Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Rezultati pismenog, 28.11.2005
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:56 pon, 28. 11. 2005    Naslov: Rezultati pismenog, 28.11.2005 Citirajte i odgovorite

[code:1] 1. 2. 3. 4. 5. Uk Ocjena
Suzana Bedeković S 20 15 7 0 - 42 dovoljan (2)
Kristina Bedeniković S 20 0 10 - - 30 nedovoljan (1)
Antonija Ćaćić S 20 0 7 - 0 27 nedovoljan (1)
Maja Šarić S 20 20 5 0 0 45 dovoljan (2)
Ana Tomas M 20 20 5 0 4 49 dovoljan (2)[/code:1]

Usmeni ispiti:
- prof. Marušić: utorak, 6.12.2005. u 10:00
- doc. Singer: četvrtak, 1.12.2005. u 12:00

Uz opasku da i sami vidite kakvi su bodovi na programskim zadacima. :( Preporucam temeljito proucavanje tog gradiva prije nego izadjete na ispit iz C-a. :)

Sretno na usmenom! :wave:

P.S. Prije nego netko pita - rezultati iz C-a ce biti najranije sutra (ima vas dosta). 8)
Kod:
                               1.  2.  3.  4.  5.  Uk    Ocjena
Suzana      Bedeković     S    20  15   7   0   -  42 dovoljan (2)
Kristina    Bedeniković   S    20   0  10   -   -  30 nedovoljan (1)
Antonija    Ćaćić         S    20   0   7   -   0  27 nedovoljan (1)
Maja        Šarić         S    20  20   5   0   0  45 dovoljan (2)
Ana         Tomas         M    20  20   5   0   4  49 dovoljan (2)

Usmeni ispiti:
- prof. Marušić: utorak, 6.12.2005. u 10:00
- doc. Singer: četvrtak, 1.12.2005. u 12:00

Uz opasku da i sami vidite kakvi su bodovi na programskim zadacima. Sad Preporucam temeljito proucavanje tog gradiva prije nego izadjete na ispit iz C-a. Smile

Sretno na usmenom! Wave

P.S. Prije nego netko pita - rezultati iz C-a ce biti najranije sutra (ima vas dosta). Cool

2005-11-28-rezultati.pdf
 Description:
Rezultati

Download
 Filename:  2005-11-28-rezultati.pdf
 Filesize:  208.12 KB
 Downloaded:  202 Time(s)

2005-11-28-rjesenja-c.zip
 Description:
Rješenja programskih zadataka u C-u

Download
 Filename:  2005-11-28-rjesenja-c.zip
 Filesize:  2.46 KB
 Downloaded:  97 Time(s)

2005-11-28-rjesenja.pdf
 Description:
Rješenja zadataka

Download
 Filename:  2005-11-28-rjesenja.pdf
 Filesize:  678.56 KB
 Downloaded:  217 Time(s)

2005-11-28.pdf
 Description:
Pismeni ispit

Download
 Filename:  2005-11-28.pdf
 Filesize:  496.02 KB
 Downloaded:  208 Time(s)

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 23:44 pon, 28. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa jel sam li ja to dobro skuzila samo je jedan student proso?khm :roll:
pa jel sam li ja to dobro skuzila samo je jedan student proso?khm Rolling Eyes

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:48 pon, 28. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]pa jel sam li ja to dobro skuzila samo je jedan student proso?khm :roll:[/quote]

Na [b]TRI[/b] mjesta pise "dovoljan", a ti si zakljucila da je samo [b]jedan[/b] student prosao? :shock: :wall:

I sve da nitko nije prosao... sto onda? :roll: Mozda je kriv Zli Asistent, kao i svaki put kad se studenti ne pripreme za ispit, pa ne znaju niti [tt]for()[/tt]-petlju napisati, a kamoli da znaju nesto tako komplicirano kao ispis niza? :evil:
bily (napisa):

Na TRI mjesta pise "dovoljan", a ti si zakljucila da je samo jedan student prosao? Shocked Brick wall

I sve da nitko nije prosao... sto onda? Rolling Eyes Mozda je kriv Zli Asistent, kao i svaki put kad se studenti ne pripreme za ispit, pa ne znaju niti for()-petlju napisati, a kamoli da znaju nesto tako komplicirano kao ispis niza? Evil or Very Mad

Zadnja promjena: vsego; 23:50 pon, 28. 11. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Meri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 12 - 2

PostPostano: 23:49 pon, 28. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

jedan... :?
tri :guzva:

preduhitri me vsego :anidoh:
jedan... Confused
tri Posveceno studentima prve i druge godine

preduhitri me vsego Animirani 'Doh!'

ahri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 0

PostPostano: 3:12 uto, 29. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

po nekom "normalnom" standardu svi su trebali pasti jer nitko nije skupio >= 50%. Mnogo se popusta :)
po nekom "normalnom" standardu svi su trebali pasti jer nitko nije skupio >= 50%. Mnogo se popusta :)

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 9:43 uto, 29. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="bily"]pa jel sam li ja to dobro skuzila samo je jedan student proso?khm :roll:[/quote]

Na [b]TRI[/b] mjesta pise "dovoljan", a ti si zakljucila da je samo [b]jedan[/b] student prosao? :shock: :wall:

I sve da nitko nije prosao... sto onda? :roll: Mozda je kriv Zli Asistent, kao i svaki put kad se studenti ne pripreme za ispit, pa ne znaju niti [tt]for()[/tt]-petlju napisati, a kamoli da znaju nesto tako komplicirano kao ispis niza? :evil:[/quote]

nikada necu reci da je asistent kriv ali necu reci ni da je sami student kriv.Ali mislim da i za c i uur bi trebalo nesto znacit i samim aistetima ovako losa [b]prolaznost[/b] na ovom roku....
vsego (napisa):
bily (napisa):

Na TRI mjesta pise "dovoljan", a ti si zakljucila da je samo jedan student prosao? Shocked Brick wall

I sve da nitko nije prosao... sto onda? Rolling Eyes Mozda je kriv Zli Asistent, kao i svaki put kad se studenti ne pripreme za ispit, pa ne znaju niti for()-petlju napisati, a kamoli da znaju nesto tako komplicirano kao ispis niza? Evil or Very Mad

nikada necu reci da je asistent kriv ali necu reci ni da je sami student kriv.Ali mislim da i za c i uur bi trebalo nesto znacit i samim aistetima ovako losa prolaznost na ovom roku....

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 10:42 uto, 29. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ahri"]po nekom "normalnom" standardu svi su trebali pasti jer nitko nije skupio >= 50%. Mnogo se popusta :)[/quote]

ili 45 % :D 8)
ahri (napisa):
po nekom "normalnom" standardu svi su trebali pasti jer nitko nije skupio >= 50%. Mnogo se popusta Smile

ili 45 % Very Happy Cool

Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 13:35 uto, 29. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]nikada necu reci da je asistent kriv ali necu reci ni da je sami student kriv.Ali mislim da i za c i uur bi trebalo nesto znacit i samim aistetima ovako losa [b]prolaznost[/b] na ovom roku....[/quote]

da, trebalo bi znacit da su izgubili 2 semestra vremena, vrijeme za sastavit rok, vrijeme za ispravit rok, objavit rezultate.... i sve to za studente koji se nisu udostojili niti pogledati kak spada... jer da jesu i da su [b]zbilja shvatili[/b] to sto su pogledali - prosli bi :!:

koliko tih studenata je bilo na konzultacijama ili na demonstraturama? :-k

koliko uopce studenata dodje PRIJE nego im 2.komisija visi za vratom - i donesu svoja rjesenja i pitaju jel dobro i ako nije zasto nije...
meni NIJEDAN slucaj nije poznat.... u 3 godine.... svaka godina bar 400 novih studenata.... kao demosu mi NIKAD nitko tako nije dosao, a pouzdano znam da i nekim asistenima nije...

sto to znati samim studentima?
cini se bas nista... :roll:

@Pukica - prolaz u _normalnim_ slucajevima je 50%
po pitanju uobicajenih stvari i situacija... i mislim da se Ahri na to referencirao, a ne na snizene kriterije....
bily (napisa):
nikada necu reci da je asistent kriv ali necu reci ni da je sami student kriv.Ali mislim da i za c i uur bi trebalo nesto znacit i samim aistetima ovako losa prolaznost na ovom roku....

da, trebalo bi znacit da su izgubili 2 semestra vremena, vrijeme za sastavit rok, vrijeme za ispravit rok, objavit rezultate.... i sve to za studente koji se nisu udostojili niti pogledati kak spada... jer da jesu i da su zbilja shvatili to sto su pogledali - prosli bi Exclamation

koliko tih studenata je bilo na konzultacijama ili na demonstraturama? Think

koliko uopce studenata dodje PRIJE nego im 2.komisija visi za vratom - i donesu svoja rjesenja i pitaju jel dobro i ako nije zasto nije...
meni NIJEDAN slucaj nije poznat.... u 3 godine.... svaka godina bar 400 novih studenata.... kao demosu mi NIKAD nitko tako nije dosao, a pouzdano znam da i nekim asistenima nije...

sto to znati samim studentima?
cini se bas nista... Rolling Eyes

@Pukica - prolaz u _normalnim_ slucajevima je 50%
po pitanju uobicajenih stvari i situacija... i mislim da se Ahri na to referencirao, a ne na snizene kriterije....

DarkOne™24/7®
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 5 - 7

PostPostano: 10:06 sri, 30. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"][quote="vsego"][quote="bily"]pa jel sam li ja to dobro skuzila samo je jedan student proso?khm :roll:[/quote]

I sve da nitko nije prosao... sto onda? :roll: Mozda je kriv Zli Asistent, kao i svaki put kad se studenti ne pripreme za ispit, pa ne znaju niti [tt]for()[/tt]-petlju napisati, a kamoli da znaju nesto tako komplicirano kao ispis niza? :evil:[/quote]

nikada necu reci da je asistent kriv ali necu reci ni da je sami student kriv.Ali mislim da i za c i uur bi trebalo nesto znacit i samim aistetima ovako losa [b]prolaznost[/b] na ovom roku....[/quote]

pa i znaci, ljudi jednostavno odbijaju ucit kako spada, uci se napamet, pa ljudi, uvjeren sam s 99.9999999999999999% tnom sigurnoscu da ni sego ne bi to proso da pamti zadatke kao skupinu nerazumljivih znakova ili sliku, a to ljudi rade, da tako je jako jako tesko, i ako se tako nauci da onda je pre tesko.... ali ako ti je jasno o cemu se radi onda ne nije tesko...
bily (napisa):
vsego (napisa):
bily (napisa):
pa jel sam li ja to dobro skuzila samo je jedan student proso?khm :roll:

Na TRI mjesta pise "dovoljan", a ti si zakljucila da je samo jedan student prosao? :shock: :wall:

I sve da nitko nije prosao... sto onda? :roll: Mozda je kriv Zli Asistent, kao i svaki put kad se studenti ne pripreme za ispit, pa ne znaju niti for()-petlju napisati, a kamoli da znaju nesto tako komplicirano kao ispis niza? :evil:

pa i znaci, ljudi jednostavno odbijaju ucit kako spada, uci se napamet, pa ljudi, uvjeren sam s 99.9999999999999999% tnom sigurnoscu da ni sego ne bi to proso da pamti zadatke kao skupinu nerazumljivih znakova ili sliku, a to ljudi rade, da tako je jako jako tesko, i ako se tako nauci da onda je pre tesko.... ali ako ti je jasno o cemu se radi onda ne nije tesko...

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail AIM YIM MSNM
Iki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 6 - 2

PostPostano: 14:07 sri, 30. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]koliko uopce studenata dodje PRIJE nego im 2.komisija visi za vratom - i donesu svoja rjesenja i pitaju jel dobro i ako nije zasto nije...
meni NIJEDAN slucaj nije poznat.... u 3 godine.... svaka godina bar 400 novih studenata.... kao demosu mi NIKAD nitko tako nije dosao, a pouzdano znam da i nekim asistenima nije...[/quote]

Ja znam jednoga. Dok smo bili 1. godina iso je na sve demonstrature i sve zive davio s pitanjima. Tip je stvarno imao volju za zavrsit ovaj fax. Zalosno je sto ga inteligencija nije pratila u tom pohodu jer je stvarno bio marljiv. Na kraju je skuzio da mu je faks pretezak i ispisao se.
Nesi (napisa):

Ja znam jednoga. Dok smo bili 1. godina iso je na sve demonstrature i sve zive davio s pitanjima. Tip je stvarno imao volju za zavrsit ovaj fax. Zalosno je sto ga inteligencija nije pratila u tom pohodu jer je stvarno bio marljiv. Na kraju je skuzio da mu je faks pretezak i ispisao se.

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum