Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Rjesenja starih kolokvija
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Smith
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
12 = 18 - 6

PostPostano: 18:31 pet, 5. 11. 2004    Naslov: Rjesenja starih kolokvija Citirajte i odgovorite

Postoje li negdje rjesenja starih kolokvija iz MA? Na sluzbenom sajtu ih nema (mozda ovaj post potakne nekoga da ih gore stavi... yeah, right :D).

Isto pitanje vrijedi za ostale kolegije (npr. iz LA ima na webu, ali samo za dva kolokvija).

Pitam zato sto bih htio negdje provjeriti rezultate koje dobivam pri vjezbanju.
Postoje li negdje rjesenja starih kolokvija iz MA? Na sluzbenom sajtu ih nema (mozda ovaj post potakne nekoga da ih gore stavi... yeah, right Very Happy).

Isto pitanje vrijedi za ostale kolegije (npr. iz LA ima na webu, ali samo za dva kolokvija).

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
182 = 198 - 16

PostPostano: 16:20 sub, 6. 11. 2004    Naslov: Re: Rjesenja starih kolokvija Citirajte i odgovorite

[quote="Smith"]Postoje li negdje rjesenja starih kolokvija iz MA? Na sluzbenom sajtu ih nema (mozda ovaj post potakne nekoga da ih gore stavi... yeah, right :D).[/quote]
Koliko ja znam, rješenja starih kolokvija ne postoje u elektronskom obliku. :( Inače bih dotične već stavio na analiza-site. Bojim se da proteklih godina nitko (od asistenata) niti nije sustavno skupljao rješenja/rezultate s namjerom objavljivanja.

[quote="Smith"]Pitam zato sto bih htio negdje provjeriti rezultate koje dobivam pri vjezbanju.[/quote]
Sasvim razumljivi motiv. :) Možda razmjena ideja/rezultata s kolegama? Ili kratka konzultacija s demonstratorima? ...
Smith (napisa):
Postoje li negdje rjesenja starih kolokvija iz MA? Na sluzbenom sajtu ih nema (mozda ovaj post potakne nekoga da ih gore stavi... yeah, right Very Happy).

Koliko ja znam, rješenja starih kolokvija ne postoje u elektronskom obliku. Sad Inače bih dotične već stavio na analiza-site. Bojim se da proteklih godina nitko (od asistenata) niti nije sustavno skupljao rješenja/rezultate s namjerom objavljivanja.

Smith (napisa):

Sasvim razumljivi motiv. Smile Možda razmjena ideja/rezultata s kolegama? Ili kratka konzultacija s demonstratorima? ...

[Vrh]
Smith
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 18 - 6

PostPostano: 0:49 ned, 7. 11. 2004    Naslov: Re: Rjesenja starih kolokvija Citirajte i odgovorite

[quote="vjekovac"][quote="Smith"]Postoje li negdje rjesenja starih kolokvija iz MA? Na sluzbenom sajtu ih nema (mozda ovaj post potakne nekoga da ih gore stavi... yeah, right :D).[/quote]
Koliko ja znam, rješenja starih kolokvija ne postoje u elektronskom obliku. :( Inače bih dotične već stavio na analiza-site. Bojim se da proteklih godina nitko (od asistenata) niti nije sustavno skupljao rješenja/rezultate s namjerom objavljivanja.[/quote]
Steta... :cry:

[quote="vjekovac"][quote="Smith"]Pitam zato sto bih htio negdje provjeriti rezultate koje dobivam pri vjezbanju.[/quote]
Sasvim razumljivi motiv. :) Možda razmjena ideja/rezultata s kolegama?[/quote]
Naravno... Samo - ponekad je diskutabilno koje od nekoliko razlicitih rjesenja je tocno. :wink:

[quote="vjekovac"]Ili kratka konzultacija s demonstratorima? ...[/quote]
Ma, ponekad se toliko uspijem zbuniti najosnovnijim stvarima da pocnem zbunjivati i demose (da, i to mi je poslo za rukom :D).
vjekovac (napisa):
Smith (napisa):

Koliko ja znam, rješenja starih kolokvija ne postoje u elektronskom obliku. Sad Inače bih dotične već stavio na analiza-site. Bojim se da proteklih godina nitko (od asistenata) niti nije sustavno skupljao rješenja/rezultate s namjerom objavljivanja.

Steta... Crying or Very sad

vjekovac (napisa):
Smith (napisa):

Sasvim razumljivi motiv. Smile Možda razmjena ideja/rezultata s kolegama?

Naravno... Samo - ponekad je diskutabilno koje od nekoliko razlicitih rjesenja je tocno. Wink

vjekovac (napisa):
Ili kratka konzultacija s demonstratorima? ...

Ma, ponekad se toliko uspijem zbuniti najosnovnijim stvarima da pocnem zbunjivati i demose (da, i to mi je poslo za rukom Very Happy).

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:56 ned, 7. 11. 2004    Naslov: Re: Rjesenja starih kolokvija Citirajte i odgovorite

[quote="Smith"][quote="vjekovac"][quote="Smith"]Pitam zato sto bih htio negdje provjeriti rezultate koje dobivam pri vjezbanju.[/quote]
Sasvim razumljivi motiv. :) Možda razmjena ideja/rezultata s kolegama?[/quote]
Naravno... Samo - ponekad je diskutabilno koje od nekoliko razlicitih rjesenja je tocno. :wink:[/quote]

Dodjes na Forum gdje obitava - pazi sad - [b]VEKY[/b] :!: :!: :!: :D ;)
Smith (napisa):
vjekovac (napisa):
Smith (napisa):

Sasvim razumljivi motiv. Smile Možda razmjena ideja/rezultata s kolegama?

Naravno... Samo - ponekad je diskutabilno koje od nekoliko razlicitih rjesenja je tocno. Wink

Dodjes na Forum gdje obitava - pazi sad - VEKY Exclamation Exclamation Exclamation Very Happy Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
182 = 198 - 16

PostPostano: 11:53 ned, 7. 11. 2004    Naslov: Re: Rjesenja starih kolokvija Citirajte i odgovorite

[quote="Smith"]Ma, ponekad se toliko uspijem zbuniti najosnovnijim stvarima da pocnem zbunjivati i demose (da, i to mi je poslo za rukom :D).[/quote]
[quote="vsego"]Dodjes na Forum gdje obitava - pazi sad - [b]VEKY[/b] :!: :!: :!: :D ;)[/quote]
... a [b]NJEGA[/b] bogme zbuniti nećeš :!: :!: :!: :D
Smith (napisa):
Ma, ponekad se toliko uspijem zbuniti najosnovnijim stvarima da pocnem zbunjivati i demose (da, i to mi je poslo za rukom Very Happy).

vsego (napisa):
Dodjes na Forum gdje obitava - pazi sad - VEKY Exclamation Exclamation Exclamation Very Happy Wink

... a NJEGA bogme zbuniti nećeš Exclamation Exclamation Exclamation Very Happy

[Vrh]
Smith
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 18 - 6

PostPostano: 17:35 ned, 7. 11. 2004    Naslov: Re: Rjesenja starih kolokvija Citirajte i odgovorite

[quote="vjekovac"]... a [b]NJEGA[/b] bogme zbuniti nećeš :!: :!: :!: :D[/quote]
Toga sam i vise nego svjestan. :D
vjekovac (napisa):
... a NJEGA bogme zbuniti nećeš Exclamation Exclamation Exclamation Very Happy

Toga sam i vise nego svjestan. Very Happy

[Vrh]
@#
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 19:50 ned, 7. 11. 2004    Naslov: Re: Rjesenja starih kolokvija Citirajte i odgovorite

[quote="vjekovac"]... a [b]NJEGA[/b] bogme zbuniti nećeš :!: :!: :!: :D[/quote]

Ako razna Ušesa i Zubi nisu uspjeli... ;-)
vjekovac (napisa):
... a NJEGA bogme zbuniti nećeš :!: :!: :!: :D

Ako razna Ušesa i Zubi nisu uspjeli... ;-)

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum