| Prethodna tema :: Sljedeća tema   | 

| Autor/ica | 
		Poruka | 

Gogs Forumaš(ica)

| 

Postano: 22:29 ned, 2. 2. 2003    Naslov:  | 
				            | 

| 

| 
                                         [quote="fly"][quote="krcko"][quote="fly"]Hmm , na predavanja se ja ni ne trudim doci .. pa spavat na njima .. toplije je doma u krevetu .. [/quote]

Da si bio [b]jednom[/b] od kad su poceli grijati znao bi da je u 003, 004 i 005 sasvim dovoljno toplo. A ne mogu se otvoriti prozori  :cry:[/quote]

Bio sam jednom , i skuzio da su unutra vrlo nepodnosljivi uvjeti za prezivljavanje ....[/quote]

ah to je uvijek problem za one turist-studente... vi jednostavno niste naucili da je studentski zivot tezak i iscrpljujuci... 
 ali kad se covjek tome prilagodi, onda stalno doma prigovara da je hladno  :lol:  :lol:  :lol: 

| fly (napisa): | 	 		   	  | krcko (napisa): | 	 		   	  | fly (napisa): | 	 		  | Hmm , na predavanja se ja ni ne trudim doci .. pa spavat na njima .. toplije je doma u krevetu ..  | 	  

Da si bio jednom od kad su poceli grijati znao bi da je u 003, 004 i 005 sasvim dovoljno toplo. A ne mogu se otvoriti prozori    | 	  

Bio sam jednom , i skuzio da su unutra vrlo nepodnosljivi uvjeti za prezivljavanje .... | 	  

ah to je uvijek problem za one turist-studente... vi jednostavno niste naucili da je studentski zivot tezak i iscrpljujuci... 

ali kad se covjek tome prilagodi, onda stalno doma prigovara da je hladno         

_________________ Dvije stvari su beskonacne, svemir i ljudska glupost, ali sto se svemira tice nisam posve siguran. 

| 

| 

| [Vrh] | 
		 | 

vsego Site Admin

Spol:   
		 | 

Postano: 23:58 ned, 2. 2. 2003    Naslov:  | 
				            | 

| 

| 
                                         [quote="C'Tebo"]Dovoljno toplo?
 Ja u 003, 004 i 005 uopće nemrem bit koliko je zagušljivo.
 Trebali bi klime nabavit :)[/quote]

Ne znam lijep nacin da ti ovo kazem... :?

S izuzetkom RCa i LNRa, to su jedine prostorije na faxu (koliko ja znam) da [b]imaju ugradjenu klimu[/b]. :shock:

Treb'o bi ju domar upaliti... :(

:idea: Ako imate i kojeg postenog studentskog predstavnika (cit. [i]takvoga da nesto i radi za vas, umjesto da samo prodaje zjake[/i]), zamolite ga da trazi upaljenje klime... :D 

| C'Tebo (napisa): | 	 		  Dovoljno toplo?

Ja u 003, 004 i 005 uopće nemrem bit koliko je zagušljivo.

Trebali bi klime nabavit   | 	  

Ne znam lijep nacin da ti ovo kazem...  

S izuzetkom RCa i LNRa, to su jedine prostorije na faxu (koliko ja znam) da imaju ugradjenu klimu.  

Treb'o bi ju domar upaliti...  

Ako imate i kojeg postenog studentskog predstavnika (cit. takvoga da nesto i radi za vas, umjesto da samo prodaje zjake), zamolite ga da trazi upaljenje klime...  
					_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.

Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.   

| 

| 

| [Vrh] | 
		 | 

fly Forumaš(ica)

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

C'Tebo Moderator

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

vsego Site Admin

Spol:   
		 | 

Postano: 2:25 pon, 3. 2. 2003    Naslov:  | 
				            | 

| 

| 
                                         [quote="C'Tebo"][quote="vsego"]Ne znam lijep nacin da ti ovo kazem... :?
 S izuzetkom RCa i LNRa, to su jedine prostorije na faxu (koliko ja znam) da [b]imaju ugradjenu klimu[/b]. :shock:[/quote]
 Čekaj, ti to ozbiljno :shock:

Yup! :D

I zakaj onda ne pale bogom danu klimu????[/quote]

Bogom danu?!? Hmmm.... Mislim da je to platilo ministarstvo dok je Kraljevic bio ministar... Tek toliko, kao mali prilog [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=250]Postu o Bezjaku[/url]... :P

A zakaj ne pale? To radi domar ciji je glavni posao da visi kod Dekana u uredu i pije kavu. :twisted: A mozda i odlucuje s Dekanom o sudbinama nas malih ljudi... :shock: 

| C'Tebo (napisa): | 	 		   	  | vsego (napisa): | 	 		  Ne znam lijep nacin da ti ovo kazem...  

S izuzetkom RCa i LNRa, to su jedine prostorije na faxu (koliko ja znam) da imaju ugradjenu klimu.   | 	  

Čekaj, ti to ozbiljno  

Yup!  

I zakaj onda ne pale bogom danu klimu???? | 	  

Bogom danu?!? Hmmm.... Mislim da je to platilo ministarstvo dok je Kraljevic bio ministar... Tek toliko, kao mali prilog Postu o Bezjaku...  

A zakaj ne pale? To radi domar ciji je glavni posao da visi kod Dekana u uredu i pije kavu.   A mozda i odlucuje s Dekanom o sudbinama nas malih ljudi...  
					_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.

Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.   

| 

| 

| [Vrh] | 
		 | 

C'Tebo kom se neda logat Gost

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

vsego Site Admin

Spol:   
		 | 

Postano: 2:38 pon, 3. 2. 2003    Naslov:  | 
				            | 

| 

| 
                                         [quote="C'Tebo kom se neda logat"][quote="vsego"] [quote="C'Tebo"]
 I zakaj onda ne pale bogom danu klimu????[/quote]
 Bogom danu?!? Hmmm.... Mislim da je to platilo ministarstvo dok je Kraljevic bio ministar... Tek toliko, kao mali prilog [/quote]
 Pa i rekli smo jedno te isto????
 Što ti točno nije jasno :PP[/quote]

Nije da mi nije jasno... Samo sam dodao argument na temu:

[quote="C'Tebo"] Ja sam mislio na direktno promoviranje interesa našeg faxa, a ne sveučilišta općenito, od strane ljudi koji su na ovom faxu (il' rade il' studiraju), a još su pritom i na visokim mjestima.[/quote]

Ma, nije ni bitno. Nemojmo sada zatrpavati forum k'o Gogs i Fly... ;) 

| C'Tebo kom se neda logat (napisa): | 	 		   	  | vsego (napisa): | 	 		    	  | C'Tebo (napisa): | 	 		  

I zakaj onda ne pale bogom danu klimu???? | 	  

Bogom danu?!? Hmmm.... Mislim da je to platilo ministarstvo dok je Kraljevic bio ministar... Tek toliko, kao mali prilog  | 	  

Pa i rekli smo jedno te isto????

Što ti točno nije jasno   | 	  

Nije da mi nije jasno... Samo sam dodao argument na temu:

| C'Tebo (napisa): | 	 		  |  Ja sam mislio na direktno promoviranje interesa našeg faxa, a ne sveučilišta općenito, od strane ljudi koji su na ovom faxu (il' rade il' studiraju), a još su pritom i na visokim mjestima. | 	  

Ma, nije ni bitno. Nemojmo sada zatrpavati forum k'o Gogs i Fly...  

| 

| 

| [Vrh] | 
		 | 

|