Mislim da su datumi koncani, no javih prof. Singeru za problem. :) Njemu se vec neki student javio s tim problemom, pa se raspitao; cini se da ce biti izmijenjeni termini nekih popravnih. :) [b]Nesluzbeno[/b], ali vjerojatno tocno, s 10 na 16 sati bi trebali biti prebaceni kolegiji: Programiranje (C), Integrali funkcija više varijabli, Algebarske strukture, Osnove matematičke analize, Konstruktivne metode u geometriji i Uvod u opću fiziku. :D
Kao i uvijek, pricekajte sluzbeni info na webu. ;)
Kome se ne svidja... ja samo prenosim info... dakle, zvocajte nekom drugom. :roll:
Mislim da su datumi koncani, no javih prof. Singeru za problem. Njemu se vec neki student javio s tim problemom, pa se raspitao; cini se da ce biti izmijenjeni termini nekih popravnih. Nesluzbeno, ali vjerojatno tocno, s 10 na 16 sati bi trebali biti prebaceni kolegiji: Programiranje (C), Integrali funkcija više varijabli, Algebarske strukture, Osnove matematičke analize, Konstruktivne metode u geometriji i Uvod u opću fiziku.
Kao i uvijek, pricekajte sluzbeni info na webu.
Kome se ne svidja... ja samo prenosim info... dakle, zvocajte nekom drugom.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|