Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
.anchy. Forumaš(ica)
|
Postano: 12:53 pet, 18. 6. 2010 Naslov: upisi na prediplomski studij |
|
|
došla je obavijest na stranicu fakulteta da upisi "počinju 7. srpnja i trajat će do 16. srpnja 2010. od 9,00 do 14,00 sati u predavaonici 101", i da uz upis u studomat,indexa i uplatnice moramo dati statistički list. što je to? :?
"Do upisa svi studenti koji više nemaju pravo studiranja na teret MZOŠ-a moraju podmiriti svoja dugovanja i priložiti kopiju uplatnice 1. rate školarine za ak.god. 2010/11."
ja trebam platiti jedan predmet,pa znači li to da ga moram odmah platiti?ili postoji mogućnost da to učinim poslije 15.08.?
došla je obavijest na stranicu fakulteta da upisi "počinju 7. srpnja i trajat će do 16. srpnja 2010. od 9,00 do 14,00 sati u predavaonici 101", i da uz upis u studomat,indexa i uplatnice moramo dati statistički list. što je to?
"Do upisa svi studenti koji više nemaju pravo studiranja na teret MZOŠ-a moraju podmiriti svoja dugovanja i priložiti kopiju uplatnice 1. rate školarine za ak.god. 2010/11."
ja trebam platiti jedan predmet,pa znači li to da ga moram odmah platiti?ili postoji mogućnost da to učinim poslije 15.08.?
|
|
[Vrh] |
|
Anna Lee Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
Postano: 21:10 pet, 18. 6. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="Anna Lee"]To znaci da moram platit punu participaciju ak sam se prebacila sa inz. na edu smjer iako sam sad sve polozila?[/quote]
Ne, to znaci da placas ono sto pise na rjesenju kojim ti je odobreno prebacivanje (ne mora biti isto za sve). Ako sam dobro shvatio, tim rjesenjima regulira se samo participacija za prvu godinu nakon prebacivanja. Dalje ide po defaultu, tj. placa se ponavljanje kolegija, a prvi upis je besplatan [size=9](osim ako imas manje od 18 ECTS-a ili studiras dulje od 4 godine)[/size]. Potpuno analogno kao kod upisa putem prijemnog: za prvu godinu participacija se odredjuje prema mjestu na rang listi, a dalje je default.
Anna Lee (napisa): | To znaci da moram platit punu participaciju ak sam se prebacila sa inz. na edu smjer iako sam sad sve polozila? |
Ne, to znaci da placas ono sto pise na rjesenju kojim ti je odobreno prebacivanje (ne mora biti isto za sve). Ako sam dobro shvatio, tim rjesenjima regulira se samo participacija za prvu godinu nakon prebacivanja. Dalje ide po defaultu, tj. placa se ponavljanje kolegija, a prvi upis je besplatan (osim ako imas manje od 18 ECTS-a ili studiras dulje od 4 godine). Potpuno analogno kao kod upisa putem prijemnog: za prvu godinu participacija se odredjuje prema mjestu na rang listi, a dalje je default.
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
niveus Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
Anna Lee Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 7:50 sub, 19. 6. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"]
Ne, to znaci da placas ono sto pise na rjesenju kojim ti je odobreno prebacivanje (ne mora biti isto za sve). Ako sam dobro shvatio, tim rjesenjima regulira se samo participacija za prvu godinu nakon prebacivanja. Dalje ide po defaultu, tj. placa se ponavljanje kolegija, a prvi upis je besplatan [size=9](osim ako imas manje od 18 ECTS-a ili studiras dulje od 4 godine)[/size]. Potpuno analogno kao kod upisa putem prijemnog: za prvu godinu participacija se odredjuje prema mjestu na rang listi, a dalje je default.[/quote]
Aha! Kuzim, thx.
Imam jos jedno pitanje, ako netko sluuuucajno zna.
Dakle, ako mi je ovo drugi faks, a na oba sam sad dala sve, jel opet jedan moram placat punu participaciju? Znam da je do sad bilo tako, al kod ovog novog modela placanja nisam nasla nikakvu obavijest za to.
krcko (napisa): |
Ne, to znaci da placas ono sto pise na rjesenju kojim ti je odobreno prebacivanje (ne mora biti isto za sve). Ako sam dobro shvatio, tim rjesenjima regulira se samo participacija za prvu godinu nakon prebacivanja. Dalje ide po defaultu, tj. placa se ponavljanje kolegija, a prvi upis je besplatan (osim ako imas manje od 18 ECTS-a ili studiras dulje od 4 godine). Potpuno analogno kao kod upisa putem prijemnog: za prvu godinu participacija se odredjuje prema mjestu na rang listi, a dalje je default. |
Aha! Kuzim, thx.
Imam jos jedno pitanje, ako netko sluuuucajno zna.
Dakle, ako mi je ovo drugi faks, a na oba sam sad dala sve, jel opet jedan moram placat punu participaciju? Znam da je do sad bilo tako, al kod ovog novog modela placanja nisam nasla nikakvu obavijest za to.
_________________ "The tooth fairy teaches children that they can sell body parts for money."
|
|
[Vrh] |
|
MI Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)
Spol:
|