Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

BEST Winter Courses

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
iniussu
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 19:35 pon, 24. 10. 2005    Naslov: BEST Winter Courses Citirajte i odgovorite

Oduvijek si želio zaplesati sirtaki s Grcima, pojesti pravu pizzu s Talijanima, probati najbolja
belgijska piva ili pak uživati u originalnom šampanjcu?

BEST ti nudi mogućnost da već ove zime ostvariš svoj san! :D
Prijavi se na neki od Winter Courseva i zaputi na svoje omiljeno odredište u Europi. Upoznaj hrpu novih prijatelja i proširi svoje znanje o nekoj od aktualnih tehnoloških tema!
Čini se skupo? Sve što trebaš platiti je put i oko simboličnih 10 eura za participaciju. Sve ostalo pokrivaju organizatori!
Požuri! Prijave traju do 13.11.2005! Popis ovogodišnjih seminara možeš naći na
http://www.best.eu.org/courses_list.jsp , a ostale informacije na http://www.best.hr
Oduvijek si želio zaplesati sirtaki s Grcima, pojesti pravu pizzu s Talijanima, probati najbolja
belgijska piva ili pak uživati u originalnom šampanjcu?

BEST ti nudi mogućnost da već ove zime ostvariš svoj san! Very Happy
Prijavi se na neki od Winter Courseva i zaputi na svoje omiljeno odredište u Europi. Upoznaj hrpu novih prijatelja i proširi svoje znanje o nekoj od aktualnih tehnoloških tema!
Čini se skupo? Sve što trebaš platiti je put i oko simboličnih 10 eura za participaciju. Sve ostalo pokrivaju organizatori!
Požuri! Prijave traju do 13.11.2005! Popis ovogodišnjih seminara možeš naći na
http://www.best.eu.org/courses_list.jsp , a ostale informacije na http://www.best.hr

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 20:45 pon, 24. 10. 2005    Naslov: Re: BEST Winter Courses Citirajte i odgovorite

[quote="iniussu"]Čini se skupo? Sve što trebaš platiti je put i oko simboličnih 10 eura za participaciju. Sve ostalo pokrivaju organizatori![/quote]

hm, ja sam gledala [url=http://www.best.eu.org/courses_detail.jsp?activity=afnosh9]ovo[/url] i tu pise da " A fee of 200 Euro will be asked for this activity. " sto mi bas ne izgleda kao 10 eura.... :-k
a put do Svedske, je lufthansom kojih 2700 kn :(
nisam uspjela naci vlak... :?:
kak se obicno ide? tj da li BEST nesto organizira, ili se svatko mora sam snaci kako zna i umije za doci do cilja, i istim putem nazad?
iniussu (napisa):

hm, ja sam gledala ovo i tu pise da " A fee of 200 Euro will be asked for this activity. " sto mi bas ne izgleda kao 10 eura.... Think
a put do Svedske, je lufthansom kojih 2700 kn Sad
nisam uspjela naci vlak... Question
kak se obicno ide? tj da li BEST nesto organizira, ili se svatko mora sam snaci kako zna i umije za doci do cilja, i istim putem nazad?

iniussu
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 20:55 pon, 24. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne znam za koji courseve si gledala,ali obično su feejevi bili oko 50 eura, i to za ljude iz eu, a zna nas siroteke nista! sad su to malo povecali ali mislim da ne bi trebalo biti vise od desetak eura. U to ti je onda ukljuceno sve, hrana, smjestaj, izleti, cak i neki izlasci...mozda si cugu placas sama... i put, naravno. a to je na tebi kako ces putovati, sukladno tome se krece i cijena... :) nije isto stopati ili ici lufthansom. :) a ljudi su se kojekako snalazili! do svedske imas jeftinih aviona, pogledaj si malo ryanair i easyjet... i inace, kad upadnes na course, mozes se dogovoriti s nekim tko isto ide slicnim putem pa mozete i skupa putovati!
u svakom slucaju, najtoplije preporucam te courseve, sama sam bila na tri i garantiram da je fenomenalno i nezaboravno iskustvo!!!! :)
Ne znam za koji courseve si gledala,ali obično su feejevi bili oko 50 eura, i to za ljude iz eu, a zna nas siroteke nista! sad su to malo povecali ali mislim da ne bi trebalo biti vise od desetak eura. U to ti je onda ukljuceno sve, hrana, smjestaj, izleti, cak i neki izlasci...mozda si cugu placas sama... i put, naravno. a to je na tebi kako ces putovati, sukladno tome se krece i cijena... Smile nije isto stopati ili ici lufthansom. Smile a ljudi su se kojekako snalazili! do svedske imas jeftinih aviona, pogledaj si malo ryanair i easyjet... i inace, kad upadnes na course, mozes se dogovoriti s nekim tko isto ide slicnim putem pa mozete i skupa putovati!
u svakom slucaju, najtoplije preporucam te courseve, sama sam bila na tri i garantiram da je fenomenalno i nezaboravno iskustvo!!!! Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum