Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Plaćanje studija (2010./2011)
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
insane_raver
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
21 = 33 - 12

PostPostano: 19:53 čet, 2. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

meni ovo baš i ne izgleda kao ne plaćanje.
Više kao zadnjih 25% or so upisanih na diplomski plaća punu cifru od 8000kn, sljedećih 25% linearno, ( stepenica je za TM 1600kn inače je 727,27kn) i prvih 50% liste ima potporu ministarstva......

Ako sam u krivu, slobodno me ispravite, ja rado nebi plaćao :D
meni ovo baš i ne izgleda kao ne plaćanje.
Više kao zadnjih 25% or so upisanih na diplomski plaća punu cifru od 8000kn, sljedećih 25% linearno, ( stepenica je za TM 1600kn inače je 727,27kn) i prvih 50% liste ima potporu ministarstva......

Ako sam u krivu, slobodno me ispravite, ja rado nebi plaćao Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ivo34
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 43 - 8

PostPostano: 19:59 čet, 2. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="andreao"]prošli tjedan je bila frendica zajedno sa kolegom koji je pitao prodekana dal se plaća diplomski i on je rekao da ne :D[/quote]
Bio sam i ja kod prodekana Grubisica, rekao mi je da necemo placati studij. 8)
andreao (napisa):
prošli tjedan je bila frendica zajedno sa kolegom koji je pitao prodekana dal se plaća diplomski i on je rekao da ne Very Happy

Bio sam i ja kod prodekana Grubisica, rekao mi je da necemo placati studij. Cool
[Vrh]
Tygy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 17 - 14

PostPostano: 20:15 čet, 2. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

dakle ovi koji bi trebali plaćat linearno ili punu cifru neće to morat platit?

[Vrh]
ivo34
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 43 - 8

PostPostano: 21:05 čet, 2. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Tygy"]dakle ovi koji bi trebali plaćat linearno ili punu cifru neće to morat platit?[/quote]
Svi studenti koji na matematici upisu prvi put diplomski studij (dakle nemaju vec neki diplomski studij polozen) nece placati.
Tygy (napisa):

Svi studenti koji na matematici upisu prvi put diplomski studij (dakle nemaju vec neki diplomski studij polozen) nece placati.
[Vrh]
insane_raver
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

21 = 33 - 12

PostPostano: 7:27 pet, 3. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ivo34"][quote="Tygy"]dakle ovi koji bi trebali plaćat linearno ili punu cifru neće to morat platit?[/quote]
Svi studenti koji na matematici upisu prvi put diplomski studij (dakle nemaju vec neki diplomski studij polozen) nece placati.[/quote]

Uf, onda sam ja propustio najvažniju rečenicu kada sam gledao. :)
Odlično ako ne plaćam :D
ivo34 (napisa):
Tygy (napisa):

Uf, onda sam ja propustio najvažniju rečenicu kada sam gledao. Smile
Odlično ako ne plaćam Very Happy

[Vrh]
ivo34
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 43 - 8

PostPostano: 8:03 pet, 3. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="insane_raver"]Uf, onda sam ja propustio najvažniju rečenicu kada sam gledao. :)
Odlično ako ne plaćam :D[/quote]
Nisam siguran sto pise u tom dokumentu, to mi je prodekan Grubisic rekao.
insane_raver (napisa):
Uf, onda sam ja propustio najvažniju rečenicu kada sam gledao. Smile
Odlično ako ne plaćam Very Happy

Nisam siguran sto pise u tom dokumentu, to mi je prodekan Grubisic rekao.
[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 9:35 pet, 3. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

danas je Grubišić donio u referadu odluku da se diplomski studij od ove godine plaća. evo ljudi bjesne na faksu jer su im tek danas u referadi rekli za plačanje. S PRAVOM BJESNE.

možda je nekom igra, meni 8 tisuća nije.

užasno da ti na dan upisa (a danas je već drugi) kažu da se plaća
danas je Grubišić donio u referadu odluku da se diplomski studij od ove godine plaća. evo ljudi bjesne na faksu jer su im tek danas u referadi rekli za plačanje. S PRAVOM BJESNE.

insane_raver
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

21 = 33 - 12

PostPostano: 11:17 pet, 3. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

ovo što sam gore postao već neko vrijeme postoji na forumu.
znam da sam to skinuo sa foruma, jedno mjesec, mjesec i pol....
uglavnom, da, to sam i mislio.
definitivno nije mala svota 8000kn.
ovo što sam gore postao već neko vrijeme postoji na forumu.
znam da sam to skinuo sa foruma, jedno mjesec, mjesec i pol....
uglavnom, da, to sam i mislio.
definitivno nije mala svota 8000kn.

