Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

stari studij

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
fugolina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 2 - 2

PostPostano: 11:58 ned, 17. 4. 2011    Naslov: stari studij Citirajte i odgovorite

po drugim faksevima se prica o produljenju roka za diplomiranje starih studenata. Navodno novi rok bi bio do Božića?

jel se nešto zna kod nas o tome ili je rok do 30.09.2011?
po drugim faksevima se prica o produljenju roka za diplomiranje starih studenata. Navodno novi rok bi bio do Božića?

jel se nešto zna kod nas o tome ili je rok do 30.09.2011?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 13:00 ned, 17. 4. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako se ne varam, položiti sve ispite osim diplomskog se može do 30.9.2011, a diplomski tako negdje do Božića.

Tako je za sada, no mislim da još uvijek ne postoji neka službena odluka.
Ako se ne varam, položiti sve ispite osim diplomskog se može do 30.9.2011, a diplomski tako negdje do Božića.

Tako je za sada, no mislim da još uvijek ne postoji neka službena odluka.

Tvrtko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 65 - 39

PostPostano: 20:30 ned, 17. 4. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja msilim da bi bio red da PMF-MO pocne razmisljati o planu gasenja rokova za stare studente. I da svima obznani taj plan. Primjerice:
Da se u vise faza pocnu gasiti rokovi, prvo iz onih predmeta koji je vecina ljudi polozila i za koji postoje bolonjski ekvivalenti, onda ostali, s time da se prilikom gasenja pojedinih rokova kaze sto osobe koje nisu polozile taj predmet moraju poloziti umjesto toga.

Jer ovako ce uvijek biti studenata koji nesto nisu polozili,
a ovako cemo polako smanjiti to na odredjen broj kolegija.

Inace, malo mi se cudnom :roll: cini sadasnja praksa PMF-MO-a, da starim studentima [b]naplacuje upis godine[/b], a asistentima (ima i profesora) s punom normom (i pretrpanim grupama), daje da dodatno trose svoje vrijeme sastavljajuci rokove, ispravljajuci ispite i ponekad drzeci konzultacije za predmete koje u mnogim slucajevima [b]nisu ni drzali[/b]. :? Pritom, naravno ovaj rad [b]na nikoji nacin ne honorira[/b] (tipa smanjenom satnicom ili sl.).
Ja msilim da bi bio red da PMF-MO pocne razmisljati o planu gasenja rokova za stare studente. I da svima obznani taj plan. Primjerice:
Da se u vise faza pocnu gasiti rokovi, prvo iz onih predmeta koji je vecina ljudi polozila i za koji postoje bolonjski ekvivalenti, onda ostali, s time da se prilikom gasenja pojedinih rokova kaze sto osobe koje nisu polozile taj predmet moraju poloziti umjesto toga.

Jer ovako ce uvijek biti studenata koji nesto nisu polozili,
a ovako cemo polako smanjiti to na odredjen broj kolegija.

Inace, malo mi se cudnom Rolling Eyes cini sadasnja praksa PMF-MO-a, da starim studentima naplacuje upis godine, a asistentima (ima i profesora) s punom normom (i pretrpanim grupama), daje da dodatno trose svoje vrijeme sastavljajuci rokove, ispravljajuci ispite i ponekad drzeci konzultacije za predmete koje u mnogim slucajevima nisu ni drzali. Confused Pritom, naravno ovaj rad na nikoji nacin ne honorira (tipa smanjenom satnicom ili sl.).

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:28 ned, 17. 4. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

I ti se svacemu cudis... :lol: Ocito si prekratko bio ovdje.
I ti se svacemu cudis... Laughing Ocito si prekratko bio ovdje.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum