Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

We will Rock You - Queen (musical) u Splitu, 22.12.2004.

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:28 pon, 6. 12. 2004    Naslov: We will Rock You - Queen (musical) u Splitu, 22.12.2004. Citirajte i odgovorite

:banana: :slonic: :banana2: :weee: :banana: :slonic: :banana2: :weee: :banana: :slonic: :banana2: :weee: :banana: :slonic: :banana2: :weee: :banana:

=P~ =P~ =P~ [url]http://www.vecernji-list.hr/newsroom/scena/163744/index.do[/url] =P~ =P~ =P~

Sluzbeni web mjuzikla: [url]http://www.queenonline.com/wewillrockyou/[/url]

:banana: :slonic: :banana2: :weee: :banana: :slonic: :banana2: :weee: :banana: :slonic: :banana2: :weee: :banana: :slonic: :banana2: :weee: :banana:
Dancing banana Rozi slonic YAB (yet another banana) Weeeeeee!!!!!!!!!!! Dancing banana Rozi slonic YAB (yet another banana) Weeeeeee!!!!!!!!!!! Dancing banana Rozi slonic YAB (yet another banana) Weeeeeee!!!!!!!!!!! Dancing banana Rozi slonic YAB (yet another banana) Weeeeeee!!!!!!!!!!! Dancing banana

Drool Drool Drool http://www.vecernji-list.hr/newsroom/scena/163744/index.do Drool Drool Drool

Sluzbeni web mjuzikla: http://www.queenonline.com/wewillrockyou/

Dancing banana Rozi slonic YAB (yet another banana) Weeeeeee!!!!!!!!!!! Dancing banana Rozi slonic YAB (yet another banana) Weeeeeee!!!!!!!!!!! Dancing banana Rozi slonic YAB (yet another banana) Weeeeeee!!!!!!!!!!! Dancing banana Rozi slonic YAB (yet another banana) Weeeeeee!!!!!!!!!!! Dancing banana

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Smith
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
12 = 18 - 6

PostPostano: 21:42 pon, 6. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pero Smolcic"]Za ovakav bi koncert komercijalna cijena bila 200 kuna, no tvrtka Portus Adria plaća 150 kuna, pa će zainteresirani za koncert trebati izdvojiti samo [b]50 kuna[/b].[/quote]
Ovo jos nisam vidio... Zaaakon!!!

Totalno skippam faks taj dan! 8)

Hocemo grupno okupirati jedan bus za dolje? :D
Pero Smolcic (napisa):
Za ovakav bi koncert komercijalna cijena bila 200 kuna, no tvrtka Portus Adria plaća 150 kuna, pa će zainteresirani za koncert trebati izdvojiti samo 50 kuna.

Ovo jos nisam vidio... Zaaakon!!!

Totalno skippam faks taj dan! Cool

Hocemo grupno okupirati jedan bus za dolje? Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 3:42 sri, 8. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sad bi si najrađe kosu počupao (koji me znate, jasno vam je da to nije trivijalan posao)1!!! :blueshock: :blueshock:

Baš sam reko jednom frendu danas, koji bezobrazno može tamo nekom otić i negdje će iskopat dvjesto kuna za kartu i s drugim frendom, koji reflektira općenitije vjerojatno financijsko stanje i nema para ni za benzin do tamo, a ja sam među onima koji ni na Carminu Buranu ne mogu da iđu , tako da ja nećem da iđem...pa mi dođe da psujem sve po spisku i familiju cijelu fiktivnu nekom ko mi je kriv šta sam student i šta para nemam...

:piper:
Sad bi si najrađe kosu počupao (koji me znate, jasno vam je da to nije trivijalan posao)1!!! Disaster!!! Disaster!!!

Baš sam reko jednom frendu danas, koji bezobrazno može tamo nekom otić i negdje će iskopat dvjesto kuna za kartu i s drugim frendom, koji reflektira općenitije vjerojatno financijsko stanje i nema para ni za benzin do tamo, a ja sam među onima koji ni na Carminu Buranu ne mogu da iđu , tako da ja nećem da iđem...pa mi dođe da psujem sve po spisku i familiju cijelu fiktivnu nekom ko mi je kriv šta sam student i šta para nemam...

The piper

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 4:31 sri, 8. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blockflöte"]pa mi dođe da psujem sve po spisku i familiju cijelu fiktivnu nekom ko mi je kriv šta sam student i šta para nemam...[/quote]

...i sto ne citas linkove na kojima pishe da je karta [b]50, a ne 200kn[/b] :!: :PP

Ja vec imam 4 kandidata za u auto i na duljem putu ne bih uzimao vishe, no javit cu ako se neko mjesto oslobodi. 8)
Blockflöte (napisa):
pa mi dođe da psujem sve po spisku i familiju cijelu fiktivnu nekom ko mi je kriv šta sam student i šta para nemam...

...i sto ne citas linkove na kojima pishe da je karta 50, a ne 200kn Exclamation Weeee-heeee!!!

Ja vec imam 4 kandidata za u auto i na duljem putu ne bih uzimao vishe, no javit cu ako se neko mjesto oslobodi. Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 2:32 čet, 9. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

By all means, do! 8)

Ma ovo za pare sam kontao činjenicu da je povratna do spl i natrag 200, a u alternativi nečija benga...osim ako trpaš 4 u jedan auto, što, iako jeftino, zvuči tijesno...

:)
By all means, do! Cool

Ma ovo za pare sam kontao činjenicu da je povratna do spl i natrag 200, a u alternativi nečija benga...osim ako trpaš 4 u jedan auto, što, iako jeftino, zvuči tijesno...

Smile

goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 3:46 čet, 6. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Eh, nadam se da se niste razročarali izvedbama na ruskom 8)

Mene zanima kako ce izgledati ova slijedeca Queenova turneja.
Eh, nadam se da se niste razročarali izvedbama na ruskom Cool

Mene zanima kako ce izgledati ova slijedeca Queenova turneja.

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum