Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
alen Forumaš(ica)

|
Postano: 13:46 sri, 10. 5. 2006 Naslov: |
|
|
mslim da ipak jedna kružnica siječe parabolu u još 2 točke i još je dira u zadanoj, a druga je samo dira zadanoj točki.
ali zašto ne bi bilo svejedno, traži se samo da dira x os i parabolu u zadanoj točki, a nigdje ne kaže da ne smije sijeći parabolu u još ponekoj (možda neprebrojivo mnogo :lol: ) točaka.
Kolko sam čuo, asistenti Mimica i Kovač su isto tak rekli...
mslim da ipak jedna kružnica siječe parabolu u još 2 točke i još je dira u zadanoj, a druga je samo dira zadanoj točki.
ali zašto ne bi bilo svejedno, traži se samo da dira x os i parabolu u zadanoj točki, a nigdje ne kaže da ne smije sijeći parabolu u još ponekoj (možda neprebrojivo mnogo ) točaka.
Kolko sam čuo, asistenti Mimica i Kovač su isto tak rekli...
_________________ Između ostalog, mislim da bi kolegij mjera i integral trebao imati svoj podforum među kolegijima treće godine
|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
multiplex Forumaš s poteškoćama u pisanju

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
alen Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)

|
Postano: 14:24 sri, 10. 5. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="alen"]
Možda bi nam mogao ponovno uskočit na demonstrature ak Vjeko bude opet nekud išao. Baš je ... dinamično... na tvojim vježbama
[/quote]
Mogo bi uskočit kroz prozor. Dinamično, hm, pa otrčali smo samo tri kruga po učioni. Vidi se da ne ideš na tjelesni. :P
[quote="alen"]
(al ipak je Vjeko najbolji)[/quote]
Ulizice. :sherlock:
p.s. I tvoj najdraži (a kvragu, i moj) Vjeko mi je (namjerno) krivo reko, ja sam bio odusto čim sam vidio te devetine, no to ne umanjuje moje neznanje. Hm.
Evo sad sam nacrto u matematici i baš se lijepo sjeku. Hm. I to x-koordinate sjecista su neke [latex]\frac{2 \pm \sqrt{3}}{3}[/latex]. Fuj. :lom:
alen (napisa): |
Možda bi nam mogao ponovno uskočit na demonstrature ak Vjeko bude opet nekud išao. Baš je ... dinamično... na tvojim vježbama
|
Mogo bi uskočit kroz prozor. Dinamično, hm, pa otrčali smo samo tri kruga po učioni. Vidi se da ne ideš na tjelesni.
(al ipak je Vjeko najbolji) |
Ulizice.
p.s. I tvoj najdraži (a kvragu, i moj) Vjeko mi je (namjerno) krivo reko, ja sam bio odusto čim sam vidio te devetine, no to ne umanjuje moje neznanje. Hm.
Evo sad sam nacrto u matematici i baš se lijepo sjeku. Hm. I to x-koordinate sjecista su neke . Fuj.
|
|
[Vrh] |
|
alen Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
alen Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
multiplex Forumaš s poteškoćama u pisanju

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
alen Forumaš(ica)

|
Postano: 20:09 sri, 17. 5. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="multiplex"]
Još da si mi danas htio za 100kn održat vježbe...[/quote]
Sry :oops: . Bojim se da bi to bilo doživljeno kao prepotentno... Nemoj mi zamjerit :(
Bio sam u iskušenju, al nekak sam se suzdržo, a novce mislim da niko u prostoriji ne bi uzeo (ajd dobro, možda i bi :lol: )
Matematičar lovi lava u africi. Čim je spazio jednog, podigne kavez oko sebe i zadovoljno kaže: " Definiram ovo kao vanjsku stranu"
multiplex (napisa): |
Još da si mi danas htio za 100kn održat vježbe... |
Sry . Bojim se da bi to bilo doživljeno kao prepotentno... Nemoj mi zamjerit
Bio sam u iskušenju, al nekak sam se suzdržo, a novce mislim da niko u prostoriji ne bi uzeo (ajd dobro, možda i bi )
Matematičar lovi lava u africi. Čim je spazio jednog, podigne kavez oko sebe i zadovoljno kaže: " Definiram ovo kao vanjsku stranu"
_________________ Između ostalog, mislim da bi kolegij mjera i integral trebao imati svoj podforum među kolegijima treće godine
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:14 sri, 17. 5. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="alen"]
Bio sam u iskušenju, al nekak sam se suzdržo, a novce mislim da niko u prostoriji ne bi uzeo (ajd dobro, možda i bi :lol: )
Matematičar lovi lava u africi. Čim je spazio jednog, podigne kavez oko sebe i zadovoljno kaže: " Definiram ovo kao vanjsku stranu"[/quote]
ajmo malo preformulirat: novce bi svi uzeli al niko nije htio držat vježbe.
a i ti, ne znaš cijenit neke stvari, kukaš kak ti se neda predavat, nestane struje ko da si ti naručio da nestane, i umjesto da kažeš: niš od vježbi, ideš dizat rolete... tebi se stvarno neda udovoljit :twisted: :rotfl3: :PPPP
@alen: ovo ti je već 3 vic o matematičarima ovaj tjedan, nije da ti brojim
Bio sam u iskušenju, al nekak sam se suzdržo, a novce mislim da niko u prostoriji ne bi uzeo (ajd dobro, možda i bi )
Matematičar lovi lava u africi. Čim je spazio jednog, podigne kavez oko sebe i zadovoljno kaže: " Definiram ovo kao vanjsku stranu" |
ajmo malo preformulirat: novce bi svi uzeli al niko nije htio držat vježbe.
a i ti, ne znaš cijenit neke stvari, kukaš kak ti se neda predavat, nestane struje ko da si ti naručio da nestane, i umjesto da kažeš: niš od vježbi, ideš dizat rolete... tebi se stvarno neda udovoljit
@alen: ovo ti je već 3 vic o matematičarima ovaj tjedan, nije da ti brojim
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|