi nisu najbolje sjeli, ali kakav je ono nepravi integral bio, i ona površina?? smatram da sam zaslužila izać na usmeni za 10-ak dana ali eto, očito nisam :cry: :cry: :cry:
ma ja sam samo jako razočarana, jer nije da ne znam za prolaz ali kad dođu rezultati tako će izgledati... jer išla sam i na predavanja i na vježbe redovito, učila doma, i sad ispada kao da nemam pojma. priznajem da mi taylorovi redovi nisu najbolje sjeli, ali kakav je ono nepravi integral bio, i ona površina?? smatram da sam zaslužila izać na usmeni za 10-ak dana ali eto, očito nisam Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 16:28 čet, 26. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa meni se opet nije činilo da je [i]tako[/i] težak kolokvij (nije mi teži od onog iz linearne) ali ja sam učio jako malo pa zato očekujem jako loš rezultat. :)
Pa meni se opet nije činilo da je tako težak kolokvij (nije mi teži od onog iz linearne) ali ja sam učio jako malo pa zato očekujem jako loš rezultat. Smile

[Vrh]
BitterSweet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 16:31 čet, 26. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam podjednako učila i linearnu i ovo i isto kako me tamo nebi iznenadilo da mi je sve točno, ovdje me ne bi iznenadilo da mi je sve krivo... sve osim prvog je bilo[i] tako[/i] teško
ja sam podjednako učila i linearnu i ovo i isto kako me tamo nebi iznenadilo da mi je sve točno, ovdje me ne bi iznenadilo da mi je sve krivo... sve osim prvog je bilo tako teško

Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 16:32 čet, 26. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

@BitterSweet
A čuj, pogledaj i druge aspekte života pa vidi gdje dobijaš sve ono što smatraš da zaslužuješ. Eto, faks nije izminka. Glavu gori, i idemo dalje ;)
@BitterSweet
A čuj, pogledaj i druge aspekte života pa vidi gdje dobijaš sve ono što smatraš da zaslužuješ. Eto, faks nije izminka. Glavu gori, i idemo dalje Wink

BitterSweet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 16:36 čet, 26. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

istina, boje da prestanem širit negativnu energiju i uhvatim se programiranja :wink:
istina, boje da prestanem širit negativnu energiju i uhvatim se programiranja Wink

Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 16:37 čet, 26. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

K vragu. To moje je kao autoterapija - liječeći druge liječim sebe :lol:

EDIT: Još mi je jedino ostala nada da mi je 1. dobar :(
K vragu. To moje je kao autoterapija - liječeći druge liječim sebe Laughing

EDIT: Još mi je jedino ostala nada da mi je 1. dobar Sad

ekatarina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

30 = 47 - 17

PostPostano: 16:57 čet, 26. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Taj drugi zadatak, gdje je bio nepravi integral i površina, je složio asistent Ilja, isto kao i prvi zadatak u prošlom kolokviju. Stvarno su previse teski za jedan regularan kolokvij gdje ima jos 3 zadatka, osim toga. Ne znam u čemu je problem? Sigurno nije zlonamjerno.
Moze biti da nas precjenjuju. Recimo, mi kod Ilje, kad nas pita kome nije jasno, sutimo. Mislimo si, skuzit cemo doma, (ili nam je samo neugodno) i kad pokusamo ne uspijemo. A asistenti misle da nam je bilo jasno. I onda se eto, takvi zadaci dese.
Eto, sam je Ilja kad smo ga pitali komentirao taj prvi zadatak u proslom kolokviju recenicom "pa nisam uopce mislio da ce to biti tesko".
Ne znam.
Taj drugi zadatak, gdje je bio nepravi integral i površina, je složio asistent Ilja, isto kao i prvi zadatak u prošlom kolokviju. Stvarno su previse teski za jedan regularan kolokvij gdje ima jos 3 zadatka, osim toga. Ne znam u čemu je problem? Sigurno nije zlonamjerno.
Moze biti da nas precjenjuju. Recimo, mi kod Ilje, kad nas pita kome nije jasno, sutimo. Mislimo si, skuzit cemo doma, (ili nam je samo neugodno) i kad pokusamo ne uspijemo. A asistenti misle da nam je bilo jasno. I onda se eto, takvi zadaci dese.
Eto, sam je Ilja kad smo ga pitali komentirao taj prvi zadatak u proslom kolokviju recenicom "pa nisam uopce mislio da ce to biti tesko".
Ne znam.

[Vrh]
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 17:30 čet, 26. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ekatarina"]Taj drugi zadatak, gdje je bio nepravi integral i površina, je složio asistent Ilja, isto kao i prvi zadatak u prošlom kolokviju. Stvarno su previse teski za jedan regularan kolokvij gdje ima jos 3 zadatka, osim toga.[/quote]
Ja nekako vidim više potencijalnih problema.

Možda ne želimo shvatiti da smo na faksu i da je to normalno. Možda nas je 1. semestar razmazio. Znam slučajeve na drugim fakultetima kad od 50, 70 ili 100 studenata prođe jednoznamenkast broj, a malo je teško za povjerovati da baš svi izlaze nespremni.

I ne mogu svi proći, niti svi koji prođu mogu imati dobre ocjene. Kad se pomirimo s time, bit će nam lakše.

Možda još nismo našli pravi način učenja.

Ja u ovom slučaju ne krivim sastavljače zadataka. Da sam više radila ili samo uložila više koncentracije i razumijevanja, možda bi već i time rezultat bio bolji.
ekatarina (napisa):
Taj drugi zadatak, gdje je bio nepravi integral i površina, je složio asistent Ilja, isto kao i prvi zadatak u prošlom kolokviju. Stvarno su previse teski za jedan regularan kolokvij gdje ima jos 3 zadatka, osim toga.

Ja nekako vidim više potencijalnih problema.

Možda ne želimo shvatiti da smo na faksu i da je to normalno. Možda nas je 1. semestar razmazio. Znam slučajeve na drugim fakultetima kad od 50, 70 ili 100 studenata prođe jednoznamenkast broj, a malo je teško za povjerovati da baš svi izlaze nespremni.

I ne mogu svi proći, niti svi koji prođu mogu imati dobre ocjene. Kad se pomirimo s time, bit će nam lakše.

Možda još nismo našli pravi način učenja.

Ja u ovom slučaju ne krivim sastavljače zadataka. Da sam više radila ili samo uložila više koncentracije i razumijevanja, možda bi već i time rezultat bio bolji.

mielipuoli
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 18:28 čet, 26. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ekatarina"]Taj drugi zadatak, gdje je bio nepravi integral i površina, je složio asistent Ilja, isto kao i prvi zadatak u prošlom kolokviju. Stvarno su previse teski za jedan regularan kolokvij gdje ima jos 3 zadatka, osim toga. [b]Ne znam u čemu je problem? Sigurno nije zlonamjerno.[/b][/quote]
[quote]Eto, sam je Ilja kad smo ga pitali komentirao taj prvi zadatak u proslom kolokviju recenicom "pa nisam uopce mislio da ce to biti tesko".
Ne znam.[/quote]

ajme meni. pa zar ti jos i dalje mislis da ce nas maziti i paziti. ako si u srednjoj navikla na "bolje ocjene" i lakse zadatke, sad se navikni da nece biti samo da uvrstis u "carobni izraz koji rjesava sve". i onda je to kao zli asistent slucajno stavio u tvoj kolokvij koji si ti htjela rjesiti u duhu starih srednjoskolskih dana kada si samo morala ponavljati i uciti dan prije testa da bi imala 100%.
kad zavrsis faks i kad se zaposlis onda ti nitko nece dati problem koji ce zahtijevati par redaka rjesenja. uostalom pogledaj testove od prije 5 godina, pa razmisli o tzv. "tezim zadacima".
ako ne shvacas ili ne dolazis na predavanja i vjezbe redovito ili ne radis zadace ili ne posjecujes demonstratore, onda nemoj optuzivati druge (naglasak na druge).

sto se tice "tezih" zadataka (koji ponekad samo zahtijevaju malo vise racuna ili mrvu logike, a koji i meni nekada znaju zadavati glavobolje, priznajem), neka ih bude u kolokviju. bolje se ispraksirati na tezim nego na laksim. ako dodju laksi, onda se mozemo skupa smijati poklonjenim bodovima.

P.S. nemoj ovo shavtiti nikako osobno, niti kao napad na sebe. unaprijed se ispricavam ako se netko osjeca povrijedjenim.
ekatarina (napisa):

Citat:
Ne znam.

ajme meni. pa zar ti jos i dalje mislis da ce nas maziti i paziti. ako si u srednjoj navikla na "bolje ocjene" i lakse zadatke, sad se navikni da nece biti samo da uvrstis u "carobni izraz koji rjesava sve". i onda je to kao zli asistent slucajno stavio u tvoj kolokvij koji si ti htjela rjesiti u duhu starih srednjoskolskih dana kada si samo morala ponavljati i uciti dan prije testa da bi imala 100%.
kad zavrsis faks i kad se zaposlis onda ti nitko nece dati problem koji ce zahtijevati par redaka rjesenja. uostalom pogledaj testove od prije 5 godina, pa razmisli o tzv. "tezim zadacima".
ako ne shvacas ili ne dolazis na predavanja i vjezbe redovito ili ne radis zadace ili ne posjecujes demonstratore, onda nemoj optuzivati druge (naglasak na druge).

sto se tice "tezih" zadataka (koji ponekad samo zahtijevaju malo vise racuna ili mrvu logike, a koji i meni nekada znaju zadavati glavobolje, priznajem), neka ih bude u kolokviju. bolje se ispraksirati na tezim nego na laksim. ako dodju laksi, onda se mozemo skupa smijati poklonjenim bodovima.

P.S. nemoj ovo shavtiti nikako osobno, niti kao napad na sebe. unaprijed se ispricavam ako se netko osjeca povrijedjenim.

[Vrh]
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 18:56 čet, 26. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pazi, ne možeš ići na šemu `Ako vam sve nije kristalno jasno, ako niste onih 17 sati kad ste budni podredili faksu, onda je u vama problem`. Da, problem je u nama što nismo svladali gradivo, ali u svladavanju tog gradiva treba imati neke granice da ti druge stvari u životu ne pate. Pate li, đabe ti učenje kad ćeš puknut pa više neće biti napredovanja u životu, a index možeš vezat mačku o rep.

Mislim da je bitnije naučiti učiti, a ne naučiti rasporediti vrijeme tako da se stalno baviš faksom ne bi li ti nešto ne daj bog ostalo nejasno.

Cura je trenutno isfrustrirana kolokvijem. Ljudi imaju emocije.
Bit će ljudi koji će bolje proći, a manje su radili, ali kvalitetnije. Boli to prije nego ti u glavu dođu neke stvari, a dođu ako o njima razmišljaš ili ako ti netko na njih ukaže. Post ti zvuči ko napadanje, barem meni, što automatski znači da neću porazmisliti o onome što pričaš, dakle, o stvarima na koje ukazuješ da su problem, a vjerujem da možemo konstruktivnije provesti vrijeme na forumu ;)
Pazi, ne možeš ići na šemu `Ako vam sve nije kristalno jasno, ako niste onih 17 sati kad ste budni podredili faksu, onda je u vama problem`. Da, problem je u nama što nismo svladali gradivo, ali u svladavanju tog gradiva treba imati neke granice da ti druge stvari u životu ne pate. Pate li, đabe ti učenje kad ćeš puknut pa više neće biti napredovanja u životu, a index možeš vezat mačku o rep.

Mislim da je bitnije naučiti učiti, a ne naučiti rasporediti vrijeme tako da se stalno baviš faksom ne bi li ti nešto ne daj bog ostalo nejasno.

Cura je trenutno isfrustrirana kolokvijem. Ljudi imaju emocije.
Bit će ljudi koji će bolje proći, a manje su radili, ali kvalitetnije. Boli to prije nego ti u glavu dođu neke stvari, a dođu ako o njima razmišljaš ili ako ti netko na njih ukaže. Post ti zvuči ko napadanje, barem meni, što automatski znači da neću porazmisliti o onome što pričaš, dakle, o stvarima na koje ukazuješ da su problem, a vjerujem da možemo konstruktivnije provesti vrijeme na forumu Wink

tammy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 19:31 čet, 26. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

meni se ne čini da je kolokvij bio težak.. makar sam mogla to i bolje napisat (da sam više učila, naravno).. al svejedno se nadam prolazu :D
meni se ne čini da je kolokvij bio težak.. makar sam mogla to i bolje napisat (da sam više učila, naravno).. al svejedno se nadam prolazu Very Happy

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum