Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Linearna algebra 2 - usmeni 27.9.2005. (prof. Antonić)
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
kanzas kid
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 19:00 čet, 22. 9. 2005    Naslov: Linearna algebra 2 - usmeni 27.9.2005. (prof. Antonić) Citirajte i odgovorite

Zanima me da li ce pismeni dio ispita kod profesora Antonića biti u ponedjeljak 26.09. ili je to u utorak 27.09. u 9:00h kao sto je navedeno na stranici predmeta?
Hvala!
Zanima me da li ce pismeni dio ispita kod profesora Antonića biti u ponedjeljak 26.09. ili je to u utorak 27.09. u 9:00h kao sto je navedeno na stranici predmeta?
Hvala!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:42 čet, 22. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne razumijem - ako pise utorak, zasto bi bilo u ponedjeljak? :-k
Ne razumijem - ako pise utorak, zasto bi bilo u ponedjeljak? Think

[Vrh]
kanzas kid
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 9:27 pet, 23. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zato jer prof. Antonić ima običaj, nakon položenog pismenog, dati još jedan pismeni koji se sastoji od par pitanja iz teorije, samo da vidi kako tko stoji s gradivom. Taj pismeni se uglavnom ne može pasti, to je profesoru nešto kao opipavanje terena prije nego započne s usmenim ispitivanjem. Obično je taj "pismeni" dan prije nego što je službeno zakazan usmeni. Ili isti dan u jutro bude "pismeni", a poslijepodne usmeni. Pa sada nisam siguran jel trebam doći dan prije na taj mali, neslužbeni pismeni, ili će on biti održan u terminu kada je službeno zakazan usmeni.

Ako netko zna tu informaciju bio bih jako zahvalan da je ovdje postavi! Hvala!
Zato jer prof. Antonić ima običaj, nakon položenog pismenog, dati još jedan pismeni koji se sastoji od par pitanja iz teorije, samo da vidi kako tko stoji s gradivom. Taj pismeni se uglavnom ne može pasti, to je profesoru nešto kao opipavanje terena prije nego započne s usmenim ispitivanjem. Obično je taj "pismeni" dan prije nego što je službeno zakazan usmeni. Ili isti dan u jutro bude "pismeni", a poslijepodne usmeni. Pa sada nisam siguran jel trebam doći dan prije na taj mali, neslužbeni pismeni, ili će on biti održan u terminu kada je službeno zakazan usmeni.

Ako netko zna tu informaciju bio bih jako zahvalan da je ovdje postavi! Hvala!

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:10 pet, 23. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pise utorak, onda mora biti utorak; ne moze te srusiti jer ti nisi sam od sebe znao da treba doci dan ranije. ;) Primijeti da je termin svima 9:00, sto je bas vrijeme kad prof. daje mini-pismeni. :D

Lijepo dodji u utorak i ne brini da ces ista propustiti... :gg:
Pise utorak, onda mora biti utorak; ne moze te srusiti jer ti nisi sam od sebe znao da treba doci dan ranije. Wink Primijeti da je termin svima 9:00, sto je bas vrijeme kad prof. daje mini-pismeni. Very Happy

Lijepo dodji u utorak i ne brini da ces ista propustiti... Mr Green being very Greeen indeed

[Vrh]
PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 19:19 pet, 23. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da li mi netko moze ukratko opisati kako izgleda usmeni kod prof. Antonica?

Hvala
Da li mi netko moze ukratko opisati kako izgleda usmeni kod prof. Antonica?

Hvala

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 19:53 pet, 23. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pises uvodni ispitic, a onda te on obavijesti kada ti je usmeni dio ispita (poslijepodne ili drugi dan, ako sam dobro pohvatao). 8)
Pises uvodni ispitic, a onda te on obavijesti kada ti je usmeni dio ispita (poslijepodne ili drugi dan, ako sam dobro pohvatao). Cool

[Vrh]
chinchi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 10 - 5

PostPostano: 20:06 pet, 23. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ovako,profesor pita sve,tak da nemoj ucit dijelove gradiva za koje su ti rekli da vise pita,jer to ne mora nista znacit.nadalje,nema princip,ono on kaze teorem,pa ti njemu izdrilas dokaz,nego cesto pita neke definicije ili neki primjer pa te eventualno dovede do teorema koji je vezan uz taj dio gradiva...recimo mene nije ni pitao na linearnoj2 dokaz,nego definicije i primjere,al to nije precest slucaj.trebas znati povezivat i objasnjavat,ne samo naucit napamet dokaze...cak nije toliko bitno da ti ispalis ko iz topa odgovore,nego dosta profesor pomaze,al opet moras sam doci do zakljucka...tak da je razumijevanje gradiva,po mojem misljenju,bitnije nego naucit sve tocno kako pise,a da to ne razumijes...profesor je sasvim ok,za prolaz mu ne trebas sve znati,ali bez nekih vaznijih stvari,koje je on posebno naglasavao,ne mozes se provuci...pismeni dio nema preveliko znacenje,al ako ga jako lose napises,onda ce ti prvo pitanje na usmenom biti kao neko eliminacijsko..tj.prvo te pita za nedovoljan,pa ak to znas,onda ce te pitati dalje...a ako ti je pismeni dobar,to moze dosta pomoci i ne moras briljirati na usmenom,vec i pismeni ima neku svoju tezinu...ne znam jel ovo kaj pomaze,jer sam sve malo opcenito napisala,al glupo mi je pisat neka pitanja,jer pita sve...uglavnom,nista strasno,naucis i prodjes ko i vecinu drugih predmeta...ili ne naucis i prodjes,ak imas srece,kao ja npr. :D
ovako,profesor pita sve,tak da nemoj ucit dijelove gradiva za koje su ti rekli da vise pita,jer to ne mora nista znacit.nadalje,nema princip,ono on kaze teorem,pa ti njemu izdrilas dokaz,nego cesto pita neke definicije ili neki primjer pa te eventualno dovede do teorema koji je vezan uz taj dio gradiva...recimo mene nije ni pitao na linearnoj2 dokaz,nego definicije i primjere,al to nije precest slucaj.trebas znati povezivat i objasnjavat,ne samo naucit napamet dokaze...cak nije toliko bitno da ti ispalis ko iz topa odgovore,nego dosta profesor pomaze,al opet moras sam doci do zakljucka...tak da je razumijevanje gradiva,po mojem misljenju,bitnije nego naucit sve tocno kako pise,a da to ne razumijes...profesor je sasvim ok,za prolaz mu ne trebas sve znati,ali bez nekih vaznijih stvari,koje je on posebno naglasavao,ne mozes se provuci...pismeni dio nema preveliko znacenje,al ako ga jako lose napises,onda ce ti prvo pitanje na usmenom biti kao neko eliminacijsko..tj.prvo te pita za nedovoljan,pa ak to znas,onda ce te pitati dalje...a ako ti je pismeni dobar,to moze dosta pomoci i ne moras briljirati na usmenom,vec i pismeni ima neku svoju tezinu...ne znam jel ovo kaj pomaze,jer sam sve malo opcenito napisala,al glupo mi je pisat neka pitanja,jer pita sve...uglavnom,nista strasno,naucis i prodjes ko i vecinu drugih predmeta...ili ne naucis i prodjes,ak imas srece,kao ja npr. Very Happy

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum