Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

2. kolokvij
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Linearna algebra 2 (smjer nastavnički)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Annoying
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 4 - 2

PostPostano: 12:46 pet, 4. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vezano uz one zadatke iz starih kolokvija s ekstremima te plohama, takve zadatke nismo obradili na vježbama, dolazi li to u obzir za kolokvij?
Vezano uz one zadatke iz starih kolokvija s ekstremima te plohama, takve zadatke nismo obradili na vježbama, dolazi li to u obzir za kolokvij?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
shimija
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
53 = 55 - 2

PostPostano: 14:34 pet, 4. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

To nismo radili pa to neće ni biti.

M.E.
To nismo radili pa to neće ni biti.

M.E.

[Vrh]
Elena!
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 1

PostPostano: 15:37 pet, 4. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

a kad će tablica sa zadaćama biti kompletirana?
a kad će tablica sa zadaćama biti kompletirana?

[Vrh]
sys_
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 23:57 sub, 5. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

A rekurzije, da li će one biti ? I ploha stvarno uopće neće biti tj. zadaci tipa odredi o kojo plohi se radi i da se nađu one x' i y' koordinate ?
A rekurzije, da li će one biti ? I ploha stvarno uopće neće biti tj. zadaci tipa odredi o kojo plohi se radi i da se nađu one x' i y' koordinate ?

[Vrh]
haribo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 0 - 2

PostPostano: 12:28 ned, 6. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kakva su to pitanja hoće li na kolokviju biti stvari koje apsolutno nitko nikada nije spomenuo na vježbama/predavanjima? Materijala koji je spomenut i obrađen ima i više nego dovoljno za sastaviti kolokvij, pa mi stvarno nije jasno kako netko na drugoj godini fakulteta može postavljati ovakva u najmanju ruku glupa pitanja.Vježbe su više manje iste i usklađene među asistentima i sigurno nije slučaj da je jedan asistent obradio plohe, a ostala dva nisu i da će takav neki zadatak biti među kolokvijskim zadatcima.
Vaše pitanje daje pomalo ružnu sliku o Vama jer djelujete kao da ste upravo s Marsa sletili na forum i postavili ovo pitanje.
Rekurzije su rađene zadnji sat i one ulaze u kolokvij i to je ujedno zadnje gradivo koje se radilo na vježbama.
Sretno s učenjem :)
Kakva su to pitanja hoće li na kolokviju biti stvari koje apsolutno nitko nikada nije spomenuo na vježbama/predavanjima? Materijala koji je spomenut i obrađen ima i više nego dovoljno za sastaviti kolokvij, pa mi stvarno nije jasno kako netko na drugoj godini fakulteta može postavljati ovakva u najmanju ruku glupa pitanja.Vježbe su više manje iste i usklađene među asistentima i sigurno nije slučaj da je jedan asistent obradio plohe, a ostala dva nisu i da će takav neki zadatak biti među kolokvijskim zadatcima.
Vaše pitanje daje pomalo ružnu sliku o Vama jer djelujete kao da ste upravo s Marsa sletili na forum i postavili ovo pitanje.
Rekurzije su rađene zadnji sat i one ulaze u kolokvij i to je ujedno zadnje gradivo koje se radilo na vježbama.
Sretno s učenjem Smile

[Vrh]
Tokalah
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 17:06 ned, 6. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

haribo, napadas ljude bezveze. kakvu to sliku odaje o tebi??
mozda netko nije bio na zadnjim vjezbama. i uvijek je bolje pitati pa znati na cemu si!
haribo, napadas ljude bezveze. kakvu to sliku odaje o tebi??
mozda netko nije bio na zadnjim vjezbama. i uvijek je bolje pitati pa znati na cemu si!

haribo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 0 - 2

PostPostano: 19:23 ned, 6. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

Tokalah nije mi jasno zbog cega mislis da ja ovdje bilo koga napadam? :?
Napisan je samo moj osvrt na pitanja tipa hoće li biti u kolokviju nesto sto nismo radili? Nakon odgovora asistenta kako u kolokviju nece biti plohe posto nisu obradene slijedi dalje pitanje: I ploha stvarno uopće neće biti tj. zadaci tipa odredi o kojoj plohi se radi i da se nađu one x' i y' koordinate ?
Iz cega se daje naslutit kako osoba koja postavlja pitanje ocito ne razumije razliku izmedu krivulja drugog reda i ploha i da ocito nema pojma sto pita, ali je nekada negdje cula za [b]ONE[/b] x' i y' koordinate.
Nekada je bolje ne pitati nego pitati gluposti s kojima govoris kako apsolutno nemas pojma sto se dogada.
Relax take it easy :D
Tokalah nije mi jasno zbog cega mislis da ja ovdje bilo koga napadam? Confused
Napisan je samo moj osvrt na pitanja tipa hoće li biti u kolokviju nesto sto nismo radili? Nakon odgovora asistenta kako u kolokviju nece biti plohe posto nisu obradene slijedi dalje pitanje: I ploha stvarno uopće neće biti tj. zadaci tipa odredi o kojoj plohi se radi i da se nađu one x' i y' koordinate ?
Iz cega se daje naslutit kako osoba koja postavlja pitanje ocito ne razumije razliku izmedu krivulja drugog reda i ploha i da ocito nema pojma sto pita, ali je nekada negdje cula za ONE x' i y' koordinate.
Nekada je bolje ne pitati nego pitati gluposti s kojima govoris kako apsolutno nemas pojma sto se dogada.
Relax take it easy Very Happy

[Vrh]
Annoying
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 2

PostPostano: 15:29 pon, 7. 1. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="haribo"]Kakva su to pitanja hoće li na kolokviju biti stvari koje apsolutno nitko nikada nije spomenuo na vježbama/predavanjima? Materijala koji je spomenut i obrađen ima i više nego dovoljno za sastaviti kolokvij, pa mi stvarno nije jasno kako netko na drugoj godini fakulteta može postavljati ovakva u najmanju ruku glupa pitanja.Vježbe su više manje iste i usklađene među asistentima i sigurno nije slučaj da je jedan asistent obradio plohe, a ostala dva nisu i da će takav neki zadatak biti među kolokvijskim zadatcima.
Sretno s učenjem :)[/quote]

Moje pitanje je postavljeno u namjeri da odgovori bilo koji od 3 asistenta koji drže vježbe, možda su neke grupe nešto stigle odraditi nešto, i bilo mi je lakše postaviti pitanje tu na forumu gdje svi vide, znači i kolege koje je zanimalo eventualno isto nego da gnjavim svakoga asistenta posebno na mail, i onda odgovor dobijem samo ja, a ovako ga vide svi koje zanima. Pretpostavljam da većinu ljudi koji otvaraju temu 2. kolokvij na ovom PDF-u zanimaju imformacije vezane uz 2. kolokvij. Kad bi svi znali sve, čemu onda forum? Pitanje nije bilo postavljeno tek da se postavi, nego mi je bilo neobično da kolokviji iz nedavnih godine sadrže toliko zadataka koje nismo obradili, a redovno idem na vježbe.
haribo (napisa):
Sretno s učenjem Smile

Moje pitanje je postavljeno u namjeri da odgovori bilo koji od 3 asistenta koji drže vježbe, možda su neke grupe nešto stigle odraditi nešto, i bilo mi je lakše postaviti pitanje tu na forumu gdje svi vide, znači i kolege koje je zanimalo eventualno isto nego da gnjavim svakoga asistenta posebno na mail, i onda odgovor dobijem samo ja, a ovako ga vide svi koje zanima. Pretpostavljam da većinu ljudi koji otvaraju temu 2. kolokvij na ovom PDF-u zanimaju imformacije vezane uz 2. kolokvij. Kad bi svi znali sve, čemu onda forum? Pitanje nije bilo postavljeno tek da se postavi, nego mi je bilo neobično da kolokviji iz nedavnih godine sadrže toliko zadataka koje nismo obradili, a redovno idem na vježbe.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Linearna algebra 2 (smjer nastavnički) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum