Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)

Spol: 
Lokacija: Nitko ne zna... Ziher mi je dobro di god da jesam ;)
|
Postano: 18:42 pon, 3. 7. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]A oni koji su napravili dokaze za ovu godinu, neka netko od njih ostavi
u skriptarnici svoje dokaze na parminutno kopiranje na nacin da kaze
kako ce ostavit kopije kod njih. Tko god bude dobra dusa i to napravi,
kopiranje bi trebalo biti besplatno jer to odgovara i skriptarnici (dobili su materijale koje bi i druge generacije kopirale kod njih, tj. prosiruju ponudu).[/quote]
Ne samo da bi trebalo biti besplatno, nego ako postoji imalo poduzetničkog duha (i znanja) u vlasnika skriptarnice platili bi čak za tako nešto. Npr. ja znam da sam napravio naletio na predobru skriptu od samo nekoliko stranica za pripremu jednog ispita na FERu i da ju je fotokopiraona odkupila za nekih 30 kuna ili tako nešto smiješno i za par tjedana maknula jer su shvatili da im se ne isplati imati 5 stranica koje su sve što ti treba za pismeni nego su držali nekakve vježbe od 50 stranica dalje jer više zarade :)
Uglavnom ako netko to radi pro bono, a ovi mu žele naplatiti kopiranje onda nisu normalni :)
ot: wish me luck u srijedu na usmenom iz euklidskih :P
Anonymous (napisa): | A oni koji su napravili dokaze za ovu godinu, neka netko od njih ostavi
u skriptarnici svoje dokaze na parminutno kopiranje na nacin da kaze
kako ce ostavit kopije kod njih. Tko god bude dobra dusa i to napravi,
kopiranje bi trebalo biti besplatno jer to odgovara i skriptarnici (dobili su materijale koje bi i druge generacije kopirale kod njih, tj. prosiruju ponudu). |
Ne samo da bi trebalo biti besplatno, nego ako postoji imalo poduzetničkog duha (i znanja) u vlasnika skriptarnice platili bi čak za tako nešto. Npr. ja znam da sam napravio naletio na predobru skriptu od samo nekoliko stranica za pripremu jednog ispita na FERu i da ju je fotokopiraona odkupila za nekih 30 kuna ili tako nešto smiješno i za par tjedana maknula jer su shvatili da im se ne isplati imati 5 stranica koje su sve što ti treba za pismeni nego su držali nekakve vježbe od 50 stranica dalje jer više zarade
Uglavnom ako netko to radi pro bono, a ovi mu žele naplatiti kopiranje onda nisu normalni
ot: wish me luck u srijedu na usmenom iz euklidskih
_________________ www.spreha.net
Ljudski je griješiti, ali osjećaj je božanski...
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Grga Forumaš(ica)

Spol: 
|