Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ta2a Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
MKova Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 1:09 čet, 6. 4. 2006 Naslov: |
|
|
@mladac
nova vrijednost je ništa, dakle neki tekst je promijenjen u ništa... dakle nesi je samo izbrisala taj komentar (nisam provjerio, ali logično je pretpostaviti).
btw. tipka za '<' i '>' je između lijevog shifta i 'y'. probaj stisnut to i vidi što će ti ispisati.
@ta2a
od kud si se ti stvorila? rado bih ti odgovorio, ali prije nisi ništa postala, niti citiraš nekog... samo si banula s nekom isprikom?
uglavom ako trebaš promijeniti termin samo se odjavi i ponovo prijavi, bez naplate je! :wink:
@mladac
nova vrijednost je ništa, dakle neki tekst je promijenjen u ništa... dakle nesi je samo izbrisala taj komentar (nisam provjerio, ali logično je pretpostaviti).
btw. tipka za '<' i '>' je između lijevog shifta i 'y'. probaj stisnut to i vidi što će ti ispisati.
@ta2a
od kud si se ti stvorila? rado bih ti odgovorio, ali prije nisi ništa postala, niti citiraš nekog... samo si banula s nekom isprikom?
uglavom ako trebaš promijeniti termin samo se odjavi i ponovo prijavi, bez naplate je!
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 1:29 čet, 6. 4. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"][quote="vsego"]ogranicite se samo na [tt]unsigned int[/tt]-ove (obicno se misli na njih kad se kaze "prirodni brojevi"). 8)[/quote]
Moze samo na "obicne" [tt]int[/tt]-ove :?: (jer ako za [tt]unsigned int[/tt] n unesem neki negativan broj, on svejedno prolazi kroz petlju if(n>=0)... :? - ili se podrazumijeva da korisnik nece unositi negativne brojeve ;-))[/quote]
Pa, pise da se unose [b]prirodni[/b] brojevi. :grebgreb: Znam da su na Elementarnoj katastrofalno poruseni kriteriji, ali valjda znate koji su brojevi "prirodni"... :twisted: NHF. ;)
[quote="mladac"]imam pitanje: evo sad čitam mail i vidim obavjest o promjeni podataka u vezi zadaće
[quote]DoĹĄlo je do promjene u podacima za ispit koji ste prijavili.
Kolegij: Programiranje (C): zadaće
Termin: 13.4.2006, 14:15
Promijenjene su slijedeće vrijednosti:
Opaska:
- Stara vrijednost: U terminu koji ste odabrali budite pred praktikumom, doći ću po vas. Naknadni ulazak neće biti moguć, stoga nemojte kasniti. Nemojte zaboraviti ponijeti index ili xicu.
- Nova vrijednost:
[/quote]
dakle nema nove vrijednosti. dal je onda uopće došlo do promjene ili ? :upset:[/quote]
Pa, pise ti nova vrijednost opaske, ne? :D
Modificirah skriptu tako da sada idu i globalne opaske za kolegije, pa su demosi micali opaske za pojedine termine. 8) A skripta salje sve obavijesti automatski, jer nema nacina da procijeni sto bi vam bilo bitno, a sto ne. ;)
[quote="ta2a"]ja se zbilja ispričavam #-o ja sam ta koja je fulala... :oops: stvarno nije bilo namjerno, imam faks petkom od 12 do 4 pa nisam obraćala pažnju na ostalo. jel moram sad odjavit pa prijavit ponovo ili šta? :shame:[/quote]
Zato imate rok do kad mozete odjaviti i prijaviti. 8) U cemu je problem? :-k
[quote="MKova"]uglavom ako trebaš promijeniti termin samo se odjavi i ponovo prijavi, [color=red]bez naplate je![/color] :wink:[/quote]
Vidis, vidis,... :idea2:
Anonymous (napisa): | vsego (napisa): | ogranicite se samo na unsigned int-ove (obicno se misli na njih kad se kaze "prirodni brojevi").  |
Moze samo na "obicne" int-ove (jer ako za unsigned int n unesem neki negativan broj, on svejedno prolazi kroz petlju if(n>=0)... - ili se podrazumijeva da korisnik nece unositi negativne brojeve ) |
Pa, pise da se unose prirodni brojevi. Znam da su na Elementarnoj katastrofalno poruseni kriteriji, ali valjda znate koji su brojevi "prirodni"... NHF.
mladac (napisa): | imam pitanje: evo sad čitam mail i vidim obavjest o promjeni podataka u vezi zadaće
Citat: | DoĹĄlo je do promjene u podacima za ispit koji ste prijavili.
Kolegij: Programiranje (C): zadaće
Termin: 13.4.2006, 14:15
Promijenjene su slijedeće vrijednosti:
Opaska:
- Stara vrijednost: U terminu koji ste odabrali budite pred praktikumom, doći ću po vas. Naknadni ulazak neće biti moguć, stoga nemojte kasniti. Nemojte zaboraviti ponijeti index ili xicu.
- Nova vrijednost:
|
dakle nema nove vrijednosti. dal je onda uopće došlo do promjene ili ?  |
Pa, pise ti nova vrijednost opaske, ne?
Modificirah skriptu tako da sada idu i globalne opaske za kolegije, pa su demosi micali opaske za pojedine termine. A skripta salje sve obavijesti automatski, jer nema nacina da procijeni sto bi vam bilo bitno, a sto ne.
ta2a (napisa): | ja se zbilja ispričavam ja sam ta koja je fulala... stvarno nije bilo namjerno, imam faks petkom od 12 do 4 pa nisam obraćala pažnju na ostalo. jel moram sad odjavit pa prijavit ponovo ili šta?  |
Zato imate rok do kad mozete odjaviti i prijaviti. U cemu je problem?
MKova (napisa): | uglavom ako trebaš promijeniti termin samo se odjavi i ponovo prijavi, bez naplate je!  |
Vidis, vidis,...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 2:14 čet, 6. 4. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"][quote="vsego"]Pa, pise da se unose [b]prirodni[/b] brojevi. :grebgreb: Znam da su na Elementarnoj katastrofalno poruseni kriteriji, ali valjda znate koji su brojevi "prirodni"... :twisted: NHF. ;)[/quote]
#-o Pa znam ja, ali ne zna kompjuter (tj. ne znam zna li on ;-)). Pitanje je bilo: mogu li ja pretpostaviti da ce onaj tko bude pregledavao radi li program provjeravati samo sto on radi s prirodnim brojevima, a da s ostalima (citaj: negativnim) moze raditi sto ga volja ili... :?:[/quote]
[b]DA[/b], mozes. 8) Sorry, mislio sam da je ocito iz mog prethodnog odgovora. :)
Sjeti se definicije algoritma: "rjesava odredjeni problem na zadanom skupu podataka". 8) Mi smo rekli da ovo radi s prirodnim brojevima, pa nema svrhe raditi s necim drugim. ;)
Anonymous (napisa): | vsego (napisa): | Pa, pise da se unose prirodni brojevi. Znam da su na Elementarnoj katastrofalno poruseni kriteriji, ali valjda znate koji su brojevi "prirodni"... NHF.  |
Pa znam ja, ali ne zna kompjuter (tj. ne znam zna li on ). Pitanje je bilo: mogu li ja pretpostaviti da ce onaj tko bude pregledavao radi li program provjeravati samo sto on radi s prirodnim brojevima, a da s ostalima (citaj: negativnim) moze raditi sto ga volja ili...  |
DA, mozes. Sorry, mislio sam da je ocito iz mog prethodnog odgovora.
Sjeti se definicije algoritma: "rjesava odredjeni problem na zadanom skupu podataka". Mi smo rekli da ovo radi s prirodnim brojevima, pa nema svrhe raditi s necim drugim.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 1:31 pet, 7. 4. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]2.[code:1]int niz[100];[/code:1]
ili neki drugi broj, ali BROJ (ili "konstanta"), ne varijabla![/quote]
Uz dodatnu napomenu: ako u zadatku ne pise da ce se ucitati najvise 100 necega, onda ne smijete uvesti ovakvo ogranicenje, nego ocito postoji drugaciji nacin. 8)
Nesi (napisa): | 2.
ili neki drugi broj, ali BROJ (ili "konstanta"), ne varijabla! |
Uz dodatnu napomenu: ako u zadatku ne pise da ce se ucitati najvise 100 necega, onda ne smijete uvesti ovakvo ogranicenje, nego ocito postoji drugaciji nacin.
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 1:40 pet, 7. 4. 2006 Naslov: |
|
|
jedna velika napomena mojoj grupi, a prije toga malo brojkica
utorak, 11.04. slobodan jos 21 termin
cetvrtak, 13.04. slobodno jos 24 termina
utorak 18.04. slobodna jos 2 termina
cetvrtak 20.04. slobodan jos 1 termin
149-108 = 41 studenata se jos nije prijavilo (ima ponesto praznih termina)
rok za prijavu za utorak je ponedjeljak u 16:15 pa nadalje (za svaki termin je rok tocno 24h prije)
ukoliko se do ponedjeljka ne popuni barem 14 termina od utorka :arrow: 14 - broj prijavljenih za utorak 11.04. ljudi JE PALO ZADACU bez da ju je predalo
jos jednom ponavljam, naknadnih termina NEMA
ovo je samo upozorenje da se ne zaboravite prijaviti sto prije, jer tko zakasni, zakasnio je... (da znam, velika mudrost, nema sta :wink:)
istina je da vi morate predati 2/3 zadace (dakle, jednu ne morate), ali te dvije MORAJU BITI SAVRSENO TOCNE
sto se sastoji od toga da se program kompajlira, tocno izvodi i da vi TOCNO odgovorite na postavljena pitanja
jedna velika napomena mojoj grupi, a prije toga malo brojkica
utorak, 11.04. slobodan jos 21 termin
cetvrtak, 13.04. slobodno jos 24 termina
utorak 18.04. slobodna jos 2 termina
cetvrtak 20.04. slobodan jos 1 termin
149-108 = 41 studenata se jos nije prijavilo (ima ponesto praznih termina)
rok za prijavu za utorak je ponedjeljak u 16:15 pa nadalje (za svaki termin je rok tocno 24h prije)
ukoliko se do ponedjeljka ne popuni barem 14 termina od utorka 14 - broj prijavljenih za utorak 11.04. ljudi JE PALO ZADACU bez da ju je predalo
jos jednom ponavljam, naknadnih termina NEMA
ovo je samo upozorenje da se ne zaboravite prijaviti sto prije, jer tko zakasni, zakasnio je... (da znam, velika mudrost, nema sta )
istina je da vi morate predati 2/3 zadace (dakle, jednu ne morate), ali te dvije MORAJU BITI SAVRSENO TOCNE
sto se sastoji od toga da se program kompajlira, tocno izvodi i da vi TOCNO odgovorite na postavljena pitanja
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Sasuke Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gordan Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ongo Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 22:45 pet, 7. 4. 2006 Naslov: Re: Dobro pitanje |
|
|
[quote="Ongo"][quote="vsego"]ogranicite se samo na [tt]unsigned int[/tt]-ove (obicno se misli na njih kad se kaze "prirodni brojevi"). 8)[/quote]
Ijako se moje umijece vladanja C-om ne moze ni priblizno mjeriti onim u Vsege,...[/quote]
Upitno - vsego voli PERL, a C mu je... nuzno zlo. O:)
[quote="Ongo"]Naime nije moguce (nakon unosa broja deklariranog kao unsigned int) ustvrditi je li unesen negativan ili pozitivan broj. Te samim time nije moguce ni izdati upozorenje unasaocu o prekoracenju domene.[/quote]
Hm, pa ja sam i rekao da ne treba provjeravati. :D Provjera bi se mogla vrsiti samo tako da ucitas string, pa ga analiziras, a i tu ima dosta poteskoca oko izvedbe. :(
Ongo (napisa): | vsego (napisa): | ogranicite se samo na unsigned int-ove (obicno se misli na njih kad se kaze "prirodni brojevi").  |
Ijako se moje umijece vladanja C-om ne moze ni priblizno mjeriti onim u Vsege,... |
Upitno - vsego voli PERL, a C mu je... nuzno zlo.
Ongo (napisa): | Naime nije moguce (nakon unosa broja deklariranog kao unsigned int) ustvrditi je li unesen negativan ili pozitivan broj. Te samim time nije moguce ni izdati upozorenje unasaocu o prekoracenju domene. |
Hm, pa ja sam i rekao da ne treba provjeravati. Provjera bi se mogla vrsiti samo tako da ucitas string, pa ga analiziras, a i tu ima dosta poteskoca oko izvedbe.
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: