Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
jejo Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 22:30 uto, 28. 4. 2009 Naslov: |
|
|
ja sam za potpisivanje, nek ostave jmbag, ak treba br mobitela pa nek poslje vodje prosvjeda ak oce provjeravaju. jer eto, ja imam i druge obveze pa nemogu sutra doci na plenum, a neznam kadbi se organizirao ovaj pmf-mo plenum. a i dalje tvrdim, ima ljudi koji putuju na fax pa im se ne isplati dolaziti pa je ovo potpisivanje barem sad bolja opcija. tako da znamo na koliko ljudi mozemo racunati
ja sam za potpisivanje, nek ostave jmbag, ak treba br mobitela pa nek poslje vodje prosvjeda ak oce provjeravaju. jer eto, ja imam i druge obveze pa nemogu sutra doci na plenum, a neznam kadbi se organizirao ovaj pmf-mo plenum. a i dalje tvrdim, ima ljudi koji putuju na fax pa im se ne isplati dolaziti pa je ovo potpisivanje barem sad bolja opcija. tako da znamo na koliko ljudi mozemo racunati
|
|
[Vrh] |
|
tammy Forumaš(ica)
|
Postano: 22:30 uto, 28. 4. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="Grga"]Mislim da su svi za, ali onda moramo paziti da ne bude debakl i treb prosiriti vijest, tako da svi saznaju za to.
Ostaje pitanje dana organiziranja - bojim se da cetvrtak nije dobar jer je prerano a i ljudi bi mogli ici doma za prvi maj, tako da mislim da bi idealan bio ponedjeljak, tako da se (eventualan) gubitak nastave - ukoliko stvarno bude blokadev - svede na minimum. Misljenja?[/quote]
Ja sam prvo za potpisivanje na kolokvijima koji su ostali. A onda dogovaranje kad i obavijesti na forumu, i tim ljudima na mailove/mobitele.
Grga (napisa): | Mislim da su svi za, ali onda moramo paziti da ne bude debakl i treb prosiriti vijest, tako da svi saznaju za to.
Ostaje pitanje dana organiziranja - bojim se da cetvrtak nije dobar jer je prerano a i ljudi bi mogli ici doma za prvi maj, tako da mislim da bi idealan bio ponedjeljak, tako da se (eventualan) gubitak nastave - ukoliko stvarno bude blokadev - svede na minimum. Misljenja? |
Ja sam prvo za potpisivanje na kolokvijima koji su ostali. A onda dogovaranje kad i obavijesti na forumu, i tim ljudima na mailove/mobitele.
|
|
[Vrh] |
|
Grga Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 22:33 uto, 28. 4. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="BitterSweet"]ja osobno imam svoje mišljenje, o kojem mi se ne raspravlja pretjerano, tako da ne znam bi li išla na ikakav plenum, ali kad bi se samo potpisivalo tko je protiv blokade ili čega sličnog, tu bi se rado priključila[/quote]
To mozda i nije losa ideja, ili ako bas hocemo pravu demokraciju, mogli bi organizirati glasovanje. Ali to sad vec treba netko organizirati tko tome moze posvetiti vremena
[size=9][color=#999999]Added after 2 minutes:[/color][/size]
[quote="tammy"][quote="Grga"]Mislim da su svi za, ali onda moramo paziti da ne bude debakl i treb prosiriti vijest, tako da svi saznaju za to.
Ostaje pitanje dana organiziranja - bojim se da cetvrtak nije dobar jer je prerano a i ljudi bi mogli ici doma za prvi maj, tako da mislim da bi idealan bio ponedjeljak, tako da se (eventualan) gubitak nastave - ukoliko stvarno bude blokadev - svede na minimum. Misljenja?[/quote]
Ja sam prvo za potpisivanje na kolokvijima koji su ostali. A onda dogovaranje kad i obavijesti na forumu, i tim ljudima na mailove/mobitele.[/quote]
To mi se cini pretjerano komplicirano, a i ima nas koji nismo na bolonji pa nemamo kolokvije, a neki su svoje kolokvije vec obavili, itd.
Potpisivanje nije losa ideja, ali to bi onda trebalo napraviti u predvorju (ili kako se to vec zove) faksa, uz predocenje indeksa
BitterSweet (napisa): | ja osobno imam svoje mišljenje, o kojem mi se ne raspravlja pretjerano, tako da ne znam bi li išla na ikakav plenum, ali kad bi se samo potpisivalo tko je protiv blokade ili čega sličnog, tu bi se rado priključila |
To mozda i nije losa ideja, ili ako bas hocemo pravu demokraciju, mogli bi organizirati glasovanje. Ali to sad vec treba netko organizirati tko tome moze posvetiti vremena
Added after 2 minutes:
tammy (napisa): | Grga (napisa): | Mislim da su svi za, ali onda moramo paziti da ne bude debakl i treb prosiriti vijest, tako da svi saznaju za to.
Ostaje pitanje dana organiziranja - bojim se da cetvrtak nije dobar jer je prerano a i ljudi bi mogli ici doma za prvi maj, tako da mislim da bi idealan bio ponedjeljak, tako da se (eventualan) gubitak nastave - ukoliko stvarno bude blokadev - svede na minimum. Misljenja? |
Ja sam prvo za potpisivanje na kolokvijima koji su ostali. A onda dogovaranje kad i obavijesti na forumu, i tim ljudima na mailove/mobitele. |
To mi se cini pretjerano komplicirano, a i ima nas koji nismo na bolonji pa nemamo kolokvije, a neki su svoje kolokvije vec obavili, itd.
Potpisivanje nije losa ideja, ali to bi onda trebalo napraviti u predvorju (ili kako se to vec zove) faksa, uz predocenje indeksa
_________________ Bri
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
tammy Forumaš(ica)
|
Postano: 22:39 uto, 28. 4. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="Grga"]To mi se cini pretjerano komplicirano, a i ima nas koji nismo na bolonji pa nemamo kolokvije, a neki su svoje kolokvije vec obavili, itd.
Potpisivanje nije losa ideja, ali to bi onda trebalo napraviti u predvorju (ili kako se to vec zove) faksa, uz predocenje indeksa[/quote]
Hm.. Slažem se. Ali kako sve to organizirati?
Grga (napisa): | To mi se cini pretjerano komplicirano, a i ima nas koji nismo na bolonji pa nemamo kolokvije, a neki su svoje kolokvije vec obavili, itd.
Potpisivanje nije losa ideja, ali to bi onda trebalo napraviti u predvorju (ili kako se to vec zove) faksa, uz predocenje indeksa |
Hm.. Slažem se. Ali kako sve to organizirati?
|
|
[Vrh] |
|
Hulk Forumaš(ica)
|
Postano: 22:40 uto, 28. 4. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="felixx"][quote="tperkov"]Ma kakvi bi to bili studiji bez vječnih studenata?
Vječni student je civilizacijsko dostignuće.
U svakom slučaju, ako i jest negativna, to je jedna od ponajmanje štetnih negativnih društvenih pojava. Sigurno ne toliko štetna da je njena eliminacija nužna i po cijenu da se siromašne onemogući u visokom obrazovanju.
Ali dobro, kako je već vrhunsko liječenje rezervirano za bogate, ne vidim zašto to ne bi bilo i vrhunsko obrazovanje. Pa netko mora i zidati kuće i ići u vojsku, zar ne? Jedini je problem što ne vidim gdje je to kod nas obrazovanje vrhunsko.[/quote]
vjeciti studenti ne rade nista drugo nego sisu drzavu tj zive na tudjoj grbaci, lijeni su, a time i nesposobni
ne vidim niti jedan razlog zbog kojeg bi takvi dobivali 1 lipu od drzave, a kamoli skolarinu
pusti ljude koji se trude i rade nesto na miru, neradnici i radnici ioanko ne mogu skupa....[/quote]
Iako se ne slažem s prosvjedima, promašeno je argumentirati protiv njih tako da se ovo postavlja kao pitanje vječnih studenata protiv marljivih budućih zaposlenika, fah majstora. Vječni studenti su ovdje najmanji problem (potovo s Bolonjom, osim ako se ne ide u kojekakve teoretske slučajeve kakve je vsego ovdje izračunao jer mora da se takvi često pojavljuju u praksi :roll:). Isto tako nije jasno koga točno ovdje uzimaš za neradnika?
felixx (napisa): | tperkov (napisa): | Ma kakvi bi to bili studiji bez vječnih studenata?
Vječni student je civilizacijsko dostignuće.
U svakom slučaju, ako i jest negativna, to je jedna od ponajmanje štetnih negativnih društvenih pojava. Sigurno ne toliko štetna da je njena eliminacija nužna i po cijenu da se siromašne onemogući u visokom obrazovanju.
Ali dobro, kako je već vrhunsko liječenje rezervirano za bogate, ne vidim zašto to ne bi bilo i vrhunsko obrazovanje. Pa netko mora i zidati kuće i ići u vojsku, zar ne? Jedini je problem što ne vidim gdje je to kod nas obrazovanje vrhunsko. |
vjeciti studenti ne rade nista drugo nego sisu drzavu tj zive na tudjoj grbaci, lijeni su, a time i nesposobni
ne vidim niti jedan razlog zbog kojeg bi takvi dobivali 1 lipu od drzave, a kamoli skolarinu
pusti ljude koji se trude i rade nesto na miru, neradnici i radnici ioanko ne mogu skupa.... |
Iako se ne slažem s prosvjedima, promašeno je argumentirati protiv njih tako da se ovo postavlja kao pitanje vječnih studenata protiv marljivih budućih zaposlenika, fah majstora. Vječni studenti su ovdje najmanji problem (potovo s Bolonjom, osim ako se ne ide u kojekakve teoretske slučajeve kakve je vsego ovdje izračunao jer mora da se takvi često pojavljuju u praksi ). Isto tako nije jasno koga točno ovdje uzimaš za neradnika?
_________________ If I had a nickel for every time I've written "for (i = 0; i < N; i++)" in C I'd be a millionaire.
|
|
[Vrh] |
|
Antonija Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 23:08 uto, 28. 4. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="tammy"]Moj prijedlog.. Da se na kolokvijima koji se još održavaju zamoli asistenta prije početka da se kaže dvije riječi o tome, i ostavi papir na koji se potpišu oni koji se protive blokadi i ostave kontakt neki. Tako da se kasnije bude lakše organizirati.[/quote]
Nije na asistentima (i nastavnicima) da se mijesaju; ako mi netko dodje da zeli nesto takvo, ok: objasnite ukratko kolegama sto zelite i ostavite papire za potpisivanje na katedri (preporucam i "za" i "protiv" papire) i to cu dozvoliti bez ikakvih prigovora, vjerojatno i bez pitanja. :)
No, ponavljam, necu na nikoji nacin sudjelovati u necemu sto je stvar studentskog organiziranja, kao sto necu niti dozvoliti masovno potpisivanje icega neposredno prije kolokvija, jer bi to znacajno odgodilo pocetak istog. :)
Naravno, mozete potpisivati sto zelite prije nego dezurni dodju (Prog 2 se pise danas, u 12:00, u predavaonicama 003, 101 i 110). :)
tammy (napisa): | Moj prijedlog.. Da se na kolokvijima koji se još održavaju zamoli asistenta prije početka da se kaže dvije riječi o tome, i ostavi papir na koji se potpišu oni koji se protive blokadi i ostave kontakt neki. Tako da se kasnije bude lakše organizirati. |
Nije na asistentima (i nastavnicima) da se mijesaju; ako mi netko dodje da zeli nesto takvo, ok: objasnite ukratko kolegama sto zelite i ostavite papire za potpisivanje na katedri (preporucam i "za" i "protiv" papire) i to cu dozvoliti bez ikakvih prigovora, vjerojatno i bez pitanja.
No, ponavljam, necu na nikoji nacin sudjelovati u necemu sto je stvar studentskog organiziranja, kao sto necu niti dozvoliti masovno potpisivanje icega neposredno prije kolokvija, jer bi to znacajno odgodilo pocetak istog.
Naravno, mozete potpisivati sto zelite prije nego dezurni dodju (Prog 2 se pise danas, u 12:00, u predavaonicama 003, 101 i 110).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Hulk Forumaš(ica)
|
Postano: 23:38 uto, 28. 4. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Nije na asistentima (i nastavnicima) da se mijesaju; ako mi netko dodje da zeli nesto takvo, ok: objasnite ukratko kolegama sto zelite i ostavite papire za potpisivanje na katedri (preporucam i "za" i "protiv" papire) i to cu dozvoliti bez ikakvih prigovora, vjerojatno i bez pitanja. :)[/quote]
A što ako netko ne želi sudjelovati u tome? Treba li biti pod pritiskom ostalih u predavaoni jer sigurno neće pred svima odlaziti iz iste?
[quote]No, ponavljam, necu na nikoji nacin sudjelovati u necemu sto je stvar studentskog organiziranja, kao sto necu niti dozvoliti masovno potpisivanje icega neposredno prije kolokvija, jer bi to znacajno odgodilo pocetak istog. :)[/quote]
Onda je to riješeno, potpisivanje neće biti u predavaoni, nego studenti to samostalno moraju organizirati.
vsego (napisa): | Nije na asistentima (i nastavnicima) da se mijesaju; ako mi netko dodje da zeli nesto takvo, ok: objasnite ukratko kolegama sto zelite i ostavite papire za potpisivanje na katedri (preporucam i "za" i "protiv" papire) i to cu dozvoliti bez ikakvih prigovora, vjerojatno i bez pitanja. |
A što ako netko ne želi sudjelovati u tome? Treba li biti pod pritiskom ostalih u predavaoni jer sigurno neće pred svima odlaziti iz iste?
Citat: | No, ponavljam, necu na nikoji nacin sudjelovati u necemu sto je stvar studentskog organiziranja, kao sto necu niti dozvoliti masovno potpisivanje icega neposredno prije kolokvija, jer bi to znacajno odgodilo pocetak istog. |
Onda je to riješeno, potpisivanje neće biti u predavaoni, nego studenti to samostalno moraju organizirati.
_________________ If I had a nickel for every time I've written "for (i = 0; i < N; i++)" in C I'd be a millionaire.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 23:54 uto, 28. 4. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="Hulk"][quote="vsego"]Nije na asistentima (i nastavnicima) da se mijesaju; ako mi netko dodje da zeli nesto takvo, ok: objasnite ukratko kolegama sto zelite i ostavite papire za potpisivanje na katedri (preporucam i "za" i "protiv" papire) i to cu dozvoliti bez ikakvih prigovora, vjerojatno i bez pitanja. :)[/quote]
A što ako netko ne želi sudjelovati u tome? Treba li biti pod pritiskom ostalih u predavaoni jer sigurno neće pred svima odlaziti iz iste?[/quote]
Ne razumijem sto zelis reci. :? Tko hoce, neka se potpise na sto zeli; tko nece ne mora... niti cu ja ikoga na ista tjerati niti cu ikome dozvoliti da radi ikakvu prisilu na studente u mojoj predavaonici. 8)
[quote="Hulk"]Onda je to riješeno, potpisivanje neće biti u predavaoni, nego studenti to samostalno moraju organizirati.[/quote]
Savrseno u redu; ja samo zelim da se ne ocekuje od asistenata da se guraju u studentsko organiziranje. 8)
A poznavajuci studente matematike, ionako se nista nece organizirati. :twisted: NHF, anyone...
Hulk (napisa): | vsego (napisa): | Nije na asistentima (i nastavnicima) da se mijesaju; ako mi netko dodje da zeli nesto takvo, ok: objasnite ukratko kolegama sto zelite i ostavite papire za potpisivanje na katedri (preporucam i "za" i "protiv" papire) i to cu dozvoliti bez ikakvih prigovora, vjerojatno i bez pitanja. |
A što ako netko ne želi sudjelovati u tome? Treba li biti pod pritiskom ostalih u predavaoni jer sigurno neće pred svima odlaziti iz iste? |
Ne razumijem sto zelis reci. Tko hoce, neka se potpise na sto zeli; tko nece ne mora... niti cu ja ikoga na ista tjerati niti cu ikome dozvoliti da radi ikakvu prisilu na studente u mojoj predavaonici.
Hulk (napisa): | Onda je to riješeno, potpisivanje neće biti u predavaoni, nego studenti to samostalno moraju organizirati. |
Savrseno u redu; ja samo zelim da se ne ocekuje od asistenata da se guraju u studentsko organiziranje.
A poznavajuci studente matematike, ionako se nista nece organizirati. NHF, anyone...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
thomary Forumaš(ica)
|
Postano: 0:27 sri, 29. 4. 2009 Naslov: |
|
|
Sve mi je ovo previse za citati, pogotovo s obzirom da je sutra kolokvij...
Blokadu zapravo nebi, nema smisla, i meni nema smisla traziti besplatno skolovanje, ono sto bi ja trazila da mi s matematike kao i vecina ostalih fakulteta, imamo koji rok vise... A ne da ako padnes nesto u zimskom semestru, to automatski znaci pad godine... Bar jos jedan rok bio bio super... Ali nasi studenti se valjda protiv toga nikada nece pobuniti, dok ljudi s ostalih fax-eva stalno dizu frke, a imaju uvjete "bolje" nego mi.
Sve mi je ovo previse za citati, pogotovo s obzirom da je sutra kolokvij...
Blokadu zapravo nebi, nema smisla, i meni nema smisla traziti besplatno skolovanje, ono sto bi ja trazila da mi s matematike kao i vecina ostalih fakulteta, imamo koji rok vise... A ne da ako padnes nesto u zimskom semestru, to automatski znaci pad godine... Bar jos jedan rok bio bio super... Ali nasi studenti se valjda protiv toga nikada nece pobuniti, dok ljudi s ostalih fax-eva stalno dizu frke, a imaju uvjete "bolje" nego mi.
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Hulk Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
shimija Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 2:53 sri, 29. 4. 2009 Naslov: |
|
|
Definitivno smatram da je blokiranje faxa preradikalno u ovom trenutku i zapravo kontraproduktivno jer ćemo se samo posvađati međusobno tako da će naši vladajući moći sa smješkom komentirati kako i nije luda ona divide et impera.
Stavljajući na stranu je li postupak filozofa bio sasvim korektan, trebamo biti svjesni da se stvorila idealna klima da se nešto stvarno učini. Studentskih problema ima nažalost sasvim dovoljno ne računajući po meni na toliko isforsirani problem školarina(naš fax je idealan primjer kako se može sve dobro uskladiti). Također ni blokada nije definitivno jedino rješenje tako da ako se djeluje dovoljno brzo mogla bi se ova cijela situacija pretvoriti u nešto stvarno dobro.
Samo da se još malo osvrnem zašto besplatno školstvo ne bi trebali imati kao glavnu parolu prosvjeda.
Prvo, već smo ustanovili da je naš fax problem školarina rješio jako dobro i zapravo jako malo ljudi može čiste savjesti reći da je nepošten način plaćanja. I sad, ako se bunimo protiv sustava plaćanja, kako će na to gledati ljudi koji su se trudili da sve ispadne dobro. Definitivno nije to ni blizu nekakav način zahvale.
Drugo, nažalost u Hrvatskoj vlada vidi glavni problem u štrajku a ne u povodu štrajka. Tako da će oni bez problema još malo zadužiti našu državu, namiriti studente i na taj način kupiti mir i blagostanje na neko vrijeme. Moramo pokušati biti određeniji.
Definitivno smatram da je blokiranje faxa preradikalno u ovom trenutku i zapravo kontraproduktivno jer ćemo se samo posvađati međusobno tako da će naši vladajući moći sa smješkom komentirati kako i nije luda ona divide et impera.
Stavljajući na stranu je li postupak filozofa bio sasvim korektan, trebamo biti svjesni da se stvorila idealna klima da se nešto stvarno učini. Studentskih problema ima nažalost sasvim dovoljno ne računajući po meni na toliko isforsirani problem školarina(naš fax je idealan primjer kako se može sve dobro uskladiti). Također ni blokada nije definitivno jedino rješenje tako da ako se djeluje dovoljno brzo mogla bi se ova cijela situacija pretvoriti u nešto stvarno dobro.
Samo da se još malo osvrnem zašto besplatno školstvo ne bi trebali imati kao glavnu parolu prosvjeda.
Prvo, već smo ustanovili da je naš fax problem školarina rješio jako dobro i zapravo jako malo ljudi može čiste savjesti reći da je nepošten način plaćanja. I sad, ako se bunimo protiv sustava plaćanja, kako će na to gledati ljudi koji su se trudili da sve ispadne dobro. Definitivno nije to ni blizu nekakav način zahvale.
Drugo, nažalost u Hrvatskoj vlada vidi glavni problem u štrajku a ne u povodu štrajka. Tako da će oni bez problema još malo zadužiti našu državu, namiriti studente i na taj način kupiti mir i blagostanje na neko vrijeme. Moramo pokušati biti određeniji.
|
|
[Vrh] |
|
matka Forumaš(ica)
|
Postano: 6:37 sri, 29. 4. 2009 Naslov: |
|
|
svi smo mi svjesni da neke stvari treba mjenjati, ali trenutak u kojem smo to odlučili je loš, jer bi trentuno mogli imati više štete nego koristi,
ja podržavam štrajk, tj. da na svakom faksu budu jednaki uvjeti, ali
nipošto neću blokadu kolokvija...
svi smo mi svjesni da neke stvari treba mjenjati, ali trenutak u kojem smo to odlučili je loš, jer bi trentuno mogli imati više štete nego koristi,
nipošto neću blokadu kolokvija...
|
|
[Vrh] |
|
Antonija Forumaš(ica)
|
Postano: 6:46 sri, 29. 4. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="matka"]svi smo mi svjesni da neke stvari treba mjenjati, ali trenutak u kojem smo to odlučili je loš, jer bi trentuno mogli imati više štete nego koristi,
nipošto neću blokadu kolokvija...[/quote]
trenutak je los za nas koji imamo kolokvije i koji si ne mozemo dopustiti bolest a kamoli blokadu faxa :)
u globalu gledano, uskoro su izbori, hdz zeli i ovo dobiti i ako malo pogledas kaj su radili uokolo zbog izbora, napravit ce nesto i sa studentima. koliko god mi pricali da politika nema veze s ovim, netko ce ipak imati koristi od svega ovoga.
http://www.24sata.hr/news/clanak/profesori-zbog-prosvjeda-zakljucali-faks-i-smijali-se/114176/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_news
"Također, do početka akademske godine 2010./2011. "definirat će kriterije uspješnosti na kojima će se temeljiti novi sustav studiranja"
sad obecaju, studenti cekaju do 2010./2011. i onda dobiju- nista :evil:
matka (napisa): | svi smo mi svjesni da neke stvari treba mjenjati, ali trenutak u kojem smo to odlučili je loš, jer bi trentuno mogli imati više štete nego koristi,
nipošto neću blokadu kolokvija... |
trenutak je los za nas koji imamo kolokvije i koji si ne mozemo dopustiti bolest a kamoli blokadu faxa
u globalu gledano, uskoro su izbori, hdz zeli i ovo dobiti i ako malo pogledas kaj su radili uokolo zbog izbora, napravit ce nesto i sa studentima. koliko god mi pricali da politika nema veze s ovim, netko ce ipak imati koristi od svega ovoga.
http://www.24sata.hr/news/clanak/profesori-zbog-prosvjeda-zakljucali-faks-i-smijali-se/114176/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_news
"Također, do početka akademske godine 2010./2011. "definirat će kriterije uspješnosti na kojima će se temeljiti novi sustav studiranja"
sad obecaju, studenti cekaju do 2010./2011. i onda dobiju- nista
|
|