Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
slucajni prolaznik Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
Postano: 21:01 pon, 7. 7. 2003 Naslov: |
|
|
Ovo spada na faxovske općenitosti, pa ćemo tamo to prebacit ;)
Ništa osobno, samo da rulja zna :)
Ovo spada na faxovske općenitosti, pa ćemo tamo to prebacit
Ništa osobno, samo da rulja zna
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
joza becar Forumaš(ica)
|
Postano: 11:10 čet, 10. 7. 2003 Naslov: |
|
|
Pa kao prvo moras se raspitati na "novom faksu" da l se mozes prebaciti, zatim ako si polozio(la) koji ispit na "starom" faksu da l' postoji mogucnost da ti ga priznaju na novom, ako postoji neki slicni, naravno.
Kad sve to detaljno saznas onda se naravno treba, ka sto je prije receno, ispisati sa jednog faksa pa upisati na drugi. Dvaput razmisli prije nego ces to raditi. Poslije toga nemas pravo vracat se... :D Naravno a zasto bi se vracao... :shock:
Pa kao prvo moras se raspitati na "novom faksu" da l se mozes prebaciti, zatim ako si polozio(la) koji ispit na "starom" faksu da l' postoji mogucnost da ti ga priznaju na novom, ako postoji neki slicni, naravno.
Kad sve to detaljno saznas onda se naravno treba, ka sto je prije receno, ispisati sa jednog faksa pa upisati na drugi. Dvaput razmisli prije nego ces to raditi. Poslije toga nemas pravo vracat se... Naravno a zasto bi se vracao...
_________________ Nije zivot jedna zena....
|
|
[Vrh] |
|
kenny Petica iz zalaganja
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
Postano: 2:45 sri, 16. 7. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="klikky"]je l' to obecanje? :D[/quote]
ja bih rado da je, al izlet Forumasa ovisi i o odazivu ostalih Forumasa... :wink:
ja vjerujem da bi moglo biti izleta tam neposredno prije pocetka novih predavanja.... zapravo,d rzim fige da ga bude, jer je na proslom bilo bas zabavno..... bili smo kwep, al je bilo jako dobro a i odaziv je bio poprilicno dobar....
tako da.. ne obecajem, samo predlazem drzanje figa tam krajem devetog mjeseca.... :)
joooj... ne volim ovak ujutro pisati poruke.... a do sutra cu zaboravit :|
klikky (napisa): | je l' to obecanje? |
ja bih rado da je, al izlet Forumasa ovisi i o odazivu ostalih Forumasa...
ja vjerujem da bi moglo biti izleta tam neposredno prije pocetka novih predavanja.... zapravo,d rzim fige da ga bude, jer je na proslom bilo bas zabavno..... bili smo kwep, al je bilo jako dobro a i odaziv je bio poprilicno dobar....
tako da.. ne obecajem, samo predlazem drzanje figa tam krajem devetog mjeseca....
joooj... ne volim ovak ujutro pisati poruke.... a do sutra cu zaboravit
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
Postano: 6:45 sri, 16. 7. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="klikky"]rekla je da ce mi najvjerojatnije sve priznati. cak i programiranje u pascalu i SPA. jer imam dobre ocjene iz ta dva kolegija (5 i 4).[/quote]
Kasnije ce ti faliti znanje C-a. Preporucam da barem odslusas "Programiranje (C)", jer ti to treba barem za "Rac. prakt" 1 i 4. :|[/quote]
e da, i RP1 bi mi priznalo. :) nadam se. ma, nije meni C nikakav problem jer sam ga i u srednjoj rasturao, a i danas ga znam... ali da, namjeravao sam ga opet slusati jer zbilja volim programiranje. :D
vsego (napisa): | klikky (napisa): | rekla je da ce mi najvjerojatnije sve priznati. cak i programiranje u pascalu i SPA. jer imam dobre ocjene iz ta dva kolegija (5 i 4). |
Kasnije ce ti faliti znanje C-a. Preporucam da barem odslusas "Programiranje (C)", jer ti to treba barem za "Rac. prakt" 1 i 4. |
e da, i RP1 bi mi priznalo. nadam se. ma, nije meni C nikakav problem jer sam ga i u srednjoj rasturao, a i danas ga znam... ali da, namjeravao sam ga opet slusati jer zbilja volim programiranje.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 7:17 sri, 16. 7. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="klikky"]e da, i RP1 bi mi priznalo. :) nadam se. ma, nije meni C nikakav problem jer sam ga i u srednjoj rasturao, a i danas ga znam... ali da, namjeravao sam ga opet slusati jer zbilja volim programiranje. :D[/quote]
Paaa... Ako vec dobro znas C, onda ti slusanje "Programiranja (C)" bas i nema smisla. Tamo se slusaju osnove za ljude koji nikad nisu programirali u C-u. :)
klikky (napisa): | e da, i RP1 bi mi priznalo. nadam se. ma, nije meni C nikakav problem jer sam ga i u srednjoj rasturao, a i danas ga znam... ali da, namjeravao sam ga opet slusati jer zbilja volim programiranje. |
Paaa... Ako vec dobro znas C, onda ti slusanje "Programiranja (C)" bas i nema smisla. Tamo se slusaju osnove za ljude koji nikad nisu programirali u C-u.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
|