Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 3:24 ned, 19. 3. 2006 Naslov: DEMONSTRATURE 2005/06 |
|
|
par sati posla za usmnikavanje (ne pitajte zasto je tako ruzno, kriv je php na studentu, nisam ja :g:)
sve sto vas zanima opcenito o Ceu, predavanju zadaca, demosntraturama.... mozete naci....
za grupe [g-k],[l-p] [url=http://student.math.hr/~nesi/?Demonstrature:C]ovdje[/url]
tu mozete naci i pravila koja vrijede za sve, jer smo se mi demosi nasli i dumali skupa.... i dogovorili sa profesorima....
demosi
Marko Doko [A-F]
Gordan Orlić [R-Ž]
ce valjda objaviti svoje termine kad ih smisle :g:
Doko je petkom u neko doba... mislim 14-16 u pr2, ali najbole neka sam napise (il mu poslajite mejl i pitajte)
isto vrijedi za Gordana
sto se tice predaje zadaca, ima nekih zgodnih dodataka, pravila su dobro definirana i molimo vas da ih se drzite, jer cemo ih se mi drzati... :wink:
par sati posla za usmnikavanje (ne pitajte zasto je tako ruzno, kriv je php na studentu, nisam ja )
sve sto vas zanima opcenito o Ceu, predavanju zadaca, demosntraturama.... mozete naci....
za grupe [g-k],[l-p] ovdje
tu mozete naci i pravila koja vrijede za sve, jer smo se mi demosi nasli i dumali skupa.... i dogovorili sa profesorima....
demosi
Marko Doko [A-F]
Gordan Orlić [R-Ž]
ce valjda objaviti svoje termine kad ih smisle
Doko je petkom u neko doba... mislim 14-16 u pr2, ali najbole neka sam napise (il mu poslajite mejl i pitajte)
isto vrijedi za Gordana
sto se tice predaje zadaca, ima nekih zgodnih dodataka, pravila su dobro definirana i molimo vas da ih se drzite, jer cemo ih se mi drzati...
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 13:44 ned, 19. 3. 2006 Naslov: |
|
|
koliko se sjecam pitah, i tako nastadose pravila u smislu 'ispravan email' - dakle bilo koja ispravna adresa :wink:
to sto ce vam, cinise, trebati account na studentu a s time dobijete i mejl, to je sad vec druga prica :wink:
definitivno preporucam otvaranje accounta sto prije, jer onda imate jos 2, relativno praznija, praktikuma za vjezbanje :wink:
koliko se sjecam pitah, i tako nastadose pravila u smislu 'ispravan email' - dakle bilo koja ispravna adresa
to sto ce vam, cinise, trebati account na studentu a s time dobijete i mejl, to je sad vec druga prica
definitivno preporucam otvaranje accounta sto prije, jer onda imate jos 2, relativno praznija, praktikuma za vjezbanje
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:05 ned, 19. 3. 2006 Naslov: |
|
|
Adresa moze biti na bilo kojem radecem serveru. 8)
Racunajte samo da imate rok za potvrdu prijave od 6 sati. :? Dakle: prijavite "ispit", no ako ga ne potvrdite u roku 6 sati, prijava propada (mozete ju ponoviti, naravno). :( Zbog toga je bitno da je e-mail adresa ispravna i da server na kojem imate mail radi. 8)
P.S. Ako koristite adresu na studentu, pazite da vase adrese [b]nisu[/b] oblika [tt]login@math.hr[/tt], nego iskljucivo [tt]login@[color=red]student.[/color]math.hr[/tt] (iskustvo s problemima od prosle godine). 8)
Adresa moze biti na bilo kojem radecem serveru.
Racunajte samo da imate rok za potvrdu prijave od 6 sati. Dakle: prijavite "ispit", no ako ga ne potvrdite u roku 6 sati, prijava propada (mozete ju ponoviti, naravno). Zbog toga je bitno da je e-mail adresa ispravna i da server na kojem imate mail radi.
P.S. Ako koristite adresu na studentu, pazite da vase adrese nisu oblika login@math.hr, nego iskljucivo login@student.math.hr (iskustvo s problemima od prosle godine).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 13:05 pon, 20. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="andreao"]O moj Bože, koliko pravila. Mislim sve je to super,ali me malo glava boli samo kad to vidim. A valjda ću se snaći. :lol:[/quote]
[b]Sazetak:[/b] Doma rijesiti dako da se moze compilirati bez problema i da radi ispravno (i ono sto zadatak trazi), prijaviti se za termin, doci [u]tocno[/u] u taj termin, pokazati demosu da program radi, izvesti promjenu koju on(a) zatrazi, zivjeti sretno do kraja zivota (ili barem do iduce zadace). :D
Sad lakse? O:)
andreao (napisa): | O moj Bože, koliko pravila. Mislim sve je to super,ali me malo glava boli samo kad to vidim. A valjda ću se snaći.  |
Sazetak: Doma rijesiti dako da se moze compilirati bez problema i da radi ispravno (i ono sto zadatak trazi), prijaviti se za termin, doci tocno u taj termin, pokazati demosu da program radi, izvesti promjenu koju on(a) zatrazi, zivjeti sretno do kraja zivota (ili barem do iduce zadace).
Sad lakse?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gordan Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Elipsa Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 11:57 sri, 5. 4. 2006 Naslov: |
|
|
jedna napomena, vise tehnicke prirode....
ako mi saljete mejl preko mailforma sa moje stranice, onda bi bilo zgodno da
1. napisete tocan mejl na koji ja saljem reply (ukoliko ga zelite, no valjda ne bi postavili pitanje da ne zelite reply)(ako ste vi napisali neki mejl, to ne znaci da taj mejl uopce postoji, ako ga vi niste otvorili)
2. odrzavajte inbox dovoljno praznim da mozete i dobiti moj mejl :o)
nekako, mislim da nije point da mi postavite pitanje u vezi zadatka, pa ja posaljem odgovor, pa dobijem obavijest da vam je inbox pun
zapravo, ovim putem samo podsjecam doticne osobe da si ociste malo inbox (posto im ne mogu poslati mejl da im kazem da si ociste inbox :wink:)
jedna napomena, vise tehnicke prirode....
ako mi saljete mejl preko mailforma sa moje stranice, onda bi bilo zgodno da
1. napisete tocan mejl na koji ja saljem reply (ukoliko ga zelite, no valjda ne bi postavili pitanje da ne zelite reply)(ako ste vi napisali neki mejl, to ne znaci da taj mejl uopce postoji, ako ga vi niste otvorili)
2. odrzavajte inbox dovoljno praznim da mozete i dobiti moj mejl
nekako, mislim da nije point da mi postavite pitanje u vezi zadatka, pa ja posaljem odgovor, pa dobijem obavijest da vam je inbox pun
zapravo, ovim putem samo podsjecam doticne osobe da si ociste malo inbox (posto im ne mogu poslati mejl da im kazem da si ociste inbox )
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 1:12 pet, 7. 4. 2006 Naslov: |
|
|
[url=http://student.math.hr/~nesi/?Demonstrature:C:korisne_stvari_za_C]korisne stvari za C[/url]
kuckajuci kod, trazeci greske, i pokusavajuci to brxzo urediti, izornile su neke korisne stvarice... pa ako nesto zapne, navratite, mozda vec postoji rjesenje... :wink:
korisne stvari za C
kuckajuci kod, trazeci greske, i pokusavajuci to brxzo urediti, izornile su neke korisne stvarice... pa ako nesto zapne, navratite, mozda vec postoji rjesenje...
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
iaugust Forumaš(ica)

Spol: