Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ToMeK Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 9:17 sub, 27. 6. 2009 Naslov: Popravni kolokvij->mogućnost odgode?? |
|
|
Zanima me postoji li mogućnost odgode popravnog kolokvija, jer mislim, da do 10.07. nije dano dovoljno vremena za prog neznalice da savladaju gradivo :) jer popravni kolokviji stvarno znaju biti teški, a i prijašnjih godina su ti popravni bili u 9. mjesecu, pa bi bilo lijepo, u najmanju ruku pošteno da se popravni kolokvij odgodi za cca. 5-7 dana... Kome se treba obratiti da vidimo postoji li takva mogućnost?? I hoće li se ipak netko smilovati i dati još jedan rok u 9. mjesecu?
Zanima me postoji li mogućnost odgode popravnog kolokvija, jer mislim, da do 10.07. nije dano dovoljno vremena za prog neznalice da savladaju gradivo jer popravni kolokviji stvarno znaju biti teški, a i prijašnjih godina su ti popravni bili u 9. mjesecu, pa bi bilo lijepo, u najmanju ruku pošteno da se popravni kolokvij odgodi za cca. 5-7 dana... Kome se treba obratiti da vidimo postoji li takva mogućnost?? I hoće li se ipak netko smilovati i dati još jedan rok u 9. mjesecu?
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator
Spol:
|
Postano: 9:27 sub, 27. 6. 2009 Naslov: |
|
|
takve zahtijeve raspravis sa studentskim predstavnicima i onda oni "zicaju" dalje
takve zahtijeve raspravis sa studentskim predstavnicima i onda oni "zicaju" dalje
_________________ The purpose of life is to end
Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 13:06 sub, 27. 6. 2009 Naslov: |
|
|
Prakticki nemoguce. :( Postoji tvrdi rok (ne znam datum, ali u srpnju je) do kada ocjene moraju biti unesene i to bez barem prodekana za nastavu (a mozda i Dekana i/ili Fakultetskog vijeca) ne mozes/mo izmijeniti. :?
Dakle, preklinjati vise instance (GauSs_ dobro preporuca: uz pomoc stud.pedstavnika), no sumnjam da tu ima kruha... :( So, trazio odgodu ili ne, preporucam uciti da si sto vise povecas sanse za predvidjeni termin popravnog. :)
Prakticki nemoguce. Postoji tvrdi rok (ne znam datum, ali u srpnju je) do kada ocjene moraju biti unesene i to bez barem prodekana za nastavu (a mozda i Dekana i/ili Fakultetskog vijeca) ne mozes/mo izmijeniti.
Dakle, preklinjati vise instance (GauSs_ dobro preporuca: uz pomoc stud.pedstavnika), no sumnjam da tu ima kruha... So, trazio odgodu ili ne, preporucam uciti da si sto vise povecas sanse za predvidjeni termin popravnog.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
bozidarsevo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 7:17 pon, 29. 6. 2009 Naslov: |
|
|
da bozidarsevo, do 17.7. ćemo uspješno pasti što se pasti da
da bozidarsevo, do 17.7. ćemo uspješno pasti što se pasti da
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
malina Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
jirrxj Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
thomary Forumaš(ica)
|
Postano: 15:57 uto, 14. 7. 2009 Naslov: |
|
|
Dakle, sada mi se cini da je mogućnost popravnog kolokvija u 9. mjesecu ipak bila moguća, i da očito ne postoji tvrdi rok u 7. mjesecu do kada ocjene moraju biti unesene... Neki profesori dolaze tek na fax krajem 7. mjeseca i tek ce tada neki odgovarati, ali to je manje bitno..
Ne razumijem, kako je mouce da postoje dva roka popravnog iz integrala od kojeg se moze birati ne koji ce se otici, a jedan je u 9. mjesecu...
Dakle, popravni iz jendog kolegija se moze pisati u 9., a iz drugoga ne...
Toliko o tvrdom roku do kada ocejne moraju biti unesene...
Ovog trena, nakon sto sam cula da ce porpavni iz integrala biti u 9. mjesecu, to vise zvuci kao volja nastavnika i asistenata...
Ocito se moglo, da se htjelo, izboriti da popravni kolokvij bude u 9.
:(
Dakle, sada mi se cini da je mogućnost popravnog kolokvija u 9. mjesecu ipak bila moguća, i da očito ne postoji tvrdi rok u 7. mjesecu do kada ocjene moraju biti unesene... Neki profesori dolaze tek na fax krajem 7. mjeseca i tek ce tada neki odgovarati, ali to je manje bitno..
Ne razumijem, kako je mouce da postoje dva roka popravnog iz integrala od kojeg se moze birati ne koji ce se otici, a jedan je u 9. mjesecu...
Dakle, popravni iz jendog kolegija se moze pisati u 9., a iz drugoga ne...
Toliko o tvrdom roku do kada ocejne moraju biti unesene...
Ovog trena, nakon sto sam cula da ce porpavni iz integrala biti u 9. mjesecu, to vise zvuci kao volja nastavnika i asistenata...
|
|
[Vrh] |
|
pinkgirl Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 18:29 uto, 14. 7. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="thomary"]
:([/quote]
gle, koliko god mi to htjeli, i premda smo se izborili za mogucnost rujna, to jos uvijek ostaje cisto na profesorima. oni su ti koji odlucuju konacno :(
doduse, malo je nezgodno sto se to bas izglasalo usred tjedna popravnih kolokvija kad je svak doma ucija... ili mu je prosa popravni, pa nije bilo ni mogucnosti izbora.
al u drugu ruku, i prije nego je to izglasano, u srijedu ujutro jedna profesorica je rekla da ce jedna njena studentica odgovarat u rujnu jer zeli imat 5 i tete u referadi su rekle da je to ok :roll:
e sad ne znan ko tu koga zeza...
thomary (napisa): |
|
gle, koliko god mi to htjeli, i premda smo se izborili za mogucnost rujna, to jos uvijek ostaje cisto na profesorima. oni su ti koji odlucuju konacno
doduse, malo je nezgodno sto se to bas izglasalo usred tjedna popravnih kolokvija kad je svak doma ucija... ili mu je prosa popravni, pa nije bilo ni mogucnosti izbora.
al u drugu ruku, i prije nego je to izglasano, u srijedu ujutro jedna profesorica je rekla da ce jedna njena studentica odgovarat u rujnu jer zeli imat 5 i tete u referadi su rekle da je to ok
e sad ne znan ko tu koga zeza...
|
|
[Vrh] |
|
thomary Forumaš(ica)
|
Postano: 18:43 uto, 14. 7. 2009 Naslov: |
|
|
Jos uvijek postoje nekakve sanse da nam odobre porpavni iz programiranja u 9. mjesecu, kolike su velike te sanse ne znam, ali vrijedi pokusati...
Uglavnom sutra u 12 cemo se nac s prof. singerom, studentskim predstavnicima,..pokusat cemo nesto dogovoriti i ispregovarati...
Ne znamo hocemo li uspjet, ali je bitno da nas dode sto vise, da vide da nam je stalo do toga...
Pa ako ikako mozete, dodite...i prosirite
Jos uvijek postoje nekakve sanse da nam odobre porpavni iz programiranja u 9. mjesecu, kolike su velike te sanse ne znam, ali vrijedi pokusati...
Uglavnom sutra u 12 cemo se nac s prof. singerom, studentskim predstavnicima,..pokusat cemo nesto dogovoriti i ispregovarati...
Ne znamo hocemo li uspjet, ali je bitno da nas dode sto vise, da vide da nam je stalo do toga...
Pa ako ikako mozete, dodite...i prosirite
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 20:30 uto, 14. 7. 2009 Naslov: |
|
|
Na zalost, bio sam sprijecen doci na proslu sjednicu FV, no do mene je dosla informacija da "u srpnju popravne moraju drzati svi, a u rujnu tko hoce". :? Ako je tako (kljucno je ono "u srpnju [b]moraju[/b] svi", sto u [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=13493]izvjestaju predstavnika[/url] ne pise, ali nije niti negirano), onda ekipa iz Integrala ne radi u skladu s time, pa molim da se to ne vuce kao "argument". :|
Ja se za popravne u rujnu zalazem od pocetka Bolonje (kad su jos bili u srpnju) i taj stav drzim, no ako me itko pita necu drzati dvostruki popravni, sorry. :ccc: Da je FV reklo "birajte kad hocete: srpanja ili rujan", vjerujem da bi popravni iz Prog bio u rujnu. 8)
U konacnici, takve odluke donose nastavnici (zato gore i pise da "vjerujem") i ja ovdje necu glumiti njihovog glasnogovornika. :| Koje je njihovo vidjenje stvari i kako ce odluciti, ocito cete saznati prije mene. :)
Dok do mene ne dodje drugacija informacija, moj gornji odgovor ostaje isti: "ne postoji" sansa za popravni u rujnu. :joooj: Necu ljudima davati laznu nadu. :?
Na zalost, bio sam sprijecen doci na proslu sjednicu FV, no do mene je dosla informacija da "u srpnju popravne moraju drzati svi, a u rujnu tko hoce". Ako je tako (kljucno je ono "u srpnju moraju svi", sto u izvjestaju predstavnika ne pise, ali nije niti negirano), onda ekipa iz Integrala ne radi u skladu s time, pa molim da se to ne vuce kao "argument".
Ja se za popravne u rujnu zalazem od pocetka Bolonje (kad su jos bili u srpnju) i taj stav drzim, no ako me itko pita necu drzati dvostruki popravni, sorry. Da je FV reklo "birajte kad hocete: srpanja ili rujan", vjerujem da bi popravni iz Prog bio u rujnu.
U konacnici, takve odluke donose nastavnici (zato gore i pise da "vjerujem") i ja ovdje necu glumiti njihovog glasnogovornika. Koje je njihovo vidjenje stvari i kako ce odluciti, ocito cete saznati prije mene.
Dok do mene ne dodje drugacija informacija, moj gornji odgovor ostaje isti: "ne postoji" sansa za popravni u rujnu. Necu ljudima davati laznu nadu.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
mandaric Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
thomary Forumaš(ica)
|
|