Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
tomitza Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vinko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 16:32 sri, 16. 6. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]Suvisno je komentirat ista. Neki ljudi jednostavno nisu stvoreni da bi bili asistenti, i kao takvi ne tribaju bit!!!!!!![/quote]
ma daj ne lupetaj!!
al stvarno, zašto rezultata nema? zašto nikakve obavijesti nema? zašto se nitko od asistenata ne oglašava u vezi toga?
Anonymous (napisa): | Suvisno je komentirat ista. Neki ljudi jednostavno nisu stvoreni da bi bili asistenti, i kao takvi ne tribaju bit!!!!!!! |
ma daj ne lupetaj!!
al stvarno, zašto rezultata nema? zašto nikakve obavijesti nema? zašto se nitko od asistenata ne oglašava u vezi toga?
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
vinko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
bbroj Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
ddduuu Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Napomena Gost
|
|
[Vrh] |
|
bozidarsevo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 18:34 sri, 16. 6. 2010 Naslov: |
|
|
Ne vidim čemu to napadanje na asistente. Pisali smo to u čet, dakle nije ni tj dana prošlo, a rezultate nekih kolegija smo ponekad čekali i 2tj. Treba uzeti u obzir da jedan asistent ispravlja zadatak svim studentima koji su na kolegiju a ima nas puno. Asistent mora u slučaju nekompajliranja prvo dešifrirat greške koje smo napravili, onda još i kod jer je svako radio na neki svoj način poneke funkcije, pa onda još smislit koliko bi to sve bilo bodova, da nikoga ne ošteti itd itd... nije trebalo onda reći da će rezultati biti do danas ujutro jer su ljudi stalno pogledavali i živčanili jer ih nema, ali šta sad jedan dan više. Ili imamo druge predmete za učit ili nemamo pa uživamo u slobodnom vremenu, u svakom slučaju nećemo propast ako još jedan dan pričekamo.
Ne vidim čemu to napadanje na asistente. Pisali smo to u čet, dakle nije ni tj dana prošlo, a rezultate nekih kolegija smo ponekad čekali i 2tj. Treba uzeti u obzir da jedan asistent ispravlja zadatak svim studentima koji su na kolegiju a ima nas puno. Asistent mora u slučaju nekompajliranja prvo dešifrirat greške koje smo napravili, onda još i kod jer je svako radio na neki svoj način poneke funkcije, pa onda još smislit koliko bi to sve bilo bodova, da nikoga ne ošteti itd itd... nije trebalo onda reći da će rezultati biti do danas ujutro jer su ljudi stalno pogledavali i živčanili jer ih nema, ali šta sad jedan dan više. Ili imamo druge predmete za učit ili nemamo pa uživamo u slobodnom vremenu, u svakom slučaju nećemo propast ako još jedan dan pričekamo.
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 18:41 sri, 16. 6. 2010 Naslov: |
|
|
jać evo pohvalit asistente jer je u grupi od 13 i 30 bilo poprilično jasno što se traži u zadacima i asistent u pr 1 je znao odgovore na sve što sam ga pitao
jać evo pohvalit asistente jer je u grupi od 13 i 30 bilo poprilično jasno što se traži u zadacima i asistent u pr 1 je znao odgovore na sve što sam ga pitao
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
matmih Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 18:51 sri, 16. 6. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="Napomena"]Ja ne znam da li ste vi samo razmaženi ili mislite da ste pokupili svu pamet svijeta ( ne mislim samo na komentare na ovu temu ), ali ponašate se kao da ste iznad asistenata. Na mjestu asistenta Petričevića ne bi vam ispravila do sljedećeg tjedna... Kakav je ono komentar da treba uzeti u obzir da neki od vas imaju usmeni pa neće moći doći na žalbe? Ne možete 5 min odvojiti??? I suvišno je komentirati da to što ste matematičari ne znači da ne morate pisati književnim jezikom jer ipak ste na fakultetu.
Ispričavam se što je off topic.[/quote]
A nemoj bit tak stroga. ;)
Znam kako je kolegama, ovaj kolegij je malo specifičan.
Naime (ako se ne varam) nosi 4 ECTS boda, a čovjek se naživcira s njime više nego sa integralima funkcija više varijabli. :D
Zadaće koje prolaze verifikatore, nerazumljivi kolokviji, tako je bilo i bit će vjerojatno...
Ako vas šta tješi, objektno programiranje je super, predavanja od prof. Juraka odlična i kolko je meni poznato nema verifikatora više niti na jednom kolegiju računarskom u budućnosti... :D
(naravno kao i na svakom praktikumu brzina tipkanja je ključna) :)
To napominjem jer je zbog RP1 i SPA puno jako, jako dobrih programera odustalo od računarstva. :(
Glede književnog pisanja, da nije nam baš to prioritet, bar u mom skromnom okruženju (iako ima ljudi koji su stvarno jaaako dobro potkovani u tome), ja nisam jedan od tih naravno. ;)
:respekt:
Napomena (napisa): | Ja ne znam da li ste vi samo razmaženi ili mislite da ste pokupili svu pamet svijeta ( ne mislim samo na komentare na ovu temu ), ali ponašate se kao da ste iznad asistenata. Na mjestu asistenta Petričevića ne bi vam ispravila do sljedećeg tjedna... Kakav je ono komentar da treba uzeti u obzir da neki od vas imaju usmeni pa neće moći doći na žalbe? Ne možete 5 min odvojiti??? I suvišno je komentirati da to što ste matematičari ne znači da ne morate pisati književnim jezikom jer ipak ste na fakultetu.
Ispričavam se što je off topic. |
A nemoj bit tak stroga.
Znam kako je kolegama, ovaj kolegij je malo specifičan.
Naime (ako se ne varam) nosi 4 ECTS boda, a čovjek se naživcira s njime više nego sa integralima funkcija više varijabli.
Zadaće koje prolaze verifikatore, nerazumljivi kolokviji, tako je bilo i bit će vjerojatno...
Ako vas šta tješi, objektno programiranje je super, predavanja od prof. Juraka odlična i kolko je meni poznato nema verifikatora više niti na jednom kolegiju računarskom u budućnosti...
(naravno kao i na svakom praktikumu brzina tipkanja je ključna)
To napominjem jer je zbog RP1 i SPA puno jako, jako dobrih programera odustalo od računarstva.
Glede književnog pisanja, da nije nam baš to prioritet, bar u mom skromnom okruženju (iako ima ljudi koji su stvarno jaaako dobro potkovani u tome), ja nisam jedan od tih naravno.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
ddduuu Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
dee Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
(s)Venn Forumaš(ica)
|
Postano: 22:30 sri, 16. 6. 2010 Naslov: |
|
|
Kad se već razbuktala rasprava, hajde da i ja dodam na hrpu par svojih viđenja u vezi ovoga predmeta. Kao prvo, predmet je odlično zamišljen (rad na vježbama, samostalan ili u paru, na kompjuterima je super; upoznavanje novog operacijskog sustava je prekrasna i korisna stvar); iako sam i ranije spram programiranja gajio određene interese, ovaj kolegij mi je isto učinio još puno zanimljivijim i privlačnijim. Asistent i profesor su sjajno predavali i bili su na raspolaganju kad god sam trebao odgovor na kakvo pitanjce.
S druge strane, ono što (i ja) najviše zamjeram jest neorganiziranost u vezi ispita. Ne vidim razlog zašto se nije posebno istaknulo pred prvi kolokvij da će se rigorozno kažnjavati nekompajliranje. Odobravam inzistiranje na mogućnosti provođenja istoga, tim više što bi trebalo biti logično da pazimo na sintaktičke i ostale greške kada već pišemo na kompjuteru. No, ponavljam, trebalo je to glasno spomenuti. Zatim, vrijeme kolokvija je trebalo biti 2 i pol sata, držim kako su zadaci u oba kolokvija jednostavno bili preopsežni za 2 sata.
A za nepridržavanje rečenog nemam komentara, osim što ću napomenuti da je zaista red da se uslijed promjene plana u najmanju ruku stavi obavijest na forumu.
Eto, toliko od mene. Znam da je gore napisano pomalo offtopic, no nadam se da nećete zamjeriti te da će asistenti i profesori pročitati cjelokupnu raspravu, prije svega u svrhu poboljšavanja kvalitete kolegija za nadolazeće generacije. Pozdrav svima. :wink:
[size=9](i btw, dajte stvarno pišite barem djelomično književno... kardinalne greške poput 'neznam' ili 'neču' zaista ne dolikuju budućim akademskim građanima)[/size] :oops:
Kad se već razbuktala rasprava, hajde da i ja dodam na hrpu par svojih viđenja u vezi ovoga predmeta. Kao prvo, predmet je odlično zamišljen (rad na vježbama, samostalan ili u paru, na kompjuterima je super; upoznavanje novog operacijskog sustava je prekrasna i korisna stvar); iako sam i ranije spram programiranja gajio određene interese, ovaj kolegij mi je isto učinio još puno zanimljivijim i privlačnijim. Asistent i profesor su sjajno predavali i bili su na raspolaganju kad god sam trebao odgovor na kakvo pitanjce.
S druge strane, ono što (i ja) najviše zamjeram jest neorganiziranost u vezi ispita. Ne vidim razlog zašto se nije posebno istaknulo pred prvi kolokvij da će se rigorozno kažnjavati nekompajliranje. Odobravam inzistiranje na mogućnosti provođenja istoga, tim više što bi trebalo biti logično da pazimo na sintaktičke i ostale greške kada već pišemo na kompjuteru. No, ponavljam, trebalo je to glasno spomenuti. Zatim, vrijeme kolokvija je trebalo biti 2 i pol sata, držim kako su zadaci u oba kolokvija jednostavno bili preopsežni za 2 sata.
A za nepridržavanje rečenog nemam komentara, osim što ću napomenuti da je zaista red da se uslijed promjene plana u najmanju ruku stavi obavijest na forumu.
Eto, toliko od mene. Znam da je gore napisano pomalo offtopic, no nadam se da nećete zamjeriti te da će asistenti i profesori pročitati cjelokupnu raspravu, prije svega u svrhu poboljšavanja kvalitete kolegija za nadolazeće generacije. Pozdrav svima.
(i btw, dajte stvarno pišite barem djelomično književno... kardinalne greške poput 'neznam' ili 'neču' zaista ne dolikuju budućim akademskim građanima)
_________________ ..pišem pjesme, sviram bluz, radost i tugu na stihove lomim..
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vinko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 23:11 sri, 16. 6. 2010 Naslov: |
|
|
Dakle evo da napišem i ja svoje mišljenje. Ispričavam se što juče nismo stavili obavijest o rezultatima, znali smo da neće biti ispravljeno, ali smo valda svi mislili da će onaj drugi staviti obavijest, pa ju nismo stavili.
Kolega Čačić je evo ispravio svoj dio. Moj će biti gotov za nekih 2 sata, pa ću na forum staviti obavijest.
Žalbe i uvid je sutra (četvrtak) u 12h.
Što se tiče visine/širine, sve sam priznavao.
A sad što se vas tiče. Puno sam puta na vježbama napomenuo da to što smijete na kolokviju koristiti svu moguću literaturu koju imate, pa i internet; da vam to neće riješiti kolokvij, te da vas najvjerojatnije dosta neće imati dovoljno vremena. Ja npr. prvi zadatak u svakoj grupi riješim za manje od 5 min. Eventualno dok pročitate, malo razmislite, to je 15ak min ako ste vježbali. I to mi nitko nemože reći da je previše posla. A jako mali postotak rješenja se uspješno kompajlira, a ima i dosta rješenja s nekim kardinarlnim sintaksnim greškama (Ajd probajte razmislit koliko ste vježbali npr. analizu, a koliko ste kucali programe u C++u.) Ali opet bodovi nisu tako strašni.
Dakle evo da napišem i ja svoje mišljenje. Ispričavam se što juče nismo stavili obavijest o rezultatima, znali smo da neće biti ispravljeno, ali smo valda svi mislili da će onaj drugi staviti obavijest, pa ju nismo stavili.
Kolega Čačić je evo ispravio svoj dio. Moj će biti gotov za nekih 2 sata, pa ću na forum staviti obavijest.
Žalbe i uvid je sutra (četvrtak) u 12h.
Što se tiče visine/širine, sve sam priznavao.
A sad što se vas tiče. Puno sam puta na vježbama napomenuo da to što smijete na kolokviju koristiti svu moguću literaturu koju imate, pa i internet; da vam to neće riješiti kolokvij, te da vas najvjerojatnije dosta neće imati dovoljno vremena. Ja npr. prvi zadatak u svakoj grupi riješim za manje od 5 min. Eventualno dok pročitate, malo razmislite, to je 15ak min ako ste vježbali. I to mi nitko nemože reći da je previše posla. A jako mali postotak rješenja se uspješno kompajlira, a ima i dosta rješenja s nekim kardinarlnim sintaksnim greškama (Ajd probajte razmislit koliko ste vježbali npr. analizu, a koliko ste kucali programe u C++u.) Ali opet bodovi nisu tako strašni.
|
|
[Vrh] |
|
|