Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

O mesu za jelo i mesu za tetošenje
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
38 = 125 - 87

PostPostano: 12:14 pet, 24. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Svatko će jesti što mu paše i što voli, bez obzira na to kako mu je "konstruiran" želudac ili kakve su mu predispozicije u vrsti. :)

Ja, npr., ne jedem meso, jer mi ne paše. :neznam:

I neću jesti sve, jer su ljudi "svejedi". :D
Svatko će jesti što mu paše i što voli, bez obzira na to kako mu je "konstruiran" želudac ili kakve su mu predispozicije u vrsti. Smile

Ja, npr., ne jedem meso, jer mi ne paše. Ja to stvarno ne znam

I neću jesti sve, jer su ljudi "svejedi". Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
SickJedi
Moderator
Moderator

Spol: muško
12 = 42 - 30

PostPostano: 12:47 pet, 24. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]I neću jesti sve, jer su ljudi "svejedi". :D[/quote]

Ljudi su svejedi, ali to nije razlog zbog kojega bi trebalo jesti sve. Probavni sustav gradjen je prema potrebama tjela. I prema tome najzdraviji nacin za hraniti se je jesti sve vrste hrane, ravnomjerno rasporedjene... Znam da je nemoguce jesti apsolutno zdravo, ali ja svom tijelu ne zelim uskratiti bilo koji dio koji mu treba.

SickJedi
buba (napisa):
I neću jesti sve, jer su ljudi "svejedi". Very Happy

Ljudi su svejedi, ali to nije razlog zbog kojega bi trebalo jesti sve. Probavni sustav gradjen je prema potrebama tjela. I prema tome najzdraviji nacin za hraniti se je jesti sve vrste hrane, ravnomjerno rasporedjene... Znam da je nemoguce jesti apsolutno zdravo, ali ja svom tijelu ne zelim uskratiti bilo koji dio koji mu treba.

SickJedi

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 16:55 pet, 24. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

e pa bas si egoist
mislis samo na sebe :cry:
e pa bas si egoist
mislis samo na sebe Crying or Very sad

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Smith
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 18 - 6

PostPostano: 17:56 pet, 24. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[color=blue]Ljudi, molim vas da za daljnje prepucavanje oko ovakvih egzistencijalnih pitanja odete u PM.[/color] :evil:
Ljudi, molim vas da za daljnje prepucavanje oko ovakvih egzistencijalnih pitanja odete u PM. Evil or Very Mad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Asmodai
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 20:45 pet, 24. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]jedi ti sto hoces ali znaj da sam bas razocarana ovakvim razmisljanjem..... :cry:[/quote]

Neznam zasto... vecian ljudi jede meso od malih nogu... i vecina ga VOLI jesti... ne jeda ga zato jer im je netko rekao da mora jesti meso...

Samo zato sto se tebi ideja ne svidja ne znaci da sada svi moramo prestati uzivatu u dobroj pecenoj purici sa mlincima...

Dakle ti jedi sto zelis a nas pusti da jedemo sto zelimo...

amen...
bily (napisa):
jedi ti sto hoces ali znaj da sam bas razocarana ovakvim razmisljanjem..... Crying or Very sad

Neznam zasto... vecian ljudi jede meso od malih nogu... i vecina ga VOLI jesti... ne jeda ga zato jer im je netko rekao da mora jesti meso...

Samo zato sto se tebi ideja ne svidja ne znaci da sada svi moramo prestati uzivatu u dobroj pecenoj purici sa mlincima...

Dakle ti jedi sto zelis a nas pusti da jedemo sto zelimo...

amen...

... you know you are doing something right!
-Blitzkrieg
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 21:01 pet, 24. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ajde, kao biolog. Ljudi su kroz evoluciju postali svejedi. I zbog toga odredjene aminokiseline vise ne mogu sintetizirati kroz svoj metabolizam nego je jedini nacin unosa ti tzv. esencijalnih aminokiselina kroz unos hrane, i to za dane aminokiseline, iskljucivo putem mesa. Ako se ne unosi hranom, potrebno je unositi putem lijekova. Postavlja se pitanje sto je bolje, lijekovi ili normalna hrana.

Neka ljudi jedu ono sto im odgovara i to je to. Postujem vegetarijance, ali nisam jednom dozivio da su me napali jer jedem meso. Moja stvar izbora, kao i njihova... Zakljucak-svako neka jede ono sto mu odgovara! :)
Ajde, kao biolog. Ljudi su kroz evoluciju postali svejedi. I zbog toga odredjene aminokiseline vise ne mogu sintetizirati kroz svoj metabolizam nego je jedini nacin unosa ti tzv. esencijalnih aminokiselina kroz unos hrane, i to za dane aminokiseline, iskljucivo putem mesa. Ako se ne unosi hranom, potrebno je unositi putem lijekova. Postavlja se pitanje sto je bolje, lijekovi ili normalna hrana.

Neka ljudi jedu ono sto im odgovara i to je to. Postujem vegetarijance, ali nisam jednom dozivio da su me napali jer jedem meso. Moja stvar izbora, kao i njihova... Zakljucak-svako neka jede ono sto mu odgovara! Smile

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:51 pet, 24. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zanimljivo, meni padne mrak na oci od purice s mlincima. :shock: Zao mi mlinaca [ :anishock: ] - lijepi, fini, hrskavi i onda ih razmoce u vodi! :bigcry:

[quote="bnikola"]Ajde, kao biolog. Ljudi su kroz evoluciju postali svejedi. I zbog toga odredjene aminokiseline vise ne mogu sintetizirati kroz svoj metabolizam nego je jedini nacin unosa ti tzv. esencijalnih aminokiselina kroz unos hrane, i to za dane aminokiseline, iskljucivo putem mesa. Ako se ne unosi hranom, potrebno je unositi putem lijekova. Postavlja se pitanje sto je bolje, lijekovi ili normalna hrana.[/quote]

:shock: :-s :grebgreb: Kako onda vegetarijanci prezivljavaju godinama, pa i desetljecima? :-k Zasto u Britaniji vegetarijanci placaju manje za zdravstveno osiguranje, uz objasnjenje da su generalno zdraviji? :-k

Don't get me wrong: ja sam svejed i cevapa i prsuta se ne bih odrekao ni za kakvo zdravlje. ;)
Zanimljivo, meni padne mrak na oci od purice s mlincima. Shocked Zao mi mlinaca [ Jos jedan shock ] - lijepi, fini, hrskavi i onda ih razmoce u vodi! Very sad

bnikola (napisa):

Shocked Eh? Kotacici rade 100 na sat Kako onda vegetarijanci prezivljavaju godinama, pa i desetljecima? Think Zasto u Britaniji vegetarijanci placaju manje za zdravstveno osiguranje, uz objasnjenje da su generalno zdraviji? Think

Don't get me wrong: ja sam svejed i cevapa i prsuta se ne bih odrekao ni za kakvo zdravlje. Wink

[Vrh]
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 8:36 sub, 25. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dakle, ovako:

[quote="[url=http://www.zdravlje.hr/clanak.php?id=12503]Zdravlje.hr[/url]"]Pri zadovoljavajućoj opskrbi energijom i dušikom, organizam može sintetizirati neke vrste aminokiselina pa se one nazivaju neesencijalnim aminokiselinama. No, esencijalne aminokiseline organizam ne može sam sintetizirati i potrebno ih je u organizam unijeti hranom. U skupini esencijalnih aminokiselina nalaze se valin, leucin, izoleucin, lizin, metionin, fenilalanin, treonin i triptofan. Navedenoj listi pridodan je i histidin nakon što je utvrđeno da je potreban tijekom rasta djece.
Od namirnica životinjskog porijekla vrijedni izvori proteina su meso, mlijeko, mliječni proizvodi, riba i jaja, a među namirnicama biljnog porijekla važni izvori su mahunarke, žitarice i sjemenke. Bjelančevine životinjskog porijekla imaju veću biološku vrijednost jer im je aminokiselinski sastav sličniji sastavu ljudskog organizma pa je njihova iskoristljivost u organizmu veća. Zato vegetarijanci moraju dodatno paziti na dostatan unos proteina i osigurati organizmu zadovoljavajući unos aminokiselina.
Za planiranje prehrane, važno je dobro poznavanje njihovog aminokiselinskog sastava radi mogućnosti kombinacije bjelančevina biljnog i životinjskog porijekla i osiguranja dnevnih fizioloških potreba organizma za esencijalnim aminokiselinama.[/quote]

Dakle, pise ono sto sam rekao. Za pravilnu prehranu, potrebno je kombiniranje namirnica. Ono sto se ne unese mahunarkama i ostalim biljnim obrocima, potrebno je nadoknaditi iz namirnica zivotinjskog podrijatla (meso, jaja, mlijeko...). Ako to nije slucaj, onda je potrebno uzimati one tablete za nadopunu prehrane s mineralima i sl. A sada, zasto Neke drzave daju povlastice vegetarijancima, nemam pojma. Ima meso i stetnih djelovanja. Nista nije 100% zdravo. I samo jedan detalj, koji ovdje ne pise, ako se ne varam. Neke aminokiseline se unose iskljucivo putem biljnih, a neke iskljucivo putem zivotinjskih obroka.

@vsego: a kako bi ti pripremio mlince? :-k :-s
Dakle, ovako:

Zdravlje.hr (napisa):
Pri zadovoljavajućoj opskrbi energijom i dušikom, organizam može sintetizirati neke vrste aminokiselina pa se one nazivaju neesencijalnim aminokiselinama. No, esencijalne aminokiseline organizam ne može sam sintetizirati i potrebno ih je u organizam unijeti hranom. U skupini esencijalnih aminokiselina nalaze se valin, leucin, izoleucin, lizin, metionin, fenilalanin, treonin i triptofan. Navedenoj listi pridodan je i histidin nakon što je utvrđeno da je potreban tijekom rasta djece.
Od namirnica životinjskog porijekla vrijedni izvori proteina su meso, mlijeko, mliječni proizvodi, riba i jaja, a među namirnicama biljnog porijekla važni izvori su mahunarke, žitarice i sjemenke. Bjelančevine životinjskog porijekla imaju veću biološku vrijednost jer im je aminokiselinski sastav sličniji sastavu ljudskog organizma pa je njihova iskoristljivost u organizmu veća. Zato vegetarijanci moraju dodatno paziti na dostatan unos proteina i osigurati organizmu zadovoljavajući unos aminokiselina.
Za planiranje prehrane, važno je dobro poznavanje njihovog aminokiselinskog sastava radi mogućnosti kombinacije bjelančevina biljnog i životinjskog porijekla i osiguranja dnevnih fizioloških potreba organizma za esencijalnim aminokiselinama.

Dakle, pise ono sto sam rekao. Za pravilnu prehranu, potrebno je kombiniranje namirnica. Ono sto se ne unese mahunarkama i ostalim biljnim obrocima, potrebno je nadoknaditi iz namirnica zivotinjskog podrijatla (meso, jaja, mlijeko...). Ako to nije slucaj, onda je potrebno uzimati one tablete za nadopunu prehrane s mineralima i sl. A sada, zasto Neke drzave daju povlastice vegetarijancima, nemam pojma. Ima meso i stetnih djelovanja. Nista nije 100% zdravo. I samo jedan detalj, koji ovdje ne pise, ako se ne varam. Neke aminokiseline se unose iskljucivo putem biljnih, a neke iskljucivo putem zivotinjskih obroka.

@vsego: a kako bi ti pripremio mlince? Think Eh?

SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 9:22 sub, 25. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bnikola"]@vsego: a kako bi ti pripremio mlince? :-k :-s[/quote]

On bi to samo zdrobio i onda onak sirove jeo ko cips. :D

SickJedi
bnikola (napisa):

On bi to samo zdrobio i onda onak sirove jeo ko cips. Very Happy

SickJedi

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 9:25 sub, 25. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"][quote="bnikola"]@vsego: a kako bi ti pripremio mlince? :-k :-s[/quote]
On bi to samo zdrobio i onda onak sirove jeo ko cips. :D[/quote]

[b]TO![/b] :daj5:

Besides, to nije [i]sirovo[/i] nego peceno. :P

@bnikola: hvala na odgovoru. :)
SickJedi (napisa):
bnikola (napisa):

On bi to samo zdrobio i onda onak sirove jeo ko cips. Very Happy

TO! Daj mi pet!

Besides, to nije sirovo nego peceno. Razz

@bnikola: hvala na odgovoru. Smile

[Vrh]
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 11:54 sub, 25. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Besides, to nije [i]sirovo[/i] nego peceno. :P[/quote]

Imas pravo. Prvi izraz bi bio [u]nekuhano[/u]. :wacky:

SickJedi
vsego (napisa):
Besides, to nije sirovo nego peceno. Razz

Imas pravo. Prvi izraz bi bio nekuhano. Tup, tup, tup,...

SickJedi

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Dabrica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 7 - 3

PostPostano: 11:59 sub, 25. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bnikola"]Ajde, kao biolog. Ljudi su kroz evoluciju postali svejedi. [/quote]
jedan ispravak/promjena - ljudi su postali upravo ljudi jer su postali svejedi... odnosno, povećanje kapaciteta mozgam, a samim time i mogućnost razvoja prema rodu homo dogodilo se kada je naš daaaaaavni predak prešao na mesnu ishranu.
i vegetarijanci mogu sasvim normalno živjeti, ali se nikakvi poremećaju neće pojaviti ako vrlo pažljivo usklađuju hranu, a za to trebaš imati VRLO MNOG VREMENA i VRLO MNOGO PARA, kako bi si mogao kupovati sve one posebne pripravke i štajaznamšta...
i mislim da je nužno da svi ljudi barem u vrijeme razvoja (čitaj - djetinjstva i puberteta) jesu hranu animalnog porijekla, a zatim neka si rade što god hoće, njihova stvar, samo da mene ne diraju
:)
bnikola (napisa):
Ajde, kao biolog. Ljudi su kroz evoluciju postali svejedi.

jedan ispravak/promjena - ljudi su postali upravo ljudi jer su postali svejedi... odnosno, povećanje kapaciteta mozgam, a samim time i mogućnost razvoja prema rodu homo dogodilo se kada je naš daaaaaavni predak prešao na mesnu ishranu.
i vegetarijanci mogu sasvim normalno živjeti, ali se nikakvi poremećaju neće pojaviti ako vrlo pažljivo usklađuju hranu, a za to trebaš imati VRLO MNOG VREMENA i VRLO MNOGO PARA, kako bi si mogao kupovati sve one posebne pripravke i štajaznamšta...
i mislim da je nužno da svi ljudi barem u vrijeme razvoja (čitaj - djetinjstva i puberteta) jesu hranu animalnog porijekla, a zatim neka si rade što god hoće, njihova stvar, samo da mene ne diraju
Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 12:27 sub, 25. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bnikola"]Neka ljudi jedu ono sto im odgovara i to je to. Postujem vegetarijance, ali [size=18][b]nisam jednom dozivio da su me napali jer jedem meso. Moja stvar izbora, kao i njihova...[/b][/size] Zakljucak-svako neka jede ono sto mu odgovara! :)[/quote]

E, da. Taj dio mi je najgori. Ubije me u pojam kad me netko od fanaticnih aktivista pocne napadati zbog prehrane. :(
Zamislite mene kako obucen u veliki paradajz skacem na ljude i vicem: "Nemojte jesti salatu i krastavce. To su tako krasne biljke. A kako je svima dobro poznato i biljke su ziva bica, odnosno rastu, razmnozavaju se, odgovaraju na podrazaje, hrane se, umiru... Ne budite okrutni i prestanite jesti biljke!"
Bilo bi cudno, ali tako je... Sta bi onda jeli? Zbog morala bi umrli od gladi.

Ako netko kaze da mozemo jesti samo plodove onda nek izvadi svaku kosticu iz ploda kojeg pojede i zasadi ju negdje jer to je buduci zivot i ne smije se ubiti...

SickJedi
bnikola (napisa):
Neka ljudi jedu ono sto im odgovara i to je to. Postujem vegetarijance, ali nisam jednom dozivio da su me napali jer jedem meso. Moja stvar izbora, kao i njihova... Zakljucak-svako neka jede ono sto mu odgovara! Smile

E, da. Taj dio mi je najgori. Ubije me u pojam kad me netko od fanaticnih aktivista pocne napadati zbog prehrane. Sad
Zamislite mene kako obucen u veliki paradajz skacem na ljude i vicem: "Nemojte jesti salatu i krastavce. To su tako krasne biljke. A kako je svima dobro poznato i biljke su ziva bica, odnosno rastu, razmnozavaju se, odgovaraju na podrazaje, hrane se, umiru... Ne budite okrutni i prestanite jesti biljke!"
Bilo bi cudno, ali tako je... Sta bi onda jeli? Zbog morala bi umrli od gladi.

Ako netko kaze da mozemo jesti samo plodove onda nek izvadi svaku kosticu iz ploda kojeg pojede i zasadi ju negdje jer to je buduci zivot i ne smije se ubiti...

SickJedi

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 13:07 sub, 25. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Dabrica"][quote="bnikola"]Ajde, kao biolog. Ljudi su kroz evoluciju postali svejedi. [/quote]
jedan ispravak/promjena - ljudi su postali upravo ljudi jer su postali svejedi... odnosno, povećanje kapaciteta mozgam, a samim time i mogućnost razvoja prema rodu homo dogodilo se kada je naš daaaaaavni predak prešao na mesnu ishranu. [/quote]

Isprika :oops: kriv sam! :-) Kriva je konstrukcija recenice. 8)
Dabrica (napisa):
bnikola (napisa):
Ajde, kao biolog. Ljudi su kroz evoluciju postali svejedi.

Isprika Embarassed kriv sam! Smile Kriva je konstrukcija recenice. Cool

Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 21:17 pon, 27. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"]
Bilo bi cudno, ali tako je... Sta bi onda jeli? Zbog morala bi umrli od gladi
SickJedi[/quote]

zanimljivo da mnogi zaziru od razgovora o covjeku kao o zivotinji jer ipak postoje neke zamjetne razlike, ali kad se uspoređuju paradajz i krava onda je sve to isto
@SickJedi - ovo nije osobni napad, samo primjecujem opcenitu pojavu :D
SickJedi (napisa):

Bilo bi cudno, ali tako je... Sta bi onda jeli? Zbog morala bi umrli od gladi
SickJedi

zanimljivo da mnogi zaziru od razgovora o covjeku kao o zivotinji jer ipak postoje neke zamjetne razlike, ali kad se uspoređuju paradajz i krava onda je sve to isto
@SickJedi - ovo nije osobni napad, samo primjecujem opcenitu pojavu Very Happy

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:30 pon, 27. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ignavia"]zanimljivo da mnogi zaziru od razgovora o covjeku kao o zivotinji jer ipak postoje neke zamjetne razlike, ali kad se uspoređuju paradajz i krava onda je sve to isto[/quote]

Pa, to je normalno. :D Zivotinje su opcenito [b]bolje[/b] od ljudi, a ne mozes reci da je paradajz [ :splat: ] bolji od krave [ :cowshock: ] ili obrnuto... :PP
Ignavia (napisa):

Pa, to je normalno. Very Happy Zivotinje su opcenito bolje od ljudi, a ne mozes reci da je paradajz [ #Splat ] bolji od krave [ Shockirana krava ] ili obrnuto... Weeee-heeee!!!

[Vrh]
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 21:40 pon, 27. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="Ignavia"]zanimljivo da mnogi zaziru od razgovora o covjeku kao o zivotinji jer ipak postoje neke zamjetne razlike, ali kad se uspoređuju paradajz i krava onda je sve to isto[/quote]

Pa, to je normalno. :D Zivotinje su opcenito [b]bolje[/b] od ljudi, a ne mozes reci da je paradajz [ :splat: ] bolji od krave [ :cowshock: ] ili obrnuto... :PP[/quote]

sad mi je zao da nisam uzela bika :mrgreen: za primjer jer te onda vjerojatno ne bi dovoljno mamilo da odgovoris posto njega jos cini mi se nema medju forumskim zivotinjama :D
ali u svakom slucaju, svidja mi se tvoja argumentacija :2pivce:
vsego (napisa):
Ignavia (napisa):

Pa, to je normalno. Very Happy Zivotinje su opcenito bolje od ljudi, a ne mozes reci da je paradajz [ #Splat ] bolji od krave [ Shockirana krava ] ili obrnuto... Weeee-heeee!!!

sad mi je zao da nisam uzela bika Mr. Green za primjer jer te onda vjerojatno ne bi dovoljno mamilo da odgovoris posto njega jos cini mi se nema medju forumskim zivotinjama Very Happy
ali u svakom slucaju, svidja mi se tvoja argumentacija Neka zvone case!

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:12 pon, 27. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]a ne mozes reci da je paradajz [ :splat: ] bolji od krave [ :cowshock: ] ili obrnuto... :PP[/quote]

How yes no. Meni je najbolja krava u umaku od paradajza :klopa:
vsego (napisa):
a ne mozes reci da je paradajz [ #Splat ] bolji od krave [ Shockirana krava ] ili obrnuto... Weeee-heeee!!!

How yes no. Meni je najbolja krava u umaku od paradajza Dosli cevapi!!!!

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 23:07 pon, 27. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ignavia"]zanimljivo da mnogi zaziru od razgovora o covjeku kao o zivotinji jer ipak postoje neke zamjetne razlike, ali kad se uspoređuju paradajz i krava onda je sve to isto[/quote]

Kulturoloski gledano opravdavam i kanibalizam. Ako je u nekoj kulturi to normalno samo neka izvole... Ja necu jesti ljudetinu, ali necu bas napadati ljude koji to rade (naravno ovisno o kulturi u kojoj to rade).

Neka plemena u Africi jedu meso neprijatelja koje su ubili u ratu kako bi preuzeli njihovu snagu i mudrost. Kanbalizam?

Jedan dio jedne američke momčadi je preživio pad aviona u planinama i spasili su se od smrti od gladi jedući druge koji su poginuli u nesreci i one koji su se kasnije smrznuli. Kanibalizam?

Ja rasparve no dozivljavam kao napade.

SickJedi
Ignavia (napisa):

Kulturoloski gledano opravdavam i kanibalizam. Ako je u nekoj kulturi to normalno samo neka izvole... Ja necu jesti ljudetinu, ali necu bas napadati ljude koji to rade (naravno ovisno o kulturi u kojoj to rade).

Neka plemena u Africi jedu meso neprijatelja koje su ubili u ratu kako bi preuzeli njihovu snagu i mudrost. Kanbalizam?

Jedan dio jedne američke momčadi je preživio pad aviona u planinama i spasili su se od smrti od gladi jedući druge koji su poginuli u nesreci i one koji su se kasnije smrznuli. Kanibalizam?

Ja rasparve no dozivljavam kao napade.

SickJedi

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:38 uto, 28. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ignavia"]sad mi je zao da nisam uzela bika :mrgreen: za primjer jer te onda vjerojatno ne bi dovoljno mamilo da odgovoris posto njega jos cini mi se nema medju forumskim zivotinjama :D[/quote]

Mislis da bi me to sprijecilo? :bull: :blista:
Ignavia (napisa):
sad mi je zao da nisam uzela bika Mr. Green za primjer jer te onda vjerojatno ne bi dovoljno mamilo da odgovoris posto njega jos cini mi se nema medju forumskim zivotinjama Very Happy

Mislis da bi me to sprijecilo? Bik Reklamiram neku zubnu pastu

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 2 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum