Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Milojko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 16:10 čet, 23. 4. 2009 Naslov: Domski internet |
|
|
molim pametne glavice da mi pomognu :)
imam na laptopu instalirane Windowse (dobro, znam, preskočite priču o prelasku na Linux-w, trebam pomoć oko ovoga što imam :)). životarim u domu. tamo se povezujemo preko SecureW2. instalirao sam ga, ono, kak to treba (pokreno instalacijsku aplikaciju i lupo po [b]Next-u[/b] :) ) e, sad moj problemček. kad odem na Control panel/Network Connections/ Local Area Connection/ Proporties, trebalo bi se pojaviti tri kartice: General; Authentification (mislim da se tak piše :)); Advanced. e, u mene nema ove srednje koja je nužna i dovoljna :) za povezivanje sa internetom. ako znate što me sprečava u tome, please help!!
očito, kod kuće mi internet funkcionira kak spada jer sam povezan žicom do rootera, i rooterom na net :)
ak je moguće što detaljniji odgovori, ja malo priglup za kopanje po kompjuteru :(
molim pametne glavice da mi pomognu
imam na laptopu instalirane Windowse (dobro, znam, preskočite priču o prelasku na Linux-w, trebam pomoć oko ovoga što imam ). životarim u domu. tamo se povezujemo preko SecureW2. instalirao sam ga, ono, kak to treba (pokreno instalacijsku aplikaciju i lupo po Next-u ) e, sad moj problemček. kad odem na Control panel/Network Connections/ Local Area Connection/ Proporties, trebalo bi se pojaviti tri kartice: General; Authentification (mislim da se tak piše ); Advanced. e, u mene nema ove srednje koja je nužna i dovoljna za povezivanje sa internetom. ako znate što me sprečava u tome, please help!!
očito, kod kuće mi internet funkcionira kak spada jer sam povezan žicom do rootera, i rooterom na net
ak je moguće što detaljniji odgovori, ja malo priglup za kopanje po kompjuteru
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
m00nblade Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
m00nblade Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator
Spol:
|
Postano: 23:52 pet, 24. 4. 2009 Naslov: |
|
|
mislim da ti Wireless ZeroConf treba biti ukljucen (kao sto kolega rekoh) i trebas upaliti mrezu da bi se tab pojavio
mislim da ti Wireless ZeroConf treba biti ukljucen (kao sto kolega rekoh) i trebas upaliti mrezu da bi se tab pojavio
_________________ The purpose of life is to end
Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 18:53 čet, 30. 4. 2009 Naslov: |
|
|
so she said:
[quote]Error 1058. The service cannot be started, either because it is disabled or it has no enabled devices associated with it[/quote]
???
so she said:
Citat: | Error 1058. The service cannot be started, either because it is disabled or it has no enabled devices associated with it |
???
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator
Spol:
|
Postano: 19:25 čet, 30. 4. 2009 Naslov: |
|
|
odeš u Computer Manegement -> Services and Aplications -> Services i tu nađeš servis Wired AutoConfig te desni klik i odaberi Properties te pokreni servis klikom na Start i posatvi opciju Startup type na Automatic.
(mislim da bi to moglo bit rjesenje)
odeš u Computer Manegement -> Services and Aplications -> Services i tu nađeš servis Wired AutoConfig te desni klik i odaberi Properties te pokreni servis klikom na Start i posatvi opciju Startup type na Automatic.
(mislim da bi to moglo bit rjesenje)
_________________ The purpose of life is to end
Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 8:09 pet, 1. 5. 2009 Naslov: |
|
|
nema Wired AutoConfig-a. to je valjda do Windowsa ovih na kojima radim. malo su čudni.
sad vidim, SP3 izgleda da mi treba. imam dvojku, a taj service čini se, dolazi sa trojkom
nema Wired AutoConfig-a. to je valjda do Windowsa ovih na kojima radim. malo su čudni.
sad vidim, SP3 izgleda da mi treba. imam dvojku, a taj service čini se, dolazi sa trojkom
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|