Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
neodlucna Gost
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 15:11 sri, 11. 8. 2004 Naslov: |
|
|
Aha, fmb :) Da li joj savjetujete da izadje na pismeni ? :) ili da se malo strpi :g:
Aha, fmb Da li joj savjetujete da izadje na pismeni ? ili da se malo strpi
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 21:17 sri, 11. 8. 2004 Naslov: |
|
|
Kakve veze ima tko daje rok kad ti je 4. put? :-k Prosla-ne prosla pismeni, ides na komisiju, zar ne? 8)
Dakle, ako mozes spremiti teoriju na vrijeme, onda ti je pismeni manje bitan. :D Jasno, ljepse bi izgledalo pred komisijom kad bi prosla i pismeni, ali malo je tesko ganjati i ocjene i uvjete... ;)
One way or the other, sretno! :D
Kakve veze ima tko daje rok kad ti je 4. put? Prosla-ne prosla pismeni, ides na komisiju, zar ne?
Dakle, ako mozes spremiti teoriju na vrijeme, onda ti je pismeni manje bitan. Jasno, ljepse bi izgledalo pred komisijom kad bi prosla i pismeni, ali malo je tesko ganjati i ocjene i uvjete...
One way or the other, sretno!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
neodlucna Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 13:18 čet, 12. 8. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="neodlucna"]Pri kraju sam ucenja za usmeni, ali sam cula da bas i ne pustaju ljude na komisiji ako pismeni nije pozitivan.[/quote]
S takvim pricama treba biti oprezan. :roll: Lakse je reci "[i]Ma, komisija me nije pustila jer nisam prosao pismeni[/i]", nego iskreno reci "[i]Padoh k'o kruska jer nisam znao ni definiciju neprekidnosti funkcije u tocki[/i]". :shock:
Ja ne znam kako je na komisiji, ali gledam na to razumno:
1. Komisija je duzna ispitati te ako nisi prosla pismeni i dati ti ocjenu koju zasluzujes. :| Ispitivanje nema smisla ako ce te rusiti zbog pada na pismenom, dakle bez obzira na to kako odgovaras. :roll:
2. Ako padnes na komisiji, to znaci da ces upisati opet. :| Jos dva potpisa i tko zna koliko usmenih (pa i jos jedna potencijalna komisija) vishe za profesore. :( Nece oni to samo tako. 8) Daleko od toga da ce ti pokloniti prolaz, ali ne vjerujem ni da ce rusiti ako znas. :D
Prisustvovao sam davno komisijama iz UuRa. :-s Osobi je bilo dano 15 minuta [ :shock: ] da slozi direktorij (bilo je na racunalima), a vani je pricala da ju je pitala nebuloze (spomenula Javu ili tako nesto :rotfl:). Te price su gotovo uvijek prenapuhane. :x Na ovom faxu, koliko je meni poznato, ima jako malo pravih incidenata. 8)
Dakle, spremi to kako spada, pokusaj se opustiti i polozi to! :D ;)
neodlucna (napisa): | Pri kraju sam ucenja za usmeni, ali sam cula da bas i ne pustaju ljude na komisiji ako pismeni nije pozitivan. |
S takvim pricama treba biti oprezan. Lakse je reci "Ma, komisija me nije pustila jer nisam prosao pismeni", nego iskreno reci "Padoh k'o kruska jer nisam znao ni definiciju neprekidnosti funkcije u tocki".
Ja ne znam kako je na komisiji, ali gledam na to razumno:
1. Komisija je duzna ispitati te ako nisi prosla pismeni i dati ti ocjenu koju zasluzujes. Ispitivanje nema smisla ako ce te rusiti zbog pada na pismenom, dakle bez obzira na to kako odgovaras.
2. Ako padnes na komisiji, to znaci da ces upisati opet. Jos dva potpisa i tko zna koliko usmenih (pa i jos jedna potencijalna komisija) vishe za profesore. Nece oni to samo tako. Daleko od toga da ce ti pokloniti prolaz, ali ne vjerujem ni da ce rusiti ako znas.
Prisustvovao sam davno komisijama iz UuRa. Osobi je bilo dano 15 minuta [ ] da slozi direktorij (bilo je na racunalima), a vani je pricala da ju je pitala nebuloze (spomenula Javu ili tako nesto ). Te price su gotovo uvijek prenapuhane. Na ovom faxu, koliko je meni poznato, ima jako malo pravih incidenata.
Dakle, spremi to kako spada, pokusaj se opustiti i polozi to!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
odlucna! Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:29 sri, 18. 8. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Kakve veze ima tko daje rok kad ti je 4. put? :-k Prosla-ne prosla pismeni, ides na komisiju, zar ne? 8)
Dakle, ako mozes spremiti teoriju na vrijeme, onda ti je pismeni manje bitan. :D Jasno, ljepse bi izgledalo pred komisijom kad bi prosla i pismeni, ali malo je tesko ganjati i ocjene i uvjete... ;)
One way or the other, sretno! :D[/quote]
na komisiji iz analize dva je jako bitno proc pismeni jer inace ne pitaju onda samo teoriju nego pitaju i zadatke..... :cry: :wink: :wink:
vsego (napisa): | Kakve veze ima tko daje rok kad ti je 4. put? Prosla-ne prosla pismeni, ides na komisiju, zar ne?
Dakle, ako mozes spremiti teoriju na vrijeme, onda ti je pismeni manje bitan. Jasno, ljepse bi izgledalo pred komisijom kad bi prosla i pismeni, ali malo je tesko ganjati i ocjene i uvjete...
One way or the other, sretno!  |
na komisiji iz analize dva je jako bitno proc pismeni jer inace ne pitaju onda samo teoriju nego pitaju i zadatke.....
_________________ NAJNERAZUMLJIVIJE JE NA OVOM SVIJETU STO JE ON RAZUMLJIV!!!!
Albert Einstein

|
|
[Vrh] |
|
neodlucna Gost
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: