Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gogs Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
fly Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gogs Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
fly Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gogs Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
fly Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
fly Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 23:13 ned, 2. 2. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Gogs"]mozda i je...
ali zar ti radis neki program koji ima veze sa sexom??
mozda preko kompleksnih matematickih jednazbi iscrtava sve seksualne poze??? ili izbacuje za unesenu kombinaciju partnera da li je to normalno ili nenormalno ??[/quote]
vis, vis, zanimljivi prijedlozi
ajte, ocemo dobrovoljca koji bi tako nesto zbilja isao proucavati sa matematickog (ili racunarskog) stanovista...
[quote="vsego"]A mozda ja samo [b]jako[/b] volim taj posljednji nevirtualni oblik zabave, pa mi palo na pamet kao simpaticno pitanje... :D
No, niste se bas iskazali raspravom... :( [/quote]
sram ih bilo :wink:
daklem, meni se cini da je response bio relativno ok
a obzirom da se ja vise manje odvikoh od rasprava tipa na hr.alt.seksu, onda se nisam ubacivala....
osim ak ne zmislis nesto... hm... socnije? :wink:
[quote="vsego"]Inace, Forum je mjesto za rasprave. Jedini limit je da su pristojne. Kad (i ako) rijesim problem H/W-a, namjeravam dodati jedan opceniti forum za proizvoljne teme.[/quote]
lijepo, lijepo.... nekak mi se cini da taj bu najposjeceniji od strane nas, The Forumasa :wink:
Gogs (napisa): | mozda i je...
ali zar ti radis neki program koji ima veze sa sexom??
mozda preko kompleksnih matematickih jednazbi iscrtava sve seksualne poze??? ili izbacuje za unesenu kombinaciju partnera da li je to normalno ili nenormalno ?? |
vis, vis, zanimljivi prijedlozi
ajte, ocemo dobrovoljca koji bi tako nesto zbilja isao proucavati sa matematickog (ili racunarskog) stanovista...
vsego (napisa): | A mozda ja samo jako volim taj posljednji nevirtualni oblik zabave, pa mi palo na pamet kao simpaticno pitanje...
No, niste se bas iskazali raspravom... |
sram ih bilo
daklem, meni se cini da je response bio relativno ok
a obzirom da se ja vise manje odvikoh od rasprava tipa na hr.alt.seksu, onda se nisam ubacivala....
osim ak ne zmislis nesto... hm... socnije?
vsego (napisa): | Inace, Forum je mjesto za rasprave. Jedini limit je da su pristojne. Kad (i ako) rijesim problem H/W-a, namjeravam dodati jedan opceniti forum za proizvoljne teme. |
lijepo, lijepo.... nekak mi se cini da taj bu najposjeceniji od strane nas, The Forumasa
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
fly Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
jaglac Gost
|
|
[Vrh] |
|
fly Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
jaglac Gost
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 14:08 sri, 26. 3. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="jaglac"][quote="fly"]A cuj 100 ljudi 100 cudi ... ja osopno podrzavam zaljevanje svih jela pivom ;) osim ribe to ide crno vino ;)[/quote]
Ma fly slažem se ja s tim 100 ljudi i 100 čudi ... Ali reći pravi ljudi .To me iživciralo . Hosobno ne mogu zamislit ćevape bez pive .[/quote]
1. ako te nesto zivcira, nemoj to citati
2. ako nisi u toku, ne ulijeci bezglavo u rasprave
naime, ako si pozorno citao i shvatio tko i sto su pravi ljudi i koja atmosfera vlada.... onda ne bi tako ulijetao...
uostalom, uvijek imas izbor ne pratiti Forum...
kao sto rekoh na drugom mjestu na nesto drugaciji nacin
ako ste vec na netu, naucite postovati mjesto u koje dolazite (aka Forum, newsi i sli.) i ljude koji su tamo
ne trebaju vam neprijatelji... zar ne..?
disklejmer: vsego, ako mislis da ne pase, brisi moj post
jaglac (napisa): | fly (napisa): | A cuj 100 ljudi 100 cudi ... ja osopno podrzavam zaljevanje svih jela pivom osim ribe to ide crno vino  |
Ma fly slažem se ja s tim 100 ljudi i 100 čudi ... Ali reći pravi ljudi .To me iživciralo . Hosobno ne mogu zamislit ćevape bez pive . |
naime, ako si pozorno citao i shvatio tko i sto su pravi ljudi i koja atmosfera vlada.... onda ne bi tako ulijetao...
ako ste vec na netu, naucite postovati mjesto u koje dolazite (aka Forum, newsi i sli.) i ljude koji su tamo
disklejmer: vsego, ako mislis da ne pase, brisi moj post
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
jaglac Gost
|
Postano: 23:49 sri, 26. 3. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"][quote="jaglac"][quote="fly"]A cuj 100 ljudi 100 cudi ... ja osopno podrzavam zaljevanje svih jela pivom ;) osim ribe to ide crno vino ;)[/quote]
Ma fly slažem se ja s tim 100 ljudi i 100 čudi ... Ali reći pravi ljudi .To me iživciralo . Hosobno ne mogu zamislit ćevape bez pive .[/quote]
disklejmer: vsego, ako mislis da ne pase, brisi moj post[/quote]
Danas nisam vidio ovaj post.Nesi opet ti trabunjaš i ulizuješ se njegovom administarstvu.
1.Ako čovjek čita redom , onda ne može predvidjeti kada treba zatvoriti oči jer slijedi dio koji će ga ižvcirati.
2.Kakav to tok treba biti molim te . Pročitaj što si ti u svom zadnjem postu napisala . Tvoj post meni ne prati tok.On je napravljen na isti način kao što sam ja napravio ovaj gore koji je kvotan.
Ti također imaš izbor ne pratiti Forum .Izbjegavati moje postove koji te živciraju , te na kraju ne odgovarati na njih . Naravno to nisi mogla jer sam te ižvcirao i to tako što sam dodirnuo njegovo administarstvo . (dobro ti ovo ulizivanje ide , što se uopće mješaš)
Nesi (napisa): | jaglac (napisa): | fly (napisa): | A cuj 100 ljudi 100 cudi ... ja osopno podrzavam zaljevanje svih jela pivom osim ribe to ide crno vino  |
Ma fly slažem se ja s tim 100 ljudi i 100 čudi ... Ali reći pravi ljudi .To me iživciralo . Hosobno ne mogu zamislit ćevape bez pive . |
disklejmer: vsego, ako mislis da ne pase, brisi moj post |
Danas nisam vidio ovaj post.Nesi opet ti trabunjaš i ulizuješ se njegovom administarstvu.
1.Ako čovjek čita redom , onda ne može predvidjeti kada treba zatvoriti oči jer slijedi dio koji će ga ižvcirati.
2.Kakav to tok treba biti molim te . Pročitaj što si ti u svom zadnjem postu napisala . Tvoj post meni ne prati tok.On je napravljen na isti način kao što sam ja napravio ovaj gore koji je kvotan.
Ti također imaš izbor ne pratiti Forum .Izbjegavati moje postove koji te živciraju , te na kraju ne odgovarati na njih . Naravno to nisi mogla jer sam te ižvcirao i to tako što sam dodirnuo njegovo administarstvo . (dobro ti ovo ulizivanje ide , što se uopće mješaš)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:07 čet, 27. 3. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="jaglac"]Danas nisam vidio ovaj post.Nesi opet ti trabunjaš i ulizuješ se njegovom administarstvu.[/quote]
Uf, papagaj zna tu jednu recenicu i sad mi misli pobit ljude dosadom, ponavljajuci stalno kako mi se Nesi ulizuje. :evil:
[quote="jaglac"]1.Ako čovjek čita redom, onda ne može predvidjeti kada treba zatvoriti oči jer slijedi dio koji će ga ižvcirati.[/quote]
Jesi ti jaglac ili mimoza? :P
Fino, zakljucili smo da te Forum zivcira. Onda idi odavde.
[quote="jaglac"]2.Kakav to tok treba biti molim te . Pročitaj što si ti u svom zadnjem postu napisala . Tvoj post meni ne prati tok.On je napravljen na isti način kao što sam ja napravio ovaj gore koji je kvotan.[/quote]
Da si u toku, onda bi znao o cemu Nesi pise... :P
[quote="jaglac"]Ti također imaš izbor ne pratiti Forum .Izbjegavati moje postove koji te živciraju , te na kraju ne odgovarati na njih.[/quote]
Ah, ti ne mozes, ali ona moze unaprijed znati sto ce ju zivcirati... :shock: Blago nama s takvim logicarem. Sva sreca da si nam rekao da si pametniji od svih nas (ne direktno, ali - pametan kakav jesi - sigurno kuzis da je ocito iz tvojih postova). Da nam to nisi rekao, tko zna sta bi mislili o tebi :!:
Za razliku od Nesi, Admin ipak mora proci kroz postove i ne moze izabrati da ne prati Forum. Ali mozes mi pomoci tako da se izgubis odavde. Vjerujem da nas ima dosta koji bi bili sretni takvim razvojem dogadjaja... :D
[quote="jaglac"]Naravno to nisi mogla jer sam te ižvcirao i to tako što sam dodirnuo njegovo administarstvo . (dobro ti ovo ulizivanje ide , što se uopće mješaš)[/quote]
A Markecu prigovaras da nije originalan... :lol:
Daj mi vise prestani zagadjivati Forum! :evil:
jaglac (napisa): | Danas nisam vidio ovaj post.Nesi opet ti trabunjaš i ulizuješ se njegovom administarstvu. |
Uf, papagaj zna tu jednu recenicu i sad mi misli pobit ljude dosadom, ponavljajuci stalno kako mi se Nesi ulizuje.
jaglac (napisa): | 1.Ako čovjek čita redom, onda ne može predvidjeti kada treba zatvoriti oči jer slijedi dio koji će ga ižvcirati. |
Jesi ti jaglac ili mimoza?
Fino, zakljucili smo da te Forum zivcira. Onda idi odavde.
jaglac (napisa): | 2.Kakav to tok treba biti molim te . Pročitaj što si ti u svom zadnjem postu napisala . Tvoj post meni ne prati tok.On je napravljen na isti način kao što sam ja napravio ovaj gore koji je kvotan. |
Da si u toku, onda bi znao o cemu Nesi pise...
jaglac (napisa): | Ti također imaš izbor ne pratiti Forum .Izbjegavati moje postove koji te živciraju , te na kraju ne odgovarati na njih. |
Ah, ti ne mozes, ali ona moze unaprijed znati sto ce ju zivcirati... Blago nama s takvim logicarem. Sva sreca da si nam rekao da si pametniji od svih nas (ne direktno, ali - pametan kakav jesi - sigurno kuzis da je ocito iz tvojih postova). Da nam to nisi rekao, tko zna sta bi mislili o tebi
Za razliku od Nesi, Admin ipak mora proci kroz postove i ne moze izabrati da ne prati Forum. Ali mozes mi pomoci tako da se izgubis odavde. Vjerujem da nas ima dosta koji bi bili sretni takvim razvojem dogadjaja...
jaglac (napisa): | Naravno to nisi mogla jer sam te ižvcirao i to tako što sam dodirnuo njegovo administarstvo . (dobro ti ovo ulizivanje ide , što se uopće mješaš) |
A Markecu prigovaras da nije originalan...
Daj mi vise prestani zagadjivati Forum!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
jagalac Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 4:34 čet, 27. 3. 2003 Naslov: |
|
|
Čitajući vas palo mi je s neba jedan (tj. dva) stih(a).
"Leave my lonelines unbroken, quit the bust above my door
Take thy beak from out my heart and take thy form from off my door"
Tko zna zašto? :PP
Čitajući vas palo mi je s neba jedan (tj. dva) stih(a).
"Leave my lonelines unbroken, quit the bust above my door
Take thy beak from out my heart and take thy form from off my door"
Tko zna zašto?
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
|