Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Da li da izadjem na ispit iz MA2?
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
neodlucna
Gost

PostPostano: 14:47 sri, 11. 8. 2004    Naslov: Da li da izadjem na ispit iz MA2? Citirajte i odgovorite

Ovako, u 9.mjesecu izlazim na analizu2- 4.put. Rok daje Franka. Pitanje glasi: da li da riskiram i odem na njen pismeni ili da odem na 2. rok? Stoga, vi koji ste bili na njezinim pismenima, SAVJETUJTE ME!!! Molim vas! I da ne zaboravim napomenuti da cu uz analizu ici i na elementarnu jer mi treba 15 :cry: bodova za uvjet. Unaprijed vam hvala!

[color=darkred][b]Admin edit:[/b] Molim, prouciti [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=2390]upute za preglednije pisanje poruka[/url] i ubuduce davati smislene subjecte. :roll: Malo mi je dosadilo mijenjati neinformativne subjecte. :x Brisanje topica je bitno lakse![/color] :twisted:
Ovako, u 9.mjesecu izlazim na analizu2- 4.put. Rok daje Franka. Pitanje glasi: da li da riskiram i odem na njen pismeni ili da odem na 2. rok? Stoga, vi koji ste bili na njezinim pismenima, SAVJETUJTE ME!!! Molim vas! I da ne zaboravim napomenuti da cu uz analizu ici i na elementarnu jer mi treba 15 Crying or Very sad bodova za uvjet. Unaprijed vam hvala!

Admin edit: Molim, prouciti upute za preglednije pisanje poruka i ubuduce davati smislene subjecte. Rolling Eyes Malo mi je dosadilo mijenjati neinformativne subjecte. Mad Brisanje topica je bitno lakse! Twisted Evil

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 12 - 5

PostPostano: 15:11 sri, 11. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Aha, fmb :) Da li joj savjetujete da izadje na pismeni ? :) ili da se malo strpi :g:
Aha, fmb Smile Da li joj savjetujete da izadje na pismeni ? Smile ili da se malo strpi Mr. Green

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:17 sri, 11. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kakve veze ima tko daje rok kad ti je 4. put? :-k Prosla-ne prosla pismeni, ides na komisiju, zar ne? 8)

Dakle, ako mozes spremiti teoriju na vrijeme, onda ti je pismeni manje bitan. :D Jasno, ljepse bi izgledalo pred komisijom kad bi prosla i pismeni, ali malo je tesko ganjati i ocjene i uvjete... ;)

One way or the other, sretno! :D
Kakve veze ima tko daje rok kad ti je 4. put? Think Prosla-ne prosla pismeni, ides na komisiju, zar ne? Cool

Dakle, ako mozes spremiti teoriju na vrijeme, onda ti je pismeni manje bitan. Very Happy Jasno, ljepse bi izgledalo pred komisijom kad bi prosla i pismeni, ali malo je tesko ganjati i ocjene i uvjete... Wink

One way or the other, sretno! Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
neodlucna
Gost

PostPostano: 10:51 čet, 12. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pri kraju sam ucenja za usmeni, ali sam cula da bas i ne pustaju ljude na komisiji ako pismeni nije pozitivan. Jednom sam prosla pismeni, ali nisam bila dovoljno spremna za usmeni. Poslije toga, iduca dva pismena nisu mi posla za rukom. Ali drago mi je cuti sto imam sanse na usmenom bez obzira na pismeni :D . Hvala od srca na odgovorima!
Pri kraju sam ucenja za usmeni, ali sam cula da bas i ne pustaju ljude na komisiji ako pismeni nije pozitivan. Jednom sam prosla pismeni, ali nisam bila dovoljno spremna za usmeni. Poslije toga, iduca dva pismena nisu mi posla za rukom. Ali drago mi je cuti sto imam sanse na usmenom bez obzira na pismeni Very Happy . Hvala od srca na odgovorima!

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:18 čet, 12. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="neodlucna"]Pri kraju sam ucenja za usmeni, ali sam cula da bas i ne pustaju ljude na komisiji ako pismeni nije pozitivan.[/quote]

S takvim pricama treba biti oprezan. :roll: Lakse je reci "[i]Ma, komisija me nije pustila jer nisam prosao pismeni[/i]", nego iskreno reci "[i]Padoh k'o kruska jer nisam znao ni definiciju neprekidnosti funkcije u tocki[/i]". :shock:

Ja ne znam kako je na komisiji, ali gledam na to razumno:

1. Komisija je duzna ispitati te ako nisi prosla pismeni i dati ti ocjenu koju zasluzujes. :| Ispitivanje nema smisla ako ce te rusiti zbog pada na pismenom, dakle bez obzira na to kako odgovaras. :roll:

2. Ako padnes na komisiji, to znaci da ces upisati opet. :| Jos dva potpisa i tko zna koliko usmenih (pa i jos jedna potencijalna komisija) vishe za profesore. :( Nece oni to samo tako. 8) Daleko od toga da ce ti pokloniti prolaz, ali ne vjerujem ni da ce rusiti ako znas. :D

Prisustvovao sam davno komisijama iz UuRa. :-s Osobi je bilo dano 15 minuta [ :shock: ] da slozi direktorij (bilo je na racunalima), a vani je pricala da ju je pitala nebuloze (spomenula Javu ili tako nesto :rotfl:). Te price su gotovo uvijek prenapuhane. :x Na ovom faxu, koliko je meni poznato, ima jako malo pravih incidenata. 8)

Dakle, spremi to kako spada, pokusaj se opustiti i polozi to! :D ;)
neodlucna (napisa):
Pri kraju sam ucenja za usmeni, ali sam cula da bas i ne pustaju ljude na komisiji ako pismeni nije pozitivan.

S takvim pricama treba biti oprezan. Rolling Eyes Lakse je reci "Ma, komisija me nije pustila jer nisam prosao pismeni", nego iskreno reci "Padoh k'o kruska jer nisam znao ni definiciju neprekidnosti funkcije u tocki". Shocked

Ja ne znam kako je na komisiji, ali gledam na to razumno:

1. Komisija je duzna ispitati te ako nisi prosla pismeni i dati ti ocjenu koju zasluzujes. Neutral Ispitivanje nema smisla ako ce te rusiti zbog pada na pismenom, dakle bez obzira na to kako odgovaras. Rolling Eyes

2. Ako padnes na komisiji, to znaci da ces upisati opet. Neutral Jos dva potpisa i tko zna koliko usmenih (pa i jos jedna potencijalna komisija) vishe za profesore. Sad Nece oni to samo tako. Cool Daleko od toga da ce ti pokloniti prolaz, ali ne vjerujem ni da ce rusiti ako znas. Very Happy

Prisustvovao sam davno komisijama iz UuRa. Eh? Osobi je bilo dano 15 minuta [ Shocked ] da slozi direktorij (bilo je na racunalima), a vani je pricala da ju je pitala nebuloze (spomenula Javu ili tako nesto Valjam se po podu od smijeha). Te price su gotovo uvijek prenapuhane. Mad Na ovom faxu, koliko je meni poznato, ima jako malo pravih incidenata. Cool

Dakle, spremi to kako spada, pokusaj se opustiti i polozi to! Very Happy Wink

[Vrh]
odlucna!
Gost

PostPostano: 13:38 čet, 12. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Znas, ja cu se tebi javiti prije svakog ispita, jer stvarno znas dati potporu. Pravi si :angel: ! Jos jednom HVALA!
Znas, ja cu se tebi javiti prije svakog ispita, jer stvarno znas dati potporu. Pravi si Angel ! Jos jednom HVALA!

[Vrh]
Gost

PostPostano: 15:57 čet, 12. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

:OT:

našeg moderatora za studentskog psihološkog savjetnika. :D

čovjek doista zna dati cijenjenu riječ utjehe. :zvrrr: : =D>
Off-topic

našeg moderatora za studentskog psihološkog savjetnika. Very Happy

čovjek doista zna dati cijenjenu riječ utjehe. Javi se, ponekad me nazovi,... : =D>

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 8:29 sri, 18. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Kakve veze ima tko daje rok kad ti je 4. put? :-k Prosla-ne prosla pismeni, ides na komisiju, zar ne? 8)

Dakle, ako mozes spremiti teoriju na vrijeme, onda ti je pismeni manje bitan. :D Jasno, ljepse bi izgledalo pred komisijom kad bi prosla i pismeni, ali malo je tesko ganjati i ocjene i uvjete... ;)

One way or the other, sretno! :D[/quote]

na komisiji iz analize dva je jako bitno proc pismeni jer inace ne pitaju onda samo teoriju nego pitaju i zadatke..... :cry: :wink: :wink:
vsego (napisa):
Kakve veze ima tko daje rok kad ti je 4. put? Think Prosla-ne prosla pismeni, ides na komisiju, zar ne? Cool

Dakle, ako mozes spremiti teoriju na vrijeme, onda ti je pismeni manje bitan. Very Happy Jasno, ljepse bi izgledalo pred komisijom kad bi prosla i pismeni, ali malo je tesko ganjati i ocjene i uvjete... Wink

One way or the other, sretno! Very Happy

na komisiji iz analize dva je jako bitno proc pismeni jer inace ne pitaju onda samo teoriju nego pitaju i zadatke..... Crying or Very sad Wink Wink

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
neodlucna
Gost

PostPostano: 16:08 čet, 19. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala na upozorenju. Potrudit cu se da iz pismenog dobijem bar 2. MOZDA i nece biti tako teski zadaci.... U drugom mjesecu je isto Franka davala rok i bio je cist pristojan. Mozda nam se posreci i smiluje nam se 8-[
Hvala na upozorenju. Potrudit cu se da iz pismenog dobijem bar 2. MOZDA i nece biti tako teski zadaci.... U drugom mjesecu je isto Franka davala rok i bio je cist pristojan. Mozda nam se posreci i smiluje nam se Anxious

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 29 - 25

PostPostano: 0:18 pet, 20. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Koliko se ja sjećam, Franka nije davala tak jako teške zadatke. Zakaj se svi tak' panično boje njenih pismenih?
Koliko se ja sjećam, Franka nije davala tak jako teške zadatke. Zakaj se svi tak' panično boje njenih pismenih?

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 29 - 5

PostPostano: 12:58 pet, 20. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Isitna! Ja sam bio na njenom pismenom iz analize 1 u 2. mjesecu i zadaci nisi uopce bili teski, samo se moralo malo razmislit o cem se radi u zadatku i odmah si skuzio cijeli zadatak! 8) Gledao sam njene prolse rokove i uopce nisu grozni, na prvi pogled izgledaju opako, ali cim se pocnu rjesevat skuzis da nema uopce nis opakog u njima! :wink:
Isitna! Ja sam bio na njenom pismenom iz analize 1 u 2. mjesecu i zadaci nisi uopce bili teski, samo se moralo malo razmislit o cem se radi u zadatku i odmah si skuzio cijeli zadatak! Cool Gledao sam njene prolse rokove i uopce nisu grozni, na prvi pogled izgledaju opako, ali cim se pocnu rjesevat skuzis da nema uopce nis opakog u njima! Wink

Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 14:04 pet, 20. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

A gdje se s neta mogu rokovi skinuti?
A gdje se s neta mogu rokovi skinuti?

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:49 pet, 20. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na [url=http://lions.math.hr/manaliza/pismeni/izlist.php]sluzbenim stranicama[/url] za "[i]dodatne sadrzaje[/i]". 8)
Na sluzbenim stranicama za "dodatne sadrzaje". Cool

[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 15:27 pet, 20. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zahvaljujem. :wink:
Zahvaljujem. Wink

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum