Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

ja sam Trošimir Strujić, Vaš sugrađan
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 0:28 ned, 7. 11. 2004    Naslov: ja sam Trošimir Strujić, Vaš sugrađan Citirajte i odgovorite

Zanima me rješenje (točno) mog zadatka kojeg sam Vam postavio jer sam na birou pa nastojim što više uštediti.
Zanima me rješenje (točno) mog zadatka kojeg sam Vam postavio jer sam na birou pa nastojim što više uštediti.

[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
22 = 24 - 2

PostPostano: 2:48 ned, 7. 11. 2004    Naslov: Re: ja sam Trošimir Strujić, Vaš sugrađan Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Zanima me rješenje (točno) mog zadatka kojeg sam Vam postavio jer sam na birou pa nastojim što više uštediti.[/quote]

Obrati pažnju na http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=16964#16964 , pravilo 4.
Anonymous (napisa):

Obrati pažnju na http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=16964#16964 , pravilo 4.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Trošimir
Gost

PostPostano: 18:13 ned, 7. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Imam dvotarifno brojilo i u vremenu od 22 do 6 1 kWh plaćam0.37 kn, a od 6 do 22 0.71 kn.
Mjesečno trošim 400 kWh(dok mi nema rodbine).Ako uvedem jednotarifno brojilo plaćao bih 0.67 kn bez obzira na doba
dana(juupi!tad mi ne bi trebao Swatch).Koliko bi morao najmanje potrošiti tijekom skuplje tarife da bi mi se
više isplatilo imati jednotarifno brojilo?Koliki je to postotak mije mjesečne potrošnje?

Mjesečni račun=broj potrošenih kWh*cijena + 18.30 kn fiksne naknade(tj.
Mudriniću još za neke jahte).
Imam dvotarifno brojilo i u vremenu od 22 do 6 1 kWh plaćam0.37 kn, a od 6 do 22 0.71 kn.
Mjesečno trošim 400 kWh(dok mi nema rodbine).Ako uvedem jednotarifno brojilo plaćao bih 0.67 kn bez obzira na doba
dana(juupi!tad mi ne bi trebao Swatch).Koliko bi morao najmanje potrošiti tijekom skuplje tarife da bi mi se
više isplatilo imati jednotarifno brojilo?Koliki je to postotak mije mjesečne potrošnje?

Mjesečni račun=broj potrošenih kWh*cijena + 18.30 kn fiksne naknade(tj.
Mudriniću još za neke jahte).

[Vrh]
Gost

PostPostano: 22:00 ned, 7. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jednotarifno brojilo ti se isplati ako trošiš barem 353 kWh po skupljoj tarifi, a to je 353/400 %, dakle oko 88% mjesečne potrošnje. Ako želiš detalje...
Jednotarifno brojilo ti se isplati ako trošiš barem 353 kWh po skupljoj tarifi, a to je 353/400 %, dakle oko 88% mjesečne potrošnje. Ako želiš detalje...

[Vrh]
Gost

PostPostano: 22:02 ned, 7. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

I, zar nije Mudrinić na telekomunikacijama, a ne na struji? Ne znam baš...
I, zar nije Mudrinić na telekomunikacijama, a ne na struji? Ne znam baš...

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum