Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
woodstock Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
teh_pwnerer Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
stuey Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 20:22 sub, 21. 2. 2009 Naslov: |
|
|
Evo upravo sam pričao s kolegom koji je odgovarao kod prof. Vrdoljaka u četvrtak. Kaže da to sve ide kroz neku pričicu, ali opet pitao ga je jako puno stvari:
prvo Picardove iteracije malo objasnit, opisat, čemu služe i tako to, a onda ga je pitao sve živo i neživo o sustavima, znači od početka sustava pa do kraja; matricu Wronskog, evolucionu matricu + pokazat da ne ovisi o izboru fundamentalnog rješenja, autonomnu jednadžbu, i još stabilnost sustava tako da mu je zadao neki sustav pa je morao ispitat je li stabilan ili nije.
A još je druge ljude pitao i egzaktnu, separabilnu, linearnu jednadžbu.. zaključio sam da bi bilo lakše reći što nije pitao :lol:
Nije da sam vas usrećio s ovim informacijama, ali šta je tu je. Suosjećam s vama jer i ja odgovaram za 2 dana :)
edit: da, zaboravio sam najvažniju informaciju, a ta je da je kolega imao 3 prije usmenog i odgovarao za 5. tako da tko ne odgovara za 5, valjda neće morat proći kroz ovo sito i rešeto :)
Evo upravo sam pričao s kolegom koji je odgovarao kod prof. Vrdoljaka u četvrtak. Kaže da to sve ide kroz neku pričicu, ali opet pitao ga je jako puno stvari:
prvo Picardove iteracije malo objasnit, opisat, čemu služe i tako to, a onda ga je pitao sve živo i neživo o sustavima, znači od početka sustava pa do kraja; matricu Wronskog, evolucionu matricu + pokazat da ne ovisi o izboru fundamentalnog rješenja, autonomnu jednadžbu, i još stabilnost sustava tako da mu je zadao neki sustav pa je morao ispitat je li stabilan ili nije.
A još je druge ljude pitao i egzaktnu, separabilnu, linearnu jednadžbu.. zaključio sam da bi bilo lakše reći što nije pitao
Nije da sam vas usrećio s ovim informacijama, ali šta je tu je. Suosjećam s vama jer i ja odgovaram za 2 dana
edit: da, zaboravio sam najvažniju informaciju, a ta je da je kolega imao 3 prije usmenog i odgovarao za 5. tako da tko ne odgovara za 5, valjda neće morat proći kroz ovo sito i rešeto
|
|
[Vrh] |
|
teddybear Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
shimija Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 16:23 ned, 22. 2. 2009 Naslov: |
|
|
mene na usmenom pita:
1.) lin. jdžba 1. reda(šta kaže Picaed o rješenju, koliki je interval neproširivog rješenja, malo o načinu konstrukcije proširenog rješenja, dokaz da je interval neproširivog rj. cijeli I(to samo iskoristiš zadnji tm. iz lekcije neproširivog rj. i tražia je samo iskaz))
2.) lin. autonomni sustav(oblik rješenja, e^A)
3.) kako dobit e^A(prvo malo o definiciji toga e^A, A dijagonalana, A dijagonazibilna i na kraju A obična pa se koristi Jordanove forme)
-primjetia san da uvik pita neko pitanje iz početnog dijela(pic.,sep.,lin.,laplace)
-Jordanove forme obavezno pita za 5
-traži više pričanja, nego pisanja, tj. nije bit u nekim sitnicama nego da se cijela ta priča kuži u kompletu
-ako se ne odgovara za 5 lako moguće da uleti da se rješi sustav
Sretno
mene na usmenom pita:
1.) lin. jdžba 1. reda(šta kaže Picaed o rješenju, koliki je interval neproširivog rješenja, malo o načinu konstrukcije proširenog rješenja, dokaz da je interval neproširivog rj. cijeli I(to samo iskoristiš zadnji tm. iz lekcije neproširivog rj. i tražia je samo iskaz))
2.) lin. autonomni sustav(oblik rješenja, e^A)
3.) kako dobit e^A(prvo malo o definiciji toga e^A, A dijagonalana, A dijagonazibilna i na kraju A obična pa se koristi Jordanove forme)
-primjetia san da uvik pita neko pitanje iz početnog dijela(pic.,sep.,lin.,laplace)
-Jordanove forme obavezno pita za 5
-traži više pričanja, nego pisanja, tj. nije bit u nekim sitnicama nego da se cijela ta priča kuži u kompletu
-ako se ne odgovara za 5 lako moguće da uleti da se rješi sustav
Sretno
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
shimija Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Christina Forumaš(ica)
|
Postano: 10:42 čet, 26. 2. 2009 Naslov: |
|
|
Moja pitanja (odgovarala za trojku):
- kako smo definirali e na matricu A, kakva treba biti A
- kako izgledaju rješenja lin. autonomnog sustava
- egzaktna jednadžba, definicija, kako izgledaju rješenja
- za zadani konkretni sustav dU/dx=AU provjeriti stabilnost, tm o stabilnosti
- isto za konkretni lin. autonomni sustav napisati matricu Wronskog
Moja pitanja (odgovarala za trojku):
- kako smo definirali e na matricu A, kakva treba biti A
- kako izgledaju rješenja lin. autonomnog sustava
- egzaktna jednadžba, definicija, kako izgledaju rješenja
- za zadani konkretni sustav dU/dx=AU provjeriti stabilnost, tm o stabilnosti
- isto za konkretni lin. autonomni sustav napisati matricu Wronskog
_________________ Ako ti je mozak previše na paši, pazi da ne postaneš ovca...
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)
Spol:
|