Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Rijetke vrste
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:28 sri, 25. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da ne mislite da samo kod nas dolaze na svakojake "pedagoske" ideje...

[quote="[url=http://www.manchestereveningnews.co.uk/news/education/s/166/166470_exam_failure_equals_deferred_success.html]Manchester Evening News[/url]"]THE concept of "failure" should be removed from the British education system and be replaced with "deferred success", according to a motion being considered by a teaching union.

The proposal has been tabled for the forthcoming annual conference of the Professional Association of Teachers in Buxton on July 25.

Its author, retired primary school teacher Liz Beattie, acknowledged that the wording of her motion was controversial, but insisted it reflected the way in which the educational system was developing.

It should be possible for pupils who fail exams to "bank" the parts in which they did well and then retake the remainder, deferring their success until they have passed all the papers and modules, she said.[/quote]

Za sada [url=http://news.bbc.co.uk/2/hi/education/4697461.stm]nije proslo[/url], a mene zanima zasto se sustavi stalno bave najlosijima? Kad ce najbolji doci na red?
Da ne mislite da samo kod nas dolaze na svakojake "pedagoske" ideje...

Manchester Evening News (napisa):
THE concept of "failure" should be removed from the British education system and be replaced with "deferred success", according to a motion being considered by a teaching union.

The proposal has been tabled for the forthcoming annual conference of the Professional Association of Teachers in Buxton on July 25.

Its author, retired primary school teacher Liz Beattie, acknowledged that the wording of her motion was controversial, but insisted it reflected the way in which the educational system was developing.

It should be possible for pupils who fail exams to "bank" the parts in which they did well and then retake the remainder, deferring their success until they have passed all the papers and modules, she said.

Za sada nije proslo, a mene zanima zasto se sustavi stalno bave najlosijima? Kad ce najbolji doci na red?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
c_l
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 22 - 25

PostPostano: 3:42 uto, 1. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ajme, upravo sam potrosila nekih 2-3 sata citajuci sve postove ove teme.. fakat mi je bilo prezanimljivo!! :)
krenula sam slazuci se s kennyem oko placa i vanjskog dozivljaja profesorske struke pa me pipi oborila s nogu zbog svog stava o ocjenama, te allice oko stavova ljudi naspram mat (i ja isto drzim gro instrukcija pa se totalno slazem s njom), al mi je definitivno najbolji dio kako su se ljudi promijenili nakon sto su saznali kako je pipi psihologinjica (ja sam se zapravo cijelo vrijeme cudila kako se netko tako lijepo izrazava a s mat je, cast iznimkama) :lol:
krcko sa svojim ljubaznim komentarima i zeljom da se pipi ne otjera mi se svidio (kvotanje haha bez uvrede pipi :) ) bez obzira sto cesto ima malo ostriji pristup.
nesino bockanje oko blokade i vlastite samohvale smatram ipak nepotrebnima..

p.s. ovo sam sve imala potrebu iznjeti jer sam potrosila toliko vremena citajuci umjesto da sam otisla spavati a nije mi se dalo kvotati svako malo nego da bar generalno nabacim primjedbe..
ajme, upravo sam potrosila nekih 2-3 sata citajuci sve postove ove teme.. fakat mi je bilo prezanimljivo!! Smile
krenula sam slazuci se s kennyem oko placa i vanjskog dozivljaja profesorske struke pa me pipi oborila s nogu zbog svog stava o ocjenama, te allice oko stavova ljudi naspram mat (i ja isto drzim gro instrukcija pa se totalno slazem s njom), al mi je definitivno najbolji dio kako su se ljudi promijenili nakon sto su saznali kako je pipi psihologinjica (ja sam se zapravo cijelo vrijeme cudila kako se netko tako lijepo izrazava a s mat je, cast iznimkama) Laughing
krcko sa svojim ljubaznim komentarima i zeljom da se pipi ne otjera mi se svidio (kvotanje haha bez uvrede pipi Smile ) bez obzira sto cesto ima malo ostriji pristup.
nesino bockanje oko blokade i vlastite samohvale smatram ipak nepotrebnima..

p.s. ovo sam sve imala potrebu iznjeti jer sam potrosila toliko vremena citajuci umjesto da sam otisla spavati a nije mi se dalo kvotati svako malo nego da bar generalno nabacim primjedbe..

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:33 čet, 24. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kakve ucenike ocekujemo ako se ravnatelji bave [url=http://www.vecernji.hr/vijesti/ravnateljica-ucionice-stavila-uredaje-tjeranje-uroka-clanak-71014]tjeranjem uroka[/url], uz [url=http://www.vecernji.hr/vijesti/ravnateljica-treska-htjela-sam-zastiti-djecu-nastavnike-bolesti-clanak-71404]objasnjenje da je to briga za zdravlje[/url] (za skoro 10k€)? :shock:

Gdje su sada silne komisije, da prouce kako cudnovati artefekati koriste vise od zaposljavanja pedagoga?
Kakve ucenike ocekujemo ako se ravnatelji bave tjeranjem uroka, uz objasnjenje da je to briga za zdravlje (za skoro 10k€)? Shocked

Gdje su sada silne komisije, da prouce kako cudnovati artefekati koriste vise od zaposljavanja pedagoga?

[Vrh]
pipi duga čarapa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 3 - 8

PostPostano: 16:28 sri, 30. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Kakve ucenike ocekujemo ako se ravnatelji bave [url=http://www.vecernji.hr/vijesti/ravnateljica-ucionice-stavila-uredaje-tjeranje-uroka-clanak-71014]tjeranjem uroka[/url], uz [url=http://www.vecernji.hr/vijesti/ravnateljica-treska-htjela-sam-zastiti-djecu-nastavnike-bolesti-clanak-71404]objasnjenje da je to briga za zdravlje[/url] (za skoro 10k€)? :shock:

Gdje su sada silne komisije, da prouce kako cudnovati artefekati koriste vise od zaposljavanja pedagoga?[/quote]

A kome je postavljeno pitanje?! Radovan Fuchs izgleda ne prati ovaj forum, a niti članovi školskog odbora OŠ Petra Zrinskog u Šenkovcu (ravnatelj ne može potrošiti/uložiti u nešto više od, čini mi se, 10.000 kn bez blagoslova školskog odbora...)
Doduše najkompetetniji za te stvari bio bi Drago Plečko
vsego (napisa):
Kakve ucenike ocekujemo ako se ravnatelji bave tjeranjem uroka, uz objasnjenje da je to briga za zdravlje (za skoro 10k€)? Shocked

A kome je postavljeno pitanje?! Radovan Fuchs izgleda ne prati ovaj forum, a niti članovi školskog odbora OŠ Petra Zrinskog u Šenkovcu (ravnatelj ne može potrošiti/uložiti u nešto više od, čini mi se, 10.000 kn bez blagoslova školskog odbora...)
Doduše najkompetetniji za te stvari bio bi Drago Plečko

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 19:07 sri, 30. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kakve ucenike ocekujemo ako strucne osobe ne prepoznaju [url=http://hr.wikipedia.org/wiki/Retori%C4%8Dko_pitanje]retoricka pitanja[/url]? :P
Kakve ucenike ocekujemo ako strucne osobe ne prepoznaju retoricka pitanja? Razz

[Vrh]
pipi duga čarapa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 3 - 8

PostPostano: 20:57 sri, 30. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Kakve ucenike ocekujemo ako strucne osobe ne prepoznaju [url=http://hr.wikipedia.org/wiki/Retori%C4%8Dko_pitanje]retoricka pitanja[/url]? :P[/quote]

prepoznajem ja retoričko pitanje, samo mi nije jasno zašto je ovo konkretno, postavljeno na ovoj temi :wink:
vsego (napisa):
Kakve ucenike ocekujemo ako strucne osobe ne prepoznaju retoricka pitanja? Razz

prepoznajem ja retoričko pitanje, samo mi nije jasno zašto je ovo konkretno, postavljeno na ovoj temi Wink

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:43 čet, 31. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa, ovdje smo pricali o problemima u skolstvu, koji ukljucuju i razne nekompetentnosti (u sto, po meni, spada direktorica koja se (i to o trosku skole!) bavi urocima). Ispricavam se ako smatras da sam ti zagadio topic.
Pa, ovdje smo pricali o problemima u skolstvu, koji ukljucuju i razne nekompetentnosti (u sto, po meni, spada direktorica koja se (i to o trosku skole!) bavi urocima). Ispricavam se ako smatras da sam ti zagadio topic.

[Vrh]
pipi duga čarapa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 3 - 8

PostPostano: 13:59 čet, 31. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Pa, ovdje smo pricali o problemima u skolstvu, koji ukljucuju i razne nekompetentnosti (u sto, po meni, spada direktorica koja se (i to o trosku skole!) bavi urocima). Ispricavam se ako smatras da sam ti zagadio topic.[/quote]
ako ćemo baš - na cijelom forumu se priča o problemima u školstvu (više - manje :) )
i ne, ne mislim da mi kontaminiraš topic :rotfl3:

btw: sretno ti u N. G. :sunny: !
vsego (napisa):

ako ćemo baš - na cijelom forumu se priča o problemima u školstvu (više - manje Smile )
i ne, ne mislim da mi kontaminiraš topic Rolling on the Floor, Laughing

btw: sretno ti u N. G. Sunny !

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 18:30 pon, 8. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Iz [url=http://www.vecernji.hr/vijesti/ucenici-muci-sto-su-nisticni-nastavak-koloristicka-modulacija-clanak-93181]clanka[/url] u Vecernjaku:

[quote]Zašto na informatici uče osnove programiranja, zar će svi postati programeri?[/quote]

:grrr:
Iz clanka u Vecernjaku:

Citat:
Zašto na informatici uče osnove programiranja, zar će svi postati programeri?

Grrrrr....

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
pipi duga čarapa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 3 - 8

PostPostano: 19:22 pon, 8. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Iz [url=http://www.vecernji.hr/vijesti/ucenici-muci-sto-su-nisticni-nastavak-koloristicka-modulacija-clanak-93181]clanka[/url] u Vecernjaku:

[quote]Zašto na informatici uče osnove programiranja, zar će svi postati programeri?[/quote]

:grrr:[/quote]

a dobro citirana rečenica pokazuje da autorica teksta baš i ne vlada tematikom o kojoj piše :roll: (programiranje zapravo zauzima visoko mjesto na bloomovoj taksonomiji znanja).
po meni veći je problem našeg školstva što veliki dio učitelja i nastavnika informatike slabo ili nikako stoji s programiranjem.

no cijeli tekst ionako vrvi poluutemeljenim generalizacijama :roll: .
krcko (napisa):
Iz clanka u Vecernjaku:

Citat:
Zašto na informatici uče osnove programiranja, zar će svi postati programeri?

Grrrrr....

a dobro citirana rečenica pokazuje da autorica teksta baš i ne vlada tematikom o kojoj piše Rolling Eyes (programiranje zapravo zauzima visoko mjesto na bloomovoj taksonomiji znanja).
po meni veći je problem našeg školstva što veliki dio učitelja i nastavnika informatike slabo ili nikako stoji s programiranjem.

no cijeli tekst ionako vrvi poluutemeljenim generalizacijama Rolling Eyes .

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 20:11 pon, 8. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zašto uvijek imam potrebu čitati komentare......

[quote]Slažem se sa Sankotronicom. Primjer iz povijesti. Nebitna je godina kad je Napoleon napao Rusiju. Pitanje je zašto je to učinio. Zemljopis: Fascinatno je koliko vode protječe Amazonom. Ali taj podatak nije toliko bitan kao onaj zašto se to događa. [b]Matematika: Svi znamo da je jedan i jedan i dva. Ali je li to baš tako?[/b][/quote]
Da, neki put je 11, a ako smo u [latex]\mathbb{Z}_2[/latex], onda je 0.
Zašto uvijek imam potrebu čitati komentare......

Citat:
Slažem se sa Sankotronicom. Primjer iz povijesti. Nebitna je godina kad je Napoleon napao Rusiju. Pitanje je zašto je to učinio. Zemljopis: Fascinatno je koliko vode protječe Amazonom. Ali taj podatak nije toliko bitan kao onaj zašto se to događa. Matematika: Svi znamo da je jedan i jedan i dva. Ali je li to baš tako?

Da, neki put je 11, a ako smo u , onda je 0.

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 20:46 pon, 8. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="pipi duga čarapa"]
po meni veći je problem našeg školstva što veliki dio učitelja i nastavnika informatike slabo ili nikako stoji s programiranjem.[/quote]

To je glavni problem. Nastavnicima matematike tradicionalno budu uvaljeni "nepokriveni" satovi informatike, a neki od njih nisu bas idealno pripremljeni za taj posao. U tome je smisao [url=http://web.math.hr/nastava/oa/index.php]ovog[/url] kolegija.
pipi duga čarapa (napisa):

To je glavni problem. Nastavnicima matematike tradicionalno budu uvaljeni "nepokriveni" satovi informatike, a neki od njih nisu bas idealno pripremljeni za taj posao. U tome je smisao ovog kolegija.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 22:17 pon, 8. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nekoliko je problema sa nastavom informatike u osnovnim školama, a najbitniji je taj da nju drže "nestručni" ljudi. Nestručni sam stavio u navodnike jer su ti ljudi kakti stručni. Nastavu informatike velikim dijelom drže nastavnici tehničke kulture koji su se doškolovali za nastavnike informatike. Drže je i učiteljice sa pojačanom informatikom (HA HA). Na žalost, jako je malo profesora xxx i informatike (xxx = matematike, fizike, politehnike) koji se odlučuju raditi u školi jer im je ipak bolje u privredi.

U školi u kojoj sam radio prošle godine sam bio jedini informatičar. Ostatak? 2 priučena informatičara (nastavnici politehnike) kojima je domet postaviti sliku u word i učiteljica sa pojačanom informatikom koja je mislila da je LOGO isto što i LEGO kockice, ali na računalu. Oh, joy. :D

Da, na ovo sam se nasmijao "Čemu apstraktno gradivo gramatike u dobi kad je najvažnije razviti sposobnost usmenog i pismenog izražavanja?". Za pismeno izražavanje nije bitno "apstraktno gradivo gramatike"?
Nekoliko je problema sa nastavom informatike u osnovnim školama, a najbitniji je taj da nju drže "nestručni" ljudi. Nestručni sam stavio u navodnike jer su ti ljudi kakti stručni. Nastavu informatike velikim dijelom drže nastavnici tehničke kulture koji su se doškolovali za nastavnike informatike. Drže je i učiteljice sa pojačanom informatikom (HA HA). Na žalost, jako je malo profesora xxx i informatike (xxx = matematike, fizike, politehnike) koji se odlučuju raditi u školi jer im je ipak bolje u privredi.

U školi u kojoj sam radio prošle godine sam bio jedini informatičar. Ostatak? 2 priučena informatičara (nastavnici politehnike) kojima je domet postaviti sliku u word i učiteljica sa pojačanom informatikom koja je mislila da je LOGO isto što i LEGO kockice, ali na računalu. Oh, joy. Very Happy

Da, na ovo sam se nasmijao "Čemu apstraktno gradivo gramatike u dobi kad je najvažnije razviti sposobnost usmenog i pismenog izražavanja?". Za pismeno izražavanje nije bitno "apstraktno gradivo gramatike"?

by A.Einstein
[Vrh]
nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
95 = 158 - 63

PostPostano: 23:55 pon, 8. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni je informatiku predavao dipl ing racunarstva 8)
Kad se samo sjetim protestiranja 'O, zasto mi programiramo' ili 'Profesore, zasto sad to objektno' :D
Meni je informatiku predavao dipl ing racunarstva Cool
Kad se samo sjetim protestiranja 'O, zasto mi programiramo' ili 'Profesore, zasto sad to objektno' Very Happy

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 1:03 uto, 9. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zar nismo za nešto mislili "što će meni to u životu"? ;) Ali nekako gledam da smo bili željni znanja. Nismo imali internet. Nismo imali računala i igrali se. Nije bilo mobitela, facebooka i inih čudesa. :D I nekako me strefi kad se sjetim da smo imali više gradiva, a svejedno puno više znali. Danas se djeca ne znaju ni potpisati kako treba. Vlastito prezime krivo napišu, Č umjesto Ć, itd.....i to osmaši!

Počeo u petak sa osmašima poglavlje "Preslikavanja ravnine" koje započinje vektorima. Super, poveznica sa fizikom, sile, blablabla. Veli u jednom trenutku jedna učenica (koja je inače odlikašica, ali samo zato jer nabubeta gradivo!) "A zašto ja sada na matematici moram slušati o fizici?". Rekla jedna kolegica pred par dana da će otvoriti facebook profil i dopustiti djeci da joj budu frendovi na fejsu. I da će onda stavljati stihove iz Ilijade i Odiseje na status. E to će čitati, zapamtiti...ali da sami uzmu knjigu u ruke - nema šanse. Da, treba se okrenuti modernim tehnologijama, ali zar po cijenu da zaboravimo sve ostalo? :/
Zar nismo za nešto mislili "što će meni to u životu"? Wink Ali nekako gledam da smo bili željni znanja. Nismo imali internet. Nismo imali računala i igrali se. Nije bilo mobitela, facebooka i inih čudesa. Very Happy I nekako me strefi kad se sjetim da smo imali više gradiva, a svejedno puno više znali. Danas se djeca ne znaju ni potpisati kako treba. Vlastito prezime krivo napišu, Č umjesto Ć, itd.....i to osmaši!

Počeo u petak sa osmašima poglavlje "Preslikavanja ravnine" koje započinje vektorima. Super, poveznica sa fizikom, sile, blablabla. Veli u jednom trenutku jedna učenica (koja je inače odlikašica, ali samo zato jer nabubeta gradivo!) "A zašto ja sada na matematici moram slušati o fizici?". Rekla jedna kolegica pred par dana da će otvoriti facebook profil i dopustiti djeci da joj budu frendovi na fejsu. I da će onda stavljati stihove iz Ilijade i Odiseje na status. E to će čitati, zapamtiti...ali da sami uzmu knjigu u ruke - nema šanse. Da, treba se okrenuti modernim tehnologijama, ali zar po cijenu da zaboravimo sve ostalo? Ehm?

by A.Einstein
[Vrh]
nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

95 = 158 - 63

PostPostano: 1:19 uto, 9. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

I nekad su roditelji bili zainteresiraniji/imali vise vremena za djecu.

Btw ne kuzim zast te cudi ovo s fizikom. Ucenici/studenti ce uvijek zugat oko toga sta moraju ucit i ne bi li nekako mogli manje. Jednostavno je to tako :D I to ne znaci da nisu zeljni znanja (opcenito).
I nekad su roditelji bili zainteresiraniji/imali vise vremena za djecu.

Btw ne kuzim zast te cudi ovo s fizikom. Ucenici/studenti ce uvijek zugat oko toga sta moraju ucit i ne bi li nekako mogli manje. Jednostavno je to tako Very Happy I to ne znaci da nisu zeljni znanja (opcenito).

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 11:52 uto, 9. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kenny"]Ali nekako gledam da smo bili željni znanja.[/quote]

Mos mislit.

[quote="kenny"]Nismo imali internet.[/quote]

OK dok sam ja isao u skolu nije bio bas rasiren, ali ti si ipak malo mladji...

[quote="kenny"]Nismo imali računala i igrali se.[/quote]

Kako ne? Spectrum i C64, kasnije Amiga...

Kenny, zugas kao da ti je 100 godina :djed:
I pritom previse generaliziras.
kenny (napisa):
Ali nekako gledam da smo bili željni znanja.

Mos mislit.

kenny (napisa):
Nismo imali internet.

OK dok sam ja isao u skolu nije bio bas rasiren, ali ti si ipak malo mladji...

kenny (napisa):
Nismo imali računala i igrali se.

Kako ne? Spectrum i C64, kasnije Amiga...

Kenny, zugas kao da ti je 100 godina Sjecam se ja, bilo je to cetr'est pete...
I pritom previse generaliziras.

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 13:52 uto, 9. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da, vidiš...imao sam C64. Zaboravih na to. ;) Internet sam prvi put vidio kad sam bio treći razred gimnazije. Prvi mobitel sam dobio za 19. rođendan. Hm, sad kad pogledam možda i jesam malo generalizirao, ali poanta stoji. Pa kažu mi kolege iz škole koji rade već 40 godina kako je to bilo nekoć i kako je bilo sada. :/ Dao Bog da se svi mi varamo!

p.s. Možda nije stvar u novim generacijama...možda je stvar u "novom meni"... :idea:
Da, vidiš...imao sam C64. Zaboravih na to. Wink Internet sam prvi put vidio kad sam bio treći razred gimnazije. Prvi mobitel sam dobio za 19. rođendan. Hm, sad kad pogledam možda i jesam malo generalizirao, ali poanta stoji. Pa kažu mi kolege iz škole koji rade već 40 godina kako je to bilo nekoć i kako je bilo sada. Ehm? Dao Bog da se svi mi varamo!

p.s. Možda nije stvar u novim generacijama...možda je stvar u "novom meni"... Idea

by A.Einstein

Zadnja promjena: kenny; 15:18 uto, 9. 2. 2010; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

95 = 158 - 63

PostPostano: 14:51 uto, 9. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Znas kak se veli, 'It takes two to tango' tj. 1 naprama n :D
Znas kak se veli, 'It takes two to tango' tj. 1 naprama n Very Happy

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 21:48 uto, 9. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kenny"]Pa kažu mi kolege iz škole koji rade već 40 godina kako je to bilo nekoć i kako je bilo sada.[/quote]

Isti ljudi su vjerojatno govorili isto i za [b]tvoju[/b] generaciju, kojoj su takodjer predavali. A tek oni babilonci pred 3000 godina... :lol:
kenny (napisa):
Pa kažu mi kolege iz škole koji rade već 40 godina kako je to bilo nekoć i kako je bilo sada.

Isti ljudi su vjerojatno govorili isto i za tvoju generaciju, kojoj su takodjer predavali. A tek oni babilonci pred 3000 godina... Laughing

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće
Stranica 9 / 10.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum