Search
 
 
  Engleski
 
 
 
Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Forum@DeGiorgi: Početna
Forum@DeGiorgi - Registracija

Poštovanje, da biste se mogli registrirati, morate se slagati s uvjetima pod kojima radi/funkcionira ovaj forum, a koji su navedeni u tekstu ispod.

Svi postovi [poruke] na ovom forumu izražavaju mišljenja/stavove/poglede autora/ica tih postova; sukladno čemu administratori/ce, moderatori/ce i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju ovog foruma [u daljnjem tekstu: Admini] ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih postova [naravno, osim vlastitih].

Admini će u najkraćem mogućem roku izbrisati postove uvredljivog/nepoćudnog/nedopuštenog sadržaja, no, treba imati na umu da je gotovo nemoguće pogledati svaki post što će reći da postoji mogućnost da neki od postova takvog sadržaja ne bude izbrisan [stoga se ne ustručavajte obavijestiti Admine o postojanju istog/ih].

Postanje uvredljivih, bestidnih, vulgarnih, klevetničkih, punih mržnje, prijetećih, seksualno orijentiranih sadržaja kao i bilo kojih drugih sadržaja koji krše zakon(e) nije dozvoljeno. Činjenje nedozvoljenog uzrokuje trenutno i trajno isključivanje osobe [činioca] s ovog foruma kao i obavijest provideru osobe [činioca] o učinjenom. Admini imaju pravo, u bilo koje doba, izbrisati/urediti/premjestiti/zatvoriti teme/postove sa nedozvoljenim sadržajem.

Svi podatci, upisani prilikom Registracije, upisuju se u bazu podataka. Niti jedan podatak ne smije i neće biti dan na uvid ikojoj osobi [osim Vas, Admina i onih-ako/što/kako podliježe zakonu]. Admini ne mogu i neće biti odgovorni/e ukoliko uslijed hakerskog napada dođe do uvida u/otkrivanja podataka.

Ovaj forum koristi tzv. cookies [kolačiće] za spremanje podataka na računalo kojim pregledavate sadržaj ovog foruma. Kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke i služe samo i isključivo za bolji rad foruma. Vaša e-mail adresa služi samo za Registraciju, te obavijesti vezane uz Vaš korisnički račun.

Klikom na "Slažem se" potvrđujete da se slažete sa svim gore navedenim kao i da ćete se istog pridržavati.





Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin
HR (Cro) by Ančica Sečan