Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 20:47 uto, 26. 6. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]nećemo valjda dobiti radon-nikodym, ja ovo stvarno ne mogu zapamtiti, previše je tog, osim što mi treba 45 minuta da ga uopće napišem[/quote]
Ako slucajno dode taj teorem, ja vjerujem da ce staviti da se, isto kao i prosle godine, dokaze samo u slucaju konacne mjere, pa je to automatski jedna stranica dokaza manje :D
Al da, i dalje je teorem gadan.
Anonymous (napisa): | nećemo valjda dobiti radon-nikodym, ja ovo stvarno ne mogu zapamtiti, previše je tog, osim što mi treba 45 minuta da ga uopće napišem |
Ako slucajno dode taj teorem, ja vjerujem da ce staviti da se, isto kao i prosle godine, dokaze samo u slucaju konacne mjere, pa je to automatski jedna stranica dokaza manje
Al da, i dalje je teorem gadan.
|
|
[Vrh] |
|
Sphiro Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
grizly Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Sphiro Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gradijent Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
ignis Forumaš(ica)
|
Postano: 19:04 sri, 27. 6. 2012 Naslov: |
|
|
Ove fore s guest postom bi bilo zgodno ukinut,na ovom dijelu foruma,bez uvrede spammeri :twisted:
Naravno da je popravni bio lagan. Bio je lagan i prosle godine, a cini mi se da bi i sljedece mogo biti nesta malo laganiji,barem meni, ako ne dobijem pedalu s faksa radi mjere dotad,no manje bitno.
Jel rijesio tko 5-ti zadatak, ako mu se da raspisat malo bio bi mu zahvalan ?
Ove fore s guest postom bi bilo zgodno ukinut,na ovom dijelu foruma,bez uvrede spammeri
Naravno da je popravni bio lagan. Bio je lagan i prosle godine, a cini mi se da bi i sljedece mogo biti nesta malo laganiji,barem meni, ako ne dobijem pedalu s faksa radi mjere dotad,no manje bitno.
Jel rijesio tko 5-ti zadatak, ako mu se da raspisat malo bio bi mu zahvalan ?
|
|
[Vrh] |
|
-georges- Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:08 sri, 27. 6. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]Da, popravni je bio baš lagan i nije uopće problem skupiti za prolaz ako je do sad falio samo koji bod za proći...aha...[/quote]
pa meni se nije činilo preteško. imao sam 45 bodova prije popravnog, na popravnom očekujem 70-80.
teorija nije bila problem (čim nije radon-nikodym ;)), a preostalih 30-40 bodova se može skupiti, u svakom zadatku je bilo rješivih stvari. a ne vjerujem da sam učio više od drugih.
doduše, nisu ni kolokviji ni završni bili preteški kad smo kod toga, samo neki nismo dovoljno učili. ;)
[size=9][color=#999999]Added after 3 minutes:[/color][/size]
[quote="ignis"]Ove fore s guest postom bi bilo zgodno ukinut,na ovom dijelu foruma,bez uvrede spammeri :twisted:
Jel rijesio tko 5-ti zadatak, ako mu se da raspisat malo bio bi mu zahvalan ?[/quote]
objavljeni su već zadaci i rješenja:
[url]http://web.math.pmf.unizg.hr/nastava/mii/Mjeraiint_kolokviji.html[/url]
Anonymous (napisa): | Da, popravni je bio baš lagan i nije uopće problem skupiti za prolaz ako je do sad falio samo koji bod za proći...aha... |
pa meni se nije činilo preteško. imao sam 45 bodova prije popravnog, na popravnom očekujem 70-80.
teorija nije bila problem (čim nije radon-nikodym ), a preostalih 30-40 bodova se može skupiti, u svakom zadatku je bilo rješivih stvari. a ne vjerujem da sam učio više od drugih.
doduše, nisu ni kolokviji ni završni bili preteški kad smo kod toga, samo neki nismo dovoljno učili.
Added after 3 minutes:
ignis (napisa): | Ove fore s guest postom bi bilo zgodno ukinut,na ovom dijelu foruma,bez uvrede spammeri
Jel rijesio tko 5-ti zadatak, ako mu se da raspisat malo bio bi mu zahvalan ? |
objavljeni su već zadaci i rješenja:
http://web.math.pmf.unizg.hr/nastava/mii/Mjeraiint_kolokviji.html
|
|
[Vrh] |
|
laurent Gost
|
|
[Vrh] |
|