Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 18:56 pon, 28. 11. 2005 Naslov: Rezultati pismenog, 28.11.2005 |
|
|
[code:1] 1. 2. 3. 4. 5. Uk Ocjena
Suzana Bedeković S 20 15 7 0 - 42 dovoljan (2)
Kristina Bedeniković S 20 0 10 - - 30 nedovoljan (1)
Antonija Ćaćić S 20 0 7 - 0 27 nedovoljan (1)
Maja Šarić S 20 20 5 0 0 45 dovoljan (2)
Ana Tomas M 20 20 5 0 4 49 dovoljan (2)[/code:1]
Usmeni ispiti:
- prof. Marušić: utorak, 6.12.2005. u 10:00
- doc. Singer: četvrtak, 1.12.2005. u 12:00
Uz opasku da i sami vidite kakvi su bodovi na programskim zadacima. :( Preporucam temeljito proucavanje tog gradiva prije nego izadjete na ispit iz C-a. :)
Sretno na usmenom! :wave:
P.S. Prije nego netko pita - rezultati iz C-a ce biti najranije sutra (ima vas dosta). 8)
Kod: | 1. 2. 3. 4. 5. Uk Ocjena
Suzana Bedeković S 20 15 7 0 - 42 dovoljan (2)
Kristina Bedeniković S 20 0 10 - - 30 nedovoljan (1)
Antonija Ćaćić S 20 0 7 - 0 27 nedovoljan (1)
Maja Šarić S 20 20 5 0 0 45 dovoljan (2)
Ana Tomas M 20 20 5 0 4 49 dovoljan (2) |
Usmeni ispiti:
- prof. Marušić: utorak, 6.12.2005. u 10:00
- doc. Singer: četvrtak, 1.12.2005. u 12:00
Uz opasku da i sami vidite kakvi su bodovi na programskim zadacima. Preporucam temeljito proucavanje tog gradiva prije nego izadjete na ispit iz C-a.
Sretno na usmenom!
P.S. Prije nego netko pita - rezultati iz C-a ce biti najranije sutra (ima vas dosta).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
Description: |
|
 Download |
Filename: |
2005-11-28-rezultati.pdf |
Filesize: |
208.12 KB |
Downloaded: |
202 Time(s) |
Rješenja programskih zadataka u C-u |
|
 Download |
2005-11-28-rjesenja-c.zip |
2.46 KB |
97 Time(s) |
|
 Download |
2005-11-28-rjesenja.pdf |
678.56 KB |
217 Time(s) |
|
 Download |
2005-11-28.pdf |
496.02 KB |
208 Time(s) |
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 23:48 pon, 28. 11. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="bily"]pa jel sam li ja to dobro skuzila samo je jedan student proso?khm :roll:[/quote]
Na [b]TRI[/b] mjesta pise "dovoljan", a ti si zakljucila da je samo [b]jedan[/b] student prosao? :shock: :wall:
I sve da nitko nije prosao... sto onda? :roll: Mozda je kriv Zli Asistent, kao i svaki put kad se studenti ne pripreme za ispit, pa ne znaju niti [tt]for()[/tt]-petlju napisati, a kamoli da znaju nesto tako komplicirano kao ispis niza? :evil:
bily (napisa): | pa jel sam li ja to dobro skuzila samo je jedan student proso?khm  |
Na TRI mjesta pise "dovoljan", a ti si zakljucila da je samo jedan student prosao?
I sve da nitko nije prosao... sto onda? Mozda je kriv Zli Asistent, kao i svaki put kad se studenti ne pripreme za ispit, pa ne znaju niti for()-petlju napisati, a kamoli da znaju nesto tako komplicirano kao ispis niza?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
Zadnja promjena: vsego; 23:50 pon, 28. 11. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
Meri Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Pukica Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 13:35 uto, 29. 11. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="bily"]nikada necu reci da je asistent kriv ali necu reci ni da je sami student kriv.Ali mislim da i za c i uur bi trebalo nesto znacit i samim aistetima ovako losa [b]prolaznost[/b] na ovom roku....[/quote]
da, trebalo bi znacit da su izgubili 2 semestra vremena, vrijeme za sastavit rok, vrijeme za ispravit rok, objavit rezultate.... i sve to za studente koji se nisu udostojili niti pogledati kak spada... jer da jesu i da su [b]zbilja shvatili[/b] to sto su pogledali - prosli bi :!:
koliko tih studenata je bilo na konzultacijama ili na demonstraturama? :-k
koliko uopce studenata dodje PRIJE nego im 2.komisija visi za vratom - i donesu svoja rjesenja i pitaju jel dobro i ako nije zasto nije...
meni NIJEDAN slucaj nije poznat.... u 3 godine.... svaka godina bar 400 novih studenata.... kao demosu mi NIKAD nitko tako nije dosao, a pouzdano znam da i nekim asistenima nije...
sto to znati samim studentima?
cini se bas nista... :roll:
@Pukica - prolaz u _normalnim_ slucajevima je 50%
po pitanju uobicajenih stvari i situacija... i mislim da se Ahri na to referencirao, a ne na snizene kriterije....
bily (napisa): | nikada necu reci da je asistent kriv ali necu reci ni da je sami student kriv.Ali mislim da i za c i uur bi trebalo nesto znacit i samim aistetima ovako losa prolaznost na ovom roku.... |
da, trebalo bi znacit da su izgubili 2 semestra vremena, vrijeme za sastavit rok, vrijeme za ispravit rok, objavit rezultate.... i sve to za studente koji se nisu udostojili niti pogledati kak spada... jer da jesu i da su zbilja shvatili to sto su pogledali - prosli bi
koliko tih studenata je bilo na konzultacijama ili na demonstraturama?
koliko uopce studenata dodje PRIJE nego im 2.komisija visi za vratom - i donesu svoja rjesenja i pitaju jel dobro i ako nije zasto nije...
meni NIJEDAN slucaj nije poznat.... u 3 godine.... svaka godina bar 400 novih studenata.... kao demosu mi NIKAD nitko tako nije dosao, a pouzdano znam da i nekim asistenima nije...
sto to znati samim studentima?
cini se bas nista...
@Pukica - prolaz u _normalnim_ slucajevima je 50%
po pitanju uobicajenih stvari i situacija... i mislim da se Ahri na to referencirao, a ne na snizene kriterije....
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
DarkOne™24/7® Forumaš(ica)

|
Postano: 10:06 sri, 30. 11. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="bily"][quote="vsego"][quote="bily"]pa jel sam li ja to dobro skuzila samo je jedan student proso?khm :roll:[/quote]
Na [b]TRI[/b] mjesta pise "dovoljan", a ti si zakljucila da je samo [b]jedan[/b] student prosao? :shock: :wall:
I sve da nitko nije prosao... sto onda? :roll: Mozda je kriv Zli Asistent, kao i svaki put kad se studenti ne pripreme za ispit, pa ne znaju niti [tt]for()[/tt]-petlju napisati, a kamoli da znaju nesto tako komplicirano kao ispis niza? :evil:[/quote]
nikada necu reci da je asistent kriv ali necu reci ni da je sami student kriv.Ali mislim da i za c i uur bi trebalo nesto znacit i samim aistetima ovako losa [b]prolaznost[/b] na ovom roku....[/quote]
pa i znaci, ljudi jednostavno odbijaju ucit kako spada, uci se napamet, pa ljudi, uvjeren sam s 99.9999999999999999% tnom sigurnoscu da ni sego ne bi to proso da pamti zadatke kao skupinu nerazumljivih znakova ili sliku, a to ljudi rade, da tako je jako jako tesko, i ako se tako nauci da onda je pre tesko.... ali ako ti je jasno o cemu se radi onda ne nije tesko...
bily (napisa): | vsego (napisa): | bily (napisa): | pa jel sam li ja to dobro skuzila samo je jedan student proso?khm :roll: |
Na TRI mjesta pise "dovoljan", a ti si zakljucila da je samo jedan student prosao? :shock: :wall:
I sve da nitko nije prosao... sto onda? :roll: Mozda je kriv Zli Asistent, kao i svaki put kad se studenti ne pripreme za ispit, pa ne znaju niti for()-petlju napisati, a kamoli da znaju nesto tako komplicirano kao ispis niza? :evil: |
nikada necu reci da je asistent kriv ali necu reci ni da je sami student kriv.Ali mislim da i za c i uur bi trebalo nesto znacit i samim aistetima ovako losa prolaznost na ovom roku.... |
pa i znaci, ljudi jednostavno odbijaju ucit kako spada, uci se napamet, pa ljudi, uvjeren sam s 99.9999999999999999% tnom sigurnoscu da ni sego ne bi to proso da pamti zadatke kao skupinu nerazumljivih znakova ili sliku, a to ljudi rade, da tako je jako jako tesko, i ako se tako nauci da onda je pre tesko.... ali ako ti je jasno o cemu se radi onda ne nije tesko...
_________________ Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
|
|
[Vrh] |
|
Iki Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|