[Vrh]
Zvjezdica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 3

PostPostano: 9:41 pon, 6. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni je ovo s plaćanjem/ne plaćanjem od strane fakulteta jako neodgovorno. Jedan dan pitaš i ne plaća se, a drugi dan se plaća.
A još ne odgovornije je da obznane da se plaća 2 dana prije upisa. Pa zar oni misle da na naši roditelji s oproštenjem kakaju novce?
Dajte ljudi, po meni ovo zaslužuje prosvjed!
Meni je ovo s plaćanjem/ne plaćanjem od strane fakulteta jako neodgovorno. Jedan dan pitaš i ne plaća se, a drugi dan se plaća.
A još ne odgovornije je da obznane da se plaća 2 dana prije upisa. Pa zar oni misle da na naši roditelji s oproštenjem kakaju novce?

[Vrh]
jejo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 14 - 5

PostPostano: 9:44 pon, 6. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Zvjezdica"]Meni je ovo s plaćanjem/ne plaćanjem od strane fakulteta jako neodgovorno. Jedan dan pitaš i ne plaća se, a drugi dan se plaća.
Dajte ljudi, po meni ovo zaslužuje prosvjed![/quote]

e bas to.. neka kazu na pocetku godine placat ce se/nece se placati.. isto me zivcira sta je sa satnicom.. saznat cemo je sta 3 dan prije pocetka nastave.. sta nitko ne treba imati nista sa strane osim faxa? ne trazimo puno, meni bi tjedan dana ranije bilo dovoljno.. ovako...ma...
Zvjezdica (napisa):

e bas to.. neka kazu na pocetku godine placat ce se/nece se placati.. isto me zivcira sta je sa satnicom.. saznat cemo je sta 3 dan prije pocetka nastave.. sta nitko ne treba imati nista sa strane osim faxa? ne trazimo puno, meni bi tjedan dana ranije bilo dovoljno.. ovako...ma...

[Vrh]
tammy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 10:08 pon, 6. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]danas je Grubišić donio u referadu odluku da se diplomski studij od ove godine plaća. evo ljudi bjesne na faksu jer su im tek danas u referadi rekli za plačanje. S PRAVOM BJESNE.

užasno da ti na dan upisa (a danas je već drugi) kažu da se plaća[/quote]

A di je ta odluka? Ak su je već donijeli, da se i obznani. Il svi čekamo indexe i molimo se da unutra ne bude uplatnice?
mladac (napisa):

A di je ta odluka? Ak su je već donijeli, da se i obznani. Il svi čekamo indexe i molimo se da unutra ne bude uplatnice?

Zvjezdica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 3

PostPostano: 10:18 pon, 6. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mene samo zanima do kad studenti misle sve ovo trpiti? Pa nije bologna jučer uvedena na naš fakultet, pa bome ni upisi na diplomske studije. Takve se svinjarije događaju već godinama, pa više je dosta!
Mene samo zanima do kad studenti misle sve ovo trpiti? Pa nije bologna jučer uvedena na naš fakultet, pa bome ni upisi na diplomske studije. Takve se svinjarije događaju već godinama, pa više je dosta!

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 10:29 pon, 6. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Odluka je odavno da se placa, a MZOS je rekao pokriti te troskove. Ako je u zadnji cas (ili, zapravo, nakon toga) dosla obavijest da se ipak placa, meni to izgleda kao da je od MZOSa doslo da nece platiti, pa vam je fax kriva adresa za prigovore.

Disk lejmer: Ovo je moja percepcija i nemam nikakvih saznanja sto se zapravo dogadjalo.
Odluka je odavno da se placa, a MZOS je rekao pokriti te troskove. Ako je u zadnji cas (ili, zapravo, nakon toga) dosla obavijest da se ipak placa, meni to izgleda kao da je od MZOSa doslo da nece platiti, pa vam je fax kriva adresa za prigovore.

Disk lejmer: Ovo je moja percepcija i nemam nikakvih saznanja sto se zapravo dogadjalo.

[Vrh]
Zvjezdica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 3

PostPostano: 10:37 pon, 6. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Odluka je odavno da se placa, a MZOS je rekao pokriti te troskove. Ako je u zadnji cas (ili, zapravo, nakon toga) dosla obavijest da se ipak placa, meni to izgleda kao da je od MZOSa doslo da nece platiti, pa vam je fax kriva adresa za prigovore.

Disk lejmer: Ovo je moja percepcija i nemam nikakvih saznanja sto se zapravo dogadjalo.[/quote]

Ako je to slučaj, (naravno treba se dobro raspitati), dragi matematičari, vrijeme je da idemo pred ministarstvo!

Mi smo budale, pa ćemo plaćati 8000 a ostatak PMF-a 3000 ?!
Ne dajmo da od nas država pravi budale!
vsego (napisa):

Ako je to slučaj, (naravno treba se dobro raspitati), dragi matematičari, vrijeme je da idemo pred ministarstvo!

Mi smo budale, pa ćemo plaćati 8000 a ostatak PMF-a 3000 ?!
Ne dajmo da od nas država pravi budale!

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 10:39 pon, 6. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tammy"][quote="mladac"]danas je Grubišić donio u referadu odluku da se diplomski studij od ove godine plaća. evo ljudi bjesne na faksu jer su im tek danas u referadi rekli za plačanje. S PRAVOM BJESNE.

užasno da ti na dan upisa (a danas je već drugi) kažu da se plaća[/quote]

A di je ta odluka? Ak su je već donijeli, da se i obznani. Il svi čekamo indexe i molimo se da unutra ne bude uplatnice?[/quote]

ta "odluka" ti je na oglasnim pločama i to sam onak natipkana na A4 papiru gdje je boldano da ministarstvo neće pokrit diplomske studije i to je to.
meni barem jedna oke stvar je ta što su tete u referadi rekle da će se moć na rate plaćat
tammy (napisa):
mladac (napisa):

ta "odluka" ti je na oglasnim pločama i to sam onak natipkana na A4 papiru gdje je boldano da ministarstvo neće pokrit diplomske studije i to je to.
meni barem jedna oke stvar je ta što su tete u referadi rekle da će se moć na rate plaćat

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 10:54 pon, 6. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="andreao"]ta "odluka" ti je na oglasnim pločama i to sam onak natipkana na A4 papiru gdje je boldano da ministarstvo neće pokrit diplomske studije i to je to.
meni barem jedna oke stvar je ta što su tete u referadi rekle da će se moć na rate plaćat[/quote]

Kaj sam to piše ili se zna tko sve i koliko?
andreao (napisa):

Žuti
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 2

PostPostano: 11:06 pon, 6. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

meni nije jasno nekaj, ja sam druga godina diplomskog studija, a upisao sam diplomski prošle godine bez plaćanja, i sve sam položio, e sada da li se to odnosi samo na one koji su sada upisali ili ?, ako i mi plaćamo po kojim kriterijama bi išli ?
meni nije jasno nekaj, ja sam druga godina diplomskog studija, a upisao sam diplomski prošle godine bez plaćanja, i sve sam položio, e sada da li se to odnosi samo na one koji su sada upisali ili ?, ako i mi plaćamo po kojim kriterijama bi išli ?

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 11:50 pon, 6. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tammy"][quote="andreao"]ta "odluka" ti je na oglasnim pločama i to sam onak natipkana na A4 papiru gdje je boldano da ministarstvo neće pokrit diplomske studije i to je to.
meni barem jedna oke stvar je ta što su tete u referadi rekle da će se moć na rate plaćat[/quote]

Kaj sam to piše ili se zna tko sve i koliko?[/quote]

samo je napisano da ministarstvo neće pokrit participaciju za diplomske studije, drugo ništa više. početkom osmog mjeseca je izašao natječaj kolko koji studij plaća godinu, kolke su kvote, kolko ljudi se upisuje besplatno, linearno i kolko uz max plaćanje godine.
@Žuti: mislim da se to odnosi samo na nas koji smo sad upisali. oni koji imaju zaostatke sa prve godine, morat će plaćat kolegij po ectsu. bolje to provjeri još u referadu
tammy (napisa):
andreao (napisa):

samo je napisano da ministarstvo neće pokrit participaciju za diplomske studije, drugo ništa više. početkom osmog mjeseca je izašao natječaj kolko koji studij plaća godinu, kolke su kvote, kolko ljudi se upisuje besplatno, linearno i kolko uz max plaćanje godine.
@Žuti: mislim da se to odnosi samo na nas koji smo sad upisali. oni koji imaju zaostatke sa prve godine, morat će plaćat kolegij po ectsu. bolje to provjeri još u referadu

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 38 - 11

PostPostano: 7:27 uto, 7. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ajd ak je itko provjerio detaljnije oko toga u referadi ili negdje, neka javi ovdje... i za 1. i 2. god. diplomskih... i to, ako se placa, KAKO se placa? ono tipa zadnjih 25% punu cijenu, sljedecih 25% linearno raste, a prvih 50% nista? ili svi punu cijenu, ili...?
Ajd ak je itko provjerio detaljnije oko toga u referadi ili negdje, neka javi ovdje... i za 1. i 2. god. diplomskih... i to, ako se placa, KAKO se placa? ono tipa zadnjih 25% punu cijenu, sljedecih 25% linearno raste, a prvih 50% nista? ili svi punu cijenu, ili...?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
insane_raver
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

21 = 33 - 12

PostPostano: 8:31 uto, 7. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

kako piše u objavi, kod nas je godina 8000 kn te :

Teoriska Matematika prima 20 ljudi, prvih 12 sa poretka ima besplatno, sljedećih 4 linearno po koraku od 1600 kn te zadnjih 4 punu cifru.

Primjenjena Matematika 30 prima, 15 bez plaćanja, 10 linearno uz stepenicu od 727,27kn i zadnjih 5 plaća max.

Matematicka statistika isto kao i primjenjena.

Računarstvo i Matematika prima 40, pa je 20 bez plaćanja, 10 sljedećih uz linearnu stepenicu od 727,27kn i zadnjih 10 max cifru.

Financijska i poslovna matematika isto kao i računarstvo.

Matematika; smjer: nastavnicki prima 60, 30 ih je bez plaćanja, 15 ih je linearno uz stepenicu od 500kn i zadnjih 15 max.

Matematika i informatika; smj.:nastavnicki isto kao i primjenjena.

Tako će ići naplata nažalost.
I JA MISLIM DA JE TO SAMO ZA OVOGODIŠNJE UPISE!

I da se nadovežem, svi ostali PMF odsjeci imaju 3000kn, ali svi plaćaju.
kako piše u objavi, kod nas je godina 8000 kn te :

Teoriska Matematika prima 20 ljudi, prvih 12 sa poretka ima besplatno, sljedećih 4 linearno po koraku od 1600 kn te zadnjih 4 punu cifru.

Primjenjena Matematika 30 prima, 15 bez plaćanja, 10 linearno uz stepenicu od 727,27kn i zadnjih 5 plaća max.

Matematicka statistika isto kao i primjenjena.

Računarstvo i Matematika prima 40, pa je 20 bez plaćanja, 10 sljedećih uz linearnu stepenicu od 727,27kn i zadnjih 10 max cifru.

Financijska i poslovna matematika isto kao i računarstvo.

Matematika; smjer: nastavnicki prima 60, 30 ih je bez plaćanja, 15 ih je linearno uz stepenicu od 500kn i zadnjih 15 max.

Matematika i informatika; smj.:nastavnicki isto kao i primjenjena.

Tako će ići naplata nažalost.
I JA MISLIM DA JE TO SAMO ZA OVOGODIŠNJE UPISE!

I da se nadovežem, svi ostali PMF odsjeci imaju 3000kn, ali svi plaćaju.

Zadnja promjena: insane_raver; 8:44 uto, 7. 9. 2010; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 3 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum