| Prethodna tema :: Sljedeća tema   | 

| Autor/ica | 
		Poruka | 

Joker Forumaš(ica)

Spol:   

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

Darija.x Forumaš(ica)

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

Joker Forumaš(ica)

Spol:   

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

N.B. Forumaš(ica)

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

medonja Forumaš(ica)

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

N.B. Forumaš(ica)

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

frutabella Forumaš(ica)

| 

Postano: 12:40 sri, 13. 10. 2010    Naslov:  | 
				            | 

| 

| 
                                         Oprostite, mozda je malo glupo pitanje ali me zanima. Pod zadacom imamo 5 podrucja iz kojih su zadani zadaci, ja znam samo da smo radili prvo podrucje, a to je brojevni sustav, o ostalom nemam pojma. Kako da naucim te zadatke rjesavati kad ih nismo na vjezbama radili? Nit ih je tko objasnio... :(  Ne sjecam se da smo radili prikaz brojeva u racunalu, programe, petlje, nizove... Da li to treba znati za prvi kolokvij? 

Oprostite, mozda je malo glupo pitanje ali me zanima. Pod zadacom imamo 5 podrucja iz kojih su zadani zadaci, ja znam samo da smo radili prvo podrucje, a to je brojevni sustav, o ostalom nemam pojma. Kako da naucim te zadatke rjesavati kad ih nismo na vjezbama radili? Nit ih je tko objasnio...    Ne sjecam se da smo radili prikaz brojeva u racunalu, programe, petlje, nizove... Da li to treba znati za prvi kolokvij?

| 

| 

| [Vrh] | 
		 | 

Lepi91 Forumaš(ica)

Spol:   

| 

Postano: 15:40 sri, 13. 10. 2010    Naslov:  | 
				            | 

| 

| 
                                         [quote="frutabella"]Oprostite, mozda je malo glupo pitanje ali me zanima. Pod zadacom imamo 5 podrucja iz kojih su zadani zadaci, ja znam samo da smo radili prvo podrucje, a to je brojevni sustav, o ostalom nemam pojma. Kako da naucim te zadatke rjesavati kad ih nismo na vjezbama radili? Nit ih je tko objasnio... :(  Ne sjecam se da smo radili prikaz brojeva u racunalu, programe, petlje, nizove... Da li to treba znati za prvi kolokvij?[/quote]

joj bella...ovako prve dve zadace su jednostavne da nemogu biti jednostajvnije,i to smo radili na predavanjima jos prvi ili druggi tjedan nastave...a trecu zadacu vec sad polako mozes rjesavat jer i na vjezbama i na predavanjima polako pocinjemo programirat...tako da u prvom kolokviju ti je prva,druga i treca zadaca ukljucena...dok cetvrta i peta su malo teze i to cemo imat na drugom kolokviju... 

| frutabella (napisa): | 	 		  Oprostite, mozda je malo glupo pitanje ali me zanima. Pod zadacom imamo 5 podrucja iz kojih su zadani zadaci, ja znam samo da smo radili prvo podrucje, a to je brojevni sustav, o ostalom nemam pojma. Kako da naucim te zadatke rjesavati kad ih nismo na vjezbama radili? Nit ih je tko objasnio...    Ne sjecam se da smo radili prikaz brojeva u racunalu, programe, petlje, nizove... Da li to treba znati za prvi kolokvij? | 	  

joj bella...ovako prve dve zadace su jednostavne da nemogu biti jednostajvnije,i to smo radili na predavanjima jos prvi ili druggi tjedan nastave...a trecu zadacu vec sad polako mozes rjesavat jer i na vjezbama i na predavanjima polako pocinjemo programirat...tako da u prvom kolokviju ti je prva,druga i treca zadaca ukljucena...dok cetvrta i peta su malo teze i to cemo imat na drugom kolokviju...

_________________ tko rano rani,malo spava 

| 

| 

| [Vrh] | 
		 | 

frutabella Forumaš(ica)

| 

Postano: 15:51 sri, 13. 10. 2010    Naslov:  | 
				            | 

| 

| 
                                         [quote="Lepi91"][quote="frutabella"]Oprostite, mozda je malo glupo pitanje ali me zanima. Pod zadacom imamo 5 podrucja iz kojih su zadani zadaci, ja znam samo da smo radili prvo podrucje, a to je brojevni sustav, o ostalom nemam pojma. Kako da naucim te zadatke rjesavati kad ih nismo na vjezbama radili? Nit ih je tko objasnio... :(  Ne sjecam se da smo radili prikaz brojeva u racunalu, programe, petlje, nizove... Da li to treba znati za prvi kolokvij?[/quote]

joj bella...ovako prve dve zadace su jednostavne da nemogu biti jednostajvnije,i to smo radili na predavanjima jos prvi ili druggi tjedan nastave...a trecu zadacu vec sad polako mozes rjesavat jer i na vjezbama i na predavanjima polako pocinjemo programirat...tako da u prvom kolokviju ti je prva,druga i treca zadaca ukljucena...dok cetvrta i peta su malo teze i to cemo imat na drugom kolokviju...[/quote]

Sad mi je sve puno jasnije. Hvala ti puno lepi :D 

| Lepi91 (napisa): | 	 		   	  | frutabella (napisa): | 	 		  Oprostite, mozda je malo glupo pitanje ali me zanima. Pod zadacom imamo 5 podrucja iz kojih su zadani zadaci, ja znam samo da smo radili prvo podrucje, a to je brojevni sustav, o ostalom nemam pojma. Kako da naucim te zadatke rjesavati kad ih nismo na vjezbama radili? Nit ih je tko objasnio...    Ne sjecam se da smo radili prikaz brojeva u racunalu, programe, petlje, nizove... Da li to treba znati za prvi kolokvij? | 	  

joj bella...ovako prve dve zadace su jednostavne da nemogu biti jednostajvnije,i to smo radili na predavanjima jos prvi ili druggi tjedan nastave...a trecu zadacu vec sad polako mozes rjesavat jer i na vjezbama i na predavanjima polako pocinjemo programirat...tako da u prvom kolokviju ti je prva,druga i treca zadaca ukljucena...dok cetvrta i peta su malo teze i to cemo imat na drugom kolokviju... | 	  

Sad mi je sve puno jasnije. Hvala ti puno lepi  

| 

| 

| [Vrh] | 
		 | 

Sekanta Forumaš(ica)

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

medonja Forumaš(ica)

|