Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Annoying Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
shimija Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Elena! Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
sys_ Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
haribo Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Tokalah Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
haribo Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Annoying Forumaš(ica)

|
Postano: 15:29 pon, 7. 1. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="haribo"]Kakva su to pitanja hoće li na kolokviju biti stvari koje apsolutno nitko nikada nije spomenuo na vježbama/predavanjima? Materijala koji je spomenut i obrađen ima i više nego dovoljno za sastaviti kolokvij, pa mi stvarno nije jasno kako netko na drugoj godini fakulteta može postavljati ovakva u najmanju ruku glupa pitanja.Vježbe su više manje iste i usklađene među asistentima i sigurno nije slučaj da je jedan asistent obradio plohe, a ostala dva nisu i da će takav neki zadatak biti među kolokvijskim zadatcima.
Vaše pitanje daje pomalo ružnu sliku o Vama jer djelujete kao da ste upravo s Marsa sletili na forum i postavili ovo pitanje.
Rekurzije su rađene zadnji sat i one ulaze u kolokvij i to je ujedno zadnje gradivo koje se radilo na vježbama.
Sretno s učenjem :)[/quote]
Moje pitanje je postavljeno u namjeri da odgovori bilo koji od 3 asistenta koji drže vježbe, možda su neke grupe nešto stigle odraditi nešto, i bilo mi je lakše postaviti pitanje tu na forumu gdje svi vide, znači i kolege koje je zanimalo eventualno isto nego da gnjavim svakoga asistenta posebno na mail, i onda odgovor dobijem samo ja, a ovako ga vide svi koje zanima. Pretpostavljam da većinu ljudi koji otvaraju temu 2. kolokvij na ovom PDF-u zanimaju imformacije vezane uz 2. kolokvij. Kad bi svi znali sve, čemu onda forum? Pitanje nije bilo postavljeno tek da se postavi, nego mi je bilo neobično da kolokviji iz nedavnih godine sadrže toliko zadataka koje nismo obradili, a redovno idem na vježbe.
haribo (napisa): | Kakva su to pitanja hoće li na kolokviju biti stvari koje apsolutno nitko nikada nije spomenuo na vježbama/predavanjima? Materijala koji je spomenut i obrađen ima i više nego dovoljno za sastaviti kolokvij, pa mi stvarno nije jasno kako netko na drugoj godini fakulteta može postavljati ovakva u najmanju ruku glupa pitanja.Vježbe su više manje iste i usklađene među asistentima i sigurno nije slučaj da je jedan asistent obradio plohe, a ostala dva nisu i da će takav neki zadatak biti među kolokvijskim zadatcima.
Vaše pitanje daje pomalo ružnu sliku o Vama jer djelujete kao da ste upravo s Marsa sletili na forum i postavili ovo pitanje.
Rekurzije su rađene zadnji sat i one ulaze u kolokvij i to je ujedno zadnje gradivo koje se radilo na vježbama.
Sretno s učenjem  |
Moje pitanje je postavljeno u namjeri da odgovori bilo koji od 3 asistenta koji drže vježbe, možda su neke grupe nešto stigle odraditi nešto, i bilo mi je lakše postaviti pitanje tu na forumu gdje svi vide, znači i kolege koje je zanimalo eventualno isto nego da gnjavim svakoga asistenta posebno na mail, i onda odgovor dobijem samo ja, a ovako ga vide svi koje zanima. Pretpostavljam da većinu ljudi koji otvaraju temu 2. kolokvij na ovom PDF-u zanimaju imformacije vezane uz 2. kolokvij. Kad bi svi znali sve, čemu onda forum? Pitanje nije bilo postavljeno tek da se postavi, nego mi je bilo neobično da kolokviji iz nedavnih godine sadrže toliko zadataka koje nismo obradili, a redovno idem na vježbe.
|
|
[Vrh] |
|
|