Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Anđelčić Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 20:47 uto, 28. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Anđelčić"]
Možda su dečki pušili u ženskom wc-u. :D
A kaj joj to znači da su muškarci prevrtljivi?[/quote]
ja isto mislim da su to bili decki, cure su prefine... to sam naucila od tete vegete... ona ti sve kaze, i onda znas kakav si i kak se trebas ponasat... ovim putem joj saljem jedno veliko HVALA, ne znam gdje bih sada bila da nema nje... a u vezi muske prevrtljivosti, to poglavlje radimo tek slijedeci tjedan tako da jos ne znam nista, ali cim saznam javim :!:
Anđelčić (napisa): |
Možda su dečki pušili u ženskom wc-u.
A kaj joj to znači da su muškarci prevrtljivi? |
ja isto mislim da su to bili decki, cure su prefine... to sam naucila od tete vegete... ona ti sve kaze, i onda znas kakav si i kak se trebas ponasat... ovim putem joj saljem jedno veliko HVALA, ne znam gdje bih sada bila da nema nje... a u vezi muske prevrtljivosti, to poglavlje radimo tek slijedeci tjedan tako da jos ne znam nista, ali cim saznam javim
|
|
[Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)
|
Postano: 20:50 uto, 28. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Ignavia"][quote="Anđelčić"]
Možda su dečki pušili u ženskom wc-u. :D
A kaj joj to znači da su muškarci prevrtljivi?[/quote]
ja isto mislim da su to bili decki, cure su prefine... to sam naucila od tete vegete... ona ti sve kaze, i onda znas kakav si i kak se trebas ponasat... ovim putem joj saljem jedno veliko HVALA, ne znam gdje bih sada bila da nema nje... a u vezi muske prevrtljivosti, to poglavlje radimo tek slijedeci tjedan tako da jos ne znam nista, ali cim saznam javim :!:[/quote]
Koliko unaprijed trebam rezervirati jednu kontrolu kod te tete Vegete? Naime, i ja želim malo upoznati samu sebe... :?
Ignavia (napisa): | Anđelčić (napisa): |
Možda su dečki pušili u ženskom wc-u.
A kaj joj to znači da su muškarci prevrtljivi? |
ja isto mislim da su to bili decki, cure su prefine... to sam naucila od tete vegete... ona ti sve kaze, i onda znas kakav si i kak se trebas ponasat... ovim putem joj saljem jedno veliko HVALA, ne znam gdje bih sada bila da nema nje... a u vezi muske prevrtljivosti, to poglavlje radimo tek slijedeci tjedan tako da jos ne znam nista, ali cim saznam javim |
Koliko unaprijed trebam rezervirati jednu kontrolu kod te tete Vegete? Naime, i ja želim malo upoznati samu sebe...
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 20:54 uto, 28. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Anđelčić"][quote="Ignavia"]
Koliko unaprijed trebam rezervirati jednu kontrolu kod te tete Vegete? Naime, i ja želim malo upoznati samu sebe... :?[/quote]
ma ne treba rezervacija, budem te prek veze ugurala, bilo koji ponedjeljak izmedju 20 do 8 ujutro i negdje 7 navecer, kreni prema klasicnoj gimnaziji (krizaniceva) i negdje tocno u trenutku kad ugledas to brodoliko zdanje, cut ces zvukove poput puff pant, uff uf, to je teta Vegeta, udji u zgradu, nadji stan i pitaj sve sto zelis znat
[quote="Anđelčić"] Ignavia (napisa): |
Koliko unaprijed trebam rezervirati jednu kontrolu kod te tete Vegete? Naime, i ja želim malo upoznati samu sebe... |
ma ne treba rezervacija, budem te prek veze ugurala, bilo koji ponedjeljak izmedju 20 do 8 ujutro i negdje 7 navecer, kreni prema klasicnoj gimnaziji (krizaniceva) i negdje tocno u trenutku kad ugledas to brodoliko zdanje, cut ces zvukove poput puff pant, uff uf, to je teta Vegeta, udji u zgradu, nadji stan i pitaj sve sto zelis znat
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:43 uto, 28. 2. 2006 Naslov: |
|
|
@mladac: nazalost, kucnuo je cas kada moras odluciti da li ti se pusenju u wc u gadi ili ne... znam, nije lako, svi smo kroz to prosli, ali vidjet ces, poslije ce ti biti drago
:jez1:
@mladac: nazalost, kucnuo je cas kada moras odluciti da li ti se pusenju u wc u gadi ili ne... znam, nije lako, svi smo kroz to prosli, ali vidjet ces, poslije ce ti biti drago
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
DarkOne™24/7® Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
DarkOne™24/7® Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 23:05 sri, 1. 3. 2006 Naslov: |
|
|
Kad vec o ovisnosti o porocima...ne znam da li ste gledali [i]Coffee and cigarettes[/i], meni je bio zakon, taman si nesto komentiram i u sljedecoj sceni mi Jarmusch da svoj odgovor. Raspravljam s njim preko filma.... errr ...kaj sam ja htio rec... :grebgreb:...aha!... da, film govori kak svi mi imamo svoje "male" masovne poroke, u kojima nalazimo neku utjehu/sigurnost itd. i oni se kroz generacije mogu mijenjati, ali potreba za nekim porokom ne.
Nekima su to cigarete i kava, nekima caj u 5 popodne, "nekima" cevapi, nekima nesto peto...
[img]http://www.kunstencentrumnetwerk.be/film/images/coffee.jpg[/img]
---
Al to svejedno ne znaci da drugi moraju patit zbog necijeg poroka.. :PPPP
Kad vec o ovisnosti o porocima...ne znam da li ste gledali Coffee and cigarettes, meni je bio zakon, taman si nesto komentiram i u sljedecoj sceni mi Jarmusch da svoj odgovor. Raspravljam s njim preko filma.... errr ...kaj sam ja htio rec... ...aha!... da, film govori kak svi mi imamo svoje "male" masovne poroke, u kojima nalazimo neku utjehu/sigurnost itd. i oni se kroz generacije mogu mijenjati, ali potreba za nekim porokom ne.
Nekima su to cigarete i kava, nekima caj u 5 popodne, "nekima" cevapi, nekima nesto peto...
—
Al to svejedno ne znaci da drugi moraju patit zbog necijeg poroka..
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
overlord Forumaš s poteškoćama u pisanju
|
Postano: 20:09 čet, 2. 3. 2006 Naslov: |
|
|
Sto se toga tice... i pusaci smo ljudi! I ja cikam pred faxom! Mislim, 'ko je kriv sto se nama pusi, a nekima ne :P :wink:
kako god to shvatili!
Sto se toga tice... i pusaci smo ljudi! I ja cikam pred faxom! Mislim, 'ko je kriv sto se nama pusi, a nekima ne
kako god to shvatili!
_________________ Seven deadly sins, seven ways to win, seven holy paths to hell and your trip begins...
Seven downward sloaps, seven bloody hopes, seven are your burning fires, seven your desires!
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
|
Postano: 0:40 pet, 3. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="overlord"]Sto se toga tice... i pusaci smo ljudi! I ja cikam pred faxom! Mislim, 'ko je kriv sto se nama pusi, a nekima ne :P :wink:
kako god to shvatili![/quote]
Pa to sam i ja tel rec sa ovim gore, svi mi imamo svoje poroke, nekima je to pusenje, nekima nest drugo.. Svi smo mi ljudi. :victory:
overlord (napisa): | Sto se toga tice... i pusaci smo ljudi! I ja cikam pred faxom! Mislim, 'ko je kriv sto se nama pusi, a nekima ne
kako god to shvatili! |
Pa to sam i ja tel rec sa ovim gore, svi mi imamo svoje poroke, nekima je to pusenje, nekima nest drugo.. Svi smo mi ljudi.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|