Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Ćevapi ili burek, pitanje je sad!
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
c2h5oh
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
-2 = 2 - 4

PostPostano: 10:42 uto, 30. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ajd buduci da sam ja uvijek bio svoj i protiv drugih reci cu da burek rula :)
a jos ako ga zalijes ab kulturom onda je jos bolji :)

makar mi je kebab najbolja brza hrana koja postoji.
ajd buduci da sam ja uvijek bio svoj i protiv drugih reci cu da burek rula Smile
a jos ako ga zalijes ab kulturom onda je jos bolji Smile

makar mi je kebab najbolja brza hrana koja postoji.

-----------------------------------------------------------------
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 11:42 uto, 30. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Burek je masno samodezintegrirajuće junk food smeće koje balansira na granicama agregatnih stanja.

A ćevapi su nezdravo masno smeće s lukom i lepinjom, bez kojih život nema smisla.

za ćevap

Ja glasam za trešnjevački plac i odgovorno tvrdim da su tamo najbolji ćevapi u gradu, al pošto to zvuči k'o kvartovska pristranost, pretpostavljam da sam u krivu.

Šta u odranskoj ima ćevapđirnica?
Burek je masno samodezintegrirajuće junk food smeće koje balansira na granicama agregatnih stanja.

A ćevapi su nezdravo masno smeće s lukom i lepinjom, bez kojih život nema smisla.

za ćevap

Ja glasam za trešnjevački plac i odgovorno tvrdim da su tamo najbolji ćevapi u gradu, al pošto to zvuči k'o kvartovska pristranost, pretpostavljam da sam u krivu.

Šta u odranskoj ima ćevapđirnica?

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:25 uto, 30. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"][quote="vsego"]...a s druge strane Cvjetnog je :bow: :bow: :bow: Cevapdzinica [i]Cvjetno[/i] :bow: :bow: :bow: (u mom drustvu znana i kao [i]Svetiste[/i] ;))... Cudno je to... :roll: Cak i ako si u zurbi, mozes nazvati mobitelom i naruciti, pa te cevapi docekaju tamo... :verycool:[/quote]
jesi siguran da ne bi upozorio nekoga na to da tako eksplicitno reklamira nesto drugo? (...stvarno nisam mogla odolit :twisted: )[/quote]

Eh, da je nesto drugo... :PP

Ma, ocekivao sam takav reply i dosta mozgao da li je ok. :? Fora je u tome da je to moj (i inace poznati) stav. Ja preporucam, ali nemam nista od toga da idete tamo. 8) Slicno kao ono s fotokopiraonama: ljudi su rekli koje smatraju dobrima i to je, IMO, koristan info. 8)

Naravno, to (sto je reklama, a sto preporuka) je manje-vise subjektivna procjena, ali mislim da smo do sada ubijali samo ocito komercijalne oglase (uz iznimku onih za apsolventsko...). :)

Ako netko smatra da post nije ok, nek mi se javi PMom... Mogu to cak i maknuti (samo me treba uvjeriti ;)).

P.S. Odgovor: siguran sam da [b]ne bih[/b] nekog drugog upozorio... Kao sto nisam Steela za onu pekaru (koja je stvarno dobra ;)).
koryanshea (napisa):
vsego (napisa):
...a s druge strane Cvjetnog je I bow before you I bow before you I bow before you Cevapdzinica Cvjetno I bow before you I bow before you I bow before you (u mom drustvu znana i kao Svetiste Wink)... Cudno je to... Rolling Eyes Cak i ako si u zurbi, mozes nazvati mobitelom i naruciti, pa te cevapi docekaju tamo... Very cool

jesi siguran da ne bi upozorio nekoga na to da tako eksplicitno reklamira nesto drugo? (...stvarno nisam mogla odolit Twisted Evil )

Eh, da je nesto drugo... Weeee-heeee!!!

Ma, ocekivao sam takav reply i dosta mozgao da li je ok. Confused Fora je u tome da je to moj (i inace poznati) stav. Ja preporucam, ali nemam nista od toga da idete tamo. Cool Slicno kao ono s fotokopiraonama: ljudi su rekli koje smatraju dobrima i to je, IMO, koristan info. Cool

Naravno, to (sto je reklama, a sto preporuka) je manje-vise subjektivna procjena, ali mislim da smo do sada ubijali samo ocito komercijalne oglase (uz iznimku onih za apsolventsko...). Smile

Ako netko smatra da post nije ok, nek mi se javi PMom... Mogu to cak i maknuti (samo me treba uvjeriti Wink).

P.S. Odgovor: siguran sam da ne bih nekog drugog upozorio... Kao sto nisam Steela za onu pekaru (koja je stvarno dobra Wink).

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 16:03 uto, 30. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="koryanshea"]jesi siguran da ne bi upozorio nekoga na to da tako eksplicitno reklamira nesto drugo? (...stvarno nisam mogla odolit :twisted: )[/quote]

...

P.S. Odgovor: siguran sam da [b]ne bih[/b] nekog drugog upozorio... Kao sto nisam Steela za onu pekaru (koja je stvarno dobra ;)).[/quote]

Tamo ima vise pekarna, a samo jedna je prava. Ja nisam rekao koja, informirao sam da postoje [i]Les buhtlas royaux[/i] u jednoj pekarni, ljudi i dalje ne znaju o kojoj pekarni je rijec, samo sam informirao. E kad bih mi barem ponudili proviziju u buhtlama za reklamu... 8) One koje je zanimalo su dobili upute u PM.

One najave za koncerte su vece reklame od ovih informiranja, pa smo ih ostavili, jer isto sluze za informiranje, a ne komercijalnu dobit onoga koji ih je napisao.

[quote="vsego"]Ako castis, osobno cu te odvesti. 8) [/quote]

Moze. Ali ovaj tjedan stvarno nemam vremena. :( Dogovorimo se sljedeci week.

---------------------------------------

Koliko je od vas jelo kebap(b) ;) ?

Kak bi njega usporedili s burekom?

Moze i s cevapima usporedba, ali za nju vec znamo ishod... :lol:

Ja:

kebab :tup: burek
vsego (napisa):
koryanshea (napisa):
jesi siguran da ne bi upozorio nekoga na to da tako eksplicitno reklamira nesto drugo? (...stvarno nisam mogla odolit Twisted Evil )

...

P.S. Odgovor: siguran sam da ne bih nekog drugog upozorio... Kao sto nisam Steela za onu pekaru (koja je stvarno dobra Wink).

Tamo ima vise pekarna, a samo jedna je prava. Ja nisam rekao koja, informirao sam da postoje Les buhtlas royaux u jednoj pekarni, ljudi i dalje ne znaju o kojoj pekarni je rijec, samo sam informirao. E kad bih mi barem ponudili proviziju u buhtlama za reklamu... Cool One koje je zanimalo su dobili upute u PM.

One najave za koncerte su vece reklame od ovih informiranja, pa smo ih ostavili, jer isto sluze za informiranje, a ne komercijalnu dobit onoga koji ih je napisao.

vsego (napisa):
Ako castis, osobno cu te odvesti. Cool

Moze. Ali ovaj tjedan stvarno nemam vremena. Sad Dogovorimo se sljedeci week.

---------------------------------------

Koliko je od vas jelo kebap(b) Wink ?

Moze i s cevapima usporedba, ali za nju vec znamo ishod... Laughing

Ja:

kebab Tup! burek

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
mLijekO
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 16:12 uto, 30. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]Koliko je od vas jelo kebap(b)? [/quote]

ja sam ga jeo u malagi, kad smo bili već osam dana van balkana (pjesnik), i nije mi bio loš. ali upozoravam vas da sam već bio tjedan dana na tradicionalnoj andaluzijskoj prehrani :roll: pa mi se malo masnog mesa učinilo super. ukratko, za moj ukus je kebap [(c) by steel] bolji od bureka, ali od sirnice nije.

za one koji se ne kuže u bosanske termine, kebap je meni boli od bureka "s mesom", al ne od onoga sa sirom
steelworker (napisa):
Koliko je od vas jelo kebap(b)?

ja sam ga jeo u malagi, kad smo bili već osam dana van balkana (pjesnik), i nije mi bio loš. ali upozoravam vas da sam već bio tjedan dana na tradicionalnoj andaluzijskoj prehrani Rolling Eyes pa mi se malo masnog mesa učinilo super. ukratko, za moj ukus je kebap [(c) by steel] bolji od bureka, ali od sirnice nije.

za one koji se ne kuže u bosanske termine, kebap je meni boli od bureka "s mesom", al ne od onoga sa sirom

[Vrh]
BoMark
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 3

PostPostano: 17:56 uto, 30. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ljudi moji, ovdje u zagrebu ne da nema dobrog bureka...nego ga nema :amen: ima zgodna pitara i to tamo negdje kod strojarstva i filozofije...a sve sto je dobro je i skupo...jel??
cevap u zagrebu...hmmm...ma cevapi u zenici, banja luci, bihacu su jedno obicno smece, a opet su neusporedivi i sa jednom cevaptakozvanomdzinicom u zagrebu...
istina ima par koji mogu konkurirati nekim losijim djelovima...CN, ok, po mom ukusu premali, tzv banjalucki...lepinja presuha, pretvrda...sve u svemu od 1 - 10 ...hmm...recimo solidna 5ica...probao jedne jako jeftine na kvatricu., mozda zbog cijene, ali isto tako 5-6, rubelj...ma kakva dostava i kakvi motori takva i hrana...need i say more...1...sjedi i dodji sljedeci put...???kod basciere 2, i ilica kod exita. tzv...sramota me reci ...cevapdzinica.l... trunku bolje od cn...ali ne vise od 6, ajde maximalno 6,5...ali sa tendencijom opadanja...
da kazem da ima neka u svetoj nedjelji navodno s jako dobrim komadima, i negdje u preckom ali jos ne biti tamo pa ne znam...
Odluka dal cevap il burek, (naravno burek s mesom, cik u oko...sve ostalo se jednostavno zakonom mora zabraniti da se zove burek...sirnica,zeljanica, krompirusa...) hmm...
teska odluka moram priznati, ali posto ne pojedoh dobar burek...onda moj glas za cevap...
buhtlu mi ljudi nemojte spominjati to je kao da vas netko pita sta vise volite coctu ili niksicko...
Kebab...mljac...ali ipak cevap, sa dosta sitno narezanog luka...

A gdje se moze kupiti nepecenih dobrih cevapa???
Sto se mene tice, ako se pokaze veliki interes, napravit cemo cumez degustaciju cevapa po gradu...tj...ispitivanje nasih ukusnih sposobnosti...
1.svi cevapi moraju biti ili svjeze ispeceni i max stari 2sata...ili totalno hladni starai 12 sati
2. testeri zavezanih ociju probaju po cevap i pripadnu lepinju (BEZ LUKA - jer ubija okus)
3. daju ocjenu od 1 - 10
pa cemo vidjeti,
sudjelovanje po osobi, ovisno o broju prijavljenih ljudi...
pa organizacijski odbor, bilo tko s autom, ide do rubelja, cn, i drugih kupi po porciju, nazad s autom tu gore na livadicu i ....
a prije toga rostiljada s cevapima i ostalim nekad zivim stvorenjima koja su prikladno zaklana, operusena, uciscena i izmasakrirana...negdje oko prvog maja....
ali o tom po tom :wink:
ljudi moji, ovdje u zagrebu ne da nema dobrog bureka...nego ga nema Ajde, dosta vise... ima zgodna pitara i to tamo negdje kod strojarstva i filozofije...a sve sto je dobro je i skupo...jel??
cevap u zagrebu...hmmm...ma cevapi u zenici, banja luci, bihacu su jedno obicno smece, a opet su neusporedivi i sa jednom cevaptakozvanomdzinicom u zagrebu...
istina ima par koji mogu konkurirati nekim losijim djelovima...CN, ok, po mom ukusu premali, tzv banjalucki...lepinja presuha, pretvrda...sve u svemu od 1 - 10 ...hmm...recimo solidna 5ica...probao jedne jako jeftine na kvatricu., mozda zbog cijene, ali isto tako 5-6, rubelj...ma kakva dostava i kakvi motori takva i hrana...need i say more...1...sjedi i dodji sljedeci put...???kod basciere 2, i ilica kod exita. tzv...sramota me reci ...cevapdzinica.l... trunku bolje od cn...ali ne vise od 6, ajde maximalno 6,5...ali sa tendencijom opadanja...
da kazem da ima neka u svetoj nedjelji navodno s jako dobrim komadima, i negdje u preckom ali jos ne biti tamo pa ne znam...
Odluka dal cevap il burek, (naravno burek s mesom, cik u oko...sve ostalo se jednostavno zakonom mora zabraniti da se zove burek...sirnica,zeljanica, krompirusa...) hmm...
teska odluka moram priznati, ali posto ne pojedoh dobar burek...onda moj glas za cevap...
buhtlu mi ljudi nemojte spominjati to je kao da vas netko pita sta vise volite coctu ili niksicko...

Sto se mene tice, ako se pokaze veliki interes, napravit cemo cumez degustaciju cevapa po gradu...tj...ispitivanje nasih ukusnih sposobnosti...
1.svi cevapi moraju biti ili svjeze ispeceni i max stari 2sata...ili totalno hladni starai 12 sati
2. testeri zavezanih ociju probaju po cevap i pripadnu lepinju (BEZ LUKA - jer ubija okus)
3. daju ocjenu od 1 - 10
pa cemo vidjeti,
sudjelovanje po osobi, ovisno o broju prijavljenih ljudi...
pa organizacijski odbor, bilo tko s autom, ide do rubelja, cn, i drugih kupi po porciju, nazad s autom tu gore na livadicu i ....
a prije toga rostiljada s cevapima i ostalim nekad zivim stvorenjima koja su prikladno zaklana, operusena, uciscena i izmasakrirana...negdje oko prvog maja....
ali o tom po tom Wink

Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
[Vrh]
dodge
Moderator
Moderator

= 0 - 0

PostPostano: 19:45 uto, 30. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]
Koliko je od vas jelo kebap(b) ;) ?

[/quote]

Jedoh kebab, poradi nedostatka cevabdzinica u Rumunjskoj bijase mi tamo glavni izvor prehrane, uz gyros (sto dodje skoro na isto). Enivej, ok je to i fino za pojest, al ipak nije ćevap...

BTW, sad ne znam da li je to samo rumunjski stih ili uobicajena praksa, jer u zgb-u znam za samo jednu kebabdzinicu(no nikad nisam tamo jeo) ali oni tamo uguraju i pomfrit u to pecivo po defaultu. ajd nek ovo bude i kvazipitanje za iskusne kebabzije, od cega se sastoji kebab?

[quote="Bomark"]2. testeri zavezanih ociju probaju po cevap i pripadnu lepinju (BEZ LUKA - jer ubija okus) [/quote]

blasphemy, ajd se dogovorite jel testirate kvalitetu mesa ili kvalitetu ćevapa, jer luk je integralni dio ćevap-iskustva, i ne moze ga se tek tako zaobici, morate iztestirati i taj simbiotski odnos.
steelworker (napisa):

Koliko je od vas jelo kebap(b) Wink ?

Jedoh kebab, poradi nedostatka cevabdzinica u Rumunjskoj bijase mi tamo glavni izvor prehrane, uz gyros (sto dodje skoro na isto). Enivej, ok je to i fino za pojest, al ipak nije ćevap...

BTW, sad ne znam da li je to samo rumunjski stih ili uobicajena praksa, jer u zgb-u znam za samo jednu kebabdzinicu(no nikad nisam tamo jeo) ali oni tamo uguraju i pomfrit u to pecivo po defaultu. ajd nek ovo bude i kvazipitanje za iskusne kebabzije, od cega se sastoji kebab?

Bomark (napisa):

blasphemy, ajd se dogovorite jel testirate kvalitetu mesa ili kvalitetu ćevapa, jer luk je integralni dio ćevap-iskustva, i ne moze ga se tek tako zaobici, morate iztestirati i taj simbiotski odnos.

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 21:06 uto, 30. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="BoMark"]rubelj...ma kakva dostava i kakvi motori takva i hrana...need i say more...1...sjedi i dodji sljedeci put...???[/quote]
Hm da :) Tamo se vise ne pojavljujem buduci da sam jednom prilikom strasno pripit sa 20 Kn htio platiti 3 velike porcije cevapa, dodatne somune i luk i 4 pive i posvadjao se s tipom jer mi nije htio vratiti ostatak :) Al dobro... On je mrmljo jako glasno neke nerazumljive stvari a ja si mislio... "ma zadrzi si ostatak.." i otisao :)
[quote="BoMark"]teska odluka moram priznati, ali posto ne pojedoh dobar burek...onda moj glas za cevap...[/quote]
Okej... nije ko od mame :) ali :) ali pekarna na donjim Sveticama je imala bureke za 7-8 dok vlasnik nije odlucio da su suvise dobri .... :evil: To je problem! Bureke uglavnom proizvode pekare, a poznato je da se (u pekarama) uglavnom artiklima koji bolje idu smanjuje kolicina mesa, sira, cokolade, jeftiniji materijali, dok traje pomama da idu sto profitabilnije. Na kraju od jaako dobrog proizvoda dodje nesto sto cu prije pojest ja nego moji psi (kao.. tako je i bilo-smrdilo po fekalijama ali se zvalo burekom) i to bi na sveticama prosle godine i prije dvi godine na dolcu :(
Zakljucak: ukoliko nadjete dobar burek u Zagrebu, napadnite ga svim silama, jer ce jos najvise dva tjedna takav i ostati.
[quote="BoMark"]buhtlu mi ljudi nemojte spominjati to je kao da vas netko pita sta vise volite coctu ili niksicko...[/quote]
:amen:
[quote="BoMark"]Kebab...mljac...ali ipak cevap, sa dosta sitno narezanog luka...

A gdje se moze kupiti nepecenih dobrih cevapa???[/quote]
...ako ti mama da recept, ja ti dovedem zivotinju :D
[quote="BoMark"]Sto se mene tice, ako se pokaze veliki interes, napravit cemo cumez degustaciju cevapa po gradu...tj...ispitivanje nasih ukusnih sposobnosti...
3. daju ocjenu od 1 - 10
pa cemo vidjeti,[/quote]
...moram se sloziti sa dodgeom(?). Uz dobar burek mora ici dobar luk, mora biti jak ali ne brutalan i mora biti sladak... ljudi vise ni ne pamte da luk moze biti sladak :(
[quote="BoMark"]pa organizacijski odbor, bilo tko s autom, ide do rubelja, cn, i drugih kupi po porciju, nazad s autom tu gore na livadicu i ....
a prije toga rostiljada s cevapima i ostalim nekad zivim stvorenjima koja su prikladno zaklana, operusena, uciscena i izmasakrirana...negdje oko prvog maja....[/quote]
Na rodjendan od doris :) Divno :D
U svakom slucaju ja bi da volontiram poput pravog velikog volontera :D i to za auto i za porcije i za nekad ziva stvorenja (btw: susjed mi hoce prodati pola ovce, divan covjek :D) (pod uvjetom da ne idemo u Rubelj u importanne :))
BoMark (napisa):
rubelj...ma kakva dostava i kakvi motori takva i hrana...need i say more...1...sjedi i dodji sljedeci put...???

Hm da Smile Tamo se vise ne pojavljujem buduci da sam jednom prilikom strasno pripit sa 20 Kn htio platiti 3 velike porcije cevapa, dodatne somune i luk i 4 pive i posvadjao se s tipom jer mi nije htio vratiti ostatak Smile Al dobro... On je mrmljo jako glasno neke nerazumljive stvari a ja si mislio... "ma zadrzi si ostatak.." i otisao Smile
BoMark (napisa):

Okej... nije ko od mame Smile ali Smile ali pekarna na donjim Sveticama je imala bureke za 7-8 dok vlasnik nije odlucio da su suvise dobri .... Evil or Very Mad To je problem! Bureke uglavnom proizvode pekare, a poznato je da se (u pekarama) uglavnom artiklima koji bolje idu smanjuje kolicina mesa, sira, cokolade, jeftiniji materijali, dok traje pomama da idu sto profitabilnije. Na kraju od jaako dobrog proizvoda dodje nesto sto cu prije pojest ja nego moji psi (kao.. tako je i bilo-smrdilo po fekalijama ali se zvalo burekom) i to bi na sveticama prosle godine i prije dvi godine na dolcu Sad
Zakljucak: ukoliko nadjete dobar burek u Zagrebu, napadnite ga svim silama, jer ce jos najvise dva tjedna takav i ostati.
BoMark (napisa):

Ajde, dosta vise...
BoMark (napisa):

...ako ti mama da recept, ja ti dovedem zivotinju Very Happy
BoMark (napisa):
3. daju ocjenu od 1 - 10
pa cemo vidjeti,

...moram se sloziti sa dodgeom(?). Uz dobar burek mora ici dobar luk, mora biti jak ali ne brutalan i mora biti sladak... ljudi vise ni ne pamte da luk moze biti sladak Sad
BoMark (napisa):

Na rodjendan od doris Smile Divno Very Happy
U svakom slucaju ja bi da volontiram poput pravog velikog volontera Very Happy i to za auto i za porcije i za nekad ziva stvorenja (btw: susjed mi hoce prodati pola ovce, divan covjek Very Happy) (pod uvjetom da ne idemo u Rubelj u importanne Smile)

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 15:39 čet, 1. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

prvo, pitanje: sis ili obicni cevap
drugo, jos uvijek pitanje: koliko toga (jedan, dva, ili cijelu porciju)

trece, treba sastaviti popis koje cevapdzinice dolaze u obzir...

recimo, cingaca ste zaboravili, a definitivno imaju dobar luk (ne preljut, samo ljutkast.... i socan... ) i cevape... koje bi definitivno za probu trebalo na kapaljku uzimati koliko su veliki :o)

a cvjetno... kadkad ima suhlji luk...

u ostalim cevapnesto nisam bila (ako se dobro sjecam...) pa ne mogu nista vise reci... :)

ali u svakom slucaju, treba popisati neka mjesta koja dolaze u obzir

a sto se hladjenja tice, cevapi iz cvjetnog do faxa tramvajom po hladnom vremenu uz blago puhanje mogu doci zbilja jako topli, ali ne vise vruci... (to je jedno sat vremena voznje, hodanja, cekanja busa i ostalo... )

trece, treba sastaviti popis koje cevapdzinice dolaze u obzir...

recimo, cingaca ste zaboravili, a definitivno imaju dobar luk (ne preljut, samo ljutkast.... i socan... ) i cevape... koje bi definitivno za probu trebalo na kapaljku uzimati koliko su veliki Big nose

a cvjetno... kadkad ima suhlji luk...

u ostalim cevapnesto nisam bila (ako se dobro sjecam...) pa ne mogu nista vise reci... Smile

a sto se hladjenja tice, cevapi iz cvjetnog do faxa tramvajom po hladnom vremenu uz blago puhanje mogu doci zbilja jako topli, ali ne vise vruci... (to je jedno sat vremena voznje, hodanja, cekanja busa i ostalo... )

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 15:58 čet, 1. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]prvo, pitanje: sis ili obicni cevap
drugo, jos uvijek pitanje: koliko toga (jedan, dva, ili cijelu porciju)[/quote]
Kolko ide :D Hehe :) Al... Jedan po glavi ispitanika iz svake cevapcinice i onda ostale cevape stavis na svedski stol i gledamo cega prije nestane ? :)
[quote="nesi"]ali u svakom slucaju, treba popisati neka mjesta koja dolaze u obzir[/quote]
Ofkors.. ali treba staviti i home-made u konkurenciju.. Lepinje ce biti malo problematicne... :? Ili onaj kupovni stiropor od lepinje ?
[quote="nesi"]a sto se hladjenja tice, cevapi iz cvjetnog do faxa tramvajom po hladnom vremenu uz blago puhanje mogu doci zbilja jako topli, ali ne vise vruci... (to je jedno sat vremena voznje, hodanja, cekanja busa i ostalo... )[/quote]
yugomobile ce sa smjeskom ici po vruce cevape u 15min :D
Nesi (napisa):

Kolko ide Very Happy Hehe Smile Al... Jedan po glavi ispitanika iz svake cevapcinice i onda ostale cevape stavis na svedski stol i gledamo cega prije nestane ? Smile
nesi (napisa):

Ofkors.. ali treba staviti i home-made u konkurenciju.. Lepinje ce biti malo problematicne... Confused Ili onaj kupovni stiropor od lepinje ?
nesi (napisa):

yugomobile ce sa smjeskom ici po vruce cevape u 15min Very Happy

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 16:03 čet, 1. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]yugomobile ce sa smjeskom ici po vruce cevape u 15min :D[/quote]

ma to je bilo samo da naglasim KOLIKO dugo ti cevapi mogu da budu ZBILJA topli :g:
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):
yugomobile ce sa smjeskom ici po vruce cevape u 15min Very Happy

ma to je bilo samo da naglasim KOLIKO dugo ti cevapi mogu da budu ZBILJA topli Mr. Green

BoMark
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 3

PostPostano: 18:07 čet, 1. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam jednom iz sarajeva dobio vruce cevape..., ok toplije od hladnih ...dovoljno tople... doduse covjek je vozio 200 od broda do zg...
jel ja to vidim dobrovoljce da mi pomognu u shopingu...
ljudi...tko hoce neka se prijavi...a ovi koji ce mi pomoci u organizaciji toga, kad mi se jave osobno ili pm.. i kad se dogovorimo u vezi svega cemo i javiti cijela pravila, cijenu sudjelovanja...da ...i toga mora biti...
a prijavljujte se...
ja sam jednom iz sarajeva dobio vruce cevape..., ok toplije od hladnih ...dovoljno tople... doduse covjek je vozio 200 od broda do zg...
jel ja to vidim dobrovoljce da mi pomognu u shopingu...
ljudi...tko hoce neka se prijavi...a ovi koji ce mi pomoci u organizaciji toga, kad mi se jave osobno ili pm.. i kad se dogovorimo u vezi svega cemo i javiti cijela pravila, cijenu sudjelovanja...da ...i toga mora biti...
a prijavljujte se...

Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
[Vrh]
Xaviar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 21:11 čet, 1. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ljudi moji...najbolji cevapi se nalaze u Sarajevu, i nigdje drugdje... 8)

...sto se tice Zagreba najbolja cevapcenjica je kod moga susjeda i nigdje drugdje... 8) ...druga najbolja je Cingac naravno, sto je kojih 5 min od mene...nije da znam pa ljudi, ja zivim na cevapima, to mi je obrok, recimo 2xtjedno...mrak hrana...

...bureka ima dobrih, ali najbolji meni jest za sada u jenoj pekari pored cingaca i to u tri ujutro kada se vracate doma iz grada pjehe, pa zemete sa time dva-tri jogurta tekuca, pa na obliznjem osnovnoskolskom igralistu se najedete pa doma u krpanac...zakon... :pc: :pivca: 8)
Ljudi moji...najbolji cevapi se nalaze u Sarajevu, i nigdje drugdje... Cool

...sto se tice Zagreba najbolja cevapcenjica je kod moga susjeda i nigdje drugdje... Cool ...druga najbolja je Cingac naravno, sto je kojih 5 min od mene...nije da znam pa ljudi, ja zivim na cevapima, to mi je obrok, recimo 2xtjedno...mrak hrana...

...bureka ima dobrih, ali najbolji meni jest za sada u jenoj pekari pored cingaca i to u tri ujutro kada se vracate doma iz grada pjehe, pa zemete sa time dva-tri jogurta tekuca, pa na obliznjem osnovnoskolskom igralistu se najedete pa doma u krpanac...zakon... Pravi cevapi Malo pivce za zivce Cool

Pozdrav od mene!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
GauSs_
Moderator
Moderator

72 = 110 - 38

PostPostano: 9:35 pet, 2. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hmm dva puta tjedno! Sramota za jedne cevape! da ih se jede
dva puta tjedno! neki od nas( ukljucujem sebe) konzumiraju/mo
"svetinju" svaki drugi dan! :D
"svetinju" svaki drugi dan! Very Happy

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 17:43 pon, 5. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="GauSs_"]Hmm dva puta tjedno! Sramota za jedne cevape! da ih se jede
"svetinju" svaki drugi dan! :D[/quote]

i otkud onda fama o siromasnim studentima :PP
GauSs_ (napisa):
"svetinju" svaki drugi dan! Very Happy

i otkud onda fama o siromasnim studentima Weeee-heeee!!!

GauSs_
Moderator
Moderator

72 = 110 - 38

PostPostano: 9:25 uto, 6. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

e pa neki studenti rade uz fakultet da ne bi bili siromasni! :-)
e pa neki studenti rade uz fakultet da ne bi bili siromasni! Smile

[Vrh]
Edo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 1

PostPostano: 13:28 uto, 6. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="dodge"] ajd nek ovo bude i kvazipitanje za iskusne kebabzije, od cega se sastoji kebab?[/quote]
Kebab je, kao sto svi znate, tradicionalo jelo u Turaka i Grka (u grka se zove giros, ali isto je to, Turci i Grci , una faccia una razza). Originalno bi se trebao sastojati od tankih snita junetine i janjetine (ovcetine) nabijenih na razanj. Kako se razanj vrti, tako se rezu vanjski slojevi mesa. E, sad, ono sto se pojavilo u Zagrebu je komercijalna verzija kebaba koju Turci rade za njemacko trziste i radjena je industrijski tako da meso nije rezano vec mljeveno i onda presano, a zacini su vec unutra. U ovoj verziji, nije bog zna sto. U Turskoj, pa cak i u Francuskoj ili Italiji, Turci se ne usude prodavati takvo sto. To rade samo za Njemce, poznate po vrlo upitnom ukusu. Po meni, neusporedivo s cevapom. U Zagrebu se moze pojesti solidan giros u grckom restoranu kojeg sad necu imenovati, ali nije jeftin, a i nije na nivou dobrih cevapa.
Glasam za cevape.
dodge (napisa):
ajd nek ovo bude i kvazipitanje za iskusne kebabzije, od cega se sastoji kebab?

Kebab je, kao sto svi znate, tradicionalo jelo u Turaka i Grka (u grka se zove giros, ali isto je to, Turci i Grci , una faccia una razza). Originalno bi se trebao sastojati od tankih snita junetine i janjetine (ovcetine) nabijenih na razanj. Kako se razanj vrti, tako se rezu vanjski slojevi mesa. E, sad, ono sto se pojavilo u Zagrebu je komercijalna verzija kebaba koju Turci rade za njemacko trziste i radjena je industrijski tako da meso nije rezano vec mljeveno i onda presano, a zacini su vec unutra. U ovoj verziji, nije bog zna sto. U Turskoj, pa cak i u Francuskoj ili Italiji, Turci se ne usude prodavati takvo sto. To rade samo za Njemce, poznate po vrlo upitnom ukusu. Po meni, neusporedivo s cevapom. U Zagrebu se moze pojesti solidan giros u grckom restoranu kojeg sad necu imenovati, ali nije jeftin, a i nije na nivou dobrih cevapa.
Glasam za cevape.

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 23:14 uto, 6. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Edo"]Kebab je, kao sto svi znate, tradicionalo jelo u Turaka i Grka (u grka se zove giros, ali isto je to, Turci i Grci , una faccia una razza). Originalno bi se trebao sastojati od tankih snita junetine i janjetine (ovcetine) nabijenih na razanj. Kako se razanj vrti, tako se rezu vanjski slojevi mesa. E, sad, ono sto se pojavilo u Zagrebu je komercijalna verzija kebaba koju Turci rade za njemacko trziste i radjena je industrijski tako da meso nije rezano vec mljeveno i onda presano, a zacini su vec unutra. U ovoj verziji, nije bog zna sto. U Turskoj, pa cak i u Francuskoj ili Italiji, Turci se ne usude prodavati takvo sto. To rade samo za Njemce, poznate po vrlo upitnom ukusu. Po meni, neusporedivo s cevapom. U Zagrebu se moze pojesti solidan giros u grckom restoranu kojeg sad necu imenovati, ali nije jeftin, a i nije na nivou dobrih cevapa.
[/quote]

Kad smo kod Balkana & Bliskog istoka, zanima me kak' ekipa stoji s [i]baklavom[/i]?

Ili ak' ima [i]sugar-loversa[/i] koji nisu čuli za to, neka svakako probaju.
Edo (napisa):

Kad smo kod Balkana & Bliskog istoka, zanima me kak' ekipa stoji s baklavom?

Ili ak' ima sugar-loversa koji nisu čuli za to, neka svakako probaju.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:02 sri, 7. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Edo"]<snip>[/quote]

Ja sam cuo da su te kebab-pecenjare kod nas nagrabusile pod pritiskom sanitarnih inspekcija... :shock: Zna li tkogod nesto vishe o tome? :-k
Edo (napisa):
<snip>

Ja sam cuo da su te kebab-pecenjare kod nas nagrabusile pod pritiskom sanitarnih inspekcija... Shocked Zna li tkogod nesto vishe o tome? Think

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 0:46 sri, 7. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Edo"]E, sad, ono sto se pojavilo u Zagrebu je komercijalna verzija kebaba koju Turci rade za njemacko trziste i radjena je industrijski tako da meso nije rezano vec mljeveno i onda presano, a zacini su vec unutra.[/quote]

:cry: A ja ga jeo u Njemackoj... Hvala na obavjesti :D , moram to ispraviti! :klopa: (u Francuskoj nadam se, al to je vec druga prica :OT: )
Edo (napisa):
E, sad, ono sto se pojavilo u Zagrebu je komercijalna verzija kebaba koju Turci rade za njemacko trziste i radjena je industrijski tako da meso nije rezano vec mljeveno i onda presano, a zacini su vec unutra.

Crying or Very sad A ja ga jeo u Njemackoj... Hvala na obavjesti Very Happy , moram to ispraviti! Dosli cevapi!!!! (u Francuskoj nadam se, al to je vec druga prica Off-topic )

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum