Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Je li moguće dati ove ispite na jednom roku?
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 17:26 sri, 25. 8. 2004    Naslov: Je li moguće dati ove ispite na jednom roku? Citirajte i odgovorite

Ovako za uvjet bi trebao poloziti do 10. mjeseca - linearnu 1 i 2, analizu 2 i programiranje(C)... Dal je to uopće moguće uz puuuno truda ili imam šanse ko sladoled sa suncem??? Jel tako nešto uopće ikome uspjelo?? Hvala!!
Ovako za uvjet bi trebao poloziti do 10. mjeseca - linearnu 1 i 2, analizu 2 i programiranje(C)... Dal je to uopće moguće uz puuuno truda ili imam šanse ko sladoled sa suncem??? Jel tako nešto uopće ikome uspjelo?? Hvala!!

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 29 - 25

PostPostano: 19:13 sri, 25. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Probaj, pa buš vidio.
Probaj, pa buš vidio.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 21:13 sri, 25. 8. 2004    Naslov: Re: Je li moguće?? Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Ovako za uvjet bi trebao poloziti do 10. mjeseca - linearnu 1 i 2, analizu 2 i programiranje(C)... Dal je to uopće moguće uz puuuno truda ili imam šanse ko sladoled sa suncem??? Jel tako nešto uopće ikome uspjelo?? Hvala!![/quote]

Kako se ono kaže-samo je nebo granica...uz sveobuhvatne restrikcije nužnosti kao što su san,hrana,joging,provodi ništa nije nemoguće,treba se samo oboružati golemim arsenalom volje,staviti kacigu na glavu i udri na front. :wink:
Anonymous (napisa):

Kako se ono kaže-samo je nebo granica...uz sveobuhvatne restrikcije nužnosti kao što su san,hrana,joging,provodi ništa nije nemoguće,treba se samo oboružati golemim arsenalom volje,staviti kacigu na glavu i udri na front. Wink

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:44 sri, 25. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[color=darkred][b]Molim, informativnije subjecte!!![/b]
(ovaj je sada ok jer sam ga editirao)[/color]

[b]Odgovor:[/b] Jedan je na mojoj godini na istom roku dao MA 1 i 2. :shock: Dakle: da, moguce je. :D

Istina, decko je vrlo brzo nakon toga i netragom nestao... :shock: :rotfl:
Molim, informativnije subjecte!!!
(ovaj je sada ok jer sam ga editirao)

Odgovor: Jedan je na mojoj godini na istom roku dao MA 1 i 2. Shocked Dakle: da, moguce je. Very Happy

Istina, decko je vrlo brzo nakon toga i netragom nestao... Shocked Valjam se po podu od smijeha

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 0:16 čet, 26. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

kako mislis netragom nestao ja sam misla da se to dogada samo sa ferovcima.
Ali kako ovo pitanje nema veze sa analizom mene zanima jedna slicno pitanje prica se po faksu da je neko uspio u devetom mjestu dati ispite za uvjet jedne godine pocevsi ispocetka znaci do tada nije dao niti jedan......onda jel tko zna za taj slucaj? :wink:
kako mislis netragom nestao ja sam misla da se to dogada samo sa ferovcima.
Ali kako ovo pitanje nema veze sa analizom mene zanima jedna slicno pitanje prica se po faksu da je neko uspio u devetom mjestu dati ispite za uvjet jedne godine pocevsi ispocetka znaci do tada nije dao niti jedan......onda jel tko zna za taj slucaj? Wink

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum