Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

1.kolokvij
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Algebarske strukture
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
amorphis
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 19 - 11

PostPostano: 19:49 uto, 21. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

bolje da nam daju bodove za 5. zd nego prvi, mislim da bi 5. trebao nosit više jer je bio teži od 1. :)

znam da nije pitanje za ovaj forum, ali na integralima nitko ne odgovara; do kojeg poglavlja ulazi teorija iz integrala u kolokvij?
bolje da nam daju bodove za 5. zd nego prvi, mislim da bi 5. trebao nosit više jer je bio teži od 1. Smile

znam da nije pitanje za ovaj forum, ali na integralima nitko ne odgovara; do kojeg poglavlja ulazi teorija iz integrala u kolokvij?

sunny
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 30 - 18

PostPostano: 20:17 uto, 21. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa ovisi.... meni ne mogu dati bodove na 5. ako nisam nista napisala :D
ma bolje da nam daju bodove svagdje :D

sta ne nosi svaki zadatak isti broj bodova? kao 5 zadataka, svaki po 7 bodova, pa je 5*7=35 :D
..hmm...bumo vidli kad nam dodu rezultati
pa ovisi.... meni ne mogu dati bodove na 5. ako nisam nista napisala Very Happy
ma bolje da nam daju bodove svagdje Very Happy

sta ne nosi svaki zadatak isti broj bodova? kao 5 zadataka, svaki po 7 bodova, pa je 5*7=35 Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ivica13
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
67 = 75 - 8

PostPostano: 21:13 uto, 21. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sunny"]
sta ne nosi svaki zadatak isti broj bodova? kao 5 zadataka, svaki po 7 bodova, pa je 5*7=35 :D
..hmm...bumo vidli kad nam dodu rezultati[/quote]

Mislim da bi svaki zadatak trebao nositi po 5 bodova (5*5 = 25)

[quote="Stranica kolegija"]
# Tijekom semestra provjera znanja provodit će se kroz: 2 najavljena kratka testa (svaki se piše 15 min. i nosi 5 bodova)
# 2 kolokvija (svaki se piše 2 sata i nosi 25 bodova)
[/quote]

[i](istina, radi se o pravilima za prošlu godinu, al mislim da je ove godine isti sistem)[/i]
sunny (napisa):

sta ne nosi svaki zadatak isti broj bodova? kao 5 zadataka, svaki po 7 bodova, pa je 5*7=35 Very Happy

Stranica kolegija (napisa):

# Tijekom semestra provjera znanja provodit će se kroz: 2 najavljena kratka testa (svaki se piše 15 min. i nosi 5 bodova)

(istina, radi se o pravilima za prošlu godinu, al mislim da je ove godine isti sistem)

[Vrh]
sunny
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 30 - 18

PostPostano: 21:40 uto, 21. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

hvala :)
zamijenila sam pravila ocito :)
hvala Smile
zamijenila sam pravila ocito Smile

[Vrh]
slash
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 7

PostPostano: 0:16 sri, 22. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="amorphis"]bolje da nam daju bodove za 5. zd nego prvi, mislim da bi 5. trebao nosit više jer je bio teži od 1. :)

znam da nije pitanje za ovaj forum, ali na integralima nitko ne odgovara; do kojeg poglavlja ulazi teorija iz integrala u kolokvij?[/quote]
ocito ti ni ovde niko ne zeli odgovorit :lol:
ja bi ti rekao al ne znam :(
amorphis (napisa):
bolje da nam daju bodove za 5. zd nego prvi, mislim da bi 5. trebao nosit više jer je bio teži od 1. Smile

ocito ti ni ovde niko ne zeli odgovorit Laughing
ja bi ti rekao al ne znam Sad

[Vrh]
ekatarina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
30 = 47 - 17

PostPostano: 1:07 sri, 22. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="angi"]a i b su bili iz R,AL MISLIM DA NIJE U REUSTA JE PROFSORICA U 3-ci i jos jdnoj ucionici rekla pripazite u 1.zadatku ai b su vam iz R,i u 3ci je jedan fajer rekao znaci nema inverza..i spasio tako 80 ljudi iz 3....a mi ostali nismo bili ni obavjesteni za tu caku..i dobili da je grupa i jos komutativna..pa se nadam da na tome nece uzeti puno bodova da cemo za zatvorenost asocijativnost i neutralni element dobiti bar 3 boda,al sam se nadam[/quote]

Evo za utjehu, i ja sam bila u 3, ali nisam cula da je taj frajer rekao "nema inverza", i nije mi znacilo sto je prof. to rekla, jer sam vec odavno bila rjesila taj zadatak, tocno btw.
tako da nije spaseno 80, mozda kojih 20-tak oko njega koji su culi + nisu sami skuzili, ako te tjesi. ali slazem se, nije u redu prema ostalima. i zao mi je zbog vas iz 110.
angi (napisa):
a i b su bili iz R,AL MISLIM DA NIJE U REUSTA JE PROFSORICA U 3-ci i jos jdnoj ucionici rekla pripazite u 1.zadatku ai b su vam iz R,i u 3ci je jedan fajer rekao znaci nema inverza..i spasio tako 80 ljudi iz 3....a mi ostali nismo bili ni obavjesteni za tu caku..i dobili da je grupa i jos komutativna..pa se nadam da na tome nece uzeti puno bodova da cemo za zatvorenost asocijativnost i neutralni element dobiti bar 3 boda,al sam se nadam

Evo za utjehu, i ja sam bila u 3, ali nisam cula da je taj frajer rekao "nema inverza", i nije mi znacilo sto je prof. to rekla, jer sam vec odavno bila rjesila taj zadatak, tocno btw.
tako da nije spaseno 80, mozda kojih 20-tak oko njega koji su culi + nisu sami skuzili, ako te tjesi. ali slazem se, nije u redu prema ostalima. i zao mi je zbog vas iz 110.

[Vrh]
sunny
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 30 - 18

PostPostano: 6:59 sri, 22. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam u prvom napisala da nema neutralnog elementa jer mi je bilo glupo da je i 1. i 2. zadatak grupa, pa eto... i mislila sam se na kraju vratit na taj zadatak da ga dovrsim i od silne izivciranosti sam zaboravila. prvi zadatak je najlaksi, al mi se nekak cini da ce vecina dobiti malo bodova.

sto se tice 110... organizirat cu akciju : dajmo joj da suti :lol:
ja sam u prvom napisala da nema neutralnog elementa jer mi je bilo glupo da je i 1. i 2. zadatak grupa, pa eto... i mislila sam se na kraju vratit na taj zadatak da ga dovrsim i od silne izivciranosti sam zaboravila. prvi zadatak je najlaksi, al mi se nekak cini da ce vecina dobiti malo bodova.

sto se tice 110... organizirat cu akciju : dajmo joj da suti Laughing

[Vrh]
sime13
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 12:01 sri, 22. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ivica13"][quote="sunny"]
..hmm...bumo vidli kad nam dodu rezultati[/quote]

[quote="Stranica kolegija"]
[/quote]

[i](istina, radi se o pravilima za prošlu godinu, al mislim da je ove godine isti sistem)[/i][/quote]

profesorica je rekla nama u 001 da vrijedi 5*5.
ivica13 (napisa):
sunny (napisa):

Stranica kolegija (napisa):

(istina, radi se o pravilima za prošlu godinu, al mislim da je ove godine isti sistem)

profesorica je rekla nama u 001 da vrijedi 5*5.

[Vrh]
matovillka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 9

PostPostano: 15:40 čet, 23. 4. 2009    Naslov: rezultati Citirajte i odgovorite

i kad su rezultati kolokvija??????
i kad su rezultati kolokvija??????

[Vrh]
amorphis
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 19 - 11

PostPostano: 2:48 ned, 26. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

rezultati su stigli (na službenoj su stranici)

ps kužite li vi da predavaona 110 ima najlošije rezultate?
rezultati su stigli (na službenoj su stranici)

Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 3:17 ned, 26. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ajme cirkusa s ovin tablicama po predavaonama :rofl:
Ajme cirkusa s ovin tablicama po predavaonama Rolling On the Floor Laughing

sunny
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 30 - 18

PostPostano: 8:08 ned, 26. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="amorphis"]ps kužite li vi da predavaona 110 ima najlošije rezultate?[/quote]

itekako kuzimo, grrrrrrrr... e sad bih nesto napisala jer sam ljuta, al necu jer ce me vsego zbrisat s foruma :twisted:
uglavnom... sto se tice ovih iz 110, jeste da svi zajedno odemo na zalbe i porazgovaramo o osobi koja nas je tako divno uveseljavala za vrijeme kolokvija?
amorphis (napisa):

itekako kuzimo, grrrrrrrr... e sad bih nesto napisala jer sam ljuta, al necu jer ce me vsego zbrisat s foruma Twisted Evil
uglavnom... sto se tice ovih iz 110, jeste da svi zajedno odemo na zalbe i porazgovaramo o osobi koja nas je tako divno uveseljavala za vrijeme kolokvija?

[Vrh]
GCOX
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-9 = 18 - 27

PostPostano: 9:52 ned, 26. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sunny"]

itekako kuzimo, grrrrrrrr... e sad bih nesto napisala jer sam ljuta, al necu jer ce me vsego zbrisat s foruma :twisted:
uglavnom... sto se tice ovih iz 110, jeste da svi zajedno odemo na zalbe i porazgovaramo o osobi koja nas je tako divno uveseljavala za vrijeme kolokvija?[/quote]

Ja da...
p.s. kad su zalbe kad smo vec kod njih?
sunny (napisa):

itekako kuzimo, grrrrrrrr... e sad bih nesto napisala jer sam ljuta, al necu jer ce me vsego zbrisat s foruma Twisted Evil

Ja da...
p.s. kad su zalbe kad smo vec kod njih?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
sunny
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 30 - 18

PostPostano: 10:06 ned, 26. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne pise nigdje, samo pise kad su zalbe za 5. zadatak, al visit cu stalno na stranici da mi slucajno ne bi promaklo vrijeme zalbi pa cu javiti tu na forum.
ne pise nigdje, samo pise kad su zalbe za 5. zadatak, al visit cu stalno na stranici da mi slucajno ne bi promaklo vrijeme zalbi pa cu javiti tu na forum.

[Vrh]
amorphis
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 19 - 11

PostPostano: 10:23 ned, 26. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

žalbe su u četvrtak poslije predavanja (piše da je to samo za teorijski zadatak), i kako ćemo onda s kolegicom? svi bi trebali doć istovremeno...
žalbe su u četvrtak poslije predavanja (piše da je to samo za teorijski zadatak), i kako ćemo onda s kolegicom? svi bi trebali doć istovremeno...

sunny
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 30 - 18

PostPostano: 10:37 ned, 26. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja bi da odemo i asistentima (kad budu kod njih zalbe) i profesorici i ispricamo sve kak je bilo na kolokviju. vjerujem da ce asistent doko potvrditi nasu pricu.
sto se tice zalbi za teoretski zadatak, mogli bi istog trena kak zavrse predavanja spustit se kod profesorice reci da smo iz 110 i objasnit kakva je situacija bila tamo. a sto se tice zalbi za zadatke to se dogovorimo kad saznamo kad ce biti.
kad vidim doticnu frendica i ja cemo porazgovarati s njom... (ne smijem sama jer brijem da bi me natukla).
ja bi da odemo i asistentima (kad budu kod njih zalbe) i profesorici i ispricamo sve kak je bilo na kolokviju. vjerujem da ce asistent doko potvrditi nasu pricu.
sto se tice zalbi za teoretski zadatak, mogli bi istog trena kak zavrse predavanja spustit se kod profesorice reci da smo iz 110 i objasnit kakva je situacija bila tamo. a sto se tice zalbi za zadatke to se dogovorimo kad saznamo kad ce biti.
kad vidim doticnu frendica i ja cemo porazgovarati s njom... (ne smijem sama jer brijem da bi me natukla).

[Vrh]
behemont
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-8 = 53 - 61

PostPostano: 10:44 ned, 26. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da su bodovi itekako nategnuti i da zaista nije potrebno vise natezati, bar za nekoliko ljudi koje znam..
Mislim da su bodovi itekako nategnuti i da zaista nije potrebno vise natezati, bar za nekoliko ljudi koje znam..

[Vrh]
sunny
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 30 - 18

PostPostano: 10:55 ned, 26. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

behemot ti kao padobranac. mi se dogovaramo da idemo na zalbe jer je doticna stalno kvocala i zanemarila asistentovo upozorenje i zamolbe drugih kolega da zasuti i jer ja ne znam sta bi ona trebala napraviti da se nju izbaci sa kolokvija...
behemot ti kao padobranac. mi se dogovaramo da idemo na zalbe jer je doticna stalno kvocala i zanemarila asistentovo upozorenje i zamolbe drugih kolega da zasuti i jer ja ne znam sta bi ona trebala napraviti da se nju izbaci sa kolokvija...

[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 11:03 ned, 26. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

e ekipo, koliko ste dobili na prvom zadatku a da ste ga rijesili tako da ste dokazali da je to abelova grupa
e ekipo, koliko ste dobili na prvom zadatku a da ste ga rijesili tako da ste dokazali da je to abelova grupa

BitterSweet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 11:14 ned, 26. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

sunny, bez obzira na to koliko jeste ili niste u pravu, mislim da vam baš i nema smisla žaliti se... smiješno je očekivati da ćete na račun toga dobit bodove. ali ako se žalite samo da se ne bi događalo i ubuduće, onda ok
sunny, bez obzira na to koliko jeste ili niste u pravu, mislim da vam baš i nema smisla žaliti se... smiješno je očekivati da ćete na račun toga dobit bodove. ali ako se žalite samo da se ne bi događalo i ubuduće, onda ok

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Algebarske strukture Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum