Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Anketa o poboljsanju u nastavi
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 74 - 66

PostPostano: 9:13 čet, 8. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]ti bi jednom ocjenom ocijelina sve kod asistenata/profesora...

zbilja ne kuzim koja bi svrha bila takve tvoje ankete?
[/quote]

[quote="citiram sebe"]
napisano rijecima okvirno prijasnja anketa je mozda izgledala ovako nekako
[/quote]

znaci ovdje sam misla na anketu kako je izgledala prije otprilike a ne kakva ce ona sada biti.Mislila sam pod time dal mozda ima koje pitanje da se ovoj anketi izbaci ili se doda a nova anketa ce biti skroz nova ali to ne mora znacit da nekoliko pitanja ne mozemo ukrast staroj anketi :roll:

[quote="nesi"]ljudi koji nisu polozili[/quote]

pa misla sam anketu stavit tek pocetkom drugog semestra a do tada ju svi skupa imamo vremena sastavit..Mislim da ce do tada svi biti upuceni o svim ispitima i svim predavanjima kako je tko znaci u ovoj prici pricamo i o samim brocosima.... :lol:
Nesi (napisa):
ti bi jednom ocjenom ocijelina sve kod asistenata/profesora...

citiram sebe (napisa):

znaci ovdje sam misla na anketu kako je izgledala prije otprilike a ne kakva ce ona sada biti.Mislila sam pod time dal mozda ima koje pitanje da se ovoj anketi izbaci ili se doda a nova anketa ce biti skroz nova ali to ne mora znacit da nekoliko pitanja ne mozemo ukrast staroj anketi Rolling Eyes

nesi (napisa):
ljudi koji nisu polozili

pa misla sam anketu stavit tek pocetkom drugog semestra a do tada ju svi skupa imamo vremena sastavit..Mislim da ce do tada svi biti upuceni o svim ispitima i svim predavanjima kako je tko znaci u ovoj prici pricamo i o samim brocosima.... Laughing

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji

Zadnja promjena: bily; 9:18 čet, 8. 12. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mali
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 1 - 0

PostPostano: 9:17 čet, 8. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

slazem se da bi anketa trebala biti puno modernija nego sto je bila dosada....
slazem se da bi anketa trebala biti puno modernija nego sto je bila dosada....

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 10:46 čet, 8. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"][quote="Nesi"]zbilja ne kuzim koja bi svrha bila takve tvoje ankete?
[/quote]

[quote="citiram sebe"]
[/quote]

znaci ovdje sam misla na anketu kako je izgledala prije otprilike a ne kakva ce ona sada biti.Mislila sam pod time dal mozda ima koje pitanje da se ovoj anketi izbaci ili se doda a nova anketa ce biti skroz nova ali to ne mora znacit da nekoliko pitanja ne mozemo ukrast staroj anketi :roll:[/quote]

ovo mi izgleda kao da ti anketu popunjavala nisi...
dakle, za one ocjene se daje ocjena iz SVAKOG segmenta
nigdje te ne pita za tezinu necega - di si to iskopala?
vec te se pita kakva je dostupnost materijala i slicno
pita se koliko ocekujes kao ocjenu
pita ce koliko pohadjas nastavu
koliko je prof/asis redovit i tocan...
ovo o pripremi asistenata se isto ne spominje

bas zbog ovih stvari sam ja skuzila da ti navodis buducu anketu...

iako, IMO, najveca greska je sto se jednako evaluiraju ankete ljudi koji napisu da ne pohadjaju nesto kao i oni koji napisu da su redoviti u pohadjanju...
bily (napisa):
Nesi (napisa):

citiram sebe (napisa):

znaci ovdje sam misla na anketu kako je izgledala prije otprilike a ne kakva ce ona sada biti.Mislila sam pod time dal mozda ima koje pitanje da se ovoj anketi izbaci ili se doda a nova anketa ce biti skroz nova ali to ne mora znacit da nekoliko pitanja ne mozemo ukrast staroj anketi Rolling Eyes

ovo mi izgleda kao da ti anketu popunjavala nisi...
dakle, za one ocjene se daje ocjena iz SVAKOG segmenta
nigdje te ne pita za tezinu necega - di si to iskopala?
vec te se pita kakva je dostupnost materijala i slicno
pita se koliko ocekujes kao ocjenu
pita ce koliko pohadjas nastavu
koliko je prof/asis redovit i tocan...
ovo o pripremi asistenata se isto ne spominje

bas zbog ovih stvari sam ja skuzila da ti navodis buducu anketu...

iako, IMO, najveca greska je sto se jednako evaluiraju ankete ljudi koji napisu da ne pohadjaju nesto kao i oni koji napisu da su redoviti u pohadjanju...

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:57 čet, 8. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Postojeca anketa nije losa, iako ima mjesta za poboljsanja. 8) IMO, ona najvise "šepa" na nacinu provodjenja:

[quote="Nesi"]iako, IMO, najveca greska je sto se jednako evaluiraju ankete ljudi koji napisu da ne pohadjaju nesto kao i oni koji napisu da su redoviti u pohadjanju...[/quote]

Tocno to. :) Ankete se dijele onda kad se dijele i potpisi, e "da bi ih popunilo sto vise studenata". :-s Nema veze sto se tu gubi statisticka vjerodostojnost. :(

[quote="[url=http://rasprave.fizika.org/viewtopic.php?p=23805#23805]vdjerek@Rasprave[/url]"]Sto se tice pozitivne identifikacije korisnika ankete, i ta stvar moze vrlo lako biti rijesena uz malo dobre volje sa strane nadleznog odsjeka PMF-a. Naime, ideja je bila za svaki kolegij za kojega bi se odrzavale ankete dobiti tocan broj studenata koji su ga upisali (recimo, n), nakon cega bi se izgeneriralo n razlicitih tokena - to je jedinstveni 13-znamenkasti broj koji identificira studenta koji je odslusao pojedini kolegij, i nije povezan sa fizickim identitetom bilo kojeg studenta.
Na zadnjem predavanju bi se studentima podijelili papirici sa tokenima (u zatvorenim kovertama, po randomu), a nepodjeljeni papirici bi se unistili ili stovec. Online anketu za spomenuti kolegij mogli bi ispuniti iskljucivo studenti koji posjeduju odgovarajuci token, i to samo jednom. Na taj nacin ankete bi bile u potpunosti anonimne, i ispunjavali bi ih samo studenti koji su ostvarili pravo na to. Rezultati se cuvaju u bazi podataka, i nakon zavrsetka ankete mogli bi biti javno objavljeni na netu.[/quote]

Dakle, stvar se trivijalno izvede on-line. 8) Samo, ja ne bih bas cekao "zadnje" predavanje, upravo iz gore opisanog razloga. :) Bilo bi zgodno kad bi se token mogao dijeliti "u ratama", pa da student moze popuniti anketu samo ako je bar nekoliko puta bio na nastavi (ili ako je "kupio" tokene, no mislim da se to ne bi dogadjalo s ikakvom zanimljivom ucestaloscu). :D

Na zalost, ne znam kako to izvesti, osim da studenti moraju upisivati po 5-6 tokena, a to se vecini ne bi dalo... :(
Postojeca anketa nije losa, iako ima mjesta za poboljsanja. Cool IMO, ona najvise "šepa" na nacinu provodjenja:

Nesi (napisa):

Tocno to. Smile Ankete se dijele onda kad se dijele i potpisi, e "da bi ih popunilo sto vise studenata". Eh? Nema veze sto se tu gubi statisticka vjerodostojnost. Sad

vdjerek@Rasprave (napisa):
Sto se tice pozitivne identifikacije korisnika ankete, i ta stvar moze vrlo lako biti rijesena uz malo dobre volje sa strane nadleznog odsjeka PMF-a. Naime, ideja je bila za svaki kolegij za kojega bi se odrzavale ankete dobiti tocan broj studenata koji su ga upisali (recimo, n), nakon cega bi se izgeneriralo n razlicitih tokena - to je jedinstveni 13-znamenkasti broj koji identificira studenta koji je odslusao pojedini kolegij, i nije povezan sa fizickim identitetom bilo kojeg studenta.
Na zadnjem predavanju bi se studentima podijelili papirici sa tokenima (u zatvorenim kovertama, po randomu), a nepodjeljeni papirici bi se unistili ili stovec. Online anketu za spomenuti kolegij mogli bi ispuniti iskljucivo studenti koji posjeduju odgovarajuci token, i to samo jednom. Na taj nacin ankete bi bile u potpunosti anonimne, i ispunjavali bi ih samo studenti koji su ostvarili pravo na to. Rezultati se cuvaju u bazi podataka, i nakon zavrsetka ankete mogli bi biti javno objavljeni na netu.

Dakle, stvar se trivijalno izvede on-line. Cool Samo, ja ne bih bas cekao "zadnje" predavanje, upravo iz gore opisanog razloga. Smile Bilo bi zgodno kad bi se token mogao dijeliti "u ratama", pa da student moze popuniti anketu samo ako je bar nekoliko puta bio na nastavi (ili ako je "kupio" tokene, no mislim da se to ne bi dogadjalo s ikakvom zanimljivom ucestaloscu). Very Happy

Na zalost, ne znam kako to izvesti, osim da studenti moraju upisivati po 5-6 tokena, a to se vecini ne bi dalo... Sad

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 18:45 čet, 8. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Na zalost, ne znam kako to izvesti, osim da studenti moraju upisivati po 5-6 tokena, a to se vecini ne bi dalo... :([/quote]

Ajmo bit realni. Na ovom forumu sudjeluje manje od 10% aktivne studentske populacije naseg faksa. Bilo kakva on-line anketa imala bi isti problem, osim ako se nastava odrzava u nekom od praktikuma. Studentima se jednostavno ne bi dalo nakon sto odu iz predavaonice spajati na net i popunjavati anketu, s tokenima ili bez njih (ne bi se ni meni). Moj glas ide papirnatim anketama.
vsego (napisa):
Na zalost, ne znam kako to izvesti, osim da studenti moraju upisivati po 5-6 tokena, a to se vecini ne bi dalo... Sad

Ajmo bit realni. Na ovom forumu sudjeluje manje od 10% aktivne studentske populacije naseg faksa. Bilo kakva on-line anketa imala bi isti problem, osim ako se nastava odrzava u nekom od praktikuma. Studentima se jednostavno ne bi dalo nakon sto odu iz predavaonice spajati na net i popunjavati anketu, s tokenima ili bez njih (ne bi se ni meni). Moj glas ide papirnatim anketama.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:49 čet, 8. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"][quote="vsego"]Na zalost, ne znam kako to izvesti, osim da studenti moraju upisivati po 5-6 tokena, a to se vecini ne bi dalo... :([/quote]
Ajmo bit realni. Na ovom forumu sudjeluje manje od 10% aktivne studentske populacije naseg faksa. Bilo kakva on-line anketa imala bi isti problem, osim ako se nastava odrzava u nekom od praktikuma. Studentima se jednostavno ne bi dalo nakon sto odu iz predavaonice spajati na net i popunjavati anketu, s tokenima ili bez njih (ne bi se ni meni). Moj glas ide papirnatim anketama.[/quote]

Ma, to je bio samo komentar da se to [b]moze[/b] izvesti. :)

Ipak, mislim da je udio "onih koji se trude" veci medju Forumasima nego medju "opcenitom populacijom", pa ideja i nije za [i]a priori[/i] odbaciti. 8) Radije bih cuo kvalitetno misljenje 9 studenata, nego bilo kakvo njih 90. :?

A mozda i grijesim... :neznam:
krcko (napisa):
vsego (napisa):

Ma, to je bio samo komentar da se to moze izvesti. Smile

Ipak, mislim da je udio "onih koji se trude" veci medju Forumasima nego medju "opcenitom populacijom", pa ideja i nije za a priori odbaciti. Cool Radije bih cuo kvalitetno misljenje 9 studenata, nego bilo kakvo njih 90. Confused

A mozda i grijesim... Ja to stvarno ne znam

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 9:49 pet, 9. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Što se sveučilišnih anketa tiče, od njih će vrlo moguće nastati lakrdija jer imaju generalnu fiksaciju da se ankete nad svakim nastavnikom provode dva puta u pet godina :( ([i]zbog toga jer je to puno papirologije[/i] :roll:)

Ako budemo uspješni nacrtati neke stvari odboru za QA i projektnom timu i učiniti da shvate da se rezultati ankete ovako i onako trpaju u entitet zvan 'baza podataka' te da samu bazu nije toliko briga da li dvije tete tri tjedna guraju papire u opticki čitač ili je student to utipkao u studomat... Onda bi se moglo desiti da se ispunjavanje ankete veže uz studomat, uz mogućnost apendixa priloženog od strane fakulteta :)

Naravno, opcija uvijek ostaje fakultetima bez instaliranog studomata da zaposle tri tete da guraju papire u čitač :)
Što se sveučilišnih anketa tiče, od njih će vrlo moguće nastati lakrdija jer imaju generalnu fiksaciju da se ankete nad svakim nastavnikom provode dva puta u pet godina Sad (zbog toga jer je to puno papirologije Rolling Eyes)

Ako budemo uspješni nacrtati neke stvari odboru za QA i projektnom timu i učiniti da shvate da se rezultati ankete ovako i onako trpaju u entitet zvan 'baza podataka' te da samu bazu nije toliko briga da li dvije tete tri tjedna guraju papire u opticki čitač ili je student to utipkao u studomat... Onda bi se moglo desiti da se ispunjavanje ankete veže uz studomat, uz mogućnost apendixa priloženog od strane fakulteta Smile

Naravno, opcija uvijek ostaje fakultetima bez instaliranog studomata da zaposle tri tete da guraju papire u čitač Smile

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 10:30 pet, 9. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ankete na studomatu imaju nedostatak koji spominju Nesi i vsego: ne razlikuju koji studenti dolaze, a koji ne dolaze na nastavu. S druge strane, mozda bi se nastavnici trebali zapitati [b]zasto[/b] studenti ne dolaze na nastavu, tj. mozda ankete bas takve trebaju biti. Mislim da bi se u ovom topicu trebali zadrzati na sadrzaju anketa, a ne na nacinu provodjenja. Njega ionako odredjuje "visa sila" (tu ubrojavam Zelenog i ostale studentske predstavnike :) )
Ankete na studomatu imaju nedostatak koji spominju Nesi i vsego: ne razlikuju koji studenti dolaze, a koji ne dolaze na nastavu. S druge strane, mozda bi se nastavnici trebali zapitati zasto studenti ne dolaze na nastavu, tj. mozda ankete bas takve trebaju biti. Mislim da bi se u ovom topicu trebali zadrzati na sadrzaju anketa, a ne na nacinu provodjenja. Njega ionako odredjuje "visa sila" (tu ubrojavam Zelenog i ostale studentske predstavnike Smile )

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 12:53 pet, 9. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja mislim da je to trpanje studenata koji dolaze i ne dolaze na nasztavu u isti kos stvarno veliki problem. S druge strane, potpuno izbacivanje misljenja studenata koji ne dolaze na nastavu mi se takoder ne cini fer (mozda neki od njih imaju razlog za nedolazenje jaci od "da je asistent STVARNO htio dolazimo, ne bi stavio vjezbe u 8 ujutro"). Mogucnost koju bi trebalo razmotriti je odvojeno obradivanje tih anketa. Za studenta koji nije dolazio na nastavu pitanje "pise li asistent uredno" nema smisla, ali pitanje "zasto niste pohadali predavanja" ili "koju ocjenu ocekujete" ima smisla.
I to ne trazi dvije odvojene ankete, samo da baza razlicito svrsta twe studente i izracuna odvojene prosjeke.
Ja mislim da je to trpanje studenata koji dolaze i ne dolaze na nasztavu u isti kos stvarno veliki problem. S druge strane, potpuno izbacivanje misljenja studenata koji ne dolaze na nastavu mi se takoder ne cini fer (mozda neki od njih imaju razlog za nedolazenje jaci od "da je asistent STVARNO htio dolazimo, ne bi stavio vjezbe u 8 ujutro"). Mogucnost koju bi trebalo razmotriti je odvojeno obradivanje tih anketa. Za studenta koji nije dolazio na nastavu pitanje "pise li asistent uredno" nema smisla, ali pitanje "zasto niste pohadali predavanja" ili "koju ocjenu ocekujete" ima smisla.
I to ne trazi dvije odvojene ankete, samo da baza razlicito svrsta twe studente i izracuna odvojene prosjeke.

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:58 pet, 9. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mozda je dosta da se svi prof/asist registriraju ovdje, pa im gledamo karmu. :D Moja je u stalnom opadanju od kad su objavljeni 4. zadaca i rezultati kolokvija... :(

:wacky:

On the serious side, mislim itekako ima smisla anketa u cetiri dijela (za one koji su pohadjali vjezbe/predavanja i za one koji nisu), gdje student popunjava samo dijelove koji ga se ticu. :D
Mozda je dosta da se svi prof/asist registriraju ovdje, pa im gledamo karmu. Very Happy Moja je u stalnom opadanju od kad su objavljeni 4. zadaca i rezultati kolokvija... Sad

Tup, tup, tup,...

On the serious side, mislim itekako ima smisla anketa u cetiri dijela (za one koji su pohadjali vjezbe/predavanja i za one koji nisu), gdje student popunjava samo dijelove koji ga se ticu. Very Happy

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 16:53 pet, 9. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

recimo, ja sam prestala dolaziti na vjezbe iz konkretne jer se asistent Krnic izderao na mene na vjezbama kad sam ga zamolila da pojasni nesto sto pise na ploci jer nitko oko mene nije kuzio odakle to (ono sa sumama), a mene nije bilo na prethodnom satu, pa nisam znala... i onda sam pitala, na sto se on izderao da sam mogla biti na prethodnom satu i da on sad to tu ne misli objasnjavati.... (sva sreca pa su svi oko mene kuzili :roll:)
i to je nesto legitimno i to treba biti napisano...
sumnjam da je ta anketa evaluirana i da je ista poduzeto, ali ja to jesam napisala...
recimo, ja sam prestala dolaziti na vjezbe iz konkretne jer se asistent Krnic izderao na mene na vjezbama kad sam ga zamolila da pojasni nesto sto pise na ploci jer nitko oko mene nije kuzio odakle to (ono sa sumama), a mene nije bilo na prethodnom satu, pa nisam znala... i onda sam pitala, na sto se on izderao da sam mogla biti na prethodnom satu i da on sad to tu ne misli objasnjavati.... (sva sreca pa su svi oko mene kuzili Rolling Eyes)
i to je nesto legitimno i to treba biti napisano...
sumnjam da je ta anketa evaluirana i da je ista poduzeto, ali ja to jesam napisala...

venovako
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

56 = 65 - 9

PostPostano: 17:52 pet, 9. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

@Nesi:
Neću ulaziti u tu vašu internu svađu, samo me zanima jesi li otišla poslije do asistenta Krnića na konzultacije da izgladite stvari?
Ako jesi, kako je to izgledalo?
Ako nisi, zašto nisi?

...

Ono što je anketama koje ispunjavah kronično nedostajalo je detaljna sekcija o konzultacijama: drže li ih profesori i asistenti u zakazano vrijeme, odgovara li studentima taj termin, koliko se truda/vremena uloži na rješavanje problema...

Posebno, vrlo je bitno pitati studente koliko su puta bili na konzultacijama? Rezultati bi bili tragični. Zatim bi se pitalo zašto na konzultacije nisu išli? E, tu bi već bilo svakakvih odgovora.

Na mojoj prvoj i drugoj godini većina me ljudi gledala kao čudaka (da ne kažem pervertita) kad sam rekao da sam bio na konzultacijama. A one su redom bile iscrpne i kvalitetne. Time ne govorim da općenito jesu, ali očito sam podsvjesno birao asistente koji se nisu doimali kao da redovno trpe napadaje nervoze ili bezvoljnosti.

Ne znam kakve su trenutne statistike, ali sve mi se čini da tu Bolonja nije (još) napravila bitnije pomake.
@Nesi:
Neću ulaziti u tu vašu internu svađu, samo me zanima jesi li otišla poslije do asistenta Krnića na konzultacije da izgladite stvari?
Ako nisi, zašto nisi?

...

Ono što je anketama koje ispunjavah kronično nedostajalo je detaljna sekcija o konzultacijama: drže li ih profesori i asistenti u zakazano vrijeme, odgovara li studentima taj termin, koliko se truda/vremena uloži na rješavanje problema...

Posebno, vrlo je bitno pitati studente koliko su puta bili na konzultacijama? Rezultati bi bili tragični. Zatim bi se pitalo zašto na konzultacije nisu išli? E, tu bi već bilo svakakvih odgovora.

Na mojoj prvoj i drugoj godini većina me ljudi gledala kao čudaka (da ne kažem pervertita) kad sam rekao da sam bio na konzultacijama. A one su redom bile iscrpne i kvalitetne. Time ne govorim da općenito jesu, ali očito sam podsvjesno birao asistente koji se nisu doimali kao da redovno trpe napadaje nervoze ili bezvoljnosti.

Ne znam kakve su trenutne statistike, ali sve mi se čini da tu Bolonja nije (još) napravila bitnije pomake.

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 18:30 pet, 9. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="venovako"]@Nesi:
Ako nisi, zašto nisi?[/quote]

to nije bila svadja... to je bio napola cinican (poprilicno glasan, aka sortof deranje) komentar koji si jedan asistent za vrijeme vjezbi ne bi smio dopustiti... (da, ja na to nisam nista (glasno) odgovorila, tako da nije bilo nikakve interakcije, a time niti svadje)
oduvijek mi tupe da na vjezbama smijem pitati kad mi nesto nije jasno, i ovo je prvi i zasada jedini put da se netko tako bezobrazno ponio.... i nije razjasnio stvar.... a zbilja mislim da nije bilo problem reci 'po toj i toj formuli to vrijedi'

ne, nisam bila na konzultacijama, jer smatram da nisam imala tamo sta traziti....
nemam ja sta izgladjivati necije ponasanje..... mogu ga prihvatiti ili ne... ja nisam prihvatila i nisam dalje pohadjala vjezbe.... simple as that... :wink:
sva sreca da mi je to nabio na nos na posljednjem sastanku vijeca voditelja nastave u starom sazivu.... (to sto nisam bila na vjezbama) ali kako smo imali pametnijeg posla od odgajanja jednog asistenta, to sam odignorirala i nastavila razgovarati sa tadasnjom prodekanicom...

da je jos nekome tako bilo, vjerojatno bih isla visim organima... kako nije, bar koliko ja znam.... nisam....
kako sad odlazi.... fine with me :-)
venovako (napisa):
@Nesi:
Ako nisi, zašto nisi?

to nije bila svadja... to je bio napola cinican (poprilicno glasan, aka sortof deranje) komentar koji si jedan asistent za vrijeme vjezbi ne bi smio dopustiti... (da, ja na to nisam nista (glasno) odgovorila, tako da nije bilo nikakve interakcije, a time niti svadje)
oduvijek mi tupe da na vjezbama smijem pitati kad mi nesto nije jasno, i ovo je prvi i zasada jedini put da se netko tako bezobrazno ponio.... i nije razjasnio stvar.... a zbilja mislim da nije bilo problem reci 'po toj i toj formuli to vrijedi'

ne, nisam bila na konzultacijama, jer smatram da nisam imala tamo sta traziti....
nemam ja sta izgladjivati necije ponasanje..... mogu ga prihvatiti ili ne... ja nisam prihvatila i nisam dalje pohadjala vjezbe.... simple as that... Wink
sva sreca da mi je to nabio na nos na posljednjem sastanku vijeca voditelja nastave u starom sazivu.... (to sto nisam bila na vjezbama) ali kako smo imali pametnijeg posla od odgajanja jednog asistenta, to sam odignorirala i nastavila razgovarati sa tadasnjom prodekanicom...

da je jos nekome tako bilo, vjerojatno bih isla visim organima... kako nije, bar koliko ja znam.... nisam....
kako sad odlazi.... fine with me Smile

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 23:34 pet, 9. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="venovako"]Ne znam kakve su trenutne statistike, ali sve mi se čini da tu Bolonja nije (još) napravila bitnije pomake.[/quote]

Nije. Meni od nove generacije ne dolazi nitko, cak ni pervertiti :) Zato jos uvijek povremeno kapnu za Kombinatoriku.
venovako (napisa):

Nije. Meni od nove generacije ne dolazi nitko, cak ni pervertiti Smile Zato jos uvijek povremeno kapnu za Kombinatoriku.

[Vrh]
MB
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
62 = 80 - 18

PostPostano: 15:03 ned, 11. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

cini mi se da je poanta ankete da ju ispuni sto vise ljudi i zato sam za papirnati oblik.
slazem se da je dobro podijeliti anketu na dijelove koje ispunjavaju samo oni koji nisu/jesu dolazili na predavanja, vjezbe, konzultacije.. ubacio bih i komentar na demonstrature i ispite. dakle, neka svi prisutni ispune anketu, a posebno se obradjuju rezultati.

[quote]Radije bih cuo kvalitetno misljenje 9 studenata, nego bilo kakvo njih 90. Confused [/quote]

kvalitetniji odgovori se mogu dobiti drugacijim pitanjima, mozda da ljudi napisu razloge zasto ne dolaze i sl. ako nekog zanimaju komentari potrudit ce se da procita sto su ljudi napisali.
cini mi se da je poanta ankete da ju ispuni sto vise ljudi i zato sam za papirnati oblik.
slazem se da je dobro podijeliti anketu na dijelove koje ispunjavaju samo oni koji nisu/jesu dolazili na predavanja, vjezbe, konzultacije.. ubacio bih i komentar na demonstrature i ispite. dakle, neka svi prisutni ispune anketu, a posebno se obradjuju rezultati.

Citat:
Radije bih cuo kvalitetno misljenje 9 studenata, nego bilo kakvo njih 90. Confused

kvalitetniji odgovori se mogu dobiti drugacijim pitanjima, mozda da ljudi napisu razloge zasto ne dolaze i sl. ako nekog zanimaju komentari potrudit ce se da procita sto su ljudi napisali.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum