Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:14 uto, 19. 4. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="rat in a cage"]...pa ak se nekom ne sviđaju pravila čitaonice..ne moraju tam provodit vrijeme i učit...uvijek postoji alternativa...(il se varam?)
...eto recimo ja sam osobno tam jednom kročio i uplašio se tišine pa pobjego...plaše me ta pretiha mjesta...nekako sablasno [/quote]
ok ako tebe plase ta pretiha mjesta onda vjerujem da ces nac neko mjesto tipa tangenta di ces moci spremit jako puno ispita i zelim ti bas jako puno srece u tome.
Vjerujem da je jednoj velikoj vecini studenata pase tisina.
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE"]...
Imo, steta je uloziti toliko vremena i Novca (a cifre su jako netrivijalne) zato da bi mnogo studenata izbjegavalo to mjesto zbog pravila cudnovato iznimnih u odnosu na ostatak faksa (koji nema osjetljivu elektroniku i policijskih metoda provodjenja istih.
Ako se moze nesto uciniti oko toga, ja sam zato da se to ucini.
[/quote]
sada je samo pitanje hoce li se sto ucinit!Ali mislim tako ucinit da bude nama dobro ali i teti cistacici za koju takoder vjerujem da joj nije nimalo lako ali opet treba nac neki kompromis!
[quote="nesi"]
tvoja seka sama raspolaze svojim uvjetima i snosi odgovornost za njh...
u citaonici ce se svatko tko napravi glupost pokupiti, a nece ici pocistiti.. ili nedobog trazit di je teta cistacica da mu DA pribor za ciscenje (primjetit - nisam rekla da ona ide cistit ) [/quote]
Da istina je moja sestra snosi sama odgovornost ali cekaj malo i ona ce docekat cistacicu da to za njom pospremi.
Al eto mozda sada govorim samo u svoje ime al da napravim nesto u citaoni da slucajno prolijem vodu sigurna sam da bi to i pobrisala pa makar i papirnatim maramicama.
Mi ovdje govorimo o slucajnostima koje su moguce a ni ne moraju biti slucajne.Moramo onda gledat jako precizno i na druge stvari tipa kad ulazimo u praktikum da slucajno ne nategnemo prejako misa i da se ne osteti kabal ili da nam slucajno tipkovnica ili nedaj Boze monitor padnu na pod.Shvatite za sve je slucajnosti moguce, onda bi puno stvari trebalo biti zabranjeno.
Ja se u potpunosti slazem da se ne unosi hrana u citaonicu ali mislim da je realno da se dopusti unosenje vode jer mislim da nema smisla izlazit iz citaonice za popit malo vode.Pa daj samo zamislite koji je tek to samo kaos.Ponajprije u ucionici je parket i naravno ja osobno sam navikla na tisinu dok ucim a sad zamislite da stalno neko izlazi i cuje se to skripanje parketa pod nogama.Mislim ovo je samo primjer.Ima ih jos al neda mi se sada pisat o tome.
[quote="nesi"]
ako tu nadlezni organi vlasti odlucili da ce se HRANA I PICE ZABRANITI u praktikumima i citaonici
nikako nije u redu da to studenti krse 'jer je njima tako bolje'
moje misljenje je da zato sto nije moguce non stop cistiti, a ne bi bilo zgodno da se uniste knjige iz knjiznice, ili da su stolovi ljepljivi i slicno.... [/quote]
Ponajprije stolovi iz citaonice nece biti unisteni jer ako pogledamo malo i predavaone gdje studenti neprestano nesto piju (sokice ili vodu) i jedu(krekeri, sendvici) nista nije unisteno pa cak nisu ni stolovi zasarani!
Moram to i prokomentirat da je mene to jako iznenadilo kad sam bila na prvoj godini faksa kako je sve cisto i sacuvano dok je u mojoj srednjoj sve bilo uzasno i grozno!
[quote="nesi"]eventualno se moze traziti da se voda dopusti ili tako nesto... ali isto tako saslusati ZASTO je zabranjeno... [/quote]
evo to je sve sto se trazi saslusajmo zasto je zabranjeno i kako mozemo dobit da se ipak dopusti ta voda.
[quote="vsego"]
Nakon Nesine analize po kvadraturi prostorije, meni se to vise ne cini tako dugo...
[/quote]
To definitivno nije dugo s obzirom kako je to velika uciona ali moramo imat neki sklad i neko dogoovreno vrijeme za to usisavanje!Ponavljam i vjerujem da teti cistacici nije nimalo lako osobito na sav teret posla kojeg ima ali mora se pronac rijesenje neko da svima bude dobro i da svi budu zadovoljni.
rat in a cage (napisa): | ...pa ak se nekom ne sviđaju pravila čitaonice..ne moraju tam provodit vrijeme i učit...uvijek postoji alternativa...(il se varam?)
...eto recimo ja sam osobno tam jednom kročio i uplašio se tišine pa pobjego...plaše me ta pretiha mjesta...nekako sablasno |
ok ako tebe plase ta pretiha mjesta onda vjerujem da ces nac neko mjesto tipa tangenta di ces moci spremit jako puno ispita i zelim ti bas jako puno srece u tome.
Vjerujem da je jednoj velikoj vecini studenata pase tisina.
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE (napisa): | ...
Imo, steta je uloziti toliko vremena i Novca (a cifre su jako netrivijalne) zato da bi mnogo studenata izbjegavalo to mjesto zbog pravila cudnovato iznimnih u odnosu na ostatak faksa (koji nema osjetljivu elektroniku i policijskih metoda provodjenja istih.
Ako se moze nesto uciniti oko toga, ja sam zato da se to ucini.
|
sada je samo pitanje hoce li se sto ucinit!Ali mislim tako ucinit da bude nama dobro ali i teti cistacici za koju takoder vjerujem da joj nije nimalo lako ali opet treba nac neki kompromis!
nesi (napisa): |
tvoja seka sama raspolaze svojim uvjetima i snosi odgovornost za njh...
u citaonici ce se svatko tko napravi glupost pokupiti, a nece ici pocistiti.. ili nedobog trazit di je teta cistacica da mu DA pribor za ciscenje (primjetit - nisam rekla da ona ide cistit ) |
Da istina je moja sestra snosi sama odgovornost ali cekaj malo i ona ce docekat cistacicu da to za njom pospremi.
Al eto mozda sada govorim samo u svoje ime al da napravim nesto u citaoni da slucajno prolijem vodu sigurna sam da bi to i pobrisala pa makar i papirnatim maramicama.
Mi ovdje govorimo o slucajnostima koje su moguce a ni ne moraju biti slucajne.Moramo onda gledat jako precizno i na druge stvari tipa kad ulazimo u praktikum da slucajno ne nategnemo prejako misa i da se ne osteti kabal ili da nam slucajno tipkovnica ili nedaj Boze monitor padnu na pod.Shvatite za sve je slucajnosti moguce, onda bi puno stvari trebalo biti zabranjeno.
Ja se u potpunosti slazem da se ne unosi hrana u citaonicu ali mislim da je realno da se dopusti unosenje vode jer mislim da nema smisla izlazit iz citaonice za popit malo vode.Pa daj samo zamislite koji je tek to samo kaos.Ponajprije u ucionici je parket i naravno ja osobno sam navikla na tisinu dok ucim a sad zamislite da stalno neko izlazi i cuje se to skripanje parketa pod nogama.Mislim ovo je samo primjer.Ima ih jos al neda mi se sada pisat o tome.
nesi (napisa): |
ako tu nadlezni organi vlasti odlucili da ce se HRANA I PICE ZABRANITI u praktikumima i citaonici
nikako nije u redu da to studenti krse 'jer je njima tako bolje'
moje misljenje je da zato sto nije moguce non stop cistiti, a ne bi bilo zgodno da se uniste knjige iz knjiznice, ili da su stolovi ljepljivi i slicno.... |
Ponajprije stolovi iz citaonice nece biti unisteni jer ako pogledamo malo i predavaone gdje studenti neprestano nesto piju (sokice ili vodu) i jedu(krekeri, sendvici) nista nije unisteno pa cak nisu ni stolovi zasarani!
Moram to i prokomentirat da je mene to jako iznenadilo kad sam bila na prvoj godini faksa kako je sve cisto i sacuvano dok je u mojoj srednjoj sve bilo uzasno i grozno!
nesi (napisa): | eventualno se moze traziti da se voda dopusti ili tako nesto... ali isto tako saslusati ZASTO je zabranjeno... |
evo to je sve sto se trazi saslusajmo zasto je zabranjeno i kako mozemo dobit da se ipak dopusti ta voda.
vsego (napisa): |
Nakon Nesine analize po kvadraturi prostorije, meni se to vise ne cini tako dugo...
|
To definitivno nije dugo s obzirom kako je to velika uciona ali moramo imat neki sklad i neko dogoovreno vrijeme za to usisavanje!Ponavljam i vjerujem da teti cistacici nije nimalo lako osobito na sav teret posla kojeg ima ali mora se pronac rijesenje neko da svima bude dobro i da svi budu zadovoljni.
_________________ NAJNERAZUMLJIVIJE JE NA OVOM SVIJETU STO JE ON RAZUMLJIV!!!!
Albert Einstein

|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
rat in a cage Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:07 sri, 20. 4. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="filipnet"]a u tih pol sata dok cistatica usisava, ak vam toliko smeta, otidi te van, ono prosecite se malo, [color=red]odite pojesti nekaj[/color]. Garant cete lakse uciiti kad se vratite! :idea: :idea:[/quote]
Na stranu problematika nalazenja hrane u okolici faxa oko 6 popodne... 8) Meni se cini da se punog zeluca [b]teze[/b] uci, a lakse [b]spava[/b]. ;)
filipnet (napisa): | a u tih pol sata dok cistatica usisava, ak vam toliko smeta, otidi te van, ono prosecite se malo, odite pojesti nekaj. Garant cete lakse uciiti kad se vratite!  |
Na stranu problematika nalazenja hrane u okolici faxa oko 6 popodne... Meni se cini da se punog zeluca teze uci, a lakse spava.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Grga Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:22 sri, 20. 4. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="filipnet"]a u tih pol sata dok cistatica usisava, ak vam toliko smeta, otidi te van, ono prosecite se malo, [color=red]odite pojesti nekaj[/color]. Garant cete lakse uciiti kad se vratite! :idea: :idea:[/quote]
Na stranu problematika nalazenja hrane u okolici faxa oko 6 popodne... 8) Meni se cini da se punog zeluca [b]teze[/b] uci, a lakse [b]spava[/b]. ;)[/quote]
Trik je u tome da zeludac bude neprazan, a ne pun :D
vsego (napisa): | filipnet (napisa): | a u tih pol sata dok cistatica usisava, ak vam toliko smeta, otidi te van, ono prosecite se malo, odite pojesti nekaj. Garant cete lakse uciiti kad se vratite!  |
Na stranu problematika nalazenja hrane u okolici faxa oko 6 popodne... Meni se cini da se punog zeluca teze uci, a lakse spava.  |
Trik je u tome da zeludac bude neprazan, a ne pun
_________________ Bri
|
|
[Vrh] |
|
Vincent Van Ear Forumaš(ica)

|
Postano: 23:26 sri, 20. 4. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="filipnet"]a u tih pol sata dok cistatica usisava, ak vam toliko smeta, otidi te van, ono prosecite se malo, [color=red]odite pojesti nekaj[/color]. Garant cete lakse uciiti kad se vratite! :idea: :idea:[/quote]
Na stranu problematika nalazenja hrane u okolici faxa oko 6 popodne... 8) Meni se cini da se punog zeluca [b]teze[/b] uci, a lakse [b]spava[/b]. ;)[/quote]
Ja znam da je punog želuca [b]teže ući[/b] u uski prostor :mrgreen:
U svakom slučaju, ovdje je primjenjiva ona Arhimedova:
Zlatna sredina!
vsego (napisa): | filipnet (napisa): | a u tih pol sata dok cistatica usisava, ak vam toliko smeta, otidi te van, ono prosecite se malo, odite pojesti nekaj. Garant cete lakse uciiti kad se vratite!  |
Na stranu problematika nalazenja hrane u okolici faxa oko 6 popodne... Meni se cini da se punog zeluca teze uci, a lakse spava.  |
Ja znam da je punog želuca teže ući u uski prostor
U svakom slučaju, ovdje je primjenjiva ona Arhimedova:
Zlatna sredina!
_________________ Samo sam jedan čovjek,
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 17:02 ned, 12. 6. 2005 Naslov: |
|
|
Pa, i to je prijedlog za predstavnike da izvide s Vlastima. 8) Za cca 2kkn se lako dobije 50ak m^2 tepisona pristojne kvalitete, ne? ;)
No, malo je veci problem na sta ce to liciti nakon prve kise ili snijega (s pripadajucim blatnom na cipelama)... :(
S druge strane, na tepisonu izuvanje ima smisla (ako moze u dzamijama, zasto ne i u citaonici? :gg:), dok bi na parketu to bilo izuzetno nezdravo! :|
Pa, i to je prijedlog za predstavnike da izvide s Vlastima. Za cca 2kkn se lako dobije 50ak m^2 tepisona pristojne kvalitete, ne?
No, malo je veci problem na sta ce to liciti nakon prve kise ili snijega (s pripadajucim blatnom na cipelama)...
S druge strane, na tepisonu izuvanje ima smisla (ako moze u dzamijama, zasto ne i u citaonici? ), dok bi na parketu to bilo izuzetno nezdravo!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
nemo Moderator

Spol: