Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
marijap Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:45 sri, 3. 12. 2008 Naslov: |
|
|
:@ riješio sam kviz i onda mi traže da se sign upam na taj neki mingle!! ma danebi!!! od takvih stvari bježim ko vrag od tamjana
:@ riješio sam kviz i onda mi traže da se sign upam na taj neki mingle!! ma danebi!!! od takvih stvari bježim ko vrag od tamjana
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:36 čet, 4. 12. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="goranm"][quote="Milojko"]:@ riješio sam kviz i onda mi traže da se sign upam na taj neki mingle!! ma danebi!!! od takvih stvari bježim ko vrag od tamjana[/quote]
Ne moraš. Dole desno piše nešto poput "no thanks, just give me the quiz results".[/quote]
:@ nisam vidio!! idem sad ponovo ga ispunit
[size=9][color=#999999]Added after 3 minutes:[/color][/size]
78 posto
goranm (napisa): | Milojko (napisa): | :@ riješio sam kviz i onda mi traže da se sign upam na taj neki mingle!! ma danebi!!! od takvih stvari bježim ko vrag od tamjana |
Ne moraš. Dole desno piše nešto poput "no thanks, just give me the quiz results". |
:@ nisam vidio!! idem sad ponovo ga ispunit
Added after 3 minutes:
78 posto
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)

Spol: 
|
Postano: 8:56 čet, 4. 12. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"]Do nedavno je postojao [url=http://www.bius.hr/]BIUS[/url]-ov forum. Bnikola, znas li zasto vise nije dostupan?[/quote]
Nakon sto su se dogodile promjene prije par godina, taj je forum bio zatrpan smecem, a izgleda da su ga ugasili do kraja...
krcko (napisa): | Do nedavno je postojao BIUS-ov forum. Bnikola, znas li zasto vise nije dostupan? |
Nakon sto su se dogodile promjene prije par godina, taj je forum bio zatrpan smecem, a izgleda da su ga ugasili do kraja...
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
nemo Moderator

Spol: 
|
Postano: 13:36 čet, 4. 12. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="bnikola"][quote="krcko"]Do nedavno je postojao [url=http://www.bius.hr/]BIUS[/url]-ov forum. Bnikola, znas li zasto vise nije dostupan?[/quote]
Nakon sto su se dogodile promjene prije par godina, taj je forum bio zatrpan smecem, a izgleda da su ga ugasili do kraja...[/quote]
ne zapravo mislim da je ugašen iz lijenosti nakon što su je većina ljudi zamjenila dotični forum facebookom. naime prije par mjeseci se desilo neko hackiranje servera na kojem su bile biusove stranice. sam web je vraćen, ali forum ne ;)
bnikola (napisa): | krcko (napisa): | Do nedavno je postojao BIUS-ov forum. Bnikola, znas li zasto vise nije dostupan? |
Nakon sto su se dogodile promjene prije par godina, taj je forum bio zatrpan smecem, a izgleda da su ga ugasili do kraja... |
ne zapravo mislim da je ugašen iz lijenosti nakon što su je većina ljudi zamjenila dotični forum facebookom. naime prije par mjeseci se desilo neko hackiranje servera na kojem su bile biusove stranice. sam web je vraćen, ali forum ne
_________________ Umjesto da postavlja pitanje o tome što je prije nastalo - kokoš ili jaje, čovjeku se najednom učinilo da je kokoš zamisao jajeta o stvaranju novih jaja.

|
|
[Vrh] |
|
MB Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|